PRO300 Vitamix

נמצאו 23 חוות דעת על מוצר PRO300 Vitamix

בלנדר חזק מאד עם 10 מהירויות שונות כפי שמצופה מהביקורות השונות, מכשיר מאד אסטתי .
חזק מאד,מיכל גדול,10 מהירויות שונות,קל לניקוי.
יקר יחסית, היה נחמד אם היה ניתן לעבד חומרים יבשים באותו המיכל
ואאו ווואאאו ווואאאוו מלך של המטבח!!! עושה מרקם קרמי לכל שייק שאני יוצרת והרבה יותר מיזה.ילדים עפים על זה. טעים להם גם ירק שאני מוסיפה כמו כוסברה פטרוזיליה תרד וכו , הקנייה אכי חכמה ושווה! וגם הרבה יותר שקט מי הדגם הקודם)
חזק שקט יותר, נוח יפה
יקר)
מושלם!!! הרבה יותר מבלנדר! עושה הכל ממרקים ועד שייקים וגלידות. חבר חדש במטבח וזה פשוט מושלם!
חזק
אחריות ארוכה
עיצוב מהמם
מהיר
הטוב ביותר!
אין!
המחיר יקר אבל התמורה הולמת.
בלנדר ויטמיקס pro300 הוא ממש לא עוד בלנדר. הוא סוס עבודה שטוחן את הכל ביעילות מבלי להשאיר שאריות.עשינו אתו שייקים, חלב שקדים, מרקים והוא פשוט יוצא מן הכלל.מומלץ בחום!
נוח לשימוש ולשטיפה.
מחיר קצת גבוה - אבל שווה כל שקל.
רכשתי את הבלנדר ויטמיקס פרו 300,מכשיר איכותי מקצועי חזק המיכל נוח רחב ונשתף בקלות,מרוצה מאוד .
עובד גם בפולסים
מכשיר מושלם,לא מצאתי
רכשתי את מה שנקרא (ואכן הוא כזה), הרולס רויס של הבלנדרים. נכון, המחיר אינו זול, אבל כמו שאני נוהג לומר, אין לי כסף לקנות משהו זול. וממה שחוויתי עד כה (טפו), המוצר פשוט מעולה. מדי בוקר ולפעמים גם ערב, אני מכין שייקים חלקים שלא היו מביישים את REBAR או כל שיקייה אחרת. למען האמת, הם צריכים להתבייש...על המחיר שהם דורשים עבור כל משקה כזה. המנוע של המכשיר חזק ועוצמתי. אפשר להכין איתו גם מרקים, עוגות בחושות וגלידות. ואני רק בהתחלה.גם הניקיון של המוצר פשוט מאוד. בלי פירוק לחתיכות וסכינים.אם יש מכשיר אחד שכל אחד צריך זה הויטמיקס. מומלץ ביותר.
מנוע חזק,
טוחן הכל בקלות (קרח, אגוזים בלי השרייה, זרעים קטנים כמו צ'יה)...
לא נשארות חתיכות בתחתית הקנקן,
קל לניקיון,
מתאים למרקים, הכנת גלידות, פנקייקים מכוסמת, עוגות בחושות ושייקים כמובן.
קולני - בשל המנוע החזק.
כבד, תופס מקום על השיש.
מחיר
נרכש בעקבות המלצה, מיקסר איכותי, מרוצה מהרכישה, מרוצה מהשירות, בוצעה רכישה נוספת מהחנות לאחר מכן
שקט, קומפקטי
עד כה אין
אחלה מוצר. חזק בטרוף. אחרי שעובדים איתו אין אפשרות לרדת למשהו אחר. קצת יקר. אבל בחנות מבטיחים שנשמר שנים ובסופו של דבר משתלם כלכלית..להיזהר עם הילדים!!
חזק בטרוף. קל ניקוי. מכשיר מדהים
ירר
רכשתי אותו לאחר ששמעתי עליו הרבה המלצות. אמנם הוא דיי יקר אך הוא מאוד חזק בבצועים שלו. יש אחריות להרבה שנים. מרוצה מאוד !
גדול
חזק וטוחן הכל
ויש תכונה של חימום מי שמעוניין ברו ו
פוד
די מרעיש
Chen photo
Chen
15.02.2018
רכשתי את המכשיר לאחר התייעצות עם חברת אופק חדש הבנתי שהוא הכי מתאים לכל הצרכים שלי אני מאוד מאוד מרוצה! משתמשת בו כמה פעמים ביום..
חזק מאוד
עמיד
המרקמים שהוא יוצר הם פשוט מושלמים!!!
שווה כל שקל!!!
אני מאוד מרוצה לא רואה בו חסרונות
רכשתי את המוצר בדיוק כשיצא, השימוש בו מעולה! אם בוחנים עלות לעומת תועלת- יוצא שהכי משתלם לרכוש את המכשיר הנ״ל מבין כל שאר המכשירים
מכשיר חזק בדיוק כמו דגם 750
חזק מכל שאר המתחרים
מחיר זול יחסית
קל לתפעול
למעט שאין תוכניות אוטומטיות (כמו של ה750),, אין חסרונות
בלנדר חזק !!!!!המרקמים שהוא יוצר פשוט מושלמים!אפשר להכין איתו פשוט הכל מרקים גלידות שיקים רטבים קמחים מוס ועוד..שווה כל שקל! ממליצה לקנות אותו באופק חדש גם אם זה יעלה לכם קצת יותר ממקום אחר כי השירות לקוחות שלהם מדהים!והם גם נותנים סדנה בחינם שמלמדת איך להכין דברים שווים בויטמיקס ואיך להשתמש בו
מכשיר חזק ועמיד!
טוחן הכל!
מרקמים מושלמים!
אפשר להכין איתו גם מרקים או משקאות חמים!
המחיר גבוה אבל שווה כל שקל
בלנדר מצוין. עד עכשיו השתמשתי בבלנדר המגיע עם המיקסר שלי, והוא ענה על הציפיות רק באופן חלקי. הבלנדר של ויטמיקס חזק ביותר, מהיר מאוד ומגיע עם ספר מתכונים מפורט. מומלץ ביותר.
חוזק מנוע, מהירות עבודה, פשטות בהפעלה, מוט דוחסן.
בעומס יתר המנוע מפסיק את הפעולה מבלי לתת הרתעה, עד שהוא מתקרר וחוזר לעבודה.
חבל שאין באריזה מרית למיצוי של החומר המעובד בתחתית המיכל ובדפנות.
היה לי VITAMIX 5200 שזה בלנדר חזק הראשון שלי. בלנדר מצוין אבל מיכל שלו והרעש היו לא כל כך נוחים. התייעצתי אם נציגים "ניו הוריזון" והם המליצו לי לשדרג ל VITAMIX PRO 300, וזה מה שעשיתי . באמת קבלתי מכשיר חזק יותר , שקת יחסית ומיכל מאוד נוח לעבודה. שדרוג מוצלח מאוד ממש.
חזק ,שקט יחסית, כפתור פולסים מאוד חיוני ,יפה ואלגנטי חיצוני ,נוח מאוד ועשה את עבודתו בצורה מושלמת.
לא מצאתי , אולי מחיר
מוצר מדהים שווה כל שקל השקעה לכל החיים.קל מאוד לשימוש וקל לניקוי.משתמשים במוצר לשייקים גלידות ומרקים חמים.המכשיר בשימוש יום יומי.ממליצה בחום על המוצר.
חזק ומהיר.לא דומה לשום בלנדר אחר.
יחסית לשאר הבלדרים של ויטמיקס הוא זול יותר עושה את אותה העבודה.
אין חסרונות
תמונת המוצר
image from אשרת
קנינו את הפרו 300 לאחר הרבה התלבטויות ראינו סרטונים והשוואות ואחרי שקנינו אנחנו ממש מרוצים מהמוצר הוא טוחן כל דבר ממש כיף לעבוד איתו ממשק פשוט וקל לתפעול קל לניקוי
טוחן בכיף
ממשק פשוט ולא מסובך