מפרסם ב-zap מאז 2011

‎הצלצול‎ ‏(Tzilzul) - עמוד 111

מכשירי סלולאר וציוד נלווה (פתח תקווה)

4.84 / 5 ממוצע מבוסס על 133 חוות דעת מ-12 החודשים האחרונים
נמצאו 2754 חוות דעת גולשים על הצלצול
אביהו
אביהו
27.12.2011
מוצר שנרכש: סלולרי 6267

אתחיל בזה שלא האמנתי שאנשים יכולים להיות כ״כ מסבירי פנים דרך הטלפון למורות שהתקשרתי בשועות הערב ולא ככ יכלו לדבר איתי דויד הנחמד הציע שאתקשר למחורת בשעות הבוקר ואכן התקשרתי ונענתי ע״י בחור נחמד שהסביר לי את הכל בסבלנות . לפעמים המחיר הקצת יותר גבוהה שווה את השירות . ממליץ!

חוות הדעת עזרה לכם?
etay
etay
24.11.2011
מוצר שנרכש: פלפון S2 GLAXY

שרות מעולה.אנשים נוחים ומסבירי פנים.המחיר היה זול ותחרותי.בקיצור אין עוד חנויות כאלה שגם זולות וגם נותנות שורת מצוין. אני מתכונן לקנות אצליהם איפד במקום להביא מחו"ל.גם אם ירוויחו קצאת לא יקרה כלום.צריך לחזק נותני שרות כאלה.בברכה איתי חבר.

חוות הדעת עזרה לכם?
מתן
מתן
22.08.2011
מוצר שנרכש: גלקסי 2 i9100 i9100

חיפשתי מחיר זול לגלקסי 2, הגעתי לצלצול, קיבלו אותי בכיף שני חבר'ה מקצועיים ומאור נחמדים, הסבירו לי על הטלפון, אפילו על חסרונותיו הלכו לקראתי באביזרים נלווים ודאגו לפרטים הכי קטנים בכדי שאהיה זכאי לניתוק זיקה, יחס חם ומתחשב, אנשים ישרים תודה רבה!

חוות הדעת עזרה לכם?
neeman
neeman
14.08.2011
מוצר שנרכש: טלפון סלולרי galaxy s2

מצאתי ב zap שהמחיר של galaxy s2 בחנות "הצלצול מס'1" הכי זול. כשהתקשרתי לברר מס' פרטים, נתנאל ענה על כל שאלותי תוך גילוי שליטה והבנה מקצועית חזקה מאד. היחס בחנות היה אדיב ומקצועי, ותהליך הרכישה היה מהיר וחלק. נתנאל הכין את כל הנדרש עבורי לצורך קבלת ההחזרים מחב' הסלולר (ניתוק זיקה), וגם בא לקראתי ב accessories לסלולרי. אני הייתי מאד מרוצה. אם אצטרך מוצרי סלולר בעתיד אדע לאן לחזור

חוות הדעת עזרה לכם?
ראשון
דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון