
המכונת כביסה הראשונה שהזמנתי לא הייתה במלאי אך חזרה אולי מהחנות ולא עזבו אותי (לטובה) עד שלא יצאתי מרוצה. השירות מעולה והם דואגים באמת שתצא ממש מרוצה עם מחיר טוב ושירות מעולה.

המכונת כביסה הראשונה שהזמנתי לא הייתה במלאי אך חזרה אולי מהחנות ולא עזבו אותי (לטובה) עד שלא יצאתי מרוצה. השירות מעולה והם דואגים באמת שתצא ממש מרוצה עם מחיר טוב ושירות מעולה.

הזמנתי מקרר של SAMSUNG דגם RT46H5300 אחרי 7 ימים עבודה התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שמשלוח של מקררים לא יגיה לארץ וזה יקח כמאת חודש ימים אם אני רוצה לקבל את הדגם שהזמנתי. כתמורת פיצוי על האיחור הוציאו לי לקנות מקרר מדגם טוב יותר, יותר יקר אבל במחיר יותר נמוך ממוצה בשוק (במקרה הזה החנות היה בסדר). היתי עמור לקבל מקרר תוך יומיים. לא קיבלתי כלום. אני לא יודע האם זה פשלה של החנות, חברת הובלה או נציגים אבל ההזמנה שלי היהתה שרשרת של איחורים. כשהתקשרתי לחנות לבטל את ההזמנה אמרו לי "עדוני אתה לא קובע". עדכון: אחרי בדיקה בעומק גיליתי שהבעיה קרתה בגלל היבואן "י.שלום". החנות היהתה בסדר ושירות לקוחות היה טוב.

היה עיקוב של הספק באספקת הטלוויזיה שהזמנתי, הציעו לי טלוויזיה אחרת, טובה יותר במחיר מאוד דומה (לאחר הנחה משמעותית). כדי לעמוד בזמן האספקה המובטח, יצא שליח מיוחד מהחנות. השירות שניתן לי היה מעולה ואני מרוצה.

הזמנו מכונת כביסה לאחר שהקןדמת התקלקלה. למרות שציינו באתר משלוח תוך 7 ימים, בטלפון זה השתנה ל-21 יום! ניסינו לדבר שוב עם נציגי השירות, לאחר המתנה ארוכה, ענו לנו ומייד ביקשו שנמתין ונתנו לנו לחכות עוד 10 דקות. כשכבר דיברו איתנו זה היה בחוסר נחמדות. לבסוף ביטלנו את ההזמנה ומצאנו מקום אחר ששלח לנו את אותו דגם לאחר שלושה ימים בלבד.

קנינו בחנות גם מקרר שהגיע לפני הזמן המובטח וגם מכונת כביסה. הזמנו מכונה דגם 2015 ובעל החנות התקשר להודיע שיש תקלה והמכונה תגיע רק בעוד שבועיים. כשאמרנו שלא נוכל לחכות, הוא החליט מיידית לספק דגם 2016 במחיר זהה ללא תוספת מחיר ואכן המכונה הגיעה מיידית. היחס לכל אורך הטיפול היה באדיבות ובסבלנות שלא שכיחה במחוזותינו ועל כך מגיע לבעלי החנות יישר כוח גדול.

אנשים מאוד נחמדים ....המוכר השליח , המוצר הגיע בזמן בלי שום בעיות , קיבלתי הסבר מקצועי מה כדאי לקנות ולמה , פעם הבאה קונה רק שם !

שירות מעולה... אדיבים מאוד ועוזרים. אנשים חמים והשירות אצלם הוא מעל הכל. אין ספק שאקנה אצלם שוב. עומדים בזמני ההובלה....ללא ספק מקום אמין לרכוש בו מוצרי חשמל.

המשלוח בוצע במהירות וביעילות ! שירות הלקוחות היה אדיב מאוד ומסביר פנים וכן המוביל שביצע את ההובלה(ששי) היה מאוד נחמד ואדיב . A

עשיתי הזמנה באתר למכונת סביסה. מהר מאוד התקשרו אליי לתאם את המשלוח. על הדרך הציעו מכונת כביסה מאותו יצרן באותו מחיר עם תכונות יותר טובות חדשה יותר ואמינה יותר! יום אחרי זה הגיע משלוח ויום אחרי זה הגיע טכנאי שחיבר אותה. כל הדרך היה ליווי טלפוני ובמייל צמוד. עוד לא יצא לי לקנות מוצרי חשמל דרך אינטרנט בארץ במהירות בזק כזו. ממליץ לכולם!

שירות מצוין, התייחסו לבקשותיי באופן מקצועי. דאגו למשלוח מהיר של המכונה,המכונה הגיע למחרת, טכנאי הגיע לאחר יום נוסף. התקשרו מיוזמתם לוודא.

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קיבלתי שירות מצויין כזה . בחור בשם קובי , פשוט תענוג. הוא חי את ההזמנה שלך עד הסוף , מעקב יומי עם הדרכה מלאה ותמיכה מדהימה. ממליץ בחום

הזמנתי , יצרו קשר וסיפקו תוך יום. מי שיצר עימי קשר היה מקצוען ונתן לי תחושה טובה.

קניתי אצלם מקרר סמסונג - אחרי הרבה התלבטויות. קיבלתי שירות לקוחות מעולה, ייעוץ אמין מקצועי ומאד סבלני ואכפתי. מהירות התיאום והמשלוח טובים. חווית קנייה מעולה!!! ממליצה בחום

שירות מצוין ומשלוח מהיר! החבר'ה בחנות מאוד נחמדים ומקצועיים. פעם שנייה שאני קונה דרכם ואין לי ספק שאקנה גם בפעמים הבאות.

נכנסתי לסניף בת"א לאחר חיפוש קל באינטרנטת קיבלתי יחס אדיב, נעים ומקצועי 3 שנים אחריות !!!!!!!!!

רכשתי מכונת כביסה בוש. לאחר סקר שוק החלטתי לרכוש את המכונה מהחשמל של המדינה. מהרגע שהרמתי טלפון קיבלתי יחס אישי מעל ומעבר. תמיד זמינים, סבלנים, נעימים ומקצועיים. בעלי תודעת שירות גבוהה וראיית הלקוח.בכל תהליך הרכישה קבלתי ליווי צמוד מהחנות לוודא שהמובילים היו בסדר ושהמכונה הגיעה, שהטכנאי הגיע בזמן ושהכל כשורה. הם דאגו לקצר את זמן ההמתנה להובלה ולאחר מכן לטכנאי. אין לי ספק שאמשיך לרכוש בחנות זו גם בעתיד. המון תודה לקובי וצחי, אין כמוכם.

לא לקנות דרכם. הזמנו מכונת כביסה שזמן האספקה שלה נכתב תוך 7 ימי עסקים. לאחר ביצוע ההזמנה התקשרו וניסו לשכנע אותנו לא לקנות את המכונה הזו אלא אחרת. כשהתעקשנו שאנחנו רוצים את זו, אמרו שיתקשרו לתאם אספקה. מאז עשרות טלפונים, ואיש לא חוזר, לא מוכנים לתת את הטלפון של הספק, ומדברים באופן מאוד מאוד לא מנומס ומעבר לכך. נראה סוג של הונאה. עד כה המכונה לא הגיעה.

הגעתי לחנות לשם רכישת הטלוויזיה. קיבלתי הסבר מפורט ומקצועי מהמוכרים בחנות. למרות שמהירתי לעזוב, המוכר התעקש לבדוק את הטלוויזיה מולי, פתח את האריזה, בדק יסודית כל דבר, הסביר מה שניתן, סגר בחזרה, ואף עזר לי לסחוב עד האוטו למרות שאמרתי לו שאסתדר בעצמי. שירות מצוין, הטלוויזיה עובדת מצוין כצפוי. החנות מומלצת בעיניי.

טוב התהליך התחיל מזה שהזמנתי דגם מסויים של LG ביום רביעי, בעקבות שיחה עם הנציג יום אחרי התברר שהטלויזיה לא במלאי ולכן הומלץ לי דגם אחר. ביום חמישי שבוע אחרי זה כאשר הם אמורים היו כבר לספק את טלויזיה (אם להיות קטנונים ועל פי ה"חוק" אז בעצם היו צריכים לספק את הטלויזיה ביום ראשון כלשון הנציג כי העברתי פרטי אשראי רק בחמישי למרות שהם לא מחייבים את הכרטיס אשראי מאוד מאוד מאוד קטנוניים) הוצא לי טלויזיה אחרת כי פתאום הטלויזיה הזאת פחות טובה - לא אומרת שנעשה בכוונה רעה אבל כל הברברת הזאת סביב טלויזיה שכבר בחרתי מיותרת החלפתי את הדגם אבל אז התברר לי שהטלויזיה שהוצא לי יותר יקרה ב-200 שקלים מ-זאפ ביקשתי לבטל וכרגיל קטנוניים חייבו אותי ב-100 שקלים על לא כלום (על פי החוק יש ביטול של 100 שקלים) למרות שהטלויזיה לא יצאה אפילו מהחנות פשוט ביזיון קטנוניות ושירות הכי גרוע שנתקלתי בו בחיים. מצאו דרך להרוויח 100 שקלים על חשבון הלקוח. לא ממליצה לאף אחד לקנות מהם
לצערנו הרב הלקוחה לא מדייקת בפרטים בלשון המעטה ולהלן העובדות : עם ביצוע ההזמנה מכיוון שלא הושלם אשראי בהזמנה , יצר קשר נציג החנות עם הלקוחה. טרם השלמת האשראי שאלה הלקוחה את נציג החנות מספר שאלות לגבי המוצר. לאחר שנענתה בצורה סבלנית ומקצועית ביקשה לבדוק את הדברים ולחזור בהמשך. כשעה לאחר מכן חזרה וביקשה היא לשנות את ההזמנה לטלוויזיה LG מדגם אחר שהיא בחרה בעצמה ולאחר בדיקה. ביום העסקים ה – 5 ( יום חמישי ) יצרה הלקוחה קשר עם החנות וביקשה לדעת באיזה יום המוצר יסופק. לאחר בדיקה חזר אליה הנציג ועדכן אותה כי המוצר יסופק ביום העסקים ה – 6 ( יום ראשון). באותה השיחה שאלה הלקוחה את נציג החנות לגבי טלויזיות של LG מסוג SMART TV והחליטה לשנות את הזמנתה שוב לאחר התייעצות ובדיקת הדברים עם בני משפחתה. בשיחה לאחר מכן בחרה הלקוחה טלויזיה SMART TV של LG , נציג החנות ביטל את ההזמנה הקודמת ועדכן את הזמנתה החדשה ואף דאג לתת לה את המחיר הזול ביותר מבין כל החנויות בזאפ וכמו כן דאג לאספקה מיידית. בשעות אחה"צ יצרה קשר שוב הלקוחה וטענה שמצאה מחיר זול יותר באינטרנט , לאחר בדיקה מולה הוכח לה שאין הדבר כך. לבקשת הלקוחה לביטול הזמנתה - הוסבר ללקוחה שבמידה והיא תבטל את הזמנתה ייגבו דמי ביטול לפי תקנון האתר ולפי חוק. לסיכום: החנות פעלה במקרה הנ"ל ללא כל דופי והייתה שירותית וסבלנית למרות כל הפניות והשינויים שבוצעו מצד הלקוחה. לפי העובדות שהוצגו ה"קטנונית" במקרה הנ"ל הינה הלקוחה עצמה ולא חנות אשר מקפידה לדייק בעובדות ולתת שירות סבלני לכל אורך הדרך.

יצרתי קשר עם החנות לבירור, ענה לי מישהו שכל הזמן ביקש לסיים את השיחה כי יש לו עוד שיחות והוא עמוס. כל שאלה ששאלתי הוא טען שהכל רשום באתר. היה מאוד חסר סבלנות. מה שהיה מוזר, כי לא היו לי בכלל הרבה שאלות, וגם אם היו לי שאלות - אני רוצה לוודא מול מי אני מבצע עסקה של אלפי שקלים. שירות מאוד לא נעים.
חוות דעת שקרית שכל מטרתה להכפיש את שמה הטוב של החנות. נציגי החנות תמיד עונים בצורה סבלנית , מקצועית ונעימה לכל הפניות של הלקוחות. בברכה החשמל של המדינה.

הזמנתי טלוויזיה מדגם ישן כנראה, למרות שהוא מראה באתר החנות שהדגם קיים במלאי, ולאחר ששאלתי במפורש טלפונית האם הוא קיים, לקח להם שבועיים כמעט להודיע לי שאין להם אותו במלאי. זאת לאחר שהתקשרתי שלוש פעמים לשאול מה קורה עם ההזמנה ואם הכל תקין, כי שמתי לב שלא מתאמים איתי הגעה. הבחור ניסה להפיל את זה עליי שלא עניתי לספק. אני לא הייתי חוזר לקנות אצלכם, ברגע שתדעו מה זה שירות כמו שצריך תצפו שהתגובות יהיו טובות. שיהיה לכם בהצלחה ואל תחשבו שהלקוחות פרייארים.
הלקוח ביצע הזמנה לטלוויזיה עם זמן אספקה מוגדר של 7 ימי עסקים. כבר בשיחת הטלפון הראשונה הוסבר והודגש ללקוח כי המוצר שבחר מסופק ממלאי של ספק חיצוני ולא ממלאי החנות. ביום העסקים ה – 7 פנה הלקוח לחנות ועדכן שלא תואמה עמו אספקה , נציג החנות ביקש לבדוק את הדברים ולחזור עם תשובה במיידי. לפי בדיקת החנות , נעשו מצד הספק מספר ניסיונות להשיג את הלקוח אך ללא כל הצלחה ( הלקוח לא ענה ואף לא יצר קשר בחזרה עם הספק ). הלקוח עודכן בדברים והוצע לו ע"י נציג החנות לעשות תיאום אספקה מחדש , כאשר נציג החנות מבצע את התיאום מולו ומול הספק. הלקוח סירב וביקש לבטל את הזמנתו. הזמנתו בוטלה במיידי וללא כל חיוב . בברכה החשמל של המדינה

תענוג הי לקנות מהחשמל של המדינה , הזמנתי את המוצר ב18.00 בערב ולמחרת בערב הגיע המדיח , שירות מצויין , מדי פעם התקשרו לעדכן ולוודא אם המדיח הגיע.ואם זה המדיח והכל בסדר . מרוצה מעל ומעבר

אני מאוד מרוצה וממליץ לקנות בחשמל של המדינה כי שם הכי טוב לדעתי וגם הכי זול ויש להם דברים באיכות הכי גבוהה

אתחיל מזה שאחרי אכזבה קשה ברכישת מוצר בארץ דרך האינטרנט היו לי חששות רבות, אבל אני שמחה ליידע את כולכם שכנראה התמזל מזלי, כי הפעם זה היה השירות הטוב, האדיב והכנה ביותר שקיבלתי!! קודם כל הטלוויזיה היתה אמורה להגיע שבוע הבא... היא כרגע מותקנת על הקיר ועובדת מעולה!! דבר שני, הזמנתי טלוויזיה בלי לבדוק לפרטי פרטים את כל המרכיבים, התקשר אליי בחור מקסים בשם יניב ובדק ששמתי לב לפרטים ואם זה באמת מה שאני רוצה. אחרי שהסביר לי בסבלנות רבה את מה שאני צריכה לדעת, הוא לא רק שידרג לי לטלוויזיה מעולה, אלא גם סידר לי מתקין (בתשלום מינימלי לדעתי, כי המתקין הגיע במיוחד מהבית בשבילי במקום לתת לי לחכות עד שבוע הבא). הייתי מרוצה עד השמיים. ואז בא המתקין, עוד בונוס גדול של החברה-בחור בשם דרור, סבלני, ונחמד מאוד. התקין את הטלוויזיה, הסביר את הפרטים הטכניים בנימוס והשאיר אותי סופר מרוצה! עד כדי כך שנתתי לו יותר ממה שנקבע מראש. אז תודה רבה לכם, יניב ודרור, ולחברה המדהימה שלכם שמבינה מה זה שירות לקוחות! קיבלתם מעל 100 בהכל !!! כל הכבוד לכם, ואני מבטיחה שעוד אזמין דברים אך ורק אצלכם! תודה רבה ושבת שלום !! כרמית