טלפון סלולרי LG G2 16GB D802

סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 02.10.2013
9.4
ציון WiseBuy
מסך ענק בממדים נוחים, איכות המסך משובחת, ביצועים מהירים מאוד, פעולה חלקה, הפעלת המסך וכיבויו בהקשה כפולה, שלל אפשרויות התאמה אישית ייחודיות, איכות סאונד נהדרת באוזניות, חיי סוללה מצוינים, צילום סטילס איכותי ביותר, תוכנת דוא"ל...
מיקום הלחצנים מאחור מחייב הסתגלות, איכות הספיקר ממוצעת, צילום הוידיאו לא מצטיין, התחממות בשימוש ממושך, אין תמיכה בהרחבת זיכרון, הסוללה אינה נשלפת
בשורה התחתונה
LG G2 הצליח לכבוש את לבנו במהירות – ואחרי כמות נכבדה מאוד של סמארטפונים חדשים שעברו תחת ידינו, מדובר במשימה לא פשוטה. LG השכילה ליצור מכשיר שאינו רק מפלצת חומרה – מה שלא קשה במיוחד לבצע – אלא להפוך את השימוש בו לנוח במיוחד, פשוט וכיפי מאוד. ההקפדה על הפרטים ניכרת בכל פינה, החל במצלמה האיכותית, דרך המסך המרהיב ועד מערכת ההפעלה המ...
קניתי את המכשיר במכירה מוקדמת דרך סלקום. היו לי חששות לגבי המכשיר עקב המחיר הזול יחסית שלו.גיליתי מכשיר עם מסך מדהים ביופיו מצלמה מדהימה ברמה של צילומים בחתונה עם כל החושך יצאו תמונות ממש טובות. מכשיר מהיר בצורה מטורפת והכי חשוב סוללה סוללה סוללה.עם כל המשחקים שלי ועם כל הצילומים ואינטרנט הסוללה החזיקה לי יותר מ27 שעות לפני שהגיעה ל5% ואז רק חיברתי למטען.לסיכום מומלץ מאוד.
מסך מדהים.
מצלמה מעולה
סוללה שלא נגמרת
נטען מהר מאוד.
עובד מהיר מאוד.
לא נתקלתי.
מכשיר מהמם!!!קניתי אותו וישר התאהבתי.כמובן שצריך להתרגל לכפתור שמאחורה אבל כשמתרגלים הוא מאוד מאוד נוח
יש לו מסך מדהים
מכשיר חזק מאוד! בלי תקיעות והוא חלק מאוד
רמקולים מספקים מאוד
מצלמה מצוינת
נוח לאחיזה
ועוד...
אין אפשרות סוללה נשלפת
אין אפשרות להרחיב זיכרון
יותר מזה אין יותר חסרונות .
אין לי מילים איך לתאר את המכשיר הזה. פשוט מעולה. קצת מוזר שכפתור הווליום מאחור, אבל מתרגלים די מהר.
מהיר, מסך מרהיב וגדול, סוללה שמחזיקה הרבה זמן
-כפתורים על המסך עצמו
אופק photo
אופק
09.11.2013
טלפון מדהים, הורדתי עליו 40 משחקים, 20 שירים ועוד והמכשיר לא מראה אפילו חצי סימן של בעייתיות (לא לדבר על זה שזה תפס לי פחות מ-3 ג'יגה), מערכת הפעלה מדהימה ובקיצור הטלפון הכי טוב שקיים!!!!!!!!!!!
מצלמה מדהימה
מכשיר חזק
מערכת הפעלה טובה ושימושית
סוללה ענקית
אין!!!!!! הסוללה אמנם לא ניתנת להחלפה אבל זה לא מורגש בגלל הסוללה הענקית
LG G2 מבחינתי סמארטפון השנה חברת LG הקוראינית השכילה ללמוד מרצון המשתמשים ולבנות מכשיר מדהים שבפעם הראשונה קורא תיגר על הכפתורים במכשירי הסמטארפונים. הצבתם של כפתורי הווליום והכיבוי בחלקו האחורי של המכשיר פשוט המצאה גאונית . במעבר ממכשיר סמסונג S3 לקח לי בערך יומיים להתרגל ופשוט התאהבתי בתפיסה של הכפתורים . המכשיר עצמו הוא מדהים בביצועיו הסוללה שלו אומנם היא לא נשלפת היא מחזיקה בערך יום שלם של שיחות ומשחקים תובעניים . והטעינה של המכשיר היא מאוד מהירה .יתרונות המכשיר:מהירות עם המעבד העדכני ביותר מבית QALCOM SNAPDRAGON 800 עם מהירות שעון של 2.26 GHZ. מסך בגודל 5.2 עם שוליים הצרים בקטגוריה של המתחרים . כלומר רואים מסך גדול מאוד ובגוף יחסית קומפקטי. תצוגה מדהימה ואיכותית . במצלמה 13MP מייצב תמונה אופטי לצילום איכותי ביותר. המכשיר נוח לאחיזה ממושכת וקל משקל. חסרונות :המכשיר שביר ממולץ להגן עליו היטב עם כיסוי איכותי . כי מספיק נפילה קטנה והמסך נשבר (קרה לחבר שלי) .
נרשם למעלה
קניתי את המכשיר ב 14.11הייתה לי התלבטות בינו לבין הגלקסי 4. לאחר חוות דעת של מוכרים וכו׳ בחרתי ב LG ואני לא מצטער לרגע.מכשיר עוצמתי, מסך חד ואיכותי מאוד, סוללה מחזיקה מעמד הרבה זמן.. לפי דעתי המכשיר הכי טוב בשוק נכון להיום.
ראה למעלה
אין
נרכש ב11/2013. אין ספק שמדובר במכשיר מליגה אחרת. עיצוב מדהים, סוללה חזקה. בהתחלה קצת קשה לתפעל אבל אחרי קצת משחקים אתה מתרגל. מכשיר מדהים מדהים מדהים. מומלץ בחום!
מסך חד, מצלמה מצויינת, סוללה מעולה, יפהפה.
רמקולים קצת חלשים
לאחר שימוש של שנתיים עם גלקסי 2 ולאחר הרבה חיפושים אחרי סמארטפון חדש החלטתי ללכת על ה lg g2.מכשיר נדיר!!! מהיר ביותר ....מצלמה מטורפת...סוללה שמחזיקה ליומיים בשימוש כבד...מסך מרהיב ביופיו...לשמוע מוסיקה עם אוזניות במכשיר פשוט תענוג...סאונד אדיר! בקיצור מכשיר הכי טוב שקיים היום.
מצלמה
מסך
סוללה
מהירות... לא נתקע
הרמקול טיפה חלש אבל איכותי
מכשיר ברמת גימור מעולה, מסך מעולה פועל בצורה חלקה ומהירה, זמן סוללה אין סופי, לא מתחמם ולא מגמגם
סוללה, מסך , ממשק יציב ביותר
עובי מכשיר
מכשיר מעולה! אחרי התעסקות של יומיים אני יכול להגיד עליו כמעט רק מילים טובות, ראוי לציין את הסוללה שמחזיקה המון, חצי שעה אחרי שהוצאתי את המכשיר מההטענה, אחרי ששיחקתי מעט, השתמשתי בכמה וכמה אפליקציות הסוללה עדיין על 100% !! הדבר שהכי מבדיל את המכשיר הזה מאחרים זה מיקום הכפתורים מאחורה, לפעמים זה נוח ושימושי ולפעמים זה מציק וקשה לדעת איפה אתה לוחץ.בנוסף גם המיקום של הרמקולים לפעמים עוזר ולפעמים, כשמחזיקים את המכשיר אנכית זה פשוט חוסם אותם!
סוללה, חומרה חזקה, מסך, מהיר ועובד בצורה חלקה, לא מתחמם
אין אפשרות להרחבת זיכרון (אבל יש פתרונות אחרים), סוללה לא נשלפת, מיקום הרמקולים
איציק photo
איציק
25.12.2013
אחרי בדיקה של חודשים עים כל השוואות ופרמטרים.הגעתי למסקנה אחת וזה המלך הבילתי מעורער.מהכל.סוללה.תוכנה.חוזק.מסך.זה מספר 1.
סוללה לא ניגמרת.חווית גלישה.מהירות...זה החבר הכי טוב
אין ולא יהיה.לאחד שחובב גדטים וכל מה שחדש בשוק.אין על הlg.g2
עמרי photo
עמרי
31.12.2013
הטלפון: גדול, יפה, מעבד מהיר, מצלמה אחת הטובות שאני מכיר ועוד שלל שדרוגים.מומלץ ביותר. תקנו.
הכול כולל הכול
כלום
קניתי לאשתי את ה- LG בזמן שקיבלתי מהעבודה את הגלקסי S4 כך שיכולתי להשוות ביניהם ב"זמן אמיתי". היתרונות של ה- LG ניכרים במהירות התגובה, חדות ובהירות המסך ועוצמת הסוללה. המסך גדול ב- 0.2 אינטש ממתחרהו וזה מורגש קצת. עוצמת האור גדולה יותר אבל מצד שני זווית הראיה מצומצמת יותר. נראה שמבחר אביזרי העזר של ה- LG כמו כיסויים וכדומה עדיין קטן בשוק מאביזרי המתחרה. לי אישית לא מפריע שהמקשים בגב המכשיר. מתרגלים מהר וכמעט לא צריך להשתמש בהם. ההדלקה והכיבוי בשימוש סטנדרטי - ע"י נקישה כפולה על המסך - פטנט יפה. המראה "הפלסטיקי" שציינו אחרים ממש לא מפריע ולא משנה כי ממילא רוב האנשים שמים כיסוי ולא רואים את הגב. עדיף להשקיע בכיסוי משובח שיגן על המכשיר.שורה תחתונה - נראה שעדיף לרכוש את ה- LG. יש לו יתרון בכמה נקודות וגם זול בכ- 200 ש"ח.
מסך בהיר וחד. משפיע גם על איכות הצילום.
הגודל מהווה יתרון.
סוללה בעלת חיים ארוכים.
מהיר בתגובותיו.
צלול בדיבור ובשמיעה.
מצטיין באיכות מול מחיר.
לא ניתן להחליף סוללה.
אין אפשרות להוסיף כרטיס מיקרו SD.
ממשק קצת שונה מהסמסונג, צריך להתרגל.
טלפון פצצה. לא האמנתי וקצת חששתי מ Lg. מאוד מהיר ויפה. בניגוד לסמסונג באמת חדשני.מסך הכי יפה שיש וסוללה חזקה. סאונד באוזניות מצויין באיכות 24 ביט. זהו הטלפון היחידי שמנגן שירים באיכות סטודיו. אני מקווה שאצליח לעזור לאנשים שמתלבטים. באמת בכמה רמות מעל המתחרים.
מפורט למעלה
אין מספיק אביזרים
טלפון מעולה, מהיר, תצוגה מעולה, נוח לשימוש, כפתורים אחוריים נוחים ביותר למרות שכמעט אין צורך להשתמש בהם.גם עם מגבלת הזכרון הקשיחה ניתן לחיותממליץ בחום!
ראו למעלה
נוח לאחיזה
ועוד...
אין אפשרות סוללה נשלפת
אין אפשרות להרחיב זיכרון
יותר מזה אין יותר חסרונות .
מהיר, מסך מרהיב וגדול, סוללה שמחזיקה הרבה זמן
סוללה ענקית
אין!!!!!! הסוללה אמנם לא ניתנת להחלפה אבל זה לא מורגש בגלל הסוללה הענקית
ראה למעלה
אין
מסך חד, מצלמה מצויינת, סוללה מעולה, יפהפה.
רמקולים קצת חלשים
עמרי
31.12.2013
הכול כולל הכול
כלום
מסך בהיר וחד. משפיע גם על איכות הצילום.
הגודל מהווה יתרון.
סוללה בעלת חיים ארוכים.
מהיר בתגובותיו.
צלול בדיבור ובשמיעה.
מצטיין באיכות מול מחיר.
לא ניתן להחליף סוללה.
אין אפשרות להוסיף כרטיס מיקרו SD.
ממשק קצת שונה מהסמסונג, צריך להתרגל.
מפורט למעלה
אין מספיק אביזרים