נמצאו 53 חוות דעת על מוצר OneTouch Espresso Club אספרסו קלאב
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
המכונה אולי ניראית סבבה , אבל המקציף פשוט קטסטרופה ,עדיף כבר לרכוש מקציף נפרד ולא להשתמש במקציף של המכונה שלא רק ונותן איכות הקצפה ירודה אלא גם הורס את המכונה , אחרי כמה הקצפות המכונה מקבלת את אור המוות האדום הקבוע שנועל את המכונה והופך אותה לחתיכת פלסטיק , האור האדום דולק לאחר שמזהה שלא מגיע מים חמים לתא ההקצפה בגלל דפקט בייצור , יאמר לזכות השירות של אספרסו קלאב שהם מחליפים את המכונה בחדשה , עד שהחדשה גם נדפקת באותה תקלה , לי אישית נמאס מכל ההתרוצצויות האלה מסביב למכונה , השארתי אותה בקרטון וקניתי מכונת קפסולות של שיואמי עם מקציף נפרד ,גם אמין ,גם איכותי ואפילו יותר זול
עיצוב יפה ,קל לניקוי
אחרי כמה הקצפות המכונה הופכת לחתיכת פלסטיק ואתה נתקע עם הקפסולות
לא מומלץ. האספרסו סבבה, מי שרוצה מכונת קפה עם הקצפה. שיקנה סטימר נפרד או משהו. לא ביחד במכונה זולה.
-אספרסו סבבה
-הקצפת חלב גרועה. חלב מגיע לטמפרטורה מאוד גבוהה, אין שליטה בהקצפה בכמות ההקצפה
המכונה מושלמת..פשוטה ואמינה. בהתחלה זמן קצר אחרי שישוש בחלב באמת המכונה הפסיקה להקציף כמו שמגיב הקודם אמר ,אבל כל מה שצריך לעשות זה להוצי ולהכניס חזרה את בורר ההקצפה ולהפעיל תהליך הניקוי..לאחר דקה הכל עובד .. קפה מאוד טעים בגלל שבקפסולה יש 8גר קפה ולא 5גר כמו במכונות נספרסו ואחרות אך מומלץ לרכוש קפסולות לא תערבות בית של אספרסו קלב אלו מותגים STRACTO ןאחרים תוצרת חו''ל
פשוטה אמינה מאפשרת תכנות ידני של יחס קפה וחלב וגם להכין לטה או קפוצנו
יש להקפיד על ניקוי אך זה נכון לגבי כל מכונות עם הקצפה
משתמשת במכונה כשבוע. הכל עובד תקין. במיכל חלב משתמשים בעיקר להכין שוקו לילדים. כדי לנקות את הצינור במכלית החלב צריך לבצע שטיפה כמה פעמים. כאשר פותחים פתח מכסה של הקפסולות, היא לא תמיד נופלת לבד, צריך לדחוף אותה.
עיצוב יפה, לא תופסת הרבה מקום.
כאשר פותחים פתח מכסה של הקפסולות, היא לא תמיד נופלת לבד, צריך לדחוף אותה.
מאכזבת, לא ממליץ.וויתרתי על ההקצפה, אני קונה חלב לקפה שאפשר להקציף. עדיף מכונה אחרת שההקצפה בנפרד.
כשהיא עובדת יש קפה בלחיצה אחת.
אחרי חודש יש בעיות בהקצפה, התמיכה לא עזרה, אני מיואש.
תחזוקה מעצבנת ולא מובנת, לא מקציפה כי הכל סתום.
תחזוקה מעצבנת ולא מובנת, לא מקציפה כי הכל סתום.
OneTouch Espresso Club אספרסו קלאב