נמצאו 51 חוות דעת על מוצר מקרר LG GR-M6781S
מיין לפי: דירוג יורד
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
בעיקרון המקרר עושה את העבודה שלו אבל לא יכולה להגיד שלגמרי מרוצה ממנו. המגירה של מוצרי החלב מקפיאה כל הזמן מוצרים שם כמו יוגורטים וקוטג'ים (דווקא הגבינות לא קופאות אבל אולי זה תלוי גם בסוג המוצר שיש שם. כן יכול להיווצר קצת קרח על הקופסא של הגבינה אבל זה לא קופא בצורה שפוגמת במוצר כמו היוגורטים והקוטג'ים). אז בגדול למדתי שלא לשים במגירה הזאת את המוצרים האלה אחרי הרבה פעמים שקפאו לי ונאלצתי לזרוק אותם.לגבי המגירה התחתונה של הירקות, כדי לפתוח אותה במלואה אז צריך לפתוח יחסית את הסוף את הדלת של המקרר וזה לא תמיד נוח.האמת שקניתי את המקרר אחרי התלבטויות רבות ואחרי שמקרר הקודם הקפיא לי מוצרים שהיו עמוק מדי במדפים ולצערי גם זה מקפיא אבל לפחות פה זה רק במדף ספציפי (אולי לפעמים גם אם אני מחזיקה הרבה זמן מלפפונים הם גם קופאים).האמת שעל כל מקרר שחשבתי לקנות ראיתי הרבה דעות שליליות ויש מצב שאין כבר דבר כזה מקרר טוב.. אז אולי יחסית למקררים אחרים שקיימים בשוק הוא בסדר.. אין לי מושג..
כשנה
רעש המנוע
חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות, עמידות לאורך זמן
דפנה
15.12.2023
המקרר התקלקל אחרי 5 שנים. פניתי לחברת ברימאג שנותנת את השירות. למרות שיש אחריות של 10 שנים על המקרר, הם דרשו 350 ש"ח על ביקור טכנאי ועוד 700 ש"ח עבור מילוי גז. לא לרכוש! אחריות שלא שווה כלום.
מעל שנה
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות, נוחות הניקיון
משה ועינת
03.04.2024
לאחר 4 שנים התקלקל והאחריות של ברימאג על הפנים הגיעו רק אחרי יומיים על ביקור לקחו 370 שח ואני ממתין לטכנאי כרגע.....
רעש המנוע, נפח תא ההקפאה, נוחות הניקיון
חלוקת תאים של תא הקירור, שמירה על טריות פירות וירקות
עמידות לאורך זמן
המקרר נרכש 17/9/18 במקרר אין מספיק תאים, מגירת הירקות לא נפתחת בצורה טובה רק אם פותחים את דלת המקרר עד הסוף, לאחר מספר ימים המקרר החל להקפיא את המוצרים שקרובים לדופן הפנימית, החוברת לא מוסברת בצורה טובה, בקיצור מאכזב.
שקט
מה שמניתי למעלה
המקרר עצמו בסדר גמור, עם כפתורים מקדימה, נראה טוב ועושה את העבודה. לצערי מרעיש, אפילו שראיתי בביקורות של אחרים שהוא שקט.
נראה טוב, לא צובר טביעות אצבעות.
אחרי כשבוע התחיל להרעיש - רעש רגיל של הפעולה אבל יותר ויותר זמן כך שממש שומעים אותו בלילה כששקט אפילו ממרחק של 5 מטר. הטכנאי מטעם היבואן אמר שזה רעש תקין אבל קשה לי להאמין בזה.
nat
28.12.2017
רכשתי את המקרר לפני שלוש שבועות ,מאוכזבת מאד ,מהרעש שמשמיע, יש רעש כמו מנוע כמעט ברוב שעות היום ,זוועה ,אומנם המקרר גדול מרווח ומדפים איכותיים אבל מצטערת לא יכולה לסבול את הרעש הזה ,התקשרתי לשירות שלהם פעמיים ואמרו לי שזה הרעש של המנועים ,תלוי במבנה הבית יש בתים שזה יותר מורגש, נניח בבית קטן ,כשאמרתי לטכנאי שזה לא בסדר כי הם מבטיחים מקרר שקט ביותר וזה בדיוק הפוך ,ואני אכתוב בזאפ את האמת ,אמר לי תחכי חודש רוב הלקוחות מתרגלים לרעש ,אז באמת תודה רבה על ההמלצה חיכיתי שלוש שבועות והאוזן שלי לא מתרגלת לרעש טרקטור שלכם ,חבל שקניתי
מרווח,גדול,מואר
רעש נוראי ברוב השעות ,ממש בלתי נסבל
Elazar
12.11.2018
המקרר הגיע עם מעיכות בצד - ברימאג לא מוכנים לפצות בטענה שהדיווח נעשה לאחר 8 ימיםמקרר שקט ועובד טוב מגירת ירקות קצת קטנה גישה לא נוחה למגרותההרגשה שאם היה עוד מדף היה יותר נח
שקט יחסית
מעיכות ללא אחריות
גישה לא נוחה למגרות
מגרת ירקות קטנה
גישה לא נוחה למגרות
מגרת ירקות קטנה
Meri
19.07.2019
קנינו את המקרר לפני שנה הסידור הפנימי טוב והמראה יפה אבל במשך השנה הזו הוא הפשיר את האוכל במקפיא כמה פעמים או לא קירר טוב או הקפיא את האוכל למטהממש מאכזב מאכזב והיום הוא בכלל הפסיק לקרר גם למטה וגם למעלה פשוט לא לקנות
יפה במראה סידור נוח
מרעיש קצת
לא אמין
לא אמין
מקרר טוב אבל מערכות קירור גרועות ומתקלקלות אחרי 3 שנים והאחריות כובלת את הלקוחות לתקן רק אצלהם בגלל שצריך לקודד את המדחס. כמוכן הצינורות עשויים מחומר גרוע שלאחר כמה שנים דולפים ובגלל זה לא שווה לתקן את המקרר. בקיצור לא לקנות LG.
Johnny
05.07.2024
המקרר אצלנו בשימוש קל במשך שנתיים וחצי , הוא לצערי "נפטר" . יום בהיר אחד אתם תקומו בבוקר ותגלו שהמקרר הפסיק לקרר.זה מקרר שני של LG שקורה לנו ככה , שוב הלך המדחס . האחריות לא שווה דבר ותיקון שלו יכול לעבוד לטווח הקצר.במקרר בפנים צינורות קירור , הם נסדקים ונהרסים איכות גרועה.אל תקנו אנא בידקו את התגבות על המקרר , הוא בוודאות ימות לכם אחרי 1-4 שנים כל אחד לפי המזל שלו
שמירה על טריות פירות וירקות, נוחות הניקיון
חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, עמידות לאורך זמן
המקרר שבק תוך 3.5 שנים.הזמנתי טכנאי שקיבלתי עליו המלצה - בדק ואמר שהלך המדחס - 250 שח.התקשרתי לשירות של ברימאג, אמרו שצריך לקבוע עם טכנאי שלהם - 350 שח.מדחס - חינם!!*אבל* מילוי גז למדחס - 710 שח.בקיצור - 1300 שח על אחריות חארטה.לא ממליץ בכלל!!!
חלוקת תאים של תא הקירור, שמירה על טריות פירות וירקות
רעש המנוע, נפח תא ההקפאה
עמידות לאורך זמן
אחרי שלוש שנים בלבד - המדחס הלך, המקרר לא מקרר יותר. חזרנו הביתה מחופשה והכל בפנים חם ונזרק לפח. טכנאי פרטי שאני עובד איתו הרבה שנים אמר שזאת תופעה נפוצה בLG, ובשירות למרות האחריות על המדחס מחייבים כ1000 על ביקור+גז (ואני רואה כאן בתגובות שאכן כך). זה שליש מעלות מקרר חדש. המקרר הקודם שלנו החזיק יפה מעל עשור. בקיצור, שומר נפשו ירחק.
חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, נוחות הניקיון
שמירה על טריות פירות וירקות
רעש המנוע, עמידות לאורך זמן
sagitmoskovich
30.04.2024
בהתחלה הייתי יחסית מרוצה מהמקרר, מרווח ונראה יפה. אחרי שלוש שנים המקרר לא קירר. המדחס התקלקל. למרות שיש אחריות על המדחס ל8 שנים, הייתי צריכה לשלם על ביקור של טכנאי 350 שח 700 שח למילוי גז. כמעט רבע ממחיר המקרר. אחריות שלא שווה כלום. לא מומלץ!!
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות
נוחות הניקיון
elilihi3
09.01.2018
מקרר גרוע ביותר. רעש מחריש אוזניים. טירטור כמו של טרקטור. קניתי לפני חודש . החלפתי מקרר של חברת לנקו תוצרת טורקיה שהיה ברשותי 14 שנה ולא שמעתי אותו. וזה דגם חדש ביותר. השירות אמרו שזה בגלל האינוונטר. לא שווה . טעות חמורה שקניתי. לא להתקרב . ראו הוזהרתם. אני בפגישות עם עורך דין על מנת לתבוע את החברה. לא קונה יותר שום מוצר של lg לעולם.
אין.
בנוסף מגירת ירקות אחת ללא מחיצה. מגירה עליונה אחת ללא מחיצה. בדלת יש רק 2 תאי אחסון מעל הבקבוקים. מגש אחד ל 10 ביצים. 2 מדפי זכוכית בלבד. מעל המקרר יש חתיכת ריבוע שהטכנאי אמר שזה המחשב. מה עוד ? לא מספיק?
מרעיש מאוד בחורף בעיה ידועה של גומיות במנוע שמתייבשות .השירות כמובן לא לוקח אחריות.בנוסף הצבע התחיל להתקלף באיזור של הגומיות
רעש המנוע, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר
מחזיק מעמד לאורך 4 שנים. סתם שלמתי 1000 שקל לחברת הביטוח עבור התיקון. גם זה לא עזר.
נפח תא ההקפאה
חלוקת תאים של תא הקירור, נוחות הניקיון