
שירות מצויין ! השליחות הגיעה בתוך פחות מ-48 שעות, אני כבר יודע מאיפה להזמין בפעם הבאה (: אל תהססו..

שירות מצויין ! השליחות הגיעה בתוך פחות מ-48 שעות, אני כבר יודע מאיפה להזמין בפעם הבאה (: אל תהססו..

חיפשתי הוברבורד באינטרנט, שבד"כ דורשים עבורו 1490שח במבצע, באתר זאפ ראיתי את אותו הדגם ב 990שח ב NO-RISK, התקשרתי לחנות ושאלתי על המוצר ונאמר לי שזה אמיתי, מייד הזמנתי את המוצר אחה"צ והוא הגיע למחרת ב 9:00 בבוקר לאזור הצפון. אין מילים קיבלתי את המוצר חדש לחלוטין באריזה מקורית, נהנה ממנו כל רגע. תודה רבה וכבר המלצתי לכולם במקום עבודתי.

מצלמה מושלמת עם אבזרים מושלמים השתמשתי במצלמה בטיול בצפון איטליה צילמתי כל רגע עמידה במים וקטנה וקלה לשימוש . חובה לכל טיול

הזמנתי מסך מחשב של סמסונג ובחרתי במשלוח עד 5 שעות באזור המרכז. המוצר הגיע אליי תוך 20 דקות! בנוסף הבחור בטלפון היה אדיב מאוד

תהליך הקניה באתר קל ונוח. המשלוח הגיע מהר וגם התקשרו לוודא שקיבלתי את המוצר ושהכל בסדר. מומלץ.

אחרי בדיקות וחפירות הגעתי להחלטה לקנות את המצלמת דרך ב NoRisk . קיבלתי שרות מקצועי ואמין . קיבלתי אותה בפחות מ 48 שעות , ואני גר באילת . אחלה חנות , לא חשבתי שיש שרות כזה בישראל . בדוק בפעם הבא אני נכנס ישר לאתר שלהם .

אלה מאוד מרוצה . בהתחלה המכשיר השמיע קצת קול מוזר... אבל זה נעלם אחרי כמה דקות שאלה השתמשה בו. השליח הביא את המכשיר לפי הזמנים שתיאמתם איתנו והכל סבבה

הכל עובד כראוי זמן ההגעה מיום ההזמנה ראוי לשבח. מפתיחת האריזה. ההוראות וההתקנה היו מעולים. המכשיר עובד כמצופה.

הזמנתי בשבוע האחרון מצלמת רכב דרך האתר עקב המלצות רבות באתר זאפ ההזמנה שלי ביצעתי במוצא שבת ואחרי פחות מ24 שעות המצלמה היתה אצלי דרך שליח מחברת ups המוקרת המשלוח עד הבית היה חינם ומוצר שקניתי הגיע במעטפה מסודרת באריזה שלמה כמו שמתואר באתר תודה רבה לחברת no risk על השרות המקצועי והמהיר

האמת שסו הקניה הראשונה שלי בחנות זו. רכישה מהירה. נציג היה זמין בצאט באתר לשאלותי באופן מהיר ויעיל. ביצעתי הזמנה דל דיבואית בלוטוס לקופנוע. לא עברו שלש שעות והמוצר היה אצלי. ממליץ בחום!

הזמנתי גו פרו הירו בלאק 5 עם מארז צלילה, המשלוח הגיע כבר למחרת עם שליח עד הבית הרכישה דרך האתר הייתה קלה ונוחה

המשלוח היה מהיר קיבלתי פריט כמתואר אני אקנה עוד באתר No Risk אני מאוד מרוצה מהשירות ומהאתר שלכם שאני מאוד נהנה לקנות בו תודה רבה בנימין חיים

אתר נוח קנייה נוחה הגיעה כמובטח תוך יומיים.כמו כן הייתי צריך לברר משהו בנושא אחריות וחזרו אלי מהר

מוצר היגיע בתוך 12 שעות, שירות טלפוני מצוין, אדיב. אני מאד מרוצה ממחיר המוצר, אריזתו, מצבו, ומהירות ההספקה.

קניתי אוזנייה MEE audio Pinnacle P1, על האוזנייה אין מה לכתוב, מוצר משובח עם ביקורות טובות בארץ ובעולם? השרות היה מהיר ואדיב והמשלוח חינם ע״י שליח הגיע בפחות מ-4 שעות להרצליה. מומלץ ביותר.

שלום לכולם! שוב הזמנתי ב-No-Risk. באמת קניה בטוחה והספקה מהירה! יחס אישי. תמיכה ושירות ברמה גבוה ביותר! במיוחד רוצה להודות לשגיא על מקצועיות! ממליץ בחום. בטוח שאמשיך לקנות פה!

רכשתי לא מזמן את ההובר בורד tw01 והשירות פשוט מדהים, למחרת המשלוח הגיע בשעה 15:30 ובמהלך היום היה קשר עם השליח שתמיד היה זמין, ההובר בורד מדהים איכות טובה הכל מקורי ואיכותי והוא מפתיע כל פעם מחדש נסעתי איתו כבר 3 נסיעות מעיר לעיר ואף פעם לא נתקעתי איתו ללא סוללה ברחוב, ממליצה בחום!!

וואו מעולם לא הייתה לי חווית קניה כזו, מחיר הוגן! מענה טלפוני לשאול שהיו לי ומשלוח סופר מהיר ובחינם ( תוך יומיים המוצר הגיע) שאפו ממליץ בחום

מצלמה מושלמת. מאוד מרוצה מהמוצר. שירות מעולה. קיבלתי תוך יומיים עד הבית ללא דמי משלוח. לכולם ממליצה להזמין כאן.

המוצר היה אמור להגיע תוך שני ימי עסקים אבל עקב אילוצים אישיים, ביקשתי שהמוצר יגיע תוך יום וכך היה! שירות מעל המצופה והמוצר איכותי :)

כבר בשנית אני רוכש מוצר בחנות הזאת. תהליך ההזמנה מאוד פשוט ומהיר. כל האישורים ומסמכים מגיעים למייל. מאוד מרוצה מהשרות ומחירים.

רכשתי רחפן של חברת dji מסוג mavic pro combo. הסיבה שנתתי 2 כוכבים ולא רק אחד זה רק בגלל מהירות הגעת המוצר שבאמת ראויה לשבח. אך עם זאת, מה כל זה שווה אם ברגע שקורה משהו, מנפנפים אותך במעטפת של חביבות ואדיבות?? לאחר 5 דקות שקיבלתי את הרחפן הוא התרסק בערך על הפעם הראשונה וזאת למרות שקראתי את חוברת ההוראות שקיבלתי וכו. ברגע שהודעתי להם על כך, שלחו אותי ל״הוביז״ החברה שנותנת שירות למוצר, דרשו. ממני עלויות פסיכיות לתיקון וכל צד בעצם מנפנף אותי מעליו. טוענים שזה מוצר מאוד רגיש ומתוחכם אך למרות זאת, אין שום הערת אזהרה כלשהי ואני עוד עברתי על ההוראות, מה שמרבית האנשים לא יעשו הריי! התשובה שלהם היא ״מבינים אותך״. מה זה יעזור לי ששתי החברות מבינות אותי אך עם זאת רוצה לגבות ממני כחצי מעלות הרחפן בשביל לתקן אותו וזאת לאחר 5 דקות של שימוש! שתי החברות מביכות את עצמן. החוכמה זה לא למכור מוצר, זה כל אחד יכול לעשות, החכמה והגדולה של חברה שבה היא נמדדת זה ברגע שקורה משהו, לעזור במתן פתרון אולטימטיבי ולא מתחמק.
מיד כאשר קיבלנו את הפנייה מהלקוח בשעות הערב, העברנו את פרטי הלקוח לחברת הוביז (היבואן הרשמי של DJI ומעבדת רחפנים מוסמכת ע"י DJI בדרגת פלטינום). בבוקר היבואן יצר קשר עם הלקוח. הלקוח התבקש להגיע למעבדה כדי לבדוק את הלוגים (נתוני הטיסה) של הרחפן. באותו יום הלקוח הגיע אל המעבדה של הוביז והטכנאי במקום בדק את הרחפן. מהבדיקה של הטכנאי עלה כי בזמן ההמראה עם הרחפן לא היית קליטת לויינים (GPS). בדפי הוראות השימוש בשפה העברית שמצורפים עם הרחפן, מובהר בבירור כי המראה והטסה ללא קליטת GPS מנטרלת את יכולת הרחפן לבצע תיקונים אוטומטיים למיקומו ומבטלת את יציבותו. על פי האבחון של חברת הוביז, הלקוח לא פעל לפי ההוראות. הלקוח יצר איתנו קשר והודיע כי לא קיבל בהוביז שירות לשביעות רצונו. לאור הטענות של הלקוח כי פעל לפי ההוראות, והתקלה היא ברחפן עצמו, הצענו יחד עם חברת הוביז להעביר לנו את הרחפן כדי שניתן יהיה להוציא את את כל נתוני הטיסה שלו ולהעביר אותם לחוות הדעת של DJI העולמית, וזאת ללא תשלום מצד הלקוח. בידי DJI יש את כל הכלים, התוכנות והמומחיות כדי לבדוק לעומק את הלוגים ולקבוע אם ההתרסקות הייתה כתוצאה מכשל ברחפן. לאחר קבלת חוות הדעת של DJI, ניתן יהיה לפעול בהתאם ואם הרחפן התרסק כתוצאה מכשל, הלקוח כמובן יפוצה. הלקוח מיהר לכתוב חוות דעת שלילית עלינו, עוד לפני שהטיפול הסתיים. חשוב לציין כי אנחנו לוקחים ברצינות רבה כל פנייה של לקוח גם לאחר תהליך המכירה.

התקשרתי לוודא שאני רוכש את המוצר הנכון, שלחו אלי לינק. הזמנתי, שלחו, הגיע, סוף הסיפור. ישר ולעניין

חיפשתי מתאמים מתאימים לאוזניות יקרות שקניתי בחו"ל, אלו לא נפוצות בארץ. מצאתי משהו זהה באתר "NoRisk" , וביצעתי את ההזמנה. כעבור יומיים, יתרו איתי קשר מהחנות - אלו הודיעו לי כי הצבע שבחרתי אינו במלאי כרגע, זו לא הייתה בעיה גדולה - באותה ההזדמנות שאלתי אותם לגבי ההתאמה לאוזניות שלי, אלו אמרו שיחזרו אלי עם תשובה בזמן שהם בודקים. הם חזרו אלי - הודיעו לי כי האביזר אינו מתאים - שאלתי האם קיים אביזרים מתאימים, הם אמרו לי שכן והם שלחו אותם ללא תוספת עלות למרות שהאביזר היה יותר יקר. אני מאד מרוצה מכל העסקה בגדול; זכיתי לשירות אדיב, ובמוצר שלו קיוויתי.

איך אתחיל את החוו"ד על החנות המדהימה הזאת אני לא יודע אז לפני תקופה הייתי זקוק למטען למצלמת דרך ואיכשהו נתקלתי באתר של no risk שהם משווקים מורשים של המצלמה ורכשתי את המוצר אני מאושר עד הגג מאיכות המוצר באמת שאין לי מילים על החוויה הזאת מאשדוד לקריית אתא תוך יומיים בערך מוצר נוסף שרכשתי מהאתר היא אזוניית בלוטוס noa x9 מחיר סביר מאוד לאוזנייה עם איכות שמע מהגבוהות בעולם ובארץ שירות לקוחות שלהם שיכול ללמד הרבה בתי עסק איך לתקשר עם לקוחות ולראות אם הכול בסדר אין מילים שיגידו כמה אתם תותחים אני אחזור אליהם כול פעם שאצטרך מוצרים מתחום הגאדגטים בתודה מראש זוהר שטרלינג