באג זה כזה: לפני ששילמתם כסף אתם מלכים. ברגע ששילמתם כסף, זהו, אתם כלום ושום דבר, לא תקבלו יחס מינימלי ובטח לא שירות ובטח ובטח לא שירות טוב.
קניתי מוצר טכנולוגי מסניף באג עזריאלי (משקפיים חכמים של TCL. אל תעזו לקנות!) הגעתי הביתה השתמשתי בו והבחנתי במוצר לא בשל ובקיצור מוצר שלא עושה את מה שהוא אמור לעשות כפי שגם מתואר בתיאור מוצר באתר של באג. התקשרתי למחרת, הסברתי את הבעיה, הפנו אותי למעבדה, המעבדה הסבירו לי מה צריך לעשות, עשיתי, חלק מבעיות נפתרו וחלק עדיין קיימים. פשוט בכל שימוש מתגלים עוד בעיות שמעידים על חוסר בשלות של מוצר. התקשרתי שוב, הסבירו שוב, עשיתי מה הסבירו ולא עזר. אמרו לי לגשת לסניף למסור את המוצר שיימסר למעבדה. מבינים? מוצר חדש בן 3 ימים בעלות של 1600 שקל, מרגע הקנייה אני מתעסק בטלפונים בתיקונים ומעבדות. פשוט בושה לרשת. בסניף בכלל זוועה. ניגשתי לעובד, הוא היה אחלה, הלך לבדוק עם המנהלת של הסניף, עשתה בדיקה חובבנית והחליטה שהמוצר תקין. אין לה מושג. היא לא מבינה מה המוצר בכלל עושה ומה המהות שלו. לא משנה מה אמרתי לה אמרה לי לגשת למעבדה. אמרתי לה אבל קניתי את המוצר מהסניף שלכם והיא בתגובה אמרה שהמוצר הוא שלי ובקיצור גישה תת רמה של מנהל חנות ללקוח. שלחתי מייל למנהל של הרשת ותוך דקות חזר אלי מנהל שירות הלקוחות. לצערי לא עזר. כמובן שהסוגייה בשיאה. חשוב שתדעו את כל הפרטים כדי שתבינו מה המשמעות של לקנות מוצר מבאג.
תגובת החנות
שלום אלירם
אכן, התקלה התרחשה רק בטלפון שלך, בבדיקת מעבדה נמצא תקין, גם בבדיקות שבוצעו במוקד התמיכה. לאחר שהעברת את הסרטון שממחיש את התקלה נמסר לך הפתרון + עדכנו את היצרן לטיפול בתקלה ושיפור המוצר.