טלפון סלולרי HTC ONE X
נמצאו 50 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי HTC ONE X
סקירת Wisebuy
שלומי עמיצור , 18.04.2012
ציון WiseBuy
גוף מעוצב, דקיק ולא כבד , מסך 4.7 אינטש ברזולוציית HD, מצלמה זריזה מאוד, צילום וידיאו איכותי, תמיכה בניגון וידיאו MKV 1080p, אנדרואיד 4.0, ממשק Sense 4 משובח, סאונד beats audio, נגן מוזיקה מצוין
איכות צילום הסטילס אינה משתווה למתחרים, חסר מקש פיזי לתפריט, הסוללה אינה נשלפת, אינו כה מהיר כפי שציפינו
בשורה התחתונה
HTC מציגה כאן מכשיר דגל ראוי לשמו. מעבר לחומרה המרשימה, העיצוב היפהפה ושפע פיצ'רים, ממשק ה-Sense המשודרג עושה את ההבדל והופך את חווית התפעול לוויזואלית ונוחה במיוחד. אהבנו את הממדים, שמצליחים להיות גדולים אך לא גדולים מדי, את המסך הענק ואת תכונות המולטימדיה הטובות. למרות שהחברה קצת הגזימה בשבחיה למצלמה, שבפועל פחות מרשימה מבחינת...

המכשיר מצויין עובד חלק ומרשים ביופיו אני מאוד מרוצה בחרתי במוצר אחרי סקר מעמיק מול כמה מכישירם מתחרים כמו הS3.יתרונות>>>>>המכשיר פועל חלק בלי תקיעות המסך מטורף חד וברור נתונים מצוייניםהמכשיר יפיפה ( לבן )פונקציית שמע של BEATS AUDIO בשמיעה חיצונית (אוזניות רמקולים)למעלה ^^^^
אין חסרונות ..[=

amit
20.07.2012
קניתי את המוצר לפני ארבעה ימים המכשיר פשוט מדהים הן באיכות המסך והן בתפעול המכשיר פועל מאד מהר הממשק מאד יפה ומהיר עיצוב המכשיר פשוט מדהים במכשיר שאני קניתי היה באג שמסך התנתק קלות בצד שמאל ומסרתי את המכשיר לתיקון את המכשיר קניתי מכיוון שקראתי עליו ביקורות טובות ומחירו זול יחסית למכשירים אחרים בשוק את המכשיר קניתי בתאריך 16/7/12עיצוב יפה
ממשק מדהים
זמן טעינה ארוך יחסית
זמן טעינה ארוך יחסית

אסף
18.07.2012
המכשיר אצלי כבר יותר מחודש. פשוט מושלם! נוח, מעוצב, מהיר ומצלמה מעולה. ממשק נוח לתפעול וקל מאד להתרגל למכשיר גם למי שלא היה אף פעם סמארטפון. לאשתי יש גלקסי 3 והמכשיר שלה לא מתקרב לאיכות התמונות והמסך של ה-one x. אני קורא על כל מיני בעיות במכשירים של אחרים אבל אצלי לא נתקלתי בשום בעיה (טפו טפו....) הדבר היחיד הוא שבמשחקים מסוימים הסוללה נגמרת יחסית מהר אבל זה הגיוני לגמרי. בכל מקרה המכשיר מומלץ בחום לכל אחדמסך מושלם מצלמה מעולה ממשק קל ונוח
פשוט מושלם
פשוט מושלם
סוללה. לפעמים נגמרת מהר וטעינה איטית קצת (למיטב הבנתי זה ישתפר בגרסא באה )

חשוב מאוד - שימו לב !רכשתי את המכשיר לפני כשלושה שבועת, אין מה לדבר שהמכשיר פשוט מדהים, אבל (!!!!) ישנו מספר לא קטן של מכשירים עם פגם ברכיב ה GPS ו/או המצפן, בידקו היטב שלא נפלתם על אחד כזה.הבעייה היא שהGPS מזייף ומזפזפ, ומראה שאני בתנועה גם כשאני עומדת במקום, לפעמים הקפיצות הן למרחק של קילומטר מהמקום שאני נמצאת. הבעייה מופיעה בכל אפליקציה ומפה שמבוססת על מיקום. איפוס הגדרות יצרן לא עוזרות, התקנות מחדש של נתיני GPS גם לא...ישנם דיונים נרחבים של אנשים שסובלים מהבעיה במכשיר, ניתן למצוא בחיפוש בגוגל "HTC ONE X GPS Problem"בחנות שרכשתי, לאחר בדיקת מעבדה, החליפו לי למכשיר חדש אבל הבעייה קיימת גם בו. עדיין בודקת מה האפשרויות שלי לקבלת מכשיר חדש תקין, וטרם יצרתי קשר עם חברת HTC.מפורט למעלה
מפורט למעלה

רון
28.06.2012
מכשיר מדהים!!! פשוט מושלם!אני בא עם ניסיון, וזה המכשיר הכי טוב שתמצאו כיום! (אפילו על הגלקסי 3).מכשיר מעולה!!כל היתרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם, נמצאים במכשיר!!אני חייב לציין שאם אתם בוחרים בHTC יש לכם שירות לקוחות מעולה!לא משנה מאיפה קניתם את המוצר, אם יש לכם HTC, החברה מטפלת בכם!אתם מתקשרים והם ינסו לטפל בבעיה כמה שיותר (ואפילו יחליפו לכם אותו -גם אם קניתם בשוק השחור). יש נציג בישראלי מHTC (תכנסו לאתר של HTC ותשלחו להם מייל באנגלית ונציג דובר עברית אמור ליצור אתכם קשר).אחרי ניסיון עם מכשירים רבים!! אני בהחלט ממליץ בחום על הHTC ONE X!אם יש לכם כבר HTC, אז אתם יודעים על מה אני מדבר וזאת תהיה טעות נוראה לא לקחת HTC..ואם אין לכם HTC, אחרי שתטעמו קצת, לא תוכלו לקחת חברה אחרת!יתרונות:-כולל כל מה שכתבתי למעלה:-ממשק (סנס 4)-חווית שמיעה מופלאה! (במיוחד עם אוזניות -ביטס אודיו!)- מצלמה (פשוט וואו!), די מתאימה לצלמים חובבים בזכות כל האפקטים והצבעים החדים.-שירות מעולה של HTC.-הכל!חסרונות:-סוללה שלא נשלפת - יש לזה יתרון, אם המכשיר נופל הוא לא יכול להתפרק לחתיכות.-סוללה בינונית+, זאת בעיה נפוצה אצל הסמארטפונים.. אבל בשימוש רגיל של המכשיר (לא אינטנסיבי) הוא יחזיק יום שלם ולפעמים יותר..כתבתי למעלה.
כתבתי למעלה.

המכשיר הכי טוב שהיה לי!! בהתחלה חששתי קצת מגודל המסך אבל אחרי שקיבלתי אותו גיליתי שגודל המכשיר לא מהווה שום בעיה. הוא נכנס לכל כיס ונוח להחזקה ממושכת. מערכת הפעלה מדהימה ונוחה בצורה בלתי רגילה! כבר לא צריך מצלמה! מצלמה באיכות מדהימה! וידיאו בHD ותמונות באיכות מדהימה! יש גם המון פילטרים מובנים. המון אפליקציות מובנות שימושיות כמו DROPBOX וSOUNHOUND וכמובן תוכנה מצויינת לסנכרון עם המחשב.בקיצור, המכשיר הכי טוב בשוק נכון להיום!מסך מדהים, מצלמה מצויינת ומערכת הפעלה נוחה.
סוללה מעט חלשה יחסית לצריכה של המחשב.

טוב הייתי סקפטי לגבי המכשיר ומאיפה לקנות,מה גם שקראת עליו כל מיני ביקורות וחלקם היו נכונות,כמעט כולם נתנו למכשיר ציון גבוה,אני חייב לציין שמדובר על מכשיר מדהים שגם החסרונות שלו בטלים בשישים לעומת היתרונות והמתחרים שלו,המכשיר גדול אבל דקיק ומאוד נוח לאנשים עם אצבעות גדולות כמו שלי,מדובר על מכונת מולטימדיה אמיתית והכל פשוט מרגיש נכון,התלבטתי אם להוציא עוד 1500 ש"ח על טלפון חדש ויקר,אבל המכשיר פשוט השכיח את זה ממני,לבסוף קניתי מכשיר עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ עם עברית מלאה ומהרושם שלי אחרי שיחה עם לפחות 4 אנשים שונים בחברה מהנהלת חשבונות ועד היבוא הוא שכולם מאוד נחמדים ומכונים לעזור גם אחרי שקיבלתי את המכשיר,צריך לראות ולקוות שבזמן אמת זה גם ככה בשירות תיקוניםיתרונות:גדולדקיקמעוצבמהירממשק יפההמון פיצרים מגניבים לדוגמא זהויי פנים בכניסה ,יצירת תיקות בממשק sense וכו'תקשורת אינטרנט סופר מהירהחלוםחסרונות:המחיר קצת גבוה,אבל עדיין שווההסוללה נגמרת מהר,אבל זה סטנדרט היוםברושם ראשוני המצלמה לא מדהימההמכשיר מתלכלך ונשרט בקלותאני לא הצלחתי למצוא אפשרות שהמכשיר יתקשר כשלט RFבאגים שמצאתי:לפעמים בעת התקשרות המסך של המכשיר מתכבה שהשיחה ברקע,זה מצב די מעצבןטעויות כתיב +עברית חתוכה במילוי טפסים וסביר להניח שזה יתעדכן עם התוכנהלמעלה
כרגע זיהתי שנתי תקלות: אחד ב wifi והשניה עם המסך שמתכבה שלחתי מייל ליבואן ומחכה לתשובה

נתנאל
15.06.2012
המכשיר פשוט מדהים.מלבד למפרט המפציץ שלו, חווית השימוש בו היא פשוט מדהימה.HTC דאגה לכך, והאינטגרציה של הסנס עם מערכת ההפעלה, והעיצוב של הממשק פשוט מדהימים (מדהים כבר אמרתי?).העיצוב של המכשיר עצמו נפלא, כל פעם שאני מוציא אותו אני מזיל ריר מחדש.איכות הבנייה של המכשיר נהדרת!ניתן להרגיש שמחזיקים ביד לא סתם צעצוע עם מסך מגע, אלא מכשיר איכותי שמשדר זאת גם במראה שלו.(שימו לב שלפעמים יש כמה פאקים באיכות הבנייה כתוצאה מתקלה בפס הייצור, ואז HTC מחליפה בלי בעיה - לי לא קרה)המצלמה איכותית במיוחד, וניתן להרגיש זאת היטב.גם אפליקציית המצלמה שHTC הוסיפה מאוד מוסיפה לחווית הצילום עם אפקטים נחמדים, ונוחות שימוש כמו גם האפשרות לצלם תמונות ברצף ולצלם סטילס בזמן וידיאו).הרמקול וכל מה שקשור למוזיקה פשוט מפוצץ - שומעים נהדר, אבל קשה לי להגיד אם זה בגלל תוספת הרכיב והאקווליזר של ביטס.מה שאני אוהב הוא שלמרות שהמסך גדול מהמסכים של הממוצעים של השנים האחרונות (כמו של DESIRE והDESIRE HD), המכשיר עצמו לא גדול פיזית בהרבה מהם (אם בכלל).זאת אומרת, שגודל המסך בא לידי ביטוי בהורדת השטח המת של החלק הקדמי של המכשיר, ולא על ידי הגדלתו משמעותית.אגב, המכשיר דק בצורה מפליאה, קל מאוד, ובכל זאת מרגיש נהדר ולא מחליק בכלל.שימו לב, שימו לב:המכשיר הוכרז על ידי SONY כי בקרוב מאוד יקבל את "האישור" של סוני להריץ משחקי פלייסטיישן, מה שאומר שמלבד המשחקים הנהדרים שיוצאים בזמן האחרון במיוחד לTEGRA3 ע"י גיימלופט לדוגמה, נקבל בקרוב בוסט של משחקים נוספים מחברת סוני :)החסרונות היחידים של המכשיר הם כאלה:המסך עשוי להיות גדול לאנשים עם ידיים קטנות (לי אין בעיה כזו).חוסר היכולת להוסיף שטח אחסון באמצעות כרטיס זכרון מעבר ל32 הג'יגה הקיימים עלול להוות חסרון לאנשים שחושבים שזה לא יספיק להם (לי זה מספיק)החסרון העיקרי - הסוללה לא נשלפתלמרות החסרונות, שלי בכלל לא מפריעים, המכשיר פשוט מדהים, תענוג וחוויה.רשום למעלה
רשום למעלה

רכשתי את המכשיר שלי שלשום לאחר חיפוש נרחב עליו באינטרנט.זהו מכשיר הhtc הראשון שלי ואיך הוא פשוט מדהיםהממשק הכי יפה שראיתי שאותו ניתן לשנות בכל עת(ויש הרבה אפשרויות)מהיר במיוחד מעבד מרובע ליבות tagra 3 ועוד ליבה אחת לחיסכון בסוללה,מצלמה מעולה באור יום בחוץ,פשוט מדהימה מצלמת כל כך מהר ויש אפשרות לצלם תמונות תוך כדי וידאו,בבית המצלמה פחות טובה(יש לפעמים רעש)אך יש למצלמה אפשרויות רבות ומגוונות ופלאש חזק במיוחד.ואיך אפשר לא להתייחס למסך המדהים עם הבהירות הגבוהה והצבעים החיים,ולעיצוב המדהים,הטלפון הזה יפיפה וגם דק וקל מאוד(הנדסת אנוש מצויינת).לוקח הרבה זמן להטעין את הטלפון הזה לפעמים כבר התחלתי להתייאש,אך הסוללה סבירה.(לא ניתן להוציא את הסוללה),הרמקול די חלש.מסך מדהים
עיצוב מדהים וגם קל ודק מאוד.
מצלמה מצויינת.
ממשק מדהים עם אפשרויות רבות לשינוי.
מעבד מהיר במיוחד שיאפשר להריץ כל משחק.
עיצוב מדהים וגם קל ודק מאוד.
מצלמה מצויינת.
ממשק מדהים עם אפשרויות רבות לשינוי.
מעבד מהיר במיוחד שיאפשר להריץ כל משחק.
רמקול די חלש
לוקח להטעין את הטלפון הזה הרבה זמן(אך אני מקווה שעם הזמן הסוללה תתייצב)
סוללה סבירה.
לוקח להטעין את הטלפון הזה הרבה זמן(אך אני מקווה שעם הזמן הסוללה תתייצב)
סוללה סבירה.

רכשתי את המכשיר לאחר התלבטות בינו ובין ה-Galaxy S3. אגיד שההתלבטות נבעה בעיקר מעניין הסוללה שלא ניתנת לשליפה ואי האפשרות להרחיב את הזיכרון. בסופו של דבר נפלה ההכרעה - לא שווה להוציא עוד 1,500 ש"ח על ה-SG3 שנותן פחות או יותר את אותה התמורה.לאחר שהמכשיר כבר נמצא באחזקתי מס' ימים, אני יכול רק לשבח אותו. הממשק קל מאוד לתפעול, הסאונד מדהים והתמונה חדה מאוד. אין ספק שהעובדה שבמכשיר ישנו המעבד החזק בשוק היום מביאה ליכולות מרשימות מאוד. המכשיר מדהים ביופיו ואין ספק שיש יתרון גדול במסך היחסית גדול שלו (4.7'') - מהווה תשובה הולמת למי שחושב שטאבלט זה בזבוז כסף אבל רוצה ליהנות מגודל מסך נוח יותר (פיתרון מדהים למי שנרתע מרכישת הסמסונג נוט).ממליץ בחום!עיצוב מדהים, יכולות סאונד וחדות מסך, ממשק נוח וקל לתפעול.
סוללה לא ניתנת לשליפה, לא ניתן להוסיף זיכרון נוסף (אך מקבלים מנוי חינם לדרופבוקס למשך שנתיים בנפח של 25 ג"ב).

גיל
05.06.2012
מכשיר מדהים! עובד בצורה מהירה מאוד, ממשק ה-SENSE נוח לשימוש, מסך ברזולוציה גבוהה שרואים בו מעולה, מריץ סרטי HD בצורה חלקה.למכשיר רמקול חזק ואיכותי והוא כולל נגן מוזיקה תומך BEATS (איכות השמע ממש טובה עם חיבור אוזניות).המצלמה מצלמת באיכות טובה, אך לא מושלמת (יש קצת רעשים בתמונות).בצילום וידאו ב-FHD המצלמה מצלמת ב-22-23 פריימים לשנייה, דבר הנראה קצת איטי.- ממשק SENSE מהיר ונוח.
- רמקול איכותי וחזק.
- מסך מדהים.
- רמקול איכותי וחזק.
- מסך מדהים.
- סוללה חלשה יחסית.
- זיכרון לא ניתן להרחבה.
- מצלמה טובה, אך לא מושלמת.
- זיכרון לא ניתן להרחבה.
- מצלמה טובה, אך לא מושלמת.

הטלפון החכם הטוב בעולם ללא ספק!מסך גדול ואיכותי ביותר עם צפיפות פיקסלים מדהימה של 312ppi ברזולוציית HD 720p. איכות המסך לא ניתנת לתיאור עד שלא רואים אותו במו עיינך. פשוט מדהים. כמובן שניתן לראות בו גם FULL HD 1080p בצורה חלקה ומהירה להפליא. ספיקר חזק מהממוצע ואיכותי ביותר (עם Beats Audio). מצלמה מהירה ביותר, יכולה לצלם 20 תמונות ברצף בכמה שניות בודדות בלחיצה אחת! צילום וידאו 1080P HD באיכות תמונה ושמע יוצאת מן הכלל (בזכות הקלטה משני מיקרופונים שמאפשרת שיפור סאונד וניטרול רעשי רקע - גם בשיחות). אם זאת צילום תמונות סיטלס לא מדהימה במיוחד עם הרבה רעש, אך הרבה מעבר למה שטלפון מסוגל לצלם היום עם אפשרות של שיפור צילום אוטומטי שהופך את התמונה ליותר חדה וריאליסטית! אפשרות מעולה נוספת למצלמה היא לצלם וידאו באיכות גבוהה ותוך כדי לצלם תמונות סטילס בו-זמנית! בנוסף לכל, ממשק המכשיר מאוד נוח וזורם למשתמש, מאוד פשוט ואלגנטי ונוח למגוון משתמשים (מצעירים עד למבוגרים) עם HTC SENSE הידוע לשמצה בגרסה 4. יחד עם הנוחות ופשטות שלו, הוא מציע מגוון אפשרויות ואפליקציות שמגיעות עם המכשיר כמו עורך תמונות וסרטים, מגוון רחב של Widgets למסך הבית הבנויים בסטנדרט הגבוהה של HTC והרבה אפשרויות עיצוב נוחות למסך הבית ומסך הנעילה. המכשיר מגיע עם מעבד בין החזקים בשוק במהירות 1.5GHZ מרובע-ליבות Tegra 3 וזה חלק מחוויות המכשיר, ניתן לנווט בין מספר אפליקציות בו-זמנית באופן חלק ויציב כאילו המכשיר אינו מתאמץ בכלל. למעבד זה יש יכולת עיבוד גרפית מדהימה ויוצאים לו משחקים בלעדיים עם אפקטים גרפיים מדהימים. המכשיר מגיע עם 32GB אחסון פנימי ללא אפשרות לכרטיס הרחבה + 25GB דרך שירות Dropbox בענן.בקיצור, טלפון מדהים שמסובב את כל הטלפונים החכמים האחרים על האצבע הקטנה! ממליץ לקנות בחום!מסך גדול איכותי במיוחד
ספיקר חזק ואיכות שמע מצויינת
צילום וידאו ותמונות בו-זמנית בצורה מהירה
ממשק HTC SENSE 4 נוח
ספיקר חזק ואיכות שמע מצויינת
צילום וידאו ותמונות בו-זמנית בצורה מהירה
ממשק HTC SENSE 4 נוח
סוללה חלשה ביחס לצריכת המכשיר (6-12 שעות תלוי באינטנסיביות השימוש)
אין אפשרות להרחיב זיכרון אחסון (25GB פנויים למשתמש מתוך 32GB)
אין אפשרות להרחיב זיכרון אחסון (25GB פנויים למשתמש מתוך 32GB)

קניתי את המכשיר השבוע,מכשיר פשוט מ-צ-ו-י-ן!האנדרואיד הטוב ביותר נכון לעכשיו,הוא פשוט טס באינטרנט,המסך שלו פשוט מדהים לשחק בו ולראות סרטים זה תענוג,המצלמה מצויינת ויכולה להחליף גם מצלמה מקצועית.ועכשיו עם מהפכת הסלולר לכל אחד יש אינטרנט חופשי וזה פשוט תענוג במכשיר הזה עם כל הוידג'טים במסך הבית שצורכים אינטרנט.יתרונות:מהירות עצומה תודות למעבד הTegra 3 המרובע ליבות.מסך מדהים 4.7' Super IPS LCD2 עם רזולוציית 720p.מצלמה 8MP FULL HD מדהימה.סוללה די טובה ביחס לשאר הסמארטפונים.אנדרואיד עם ממשק הSense,אין טוב מזה.איכות בנייה מצויינת.חסרונות:למרות שהסוללה טובה ביחס לאחרים עדיין כמו כל הסמארטפונים צריך להטעין את המכשיר בסוף היום.המסך די גדול ולא הכי נוח בעולם המכשיר למרות שככה זה כמעט עם כל המכשירים שיש היום.32GB בלבד ואין אפשרות להרחיב,26GB פנויים לשימוש..זה די מספיק אבל היום יש מכשירים עם נפח זיכרון גם של 64GB וגם יכולת הרחבה ככה שיש אפשרות לאפילו יותר מ100GB.כתבתי למעלה.
כתבתי למעלה.

הרכישה שלי היתה מהירה כי ידעתי מה אני מחפש וקראתי ביקורות לפני הרכישהחששתי מנושא חוסר האפשרות להחליף סוללה אם כי בלג'נד הישן שלי כשהחלפתי סוללה כל הזמן זה שחק את מכסה הסוללה. בכל מקרה זה מצב נתון שהסלולארי בצורה בו אני משתמש בו יהיה חייב טעינה כבר אחר הצהריים של אותו היום.חששתי גם מהעובדה שאין חריץ לכרטיס זכרון אך בטלפונים האחרונים שהיו לי הכרטיס היה סתם תקוע שם ולא נאלצתי להוציא אותו, כך שאם יש מספיק זכרון וכיוון שזה אנרדויד וניתן פשוט לחבר למחשב אז זו לא בעייהרמקול מעולה
מסך מרהיב
המון זכרון
מהיר בטירוף
עולה במהירות (פחות מדקה)
מתנצל אך לא מצאתי.

רכשתי מכשיר זה מלפני שבועיים.אין ספק ש HTC עשתה עבודה מעולה.מכשיר איכותי מאד, עשוי בפוליקרבונט. מסך ענק וברור. מהיר מאד, לא נתקע, הכל מתוקתק. ממשק ה HTC SENSE מדהים.מרוצה מאד, ממליץ בחוםחווית האנדרואיד הטובה ביותר שהייתה לי.רק לקחת בחשבון שהמסך ענק, 4.7 אינץ'.איכות בנייה מצויינת.
קל.
מהיר מאד. לא נתקע בכלל.
מסך גדול וברור.
איכות שיחה טובה מאד.
רמקול מצוין.
במסך - צבע שחור לא "שחור מספיק".
זמן סוללה - סביר.
לא מתאים לאנשים עם כפות ידיים קטנות.
זמן סוללה - סביר.
לא מתאים לאנשים עם כפות ידיים קטנות.

טלפון נהדר. htc באמת קפצה מעל הפופיק כאשר דחפה את המפרט המפואר במפצלת של פחות מסנטימטר.מערכת הפעלה נהדרת של ANDROID SENSE של HTC.הנקודה היחידה שניתן לתהות עליה זה המסך, מצד אחד הוא גדול וקריא. ניתן להציג סרטים ואתרי אינטרנט ללא כל קושי ברזולוציה מדהימה (1280*720), אך מצד שני לשלוט במכשיר בכזה גודל עם יד אחת זה אתגר (במיוחד כשיש צורך ללחוץ על נקודה עליונה ואחר כך על נקודה תחתונה במסך).הערה כללית: בעת עדכון חשוב מאוד להקפיד על סוללה טעונה במלואה וניתוק מהמטען. אחרת ההתקנה אינה מבוצעת במלואה והמכשיר מפסיק לתפקד.מסך גדול, בהיר ורזולוציה מדהימה.
רמקול חזק ואיכותי.
מגע מדוייק ואחיד.
רמקול חזק ואיכותי.
מגע מדוייק ואחיד.
מסך גדול (אולי מידי).
סוללה נגמרת מהר (עד יום של עבודה גג), כמו כל החכמים.
סוללה נגמרת מהר (עד יום של עבודה גג), כמו כל החכמים.

טלפון סלולרי HTC ONE X