
באתר זה קראתי חוות דעת רבות על חווית קנייה שלילית בזאפ והיה לי חשש לרכוש מוצר דרך וואלה שופס. אני רכשתי מחשב מיני נייד של חב' קומפאק והשירות היה מצויין, את המחשב אספתי תוך 24 שעות מרגע הרכישה. לא טעיתי 24 שעות מהרכישה.

באתר זה קראתי חוות דעת רבות על חווית קנייה שלילית בזאפ והיה לי חשש לרכוש מוצר דרך וואלה שופס. אני רכשתי מחשב מיני נייד של חב' קומפאק והשירות היה מצויין, את המחשב אספתי תוך 24 שעות מרגע הרכישה. לא טעיתי 24 שעות מהרכישה.

אני לא אפנה ישירות את הבעיה מול וואלה כי בסך הכל זה אתר טוב חוץ מהעובדה שאינו תומך בדפדפנים אחרים מלבד אקספלורר שזה חבל (לא ניתן להיכנס לכרטיס הלקוח בדפדפן מסוג שונה מאקספלורר) חברת ברימאג' שסיפקה לי את המוצר פשוט נתנה יחס מבזה, שולחים אותי בין מלא מוקדנים ולא פותרים לי את הבעיה. המערכת הגיעה ללא שלט ועם רמקול שבור תאמתי עם חברת ברימאג' להגיע ואסוף את החלקים ממחסן חלפים שקרוב לביתי אך החברה ברימאג' לא טרחה לשלוח בזמן את החלפים ואני הגעתי והרגשתי ממש טיפש כשביקשתי לקחת את החלקים ובכלל לא הבינו במה מדובר. בסוף על אף ששלחו שלט חדש גם הוא לא עובד ועכשיו אני צריך לראות מולם מה אני עושה
הלקוח פונה בתלונה לחברת ברימאג. העברנו את תלונתו לטיפול של מנהלת השירות בחברה על מנת שיקבל מוצר תקין בהקדם

סיוט מתמשך , המנעו מלרכוש באתר זה . הובטח לי כי הקנייה תגיע אלי תוך 18 ימי עסקים, בפועל הגיעה המסך לאחר 48 ימים !!!!!!!! , עשרות טלפונים שלא עזרו, תשובות מעורפלות ומתחמקות, בסופו של דבר גם לא קיבלתי פיצוי(רצו לתת לי זיכוי 300 ש"ח לקנייה הבאה.....). שימו לב כי בכל חוות הדעת על החנות חוזרת על עצמה בעיית האמינות באספקה, ותמיד אותה תשובה של החנות. תחשבו פעמיים אם כדאי לקנות אצלם לנוכח הטירטור ואי אמינות באספקה. בעצת המועצה הישראלית להגנת הצרכן הוגשה תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, שם הם יצטרכו לשכנע שופט כי אספקה של 48 ימים היא הגיונית .
לצערנו חל עיכוב באספקת המוצר לבית הלקוח ועל כן הצענו לו פיצוי כספי. הלקוח קיבל את המוצר והוא מרוצה ממנו, אך סרב לקבל את הצעת הפיצוי,

המוצר לא מגיע! , אבל את הכרטיס מחייבים! קניתי ב15 באוקטובר טלוויזית LCD של פיליפס, באתר וואלה כמובן כתוב שיש במלאי, 2 יחידות נותרו (???). אני הצעתי מחיר במכירה האישית, לא התקבל ולאחר מכן התקבל נציג של וואלה שהציע מחיר אטרקטיבי. הסכמתי להצעה (תשלום אחד ויחיד). מאז עברתי מסכת טירטורים נוראית מאתר וואלה. כתוב באתר כי השילוח הוא עד 18 ימי עסקים. בתקופה זו התקשרתי אין ספור פעמים לאתר וואלה ולספק המוצר סנסור-אלקטרה, שטוענים שהמוצר במלאי ועלי לחכות עד לתאריך המדויוק של קבלת המוצר, 8.11.09. אז הנה, מגיע המועד המיוחל, כמובן שאף אחד לא מתקשר לתאם את המשלוח. התקשרתי לוואלה וסנסור, פתאום הם טוענים שאין במלאי, אין תאריך צפוי לחזרה במלאי, ושטויות נוספות. בנוסף, הם לא מוכנים להחזיר את הכסף שהם גבו בתשלום אחד! בטענה ש"יהיה בסדר". וכך זה חוץ מהעובדה שהם ממשיכים למכור את המוצר באתר שלהם! כעשרה אנשים נוספים קנו את הטלוויזיה אחרי! פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה מאתר וואלה.

הקניה הכי גרועה שביצעתי. פיצצו לי את תיבת הדור בספאם למרות שביקשתי לא לשלוח לי וגם בהרשמה הגדרתי לא לשלוח לי.וזאת כידוע עבירה על החוק. לא שלחו לי את המוצר ובתום תאריך ההתחייבות הפסיקו לענות להודעות שלי.פשוט ברחו עם הכסף. עוד עבירה על החוק ! רק לאחר פניות לחברת האשראי ואינספור טלפונים וטירטורים שעלו לי בימי עבודה חזר אלי הכסף. אני מגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
הלקוח פנה לביטול העסקה בטרם נסתיים זמן האספקה למוצר שרכש. בעקבות כך בוטלה הזמנתו וזכותה במלואה. כתובת המייל שלו הוסרה לבקשתו מרשימת התפוצה.

בתאריך 9/10/2009 הצעתי מחיר לרכישת תנור אפייה במכירה הפומבית בוואלה שופס. לאחר שהצעתי לא זכתה, התקשר אלי נציג מכירות מהאתר שהציע לי לקנות בכל זאת את המוצר במחיר אותו הצעתי. לאחר שוידאתי מספר פעמים כי אכן מדובר באותו מוצר ובאותה עסקה אישרתי את העסקה בשני תשלומים, כשאני מקבל התחייבות לאספקה של התנור תוך 14 ימי עסקים- דהיינו עד ה-29 לחודש אוקטובר. תוך כדי זמן ההמתנה גיליתי שחייבו אותי חיוב כפול, לאחר שכנוע ארוך בטלפון שאכן הזמנתי רק תנור אחד, הסכימו לבטל לי את ההזמנה ולהשאירה כהזמנה המקורית. כאשר הגיע תאריך היעד ולא קיבלתי את התנור, החלה השרשרת הטלפונית- ביום חמישי ה-4 בנובמבר, התקשרו אלי מהחברה, כדי לבקש את הכתובת, על אף שהכתובת הוזנה בתהליך ההזמנה, ועל אף שבעבר כבר הזמנתי- וקיבלתי מוצרים מוואלה שופס לאותה הכתובת בדיוק. למחרת, התקשרה אלי נציגת שירות מחברת האספקה סנסור בטענה שאני צריך לשלוח לחברה צילום של תעודת הזהות שלי על מנת שהם יוכלו לספק לי את המכשיר. היות ומעולם לא נתבקשתי בקשה תמוהה שכזאת, סירבתי- מה שגרר ניתוק השיחה על ידי אותה נציגה. לאחר מספר דקות, שוב התקשרה אותה הנציגה, התנצלה על הבקשה הקודמת ועל הניתוק- ובקשה את מספר תעודת הזהות שלי, שוב בלי כל הסבר מדוע קבלת המוצר מותנית בכך, וללא כל הסבר או התנצלות לאיחור במשלוח. מסרתי לנציגת השירות את מספר הזהות שלי, וכששאלתי מתי המוצר יגיע נענתי ב"לא יודעת" ובהצעה לבטל את ההזמנה. מיילים ששלחתי בנושא למחלקת השירות של וואלה שופס לא נענו עד היום. באופן אישי הסיפור הדליק לי מספר נורות אדומות לגבי כל העסקה, המחיר בו רכשתי את התנור נמוך מהמחיר הזול ביותר בזאפ, ולדעתי בלהט הרגע, התחייבה חברת וואלה למחיר שאינו משתלם דיו בעבורה ולכן היא מנסה לגרום לי לבטל את העסקה בשיטות התשה סיזיפיות. אך קריאה אקראית של חלק מהתגובות פה הבהירו לי שכנראה אלו הן נורמות העבודה של חברה זאת- ואם הייתי טיפה יותר זהיר, הייתי מוסיף כמה מאות שקלים, והיום היה לי תנור בבית ולא אוכל קנוי לשבת. אינני יודע מתי יגיע התנור- אך הפתגם הידוע שאומר כי "טעמה המר של עסקה גרועה נשאר זמן רב לאחר שטעמו המתוק של מחיר זול נמוג" הוא זה שילווה אותי מרכישה זו. שבת שלום.
למצער חל עיכוב באספקת המוצר לבית הלקוח. שוחחנו עימו והוא הסכים להמתין למשלוח ולקבל פיצוי בגין העיכוב. המוצר יסופק לו בימים הקרובים.

הזמנתי מסך מחשב בקנייה אישית בתאריך 23/10 וקיבלתי מייל המאשר את הרכישה. באישור נאמר כי פרטי האשראי טרם אושרו, עוד צויין בהדגשה כי רק אם לא יתקבל אישור, נציגי החנות ייצרו עמי קשר. בתאריך 28/10 קיבלתי להפתעתי מייל הטוען כי לבקשתי בוטלה ההזמנה, זאת כאשר נציגי החנות לא יצרו עמי כל קשר וגם אני לא יצרתי קשר עמם. ניסיתי להשיגם בשרות לקוחות אך כמו רבים לפניללא הצלחה. השארתי מייל נזעם באתר. בתאריך 2/11 חזרה אלי נציגה שטענה כי ביטול המכירה נבע מהעובדה כי המוצר אזל מהמלאי - ללא קשר להעדר אישור כרטיס האשראי ובטח ובטח שלא לבקשתי. מאחר ולא היה לה כל מענה לשאלותי, הבטיחה הנציגה כי עוד היום תחזור אלי מנהלת שתוכל לענות על שאלותי. בינתיים נותרתי עם מחשב (שנרכש במקום אחר) ללא מסך ועם הרבה שאלות ללא מענה. בקיצור חוויה מאד לא מומלצת לרכוש באתר, בטח כשהעניינים לא הולכים חלק, כשזה בדיוק הזמן שצריך את שרות לקוחות.
הלקוח לא קיבל אישור לחיוב העסקה ובזמן זה אזל המוצר מהמלאי ולכן לא חייבנו אותו. הצענו ללקוח מספר אלטרנטיבות אחרות אולם הוא סרב לקבלן.

לצערי לא קראתי את חוות הדעת האחרונות של גולשי האתר, אחרת לא הייתי מזמין מחברה זו. הזמנתי מכונת כביסה, ומיד(! לא 48 שעות!) חזר אלי איש המכירות, בועז, והבטיח שהיא תסופק תוך פחות משבוע. לקראת סוף השבוע ניסינו לברר מה קורה. לאחר שעות של נסיונות לקבל מענה, והשארת הודעות, התקשרה פקידה ואמרה שהמכונה "תקועה במכס" (לא שמעתי על שביתות שם לאחרונה...), והציעה מכונה מדגם אחר, כמובן בתוספת תשלום. אמרתי שאחשוב וניתקתי. מאז אין תשובה בטלפונים של וואללה שופס! גם ביטול דרך האתר פשוט חסום, בטענה ש"הסיסמא שגויה" ניסיתי ליצור חשבון חדש, אך גם זה האתר לא מאפשר, אולי הוא מצליב נתונים עם שאר הפרטים שלי! זו הסיבה שבגללה סימנתי "המנעו מהזמנה בחנות זאת".
לאור תלונת הלקוח על העיכוב באספקת המוצר הצענו לו מוצר יקר יותר ללא תוספת תשלום אולם הלקוח ביקש לבטל את העסקה ולא להמתין למוצר וכספו הושב לו במלואו. לגבי תלונתו בדבר הסיסמא , היה ושכח אותה קיימת אפשרות בכרטיס הלקוח שלו לשחזר את הסיסמא כך שתשלח ישירות למייל.

נורא קל להזמין באתר של ואלה, אבל המוצר לא מגיע. הזמנתי ביום ראשון לפני הצהריים ועכשיו כבר יום חמישי. למרות שמבטיחים שני ימי עסקים כבר עברו ארבעה. כמו כן - אין תשובה בטלפון הקווי של החברה, מגיעים (לפחות חמש פעמים בשעות שונות) להודעה שהם לא יכולים לקבל פניות וישמחו לקבל אותן בשעה מאוחרת יותר. לא ניסיתי את הסלולרי, נראה לי מוגזם שאצטרך לשלם הרבה כסף כדי לדבר עם נציג. גם כתבתי להם באתר אתמול אבל "מותר" להם לענות תוך 48 שעות לא כולל שישי שבת, מעניין אם אשמע מהם ביום ראשון. אם פשוט לא היו מבטיחים זמן הגעה של יומיים לא הייתי כל כך מתעצבנת ותוהה האם אני צריכה למצוא איך לבטל את העסקה. חסכון של 250 ש"ח לא שווה את העצבים והזמן שבזבזתי. got it, seems to work well, walla shops didn't charge me for delivery (49nis), one week late. got a good deal but I am not sure I would buy there again.
שוחחנו עם הלקוחה היא עודכנה במספר החבילה ובפיצוי שינתן לה לשביעות רצונה המלאה.

קניתי ביום חמישי טייפ מנהלים שציפיתי שיגיע ביום חמישי הקרוב. רק ביום שלישי טורח משם מישהו להתקשר ולומר שזה לא במלאי.מילא שנגמר המלאי, אבל זו כבר פעם שניה בהיסטורית הקניה שלי בוואלה שממש לפני שאתה אמור לקבל את המוצר הם מתקשרים ואומרים שאין להם אותו. ואני שואלת, אז למה לפרסם אותו כאילו הוא במלאי? מה שמתסכל הוא שעכשיו הם מעמידים אותי בלחץ. מצד אחד אני זקוקה לטייפ, אבל מצד שני המוצרים החלופיים שהם מציעים באותו מחיר הם מן הסתם מוצרים שהחלטתי לא לקנות אותם כבר בחיפוש המקורי שלי. הוצע לי מכשיר אחר יותר זול אך עם פחות זיכרון, וכשאמרתי שאני צריכה שהזיכרון יהיה יותר גדול, האדם שדיבר איתי אמר לי "מה זה משנה? במילא תצטרכי להחליף בטריות", כאילו שאני ילדה קטנה. לסיכום, פעם שניה שזה קורה עם החנות הזאת, פעם שניה שהם מתקשרים אוטוטו לפני שההזמנה אמורה להגיע ואומרים שאין במלאי, פעם שניה שאני נאלצת לבטל הזמנה ברגגע האחרון כי המוצרים החלופיים לא טובים כמו המוצר שהזמנתי.
למצער לא עלה בידנו לספק את המוצר שהוזמן אולם הוצעו ללקוחה מספר דגמים שווי ערך והיא בחרה לבטל את העסקה. כספה יושב לה במלואו. שוחחנו עם הלקוחה והתנצלנו על המקרה.

חוויית הקניה בוואלה שופס פשוט אינה משביעת רצון ומאכזבת באופן קשה! בפעם השניה שאני מזמין מוצר מוואלה שופס ויש בעיות ועיקובים במשלוח כאשר הדבר הגרוע יותר הוא שמחייבים את הכרטיס אשראי, כבר ירד לי תשלום אחד מהכרטיס והמוצר בכלל עדיין לא הגיע לארץ, אני לא מדבר בכלל על זה שהוא גם אמור להגיע לספק.... ביזיון של חנות ואני לא ממליץ לאף אחד! היום זה היום האחרון אחרי הארכה בזמן הספקה והמוצר עדיין לא בארץ!!
הלקוח עודכן על ידי יבואן המוצר בעיכוב הצפוי . במעמד השיחה צויין בפני הלקוח כי יפוצה פיצוי הולם, הלקוח יקבל כפיצוי מתקן אוורור לנייד שיצורף אל משלוח המחשב.

לפני שניגשתי לרכוש מדפסת בוואלה שופס ביצעתי הזמנה בחנויות פי סי באי וסקאי פי סי זה לאחר זה אשר בשתי המקומות חזרו אלי למחרת להודיע על אי זמינות מדפסת וביטלו הזמנה. ברשמת השוות מחירים של אותה מדפסת הבחנתי במכירה אישית תקפת מתנהלת באתר וואלה שופס. לא ביצעתי בעבר שום קניה באתר הזה אף ללא הסס הזמנתי מוצר (מדפסת) כולל מסירת הפרטי כרטיס אשראי. רכישה בוצע ב22/09/2009. לצערי רק לאחר הביצוע רכישה התחלתי לעניין בחוות דעת של הגולשים על חנות וואלה שופס. למען אמת - אז התחלתי לצפות בתרחיש שבסוף התממש... למחרת בבוקר לאחר רכישה הצרתי קשר עם שירות לקוחות של קרט (יבואן רשמי) והבהירו לי שהמדפסת מדגם זה לא תספק לארץ בתקופה קרובה (מדובר על מספר חודשים). מייד התקשרתי לשרות הלקוחות של וואלה שופס (אלי לציין שזמן המתנה בכל פעם הוא לא פחות מ20-15 דקות למספר הסלולרי!) והבטיחו לי להחזיר תשובה בנושא אחרי 48 שעות. עברו כשלושה ימים בלי תגובה מצד החנות. נאלצתי שוב ליצור קשר עם שירות לקוחות של וואלה שופס. בשיחה זאת נאמר לי שהמדפסת שהה במלאי של החנות. הודעה יחידה שקיבלתי מחנות בכל תקופה מביצוע הזמנה עד היום שהמוצר תסופק ב10 יומי עסקים. כמובן שום פריט לא הגיע לאחר 10 ימים הללו. שוב הצרתי קשר עם וואלה שופס אף פעם נאמר לי שיש טעות בהודעה הזו והמוצר יסופק ב14 יומי עסקים כלומר בעוד 3 ימים. חיכיתי בסבלנות עוד 4 יומים ושוב מוצר לא הגיע. "כרגיל" בפעם רביעית הצרתי קשר עם שירות לקוחות של וואלה שופס. הפעם נאמר לי שכל יום חול בתקופה בין סוכות א' לב' יחושב כחצי יום עסקים לכן המוצר יסופק עד 19/10/2009. שוב נאלצתי לחכות בסבלנות עד מועד זה. המוצר לא הגעה. אתמול בבוקר בתאריך 20/10/2009 בפעם החמישית הצרתי קשר עם וואלה שופס. נציגת שרות לקוחות טענה שהשליח יצא אלי יום לפני אף לא הצלח למסור מוצר עקב שלא הייתי זמין בטלפון ולא היה נפש בבית! שקר מוחלט!!! שקר הזה שם קץ לסבלנותי מתמשכת. הרי הנני יוכל לקבל הוכחה מחברה סלולרית מעידה אחרת ו"השליח" גם לא השאיר שום זכר בתיבת דואר של הבית. נציגה קלטה את המסר והבטיחו לברר נושא במיידי. "המיידי" התארך כמעת בשמונה שעות. בפעם השישית התקשרתי לשירות לקוחות. נציגה בשם הילה המלצה לי לחכות עוד 48 שעות לתשובה. חוצפה!!! אמרתי שבמצב שלהם כדאי להחזיר תשובה תוך 48 שניות אז גברת הציעה לי לבטל הזמנה והגבתי שהזמנה תתבטל בתנאי שתשולם גם עמלה על כסף שגבו ממני לפני חודש בלי לספק מוצר כולל הוצאות על שיחות עיממם בטלפון נייד ומכתב התנצלות מפורט. עלות המוצר כולל משלוח בוואלה שופס יותר יקרה משתי חנויות הקודמים שבהם ניסיתי להזמין. סה"כ רציתי לקנות מדפסת. לא חיפשתי מוצר במחיר זול יותר ולא צרות... בשורה התחתונה איני אעבור בשתיקה לסדר היום. הדברות הבאה עם וואלה שופס דרך המועצה הישראלית לצרכנות. כמו כן הנני מתכוון לשגר תלונה אל חברת ויזה כאל וקורא לכל עשרות גולשים עם מקרים דומים שפרסמו כאן להתנהג בהתאם. רק ריבוי תלונות שלכם הביא לסיום זכות שירות אשראי לחברת וואלה שופס.
מבדיקה שערכנו עלה כי למצער חל עיכוב באספקת המוצר לבית הלקוח. שוחחנו עימו, התנצלנו והוא עודכן כי יסופק לו בתחילת השבוע הקרוב דגם מתקדם יותר כפיצוי על העיכוב. הלקוח הביע שביעות רצונו.

את ההזמנה ביצעתי ב 23.9 המוצר היה אמור להתקבל תוך 14 ימי עסקים (שזה 20.10) בכרטיס הלקוח אצלם היה כתוב שמועד משוער לקבלת המוצר הוא 4.10, יצרתי איתם קשר ביום זה ואמרו שעדיין לא עברו 14 ימי העסקים. כל כמה ימים הייתי מתקשר או שולח הודעה כדי לשאול על מצב המשלוח והתשובה תמיד היתה: "המוצר נשלח והוא עושה את דרכו אליך" הבוקר (היום האחרון שבו אני אמור לקבל את המוצר) התקשרתי לספק (ישפאר) ושאלתי למה אף אחד עוד לא יצר איתי קשר ומה שאמרו לי הוא שאצלם לא מופיעה הזמנה כזו בכלל. התקשרתי לשירות הלקוחות של וואלה שופס והנציגה אמרה שתטפל בזה ולא יכול להיות שההזמנה לא מופיעה אצלם והיא תדאג לעדכן אותי במשך היום.. היום כמעט הסתיים והיא לא חזרה אליי. התקשרתי לוואלה והם הפנו אותי ל ישפאר, התקשרתי והפעם הם אמרו שמופיע אצלם שביצעתי הזמנה לטלוויזיה של סוני!! חזרתי והתקשרתי לוואלה ואמרתי לנציגה מה שאמרו לי בישפאר וכרגיל הנציגה אמרה שהיא תטפל בזה, ותוך 48 שעות תעדכן אותי. יש גבול עד כמה הם יכולים לזלזל בלקוח!! אם מההתחלה כששאלתי על מצב המשלוח היו מבררים את זה מול ישפאר ולא סתם זורקים ניחוש של "זה כנראה בדרך אליך" היה אפשר להמנע מכל זה. ציפיתי מהם ליותר מזה, ממש מאכזב, לא אקנה מהם יותר. אבל עדיין יש בי תקווה שאקבל את המוצר שלי מתישהו...
מבירור שערכנו עולה כי הלקוח רכש את המוצר ושילם באמצעות כרטיס אשראי שאינו בבעלותו. עקב כך, סירב היבואן לספק את המוצר מבלי שבעל כרטיס האשראי יהיה נוכח בעת אספקתו. על אף האמור, אנו פועלים מול היבואן לאספקת המוצר בנוכחות בעל הכרטיס. אנו נמצאים בקשר עם הלקוח והוא הסכים להמתין לתשובתנו.

קניתי מייבש שיער במכירה אישית, קיבלתי אותו ללא נורית בקרה שאמורה להיות חלק מהידית, פניתי לוואלה שופס באמצעות מערכת ההודעות - נורא מעצבן שאי אפשר להתקשר לאף אחד, הם חזרו אלי כעבור 3 ימים! בנתיים פניתי גם לאחריות ושם ניסו לשכנע אותי שאני לא רואה את הנורית אבל היא שם. רק כעבורכמה ימים באו לקחת את המייבש והייתי צריכה להמתין עוד שבוע כדי שישלחו לי חדש, וכמובן שקיבלתי אחד עם נורית אבל ממש לא חדש. שירות גרוע של חברת שריג אלקטריק + וואלה שופס.
מבדיקת טענותיה של הלקוחה עולה כי אכן סופק לה מוצר מדגם לא נכון ועל כן פעלנו לאיסוף המוצר מביתה ללא כל טרחה נוספת מצידה ולאספקת מוצר חדש עם הנורית המבוקשת. חשוב לציין כי הלקוחה פנתה בחול המועד ועל אף האמור טופלה פנייתה בזמן סביר. לגבי הטענה כי המוצר שסופק אינו חדש, ביררנו מול מחסן היבואן ועודכנו כי הם מוכרים ומספקים מוצרים חדשים בלבד מדגם זה. ניתן לפנות לשירות הלקוחות של האתר טלפונית בטלפון 09-9608020, בימים א'- ה' בין השעות 09:00 ל 16:30. מערכת ההודעות נועדה לחסוך מהלקוחות זמן המתנה כאשר אנו משתדלים לחזור לכל פניה תוך 72 שעות לכל המאוחר.

הובטח משלוח של 72 שעות, נגבו עליו 49 ש"ח והמצלמה עדיין לא הגיעה למרות שעברו כבר כ-4 ימים (בלי לספור חגים ושבתות). שירות לקוחות במייל לא חוזרים לאחר 48 שעות כמובטח, לאחר שיטוטים באינטרנט מצאתי מספר טלפון. גם אחרי שדיברתי עם נציגה התבקשתי לחכות עוד יום וחצי כדי שיבררו מה קורה עם המצלמה. אני כנראה אבטל את ההזמנה ואקנה מחנות יותר רצינית. חבל שלא קראתי כאן לפני כי יש כאן סיפורים דומים.
הלקוח הזמין את המוצר וביקש מיד לאחר הרכישה לבטלו. לאחר מכן חידש את ההזמנה ולמצער בזמן זה עלו ימי העסקים במכירה ל14 יום. הצענו ללקוח לקבל את המוצר מיד לאחר החג הוא ביקש לבטל את ההזמנה וכספו יושב לו במלואו.

קניתי המקפיא במכירה אישית - זמן ההספקה המצויין היה 14 יום. ביקשתי שיקדימו ההספקה וציינו בפני שהזמן הנדרש הינו 14 יום אך הם יעשו מאמץ לזרז. היום 24/9 מלאו 14 ימי עסקים לרכישתי - אם עד הים בחצות הליה לא יגיע המקפיא הרי שוואלה לא עמדו בהתחייבותם! (השעה עכשיו 10:42 בלילה! אני מניח שלא אקבל המוצר היום) להבנתי אקבל אותו רק בעוד שבוע (אם בכלל) כי מחר שישי ואח"כ כיפור ביום שני -- אהה תודה לכם וואלה!שופס - דפקתם אותי כהוגן! אה כן את הכסף מחברת האשראי הם כבר גבו אלא מה... אני חושב שאבטל ואקנה במקום אחר אז אוסיף עוד 20 שקל אבל לבטח לא אתאכזב כמו עם וואלה. עדכון : היום 29/9/09 וקיבלתי תשובה לשאלתי ובה נאמר כי בדיקתי בטיפול ושישובו אליי בתוך 48 שעות (עוד 48 שעות - וכך זה יכול להמשך לעולמים) התרשמותי הכללית הינה מאוד מאכזבת הייתי מצפה שנותן שירות טוב יצפה מוצר שלא מגיע ללקוח (ןכמובן לא יגבה תשלום מחברת האשראי בטרם בוצעה העיסקה) ולבטח שיתייחס טלפונית למזמין ולא דרך התכתבות שכל תשובה לוקחת 48 שעות (שמתארכות להן עפ"י שיפוטו של נותן השירות) בקיצור מאוד מאוד מאוכזב ומתוסכל! =====עידכון ======= למרות שאכן דובר איתי על שידרוג המוצר ( כמובן בזכות פנייתי לזאפ!!!) הובטח לי שהמוצר המשודרג יגיע אליי בתוך שבוע - וכמובן שעברו כבר שבועיים ולא קיבלתי המוצר המשודרג (העיקר וואלה שוופס יכלו לכתוב שהם פיצו אותי..) החלטתי לבטל את ההזמנה ואת החברות שלי בוואלה שופס - המון עוגמת נפש והפסד ממוני נגרם לי ולהם זה לא ממש לא איכפת. אני את המסקנות שלי עשיתי מקווה שכולם ישכילו.
שוחחנו עם הלקוח בעקבות פנייתו והוצע לו דגם חלופי מתקדם יותר ללא עלות נוספת כפיצוי על העיכוב באספקת המוצר.

פשוט אין לי טענות.לדעתי השירות מעולה.קניתי אצלם גם בעבר מזגנים וכיסא מנהלים והשירות פשוט מעולה.דרך האינטרנט רכשתי עד היום מוצרים מהם מynet ומנענע. שלושת האתרים האלה מעולים. אין זאת אומרת ששאר האתרים אינם טובים אלא שלא יצא לי לרכוש מאחרים.

חיפשתי מסך איכותי במחיר מציאה - נכנסתי לWALLASHOPS במכירה אישית והזמנתי את המסך. הזמנה בוצעה בשבת הצהריים - ביום חמישי בבוקר שליח הביא את המסך. זאת לא פעם ראשונה שאני מזמין בוואלהשופס בטוח לא פעם אחרונה :-)

לאחר השתתפותי במכירה אישית (שלא זכיתי בה) חזר אלי נציג מכירות של האתר והציע לי את המחשב במחיר אטרקטיבי. הסברתי לנציג מכירות שאני מעוניין במשלוח מזורז כי המחשב נקנה כמתנה ליום הולדת של אישתי שחל בעוד 4 ימים. נציג מכירות הבטיח לי לזזרז את האפסקה ואני ביצעתי את הזמנה. בעמוד המכירה צוין שהספק הוא חברת ניופאן וזמן האספקה הינו 5 ימי עבודה. כמובן שהמחשב לא הגיע בזמן. לאחר הבירור הראשון שעשיתי הסתבר שהמחשב הוזמן מחברת סנסור ולא מחברת ניופאן וזמן האפקה הרשמי קפץ ל10 ימי עסקים. שינוי הספק נעשה כמובן ללא שום תאום איתי. התקשרתי לשרות הלקוחות של סנסור כדי לברר את סטטוס האספקה אבל שירות הלקוחות שלהם בהחלט יכול להתחרות עם שירות הלקוחות של וואלה שופס. בסופו של דבר סנסור הפנו אותי לחנות בשם גאלאקסי שהם הספק של המחשב. בחנות גלאקסי נתקלתי עוד הפעם בשירות "נדיב" מאוד. הובטח לי פעמיים שיצרו איתי קשר (אני מחכה עד עכשיו). לאחר שזמן עברו 10 ימי עסקים התקשרתי לחברת וואלה שופס כדי לברר מה קורה (כמובן שכרטיס האשראי שלי כבר חויב). נציגת השירות אמרה שאכן הדבר חמור והיא מעבירה את זה לטיפול דחוף ואני אמור לקבל תשובה אותי היום. לאחר שלא חזרו אלי התקשרי למחרת והסיפור חזר על עצמו. לאחר עוד יום התקשרתי בבוקר ונציג השירות אמר לי שנפלתי על נציגות צעירות שלא יודעות את עבודתן והוא עכשיו יטפלו בי. באותו יום קרה נס ובאמת נציגת שירות בכירה חזרה אלי. היא התנצלה ואמרה שהדבר חריג וכנראה אי אפשר לספק את המחשב. היא הבטיחה לי שאני אקבל פיצוי ונמצא מיד יחזור אלי נציג מכירות שיציע לי פתרון ויפצה אותי. חיכיתי לצלצול 3 ימים, התקשרתי בעצמי ואז כמובן קיבלתי הבטחות חדשות שיחזרו אלי. באותו יום בערב התקשר שליח מחנות גלאקסי שההזמנה שלי בדרך (אותה הזמנה שלפי וואלה שופס אי אפשר לספק). בסיכום אישתי קיבלה את המתנה שבועיים אחרי ועד עכשויו אני מחכה שנציג וואלה שופס יחזור אלי עם הסברים ופיצוי.
שוחחנו עם הלקוח והוא קיבל את המוצר. פיצינו אותו לשביעות רצונו.

רכשתי את המוצר באתר לפני כשבוע וחצי במכירה אישית. מניסיוני באתרים מסוג אלה (מתווכים שאינם מספקים את הסחורה בעצמם) פניתי מייד אחרי הודעת הזכייה אל הספק עצמו (שריג אלקטרוניקה) כדי לעדכן את כתובת המשלוח ולתאם את הגעת השליח. שירות הלקוחות של וואלה שופס כמעט ולא קיים בטלפון ועונים במייל רק אחרי יומיים שלושה. זה לא עזר לי כי רציתי לשנות את הכתובת ולכן אני ממליץ לפנות תמיד ישירות אל הספק. שירות הלקוחות של הספק (שריג) סביר בהחלט (עונים תמיד ולא מתחמקים תשאלות) והמוצר הגיע ביום האחרון של ההספקה (4 ימי הספקה). אין לי טענות לגבי זה מלבד העובדה שהיייתי צריך לנדנד להם בטלפון כדי להבטיח שהמוצר יגיע בזמן - אחרת הם היו מביאים אותו באיחור של יום יומיים. יום אחרי הקנייה ביקשתי מוואלה שופס במפורש שיחזרו אלי טלפונית - וכמובן שזה לא קרה וגם לא השאירו הודעה. בסה"כ קיבלתי הרגשה שברגע שקונים את המוצר מוואלה שופס אין מה לצפות משירות הלקוחות שלהם והכל זה בינכם לבין הספק. התשובות שלהם במייל מגיעות רק אחרי יומיים, אין אפשרות לצ'אט עם הנציג דרך המחשב ובשיחת טלפון אל תפתחו ציפיות. מבחינתי כל זה פוסל אותם בכל מה שקשור לתודעת שירות.
אנו מתנצלים על תחושתו של הלקוח. אנו נוהגים להתכתב עם לקוחות האתר באמצעות מערכת הודעות הנמצאת בכרטיס הלקוח של כל לקוח באתר ובכך מבטיחים תשובה מהירה ומדויקת ככל האפשר. עם זאת באם לקוח מבקש אנו יוצרים עימו קשר טלפונית. התנצלנו בפני הלקוח ווידאנו כי פנייתו טופלה לשביעות רצונו.

רכשתי את המצלמה באתר לפני שבועיים וחצי, בתנאי המוצר צוין כי הוא מגיע עם שני כרטיסי זכרון (למצלמה אין כלל זכרון פנימי) המוצר הגיע לאחר ימים ספורים אך ללא כרטיסי הזיכרון ולכן לא יכולתי כלל להפעיל את המצלמה. לאחר ששלחתי לשירות הלקוחות מייל הובטח לי שהכרטיסים נשלחו אלי בדואר אך לא קיבלתי אותם ועברו כבר שבועיים. התקשרתי לשירות הלקוחות לברר מה קורה והמוקדנית שענתה לי אמרה שהיא לא יודעת אך היא תברר ותחזור אלי בעוד כמה דקות, לאחר שהיא לא חזרה אלי התקשרתי שוב לאחר מספר שעות וענתה לי מוקדנית אחרת שאמרה שהיא תבדוק ותחזור אלי, אך גם היא לא חזרה. היום התקשרתי אליהם שוב להודיע שאם לא ישלחו לי את כרטיסי הזכרון אין לי מה לעשות עם המצלמה ולכן אני אחזיר אותה ובתגובה המוקדן פשוט ניתק את הטלפון. לסיכום, לא ממליץ לקנות מהם.
דאגנו כי הכרטיסים החסרים יסופקו ללקוח באמצעות שליח כפיצוי על העיכוב באספקתם. הלקוח עודכן וטופל לשביעות רצונו.

ביצעתי הזמנה בוואלה ביום 5.7.09 למזגן מגה אייר 10, לאחר כ-10 ימי עסקים התקשרתי לוודא שאכן מטפלים בהזמנתי באלקטרה ויודיעו לי מתי להגיע ולקבל את המוצר, תשובתם היתה שלא לפנות אליהם לפי תום 14 ימי עסקים. התקשרתי שנית ביום רביעי שעבר, בתום 14 ימי עסקים ונאמר לי על ידי נציג אלקטרה (בוריס) כי המוצר אותו אני מבקשת לא קיים במלאי ובמידה ואני מעוניינית לקבל מוצר במיידית תוך יום או יומיים עלי להוסיף 100 ש"ח ולשדרג את המזגן לדגם שנקרא מגה אייר 14, מתוקף הדחיפות לקבל את המזגן במיידית, הסכמתי לבצע שידרוג על מנת לקבל את המזגן במיידית, וגם כאן מושכים אותי כל יום בטלפונים מאחד לשני, אם בכלל טורחים לענות. ביקשתי את ההתערבות של שירות הלקוחות של וואלה אולם גם כאן אני מתקשרת ומתבקשת להמתין כמה שעות עד שיבררו, מבטיחים לחזור אליי ולא חוזרים, ואם חוזרים אז אין להם תשובות לתת לי פרט ללהמתין שאלקטרה יתקשרו אליי על מנת לתאם. היום 27.7.09 אני עדיין ממתינה שיתקשרו אליי ויודיעו לי מתי ניתן להגיע ולקבל את המזגן. מרגישה מאוד מרומה ומאוד פגועה על שהאמנתי שאם אשדרג את המוצר אקבל אותו מיידית, מאז השדרוג עברו עוד 4 ימי עסקים וכלום. הכי מבאס שהמזגן מיועד לחדר של בני הקטן בן ה-3
תואמה אספקה מול הלקוחה והיא תפוצה בגין העיכוב.

למרות שהיו לי חששות מתגובותיהם של לקוחות פחות מרוצים, הזמנתי המייבש ביום חמישי 16.07.09 וכבר היה אצלי בבית ביום שלישי 21.07.09 (2 ימי עסקים בלבד) בסה"כ אני מרוצה מאוד מחווית הקנייה.

לאחר ביצוע השוואת מחירים באתר זאפ, נכנסתי לוואלה שופס כדי לברר את המחיר שלהם. בתהליך ההרשמה הם מבקשים מספר כרטיס אשראי. קצת חששתי אבל בסוף הכנסתי את המספר. לאחר ההרשמה יש אפשרות להציע 5 הצעות מחיר. בניסיון השלישי זכיתי ונדהמתי שבאותה שניה כבר בוצעה ההזמנה, ואפילו קיבלתי אישור ב SMS על חיוב כרטיס האשראי.זה היה ביום חמישי ב 17:06 וכבר לא היתה אפשרות לדבר שם עם אף נציג טלפוני, הם גם לא עובדים בשישי. ביום ראשון התקשרתי, ענתה לי נציגה נחמדה, ובדקתי איתה שהכל בסדר ואין עוד חיבים שעלולים לנחות עלי. היא אישרה את זה. העלות היתה כ 50 ש"ח פחות מההצעה הכי נמוכה בזאפ(עבור כל אחד מהמכשירים. כבר הזמנתי דרכם גם את המוצר השני שרציתי). כבר למחרת התקשרו המובילים והיו מוכנים למסור את שני המכשירים. זמן האספקה היה 5 ימים למוצר אחד, ו 21 ימים למוצר השני, בחנות אחרת שחשבתי להזמין ממנה, ביקשו תוספת של 250 ש"ח עבור הספקה מהירה. המוצרים הגיעו בשלום וכבר חוברו ע"י טכנאי של בוש.

בתאריך 16.6.09 רכשתי מזגן אלקטרה בוואלה שופס. היות ואני תושב יהודה ושומרון, בכל רכישה שאני מבצע גם אם זה בחנות רגילה, אני מברר האם ההגדרה 'משלוחים לכל הארץ' כוללת את אזור יהודה ושומרון. בוואלה שופס צוין באופן ברור שהמשלוחים כוללים את אזור יו"ש ואפילו צוין שיש תוספת תשלום של 100 ₪ . ב 6.7 עברו 14 ימי האספקה להם התחייבו בוואלה שופס, אבל לא יצרו איתי קשר. כמובן שמייד פניתי אליהם ( מספר של השרות הוא סלולרי, המתנה יקרה..) ולאחר המתנה ארוכה ענתה נציגה נחמדה שאמרה שיבררו ויחזרו וכמובן שלא חזרו. לאחר פניות נוספות ב 12.7 וב15.7 נאמר לי שהעניין יוסדר עד סוף השבוע. כמובן שזה לא קרה וכשפניתי שוב ב19.7 נזכרו בוואלה שופס לומר לי שהם נורא מצטערים אבל הם לא מגיעים לאזור שאני גר בו, למרות שצויין במפורש בזמן הקנייה שהם כן מגיעים. הוצע לי לבוא לקחת את המזגן בעצמי מראשון לציון תמורת פיצוי של 100 ₪ לקנייה עתידית בוואלה שופס. (למה נראה להם שאני אקנה אצלם שוב..) או לבוא לקבוע עם השליח בעיר קרובה ולבוא בעצמי לקחת את המזגן ללא פיצוי. הצעה שלישית לבטל את העסקה בלי דמי ביטול. כמובן שלא הסכמתי להצעות הנדיבות שעולות לי מחיר נוסף של הובלה. כשביקשתי לדבר עם נציג יותר בכיר חזרה אלי נציגה מאוד לא נחמדה בשם מלי שלא הסכימה לזוז מעמדתה אפילו במילימטר.. נכון לעכשיו(23.7) יצרה איתי קשר יעל מנהלת הלקוחות שהתיחחסה באדיבות רבה ואמרה שתטפל אך מאז אין קול ואין עונה.. נ.ב. כל פנייה לשרות לקוחות כרוכה בהמתנה של למעלה מ10 דקות לשיחה סלולרית.. זה גם כסף..
בעקבות פנית הלקוח המכירה ירדה מהאוויר. וואלה!שופס מאפשרת ללקוחותיה ליצור קשר גם באמצעות קו של בזק שמספרו 09-9608020. תאמנו עם הלקוח אספקה לכתובת חלופית והצענו לפצותו על מנת לסיים את הפרשה ברוח טובה.