
המכונה הגיע ממש 2-3 ימים אחרי סגירת עסקה. המוביל הגיע בשעות שנקבע וגם מתקשר שעה קודם. הוא מפנה המכונה הישנה תמורה 100 שח. שירות אמין וטוב. ממש זול לקנות בחנות ושוב אקנה שם אם יופיע כהכי זול בזאפ.

המכונה הגיע ממש 2-3 ימים אחרי סגירת עסקה. המוביל הגיע בשעות שנקבע וגם מתקשר שעה קודם. הוא מפנה המכונה הישנה תמורה 100 שח. שירות אמין וטוב. ממש זול לקנות בחנות ושוב אקנה שם אם יופיע כהכי זול בזאפ.

שירות אדיב ומצויין ע"י אורן הנציג. אהבתי!

ההזמנה בוצעה טלפונית, היחס היה נהדר, קיבלתי את המוצר לפני הזמן שנקבע. הפגם היחיד הוא שהייתי צריך להתקשר פעמים רבות עד שקיבלתי חשבונית (שהיא העצם האחריות).

בחרתי בחנות לאחר שבזאפ ראיתי שמחיר המוצר הוא הזול ביותר. התקשרתי, כעבור יומיים המכונה הגיעה לביתי. שבוע לאחר מכן הגיע טכנאי להתקין את המכונה. הכול היה מלווה בתאום טלפוני ובשיתוף פעולה של כולם. בכל שיחות הטלפון המענה היה קואופרטיבי. חווית קניה מאד נעימה.

פעם ראשונה שאני מגיב להזמנה ואני חייב לתת מילה טובה לאתר הנ"ל ההזמנה קלה ,בשרות הטלפוני ענו מהר מאוד היו מאוד חביבים והסבירו וייעצו לי על המכונה . ביום למחרת הגיע המכונה (למרות שאמרו עד 5 ימים ) ואפילו המתקין הגיע יום אחרי מכונה . בקיצור תענוג לקנות שם אני ממליץ בחום

ממליץ להימנע מקנייה בחנות זאת. אני רכשתי הרחבת אחריות שנכתב לגביה "הרחבה של 3 שנים לפי התקנון". שיהיה לכם ברור ששום תקנון לא מצורף באתר ממנו רוכשים!!. לבסוף מתברר שהאחריות לא כוללת תשלום לטכנאי עצמו בסך 150 ש"ח !! בקיצור יש השתתפות עצמית. הסיכוי של הצרכן להגיע למידע הזה - הוא אפס. כמובן שמנהל החנות אמר לי שהוא מקפיד לתת מידע זה (טלפונית) ללקוחות, ורק במקרה שלי הוא שכח לומר לי... אז שיהיה בהצלחה למי שקונה שם. היום אני כבר יודע שבקלות אפשר למצוא בגוגל את הידיעה הבאה: "ארגון אמון הציבור מסיר את תו אמון הציבור מאתר המכירות דיילי סייל". לפעמים הידיעה מופיעה תחת שם חברה "אלקטרו קובי". אם תקראו את מה שמופיע שם - זה ישלים לכם את הפרטים ותהיה לכם תמונה כוללת של התנהלות חברה זו.
מדיניות השירות והאחריות נקבעת אך ורק על ידי ניופאן היבואן הרשמי ומפורטת באתר החברה

קניתי מזגן סאגה עם התקנה הובטח לשלוח בתוך 7 ימי עסקים. בהסדר עם האתר סוכם על 3 תשלומים. בחשבונית הופיע תשלום אחד. המזגן טרם הגיע. בפניה לשירות לקוחות אין מתקבל מענה. השירות לוקח מס טלפון ומבטיח לחזור..
אבי ביצע הזמנה אינטרנטית ישירות באתר בתאריך 5.8. בתהליך ההזמנה הוא בחר לשלם בתשלום אחד. בפנייה טלפונית הוא ביקש לשנות לשלושה תשלומים ואכן השינוי בוצע.

לא קיבלתי את המוצר כפי שהובטח כעבור 5 ימים. לפתע כעבור מספר ימים הופיע אצלי מייל שהעסקה מבוטלת. שום שיחה, שום נציג שירות, שום הסבר. בקיצור תת רמה של שירות. עושים הכל בשביל למכור שום דבר אחר כך. הלקוח הוא רק כלי לכסף, אם כך אתם רוצים תקנו שם.
כספי הזמין את המזגן ב 14/7, יצאה חשבונית ללקוח ומיד לאחר מכן חשבונית זיכוי מאחר וזה לא יצא לאספקה עם אותו הנהג (מייל עם חשבונית מתקבל באופן אוטומטי - וכך גם חשבונית זיכוי) ההזמנה לא בוטלה בפועל, היא סופקה ביום המחרת עם חשבונית מס כחוק לשביעות רצונו של כספי צר לנו על העיכוב באספקה ועל אי ההבנה, צוות דייליסייל

הרכישה היתה בסדר. המוביל לא תיאם מראש את ביצוע ההובלה, למרות שביקשתי את זה מנציג האתר בטלפון לאחר ביצוע ההזמנה והפתיע אותי ליד הבית בטלפון. במקרה אשתי היתה בבית באותו זמן וזה נגמר ללא בעיה.

הכל הגיע בזמן. נשלחה צנרת בגודל לא מתאים, וזוכיתי עליה. שירות לקוחות טוב, כל הפריטים הגיעו, מחוברים ועובדים. מקום שאפשר לסמוך עליו

נתקלתי בשירות יוצא דופן של אורן שביט,שירות מקצועי,נעים ואיכפתי.אורן הסביר בבקיאות רבה על המוצר והוסיף פרטים רלוונטים נוספים. לא נתקלים הרבה במדינה שלנו בשירות מעולה שכזה. כשאומרים "לא רק בגלל המחיר,אלא בזכות השירות" ,אז זה המקרה. תודה רבה לך ,אורן.

עם הזמנת המוצר, ביקשתי לקבלו בדואר. קיבלתי את המוצר תוך יומיים באמצעות שליח ללא חיוב נוסף. כחברה מקצועית הם העדיפו לספוג את עלות המשלוח על מנת שהמוצר יגיע ללקוח כראוי. כל הכבוד. אני מתכוונת לבקשם לחייב אותי על המשלוח - כשם שהם היו הוגנים כלפיי.

קניתי מזגני תדיראן דרך דיילי סייל. להפתעתי מפיצים של תדיראן טעו והביאו לי דגם לא נכון. הודעתי לדיילי סייל ומאותו רגע אורן מדיילי סייל לקח את זה לטיפול אישי. הוא התקשר כל יום לתדיראן ללחוץ עליהם שיחליפו את המזגן במהירות ואז התקשר אליי לוודא שיצרו איתי קשר. ברגע שבתדיראן השתהו - הוא לחץ עליהם (שמעתי את זה דרך שיחות ועידה שהוא אירגן). ממש הרגשתי שהוא נלחם עבור לקוח שלו. קרו לי לא מעט מקרים שהזמנות באינטרנט שלי לא הגיעו כפי שצריך אך אף פעם לא קיבלתי שירות כל כך מסור. בהחלט לא אהסס להזמין בדיילי סייל פעם הבא.

צוות שירות לקוחות אדיב ובעל הבית אורן משתדל מאוד. לצערי הזמנתי יומים לפני חג השבועות והמשרדים היו סגורים אז לקח שבוע למשלוח ועוד שבוע להתקנה.
הלקוח רכש את הטלויזיה בתאריך 12.5.13. במסגרת זמן האספקה ההתחייבות הייתה ל 7 ימי עסקים. הבעיה הייתה שהלקוח רשם מס' טלפון לא תקין ואנו פנינו אליו במייל שימסור מס' תקין. הלקוח חזר אלינו רק למחרת ומסר מס' טלפון תקין. לפי זה במסגרת ההתחייבות האספקה אמורה להיות עד תאריך 26.5.13 בהתחשב שגם יצא חג השבועות בימים שלישי ורביעי שלא נכללים כימי עסקים. המוצר סופק בתאריך 20.5.13 שזה אומר תוך 3 ימי עסקים! אורן

שירות מצויין, מענה מהיר. רכשתי מהם מזגן - צוות התקנה בא בזמן, עשו התקנה תוך 20 דקות, מאוד נחמדים, ישרים, לא רמאים. נהנתי מאוד במיוחד מצוות התקנה.

הזמנה באתר נוחה ברורה וקלה. יום לאחר ההזמנה התקשרה נציגה ע"מ לאמת את פרטי ההזמנה ואת הכתובת למשלוח. המוצר שנבחר נשלח עם שליח והגיע במהירות ליעדו.

הגיע למחרת ...שרות אדיב שואב אבק מומלץ ביותר שקט קומפקטי חזק וקל כולל אביזרים מעולים והכי חשוב חובט.

השירות היה מצויין. אספקה מהירה ביותר וגם הטיפול במוצר השני שקנתי (טאבלט) היה במחיר מופחת והמון נכונות מצד החנות לעשות הכול על מנת לרצות אותי. בקניות הבאות שלי חנות זו תהיה בעדיפות ראשונה.

התקשרתי לדיילי סייל לאחר סקר שערכתי באתר. השרות האדיב והמקצועי , הרצון לעזור ולהתגמש בעניין המשלוח. במקרה שלי לא הייתי צריך את זה במידי בגלל שיפוץ. ברצוני לציין לטובה את שירז על השרות המדהים אין ספק שהחזור לקנות , והמליץ גם לחבריי.

אין זו קניה ראשונה וגם לא האחרונה. יחס נהדר ומגוון מוצרים נפלא. ברכישות קודמות, המוצרים הגיעו בתוך זמן יותר קצר מקצר. ברכישה הנוכחית, היו קצת חריקות, אבל דווח וטופל. לירז מאוד נעימה ואדיבה בטלפון. בעבר המלצתי לחברים ולמיטב ידיעתי, היו מרוצים מאוד. תודה

רכשתי מוצר בדיילי סייל ומאוד התרשמתי מרמת השירות מנציגי השירות .. הם מאוד שירותים ואדיבים הם סיפקו לי את המידע הנדרש המליצו לי על מוצרים וכיוונו למוצר שהכי מתאים לי אני ממליץ מכל הלב לרכוש בחנות זו , וכמובן שאחזור לרכוש מוצרים !!! תודהההה רבהההההההההההההה

התקשרתי כדי לתאם הגעה ,הפקידה לקחה את הטל ומס הזמנה ואמרה שיצרו איתי קשר ואכן תוך שעה התקשרה לירז מהשירות לקוחות ואמרה שהמוצר נמצא ואפשר לקחת , הגעתי ללירז ותוך 5 דקות היא דאגה להביא את המוצר ולשחרר אותי . השירות והיחס היו מצויינים

תיאור חווית הקנייה: לא קנייה ראשונה (ולא אחרונה) בדיילי-סייל. מצאתי את המוצר זול יותר באתר אחר אבל היה לי ברור שטלפון אליהם והם יציעו מחיר אטרקטיבי יותר וללא סייגים (עם אחריות מקורית, אספקה חינם ומהר וכו'). ואכן, שיחה קצרה עם בחורה בשם לירז, קיבלתי מחיר זול מהזול ביותר שמצאתי בזאפ, ביררה זמינות במלאי ואספקה צפויה, שרות מעולה, ההזמנה נסגרה תוך דקות. אין מה להוסיף, ממליץ.

לא קנייה ראשונה (ולא אחרונה) בדיילי-סייל. מצאתי את המוצר זול יותר באתר אחר אבל היה לי ברור שטלפון אליהם והם יציעו מחיר אטרקטיבי יותר וללא סייגים (עם אחריות מקורית, אספקה חינם ומהר וכו'). ואכן, שיחה קצרה עם בחורה בשם לירז, קיבלתי מחיר זול מהזול ביותר שמצאתי בזאפ, ביררה זמינות במלאי ואספקה צפויה, שרות מעולה, ההזמנה נסגרה תוך דקות. אין מה להוסיף, ממליץ.

משלוח מאוד מהיר הגיע כיומיים לאחר ביצוע ההזמנה, השירות מצוין! עונה על כל השאלות, נותן פתרונות ואלטרנטיבות מומלץ ביותר!