נמצאו 58 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Apple iPhone 6 Plus 16GB Sim Free אפל
דירוג יורד
סקירת Wisebuy
שלומי עמיצור , 18.11.2014
ציון WiseBuy
איכות סאונד מעולה, מצלמה מהירה ואיכותית עם מייצב אופטי, קורא טביעות אצבע נוח, מסך בהיר במיוחד, חד ואיכותי, חיי סוללה מעולים
רחב וארוך מהרצוי, מעט חלקלק לאחיזה, פה ושם יש גמגומים באנימציות, הלחצנים מעט נוקשים, אין רדיו, עינית IR, שבב NFC לא שמיש
בשורה התחתונה
חובבי אפל שפזלו בשנים האחרונות בקנאה אל עבר הפאבלטים האנדרואידים, יכולים לחייך: iPhone 6 Plus מגשים סופסוף את החלום ומביא את חוויית האייפון המוכרת והמוצלחת למסך הגדול. אפל מדלגת על כמה מהמורות בדרך ומצליחה לספק הן תצוגה בהירה וחדה במיוחד, והן סוללה עוצמתית לטווחים ארוכים. עם זאת, גם חסרונות מביא איתו הסמארטפון המגודל. הוא בהחלט ...
מכשיר מעולה, מהיר , מסך גדול עם תצוגה מעולה, סוללה שמחזיקה המון זמן .החסרונות היחידים שמצאתי הם שכפתור השינה ממוקם בצד וכשצופים בין טיוב או בסרטונים אפשר בטעות ללחוץ עליו לא מעט פעמים והמסך נכבה. והאפליקציות שעדין לא התאימו את עצמם לאייפון 6 פלוס קורסות בכניסה .אבל אני מאמין שעם הזמן יתאימו.בגדול ממליץ בחום, המחיר טיפה יקר אבל שווה. בקשר לתופעת ההתעקמות אצלי בכיס הקודמים קבוע ולא מתעקם . ואני אף פעם לא מליץ לשים בכיס האחורי שום טלפון ולשבת עליו :)
11.12.2014
מכשיר מצויין!!! לא רואה את אנדרואיד אני השתדרגתי מגאלקסי אס 3 לאייפון 6 פלוס וזה פשוט פאלפון פצצה:איכות מסך מאוד טובה, בהירות חזקה, סוללה מאוד חזקה, מצלמה אחורית ממש טובה והכי מפליא אותי שהאיכות של המלמה הקדמית מאוד טובה! קליטת טביעת אצבע איכותית מאוד ויעילה, וזה שהמפרט שלו חלש זה לא אומר כלום עובדה שלדוגמא נקסוס 5 יש לו שתי ג'יגה ראם, 2.2GH מעבד, 4 ליבות לעומת האייפון 6 שיש לו רק 1G ראם 1.4 מעבד ושתי ליבות, ובכול זאת האייפון 6 יותר מהיר ואיכותי אני עשיתי אישית השוואה עם חברים הערה חשובה!!! לא מומלץ לאלא שלא מתחברים למסך גדול, אלא שמתחברים יותר למסך קטן תיקנו את האייפון 6 הרגיל הוא כמעט אותו דבר
מצלמה קדמית ואחורית מעולה טביעת אצבע איכותית עיצוב איכותי ויפה איכות מסך טובה מאוד בהירות גבוהה מהיר מאוד
אין כניסה לכרטיס SD
פלפון מדהים, עובד חלק, בטרייה שמחזיקה הרבה זמן, מערכת הפעלה מעולה, אין יותר מידי עם מה להסתבך...
טלפון סלולרי Apple iPhone 6 Plus 16GB Sim Free אפל