נמצאו 167 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Samsung Galaxy S3 I9300 סמסונג
סקירת Wisebuy
שלומי עמיצור , 07.06.2012
9.1
ציון WiseBuy
מסך מצוין וגדול, ביצועים מעולים רוב הזמן, תפעול חווייתי עם חיישני תנועה וקרבה , מצלמת סטילס ווידיאו מצוינת, איכות צליל טובה במוזיקה ושיחות, תמיכה במגוון פורמטי וידיאו, זכוכית גורילה 2 משופרת, גלישה מהירה ונוחה
עיצוב שנוי במחלוקת, פלסטיקה זולה מאחור, לעתים יש השהיות בפתיחת יישומים, השהייה בלחיצה על לחצן הבית (בגלל S-Voice), עיצוב ממשק מצועצע, תוכנת מייל מיושנת למראה, המסך קשה לצפייה בשמש
בשורה התחתונה
ההצלחה, כך נראה, מגיעה לסמסונג בקלות. גם כשהיא מעגלת פינות פה ושם, עדיין יוצא מתחת ידיה אחד הסמארטפונים המרשימים והטובים בשוק כרגע. לקח לנו זמן לחבב אותו (המראה החיצוני לא סייע לנו בכך), אבל ככל שחלף הזמן גילינו עוד ועוד מיתרונותיו, החל מתכונות המולטימדיה המעולות, דרך החיבור המהיר והיעיל לרשת בשלל אופנים ועד השימוש האינטואיטיבי ...

יונתן
02.09.2014
טלפון מדהים!!!איכות מעולה,הרמה,התוכנות שבאות עם הטלפון של סמסונג לא כול כך עוזרות...לי באופן אישי התוכנות לא כול כך עזרואבל הטלפון מצויין!!!נוח,איכות התמונות,מחיר ועוד
הטלפון לפעמים נתקע והתוכנות שבאות עם הטלפון של סמסונג קצת פחות שימושיות אבל בכללי טלפון מעולה!!!

טלפון סבבה וזול למחיר שלו. קניתי אותו מחודש ב 700 שח.4.8 אינץ, רואים טוב, צבעים יפים, אך בשמש קשה מאוד לראות..רמקול סביר, לעומת נגיד S2 היה יותר חזק.1. זול
2.ארבע מעבדים.
3. מהיר מאוד
2.ארבע מעבדים.
3. מהיר מאוד
1. סוללה חלשה

טלפון נחמד לשוק הביניים לא יותר מזה מדי פעם מקרטע אבל נותן תמורה לכסףהשקעה טובה למי שלא רוצה להשקיע יותר מדי כסףמצלמה
גודל
מעדכן אוטומטית גם כשלא על מצב זה
נכבה לבד סוללה דורשת החלפה פעם בשנה
מעדכן אוטומטית גם כשלא על מצב זה
נכבה לבד סוללה דורשת החלפה פעם בשנה

לא להתקרב למכשיר הזה!היה לאמא שלי ולאחותי את המכשיר במשך שנה, גרם להם לסבל רבכל פעם שמתקנים אותו מקלקל משהו אחר.אחרי מספר חודשים המכשיר מתחיל להיות איטי בצורה מחרידה ולקרטע הסוללה נהרסת, מתחיל להיתקע, GPS נהרס,בעיות בזיכרון למשל בעיה בקבלת הודעות הוא רושם "זיכרון מלא" למרות שעל המכשיר מותקן רק ווצאצפ וWAZE ואין כמעט הודעות, עושה ריסטרטים שבא לווהכי גורע יש לו את מחלת המוות הפתאומי תקראו בגוגל להרבה אנשים זה קורה, גם לאחותי זה קרה ולעוד חברבקיצור כמו שאומרים שומר נפשו ירחק!ניתן להוציא את הסוללה שהוא נתקע
מכשיר עם צרות בלי סוף ראו למעלה אין מקום לרשום הכל

לפעמים לא צריך להסתמך על חוות דעת ראשוניתהטלפון חלק מאוד בחודש הראשון, ואז הוא פשוט צבאחרי שימוש מרובה-
מסך טוב
מצלמה נחמדה
רמקולים סבבה
ו... זהו
איטי מאוד אחרי חודשיים, לא שווה קנייה

קניתי את המכשיר לפני שבוע ואני מאד מרוצה ממנו.המצלמה טובה, אפליקציות עולות מהר, האינטרנט מהיר, תוכנת הפעלה מעולה, רמקול וסוללה די טובה. מומלץ!ראו למעלה.
לא נכנס לכיס.

לפני כשנתיים ההורים שלי קנו לאחי מכשיר זה מתנה ליום ההולדת. מכשיר דק וקל משקל, מהיר( מעבד 4 ליבות) נוח לתפעול ומסך גדול ונוח לקריאה. מסך גדול.
מעבד 4 ליבות.
זיכרון ראם 1GB.
דק וקל משקל.
מעבד 4 ליבות.
זיכרון ראם 1GB.
דק וקל משקל.
פלסטיק כמו כל גאלקסי.

מכשיר מצויין.לא צריך יותר מזה.מחיר סביר.ניתן להחליף סוללה בקלות.הזיכרון ניתן להרחבה בקלות.מכשיר מדגם שנת 2012.פשוט טוב
הייתי מצפה שיעלה פחות.
דגם ישן אבל למי אכפת.
דגם ישן אבל למי אכפת.

eden
14.06.2014
פלאפון מעולה עובד מצויין כל משפחתי קנתה אותו והוא פשוט מומלץלדעתי כל מי שצריך פלאפון שהוא טוב לא חזק מידי זה הפאלפון המושלם בישבילו!!מצלמה איכותית
עובד מהר
עובד מהר
איןןןןןן

באופן כללי: פלאפון טוב אבל לא לאנשים שרוצים הרבה ולא מסתפקים במועט.הוא די מאכזב יחסית. הוא נהיה איטי מאוד עם הזמן ולוקח לו כל פעולה להגיב הרבה זמן. העיצוב שלו בסך הכל די נחמד אבל לי זה לא כל כך חשוב. המעבד שלו היה אמור לספק לי את הדרוש לי אבל בעקבות זיכרון הram המועט שלו, איני יכול לעשות זאת. בכללי למי שלא רוצה להעמיס על הפלאפון או לא מרבה בהרבה משימות ביחד, זה מומלץ. למי שרוצה יותר, הייתי לוקח מוצר אחר. מעבד מרובע ליבה 1.4GhZ
סוללה נשלפת
מתחממם הרבה
לא טוב לאנשים שדורשים מהסמארט פון הרבה
חיי סוללה בינוניים
מתחממם הרבה

אני לא יכול להגיד שהפלאפון הוא אכזבה אחת גדולה כי מאוד הייתי מרוצה ממנו כשקניתי אותו (נמצא אצלי בסביבות שנה וחצי) ואני עדיין מרוצה ממנו, אבל מצד שני יש לו הרבה חסרונות שחשוב לקחת בחשבון לפני הקניה.אתחיל מהחסרונות הבולטים:הפלאפון נהיה איטי מאוד עם הזמן. בהתחלה כשקניתי אותו הוא היה ממש מהיר והיום, לוקח לו כמה שניות להגיב כשאני מנסה לפתוח את המסך ולפעמים הוא נתקע (בעיקר בריבוי פעולות).הפלאפון עשוי מחומרים זולים וחלשים, המסך רגיש לנפילות (בכללי לא מומלץ להחזיק אותו בלי מגן זכוכית ומגן אחורי חזק) ועלות תיקון המסך מאוד גבוהה (עלה לי בערך 850 שקל לתקן את המסך).בנוסף, לפלאפון יש הרבה מאוד פונקציות חדשניות, הבעיה בזה היא שרובן לא שימושיות כמעט ואפילו מיותרות וגורמות לעומס מיותר על הפלאפון ואפילו לבלבול אצל אנשים שלא מבינים יותר מידי בטכנולוגיה.אלו פחות או יותר החסרונות הבולטים.יתרונות בולטים של המכשיר:נתחיל במסך הגדול של הפלאפון - המסך של הגלקסי 3 גדול וצבעוני ונעים מאוד לשימוש (יצא לי כבר לראות בו כמה סדרות וסרטים בעבודה וממש נהניתי ממנו).לפלאפון יש הרבה פוטנציאל עבור אלו שיודעים להשתמש בו וחזקים בטכנולוגיה, אפשר להתקין בו הרבה אפליקציות משחקים מתקדמות (דוגמה - נינטנדו DS) ואפליקציות מתקדמות (דוגמה - אפליקציה שמדמה מחשב, יש אפשרות לחבר בבלוטוס לפלאפון עכבר ומקלדת).כיום קיימים בשוק פלאפונים יותר חזקים מהגלקסי 3, אבל לטעמי ההבדלים הם לא משמעותיים ונכון לעכשיו, בעיקר למי שלא רוצה להוציא יותר מידי כסף מהכיס, הגלקסי 3 הוא העדיף ביותר.*מסך גדול וצבעוני
*מצלמה מעולה
*מעט מאכזב ביחס למה שצופה ממנו
*הרבה מאוד פונקציות לא שימושיות
*רגיש מאוד לנפילות
*עשוי מחומרים זולים

טלפון שלא עומד בהרבה דברים בו זמנית כלומר ניתן להשתמש בו בהגבלה רבה מאוד וזה חסרון גדול מאודעיצוב יפה
מחיר טוב
חלש
לא חזק
חלש
לא חזק

סה"כ הסמארטפון הראשון שלי, המסך לטעמי גדול מידי לשימוש ביד אחת.המצלמה מעולהמהיר ביותרזיכרון פנימי גדול+ אפשרות הרחבההכל! פשוט הכל!
למעט הגודל הפיזי הכל אצלי מקבל ציון 10

אלון פיכמן
13.04.2014
פלאפון טוב מאוד מסך גדול ומאוד נוח להחזיק ביד אחת והאיכות של המצלמה גם טובה מאוד וגם נוח להקליד הודעותמצלמה טובה
נוח להקליד הודעות
מסך גדול
זול יחסית
בהירות טובה
מהיר
לפעמים כשאני נכנס לאפליקציות אז זה יוצא מהאפליקצייה וכותה עצר את הפייסבוק לדוגמה, אבל חוץ מזה הכל עובד טוב מאוד

קניתי את הטלפון לפני כשנתיים.אני מרוצה ממנו מאוד.מומלץ מאוד.טלפון איכותי וקל לתפעול.באמת שזה שווה כל שקל.מצלמה מצויינת.
תפעול קל.
הרבה אפליקציות חינמיות.
קצת יקר.
בהירות נמוכה.
בהירות נמוכה.

הטלפון נקנה באוקטובר 2012. לטלפון מסך גדול ונוח שעוזר לקריאה הוא יפה ויש לו GORILLA GLASS 2 שמגנה על המסך משברים. ומגוון רחב של צבעים.מגוון רחב של צבעים.
. GORILLA GLASS 2
מסך גדול.