רמקולים טובים
דק ונוח ליד
מצלמה מדהימה ! (אפשר להגיד יותר טובה משל הגלאקסי 2)
מהירות מרשימה
מכשיר יפיוף במיוחד
מערכת ANDROID חדישה ומעודכנת
נמצאו 27 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Sony Ericsson Arc S סוני
סקירת Wisebuy
גד גניר , 06.12.2011
9.2
ציון WiseBuy
תגובה מעולה למגע, עיצוב מרשים דק ויוקרתי, מצלמת 8 מגה פיקסל, תוכנת דואר משופרת ויעילה, עוצמה ואיכות שמע טובות ביציאת האוזניות
אין חיישן תאורה אוטומטי, אין הבדל בעיצוב בינו לבין קודמו, נפח אחסון פנימי קטן, מעבד בעל ליבה אחת בלבד, צילום וידאו "רק" ברזולוציית 720p
בשורה התחתונה
אם נתעלם לרגע מהסוגיה הקטנונית של מספר הליבות במעבד, Xperia Arc S של סוני אריקסון הוא מכשיר מעולה, שמגיב טוב ונראה מצוין. הבעיה היא שנכון להיום מדובר במכשיר הדגל סוני אריקסון, וככזה הוא חייב להוציא ניצוצות ולירוק אש, בדיוק כמו שעושים המתחרים. במילים אחרות, ייתכן שעבור מי שמדקדק במפרט הטכני להיות טוב זה כבר לא מספיק, בטח לא אם מד...

נופר
28.05.2012
לפני כשבועיים רכשתי את הפלאפון הזה מחנות ELINE בחדרה , ואני פשוט מאושרת , פלאפון מדהים מכל המובנים !דק מאוד,מתאים לכל יד,נכנס לכל כיס , ומעוצב מהמם ...הייתי ממליצה לכל אחד לעבור את השנה הזאת עם הפלאפון הזה!מקשים דיי קטנים בכל המכשיר
אין מצלמה קדמית
אין מצלמה קדמית

מדהים מדהים מדהים!!!מכשיר האנדרואיד הראשון של אשתי, וממש לא הסוני הראשון או האחרון של המשפחה שלי, המכשירים של סוני, ובמיוחד הארק אס, מזכירים לי בכל פעם מחדש למה אני קונה רק סוני אריקסון! מסך מדהים ורגיש, פלסטיקה איכותית, מצלמה מצויינת, איכות שמע מטורפת!איכות מוזיקה מהטובות בתחום, איכות שיחות מעולה, עיצוב מדהים, רמקול חזק, מצלמה מצויינת, מערכת הפעלה זריזה
נראה לי דק מדי, אבל זה עניין של טעם בלבד

בראשית דבריי אציין, כי זהו הסמארטפון הראשון שלי. יחד עם זאת, קניתי אותו אחרי סקר שוק מאוד מקיף, שהיה בדיוק לצרכים שלי - יופי, מהירות, לא גדול מדי, נכנס לכיס, אנדרואיד וכו'. עד כה (ועברו כחודשיים) , טפו טפו הכול טוב. מכשיר מהיר, כיף לתפעול, מרשים, ועד כה לא נתקלתי בחסרונות בולטים שקשורים למכשיר עצמו. מדובר במכשיר שנותן תמורה עבור הסכום שאתה משלם ואף יותר, ואני ממליץ עליו. הסוללה סבירה מאוד יחסית לסמארטפונים אחרים שאני רואה סביבי, המצלמה באמת מדהימה (וגם הסקירות בעיתונים מפרגנות לה), המסך מעולה. מצלמה מעולה
מסך ברור וחד
מסך ברור וחד
מתחמם בחלקו העליון לאחר שיחה ארוכה או גלישה

מאי
21.04.2012
טלפון מעולה מושלם נגן מדיה מעולה מגיע לעוצמות גבוהות יש בעיה של כיסויים וכאלה יש בbesy buy or dealextreemוהרבה בטרייה מעולה מצויין למעלה
מצויין למעלה

קניתי את המכשיר לפני חודש בערך. העיצוב שלו מדהים, אני חושב שהוא המכשיר הכי יפה שישי היום בשוק והוא גם מאוד נוח להפעלה. המצלמה טובה אבל לא יותר מידי, הווידאו יחסית טוב. איכות הרמקולים טובה ויכולה להגיע לעצמה גבוהה. האזניות שבאו עם המכשיר יחסית טובות (אזניות אין-איר).הבעיה היחידה שאני מוצא היא שהטאץ' של המכשיר לפעמים יותר מידי רגיש.עיצוב מדהים.
מצלמה טובה גם בווידאו.
רמקולים טובים וחזקים.
אזניות טובות.
מערכת הפעלה טובה, מעוצבת ונוחה לשימוש.
מצלמה טובה גם בווידאו.
רמקולים טובים וחזקים.
אזניות טובות.
מערכת הפעלה טובה, מעוצבת ונוחה לשימוש.
טאץ' רגיש
נראה שברירי
נראה שברירי

בעיקרון אין לי יותר מידי מה להגיד על הפלאפון המושלם הזה..פשוט באמת חשוב לי שיהיה עליו עוד ביקורות טובות שאנשים לא יפחדו לקנות אותובהתחלה שקלתי איזה לקנות,והפלאפון הזה קרץ לי ממש,תמיד אהבתי את הסטייל של סוניאריקסוןאיך שקיבלתי אותו כמעט התחרתתי שלא קניתי בעוד 500 שקל +- את הS2 של סמסונג,שבאמת כדאי לשקול אותו כתחליף לפלאפון הזה.אך בסופו של דבר אני מרוצה ממנו מאוד.סוללה אחרי שימוש לא אינטנסיבי במיוחד נשארת בערב המאוחר עם 50-30 אחוז סוללה,מעולה ביחס לכל סמרטפון.סוללה מעולה
מסך ממש טוב
רמקול מספק
טאצ' שלא מבייש את האייפון
יפיוף שחבל על הזמן
מסך ממש טוב
רמקול מספק
טאצ' שלא מבייש את האייפון
יפיוף שחבל על הזמן
מקשים קטנים מאוד-הכיבוי והנעילה,ווליום ובמיוחד מצלמה.

הפאלפון הזה הוא בין הפאלפונים החזקים ביותר מבחינת חומרה.הוא כולל מעבד 1.4 Ghz, שאם מתייחסים לכל הפאלפונים כבעלי ליבה אחת, אז הפאלפון הזה הוא בין המהירים ביותר. בסך הכל הוא פלאפון טוב רק דבר אחדגרם לי להתחרט: הקרינה המזעזעת שלו. דיברתי איתו 20 דקות, והרגשתי סחרחורת ובחילה נוראית. עיצוב יפה
מצלמה 8MP
קרינה מזעזעת
קרינה מזעזעת

elaad
24.01.2012
קניתי אותו אחרי מחקר ארוך והשוואה צמודה עם הגלקסי S2. סך הכל המכשיר מצויין, אומנם זה אנדרואיד והממשק יכול להשתנות איך שרוצים, אבל הוא נוח מאוד כמו שהוא, אינטואיטיבי ופשוט יחסית למכשירים אחרים שניסיתי. המבנה שלו נוח מאוד ביד, מרגיש מאוד טבעי כשמחזיקים, וגם המעבד נמצא בחלק העליון ככה שגם כאשר הוא מתחמם בזמן משחקים כבדים לא מרגישים את זה באחיזה. מבחינת בטריה הוא מחזיק בסדר גמור כל עוד לא משחקים יותר מידי משחקים כבדים, אפשר לעבור יום עבודה שלם עם אימיילים/וואטסאפ/וייבר/וויפי וכדומה פתוחים כל הזמן ולהטעין רק בלילה ובשימוש נבון אפשר לסחוט גם יומיים ויותר. רק תזכרו לתת לסוללה מספר מחזורים מלאים של טעינה ופריקה בשבוע הראשון עד שהיא תתייצב.בהשוואה לגלקסי S2 החיסרון הכי משמעותי שלו זה לאו דווקא המעבד היותר חלש. עוד לא מצאתי אפליקציה או משחק שבאמת גרמה לו להזיע, אלא דווקא הזיכרון הפנימי הנמוך יחסית, שמצריך כל הזמן התעסקות והעברת אפליקציות לכרטיס הזיכרון אחרי ההתקנה. בנוסף העובדה שהוא מסתמך בעיקר על כרטיס חיצוני כזיכרון העיקרי שלו גורמת לכך שלפעמים אחרי הפעלת אפליקציות תובעניות הוא מרענן את מסך הבית ונעלמים קיצורי דרך או שלוקח כמה שניות ארוכות מידי לפתוח דברים בסיסיים כמו הודעות ושיחות. סך הכל מי שמחפש מכשיר טוב ואיכותי, וגם יפה, זה בהחלט בחירה מעולה, בעיקר מול המחירים של הגלקסי ודומיו. לסיכום, מי שכסף הוא לא פקטור עבורו, שילך על הגלקסי S2, רייזר וכו', הם קצת יותר טובים וכנראה שישארו יותר טובים לאורך זמן. מי שמחפש מכשיר אידאלי מבחינת יכולות/מראה/מחיר אז שילך על הארק S. ואם אתם מעוניינים באמת לחסוך וגם מבינים קצת, אז אפשר לקנות את הארק הרגיל ולהמהיר את המעבד כמו הארק S, ולקבל את המקסימום במינימום כסף :-)פשוט יפיהפיה, בעיקר בלבן, שכואב הלב לשים עליו את הכיסוי. פשוט כיף להסתכל עליו כל פעם שמוציאים אותו מהכיס.
צריך כל הזמן לדאוג להעביר אפליקציות לכרטיס הזיכרון.מעט מאוד אביזירים בחנויות. יש תופעה נפוצה של סדקים בחלק העליון

קניתי את המכשיר לפני שבועיים ואני לא מפסיק להתפעל ממנו הוא סוס עבודה אני עברתי מאיפון 3 וההבדלים הם כל כך משמעותיים שאני בשוק שווה את המחיררמקול , מחיר , סוללה , ממשק , נוחות
לא מצאתי עוד ואני לא חושב שגם אמצא

רכשתי את מכשיר מעולה עובד חלק ומהר מערכת הפעלה אנדרוידעם ממשק של sony ericson שעושה עבודה טובה אני עברתי מאייפון 3GS ולא התאכזבתי בכללממשק יפה ונוח.איכות שיחה טובה ונקיה ספיקר טוב אך לא חזק במיוחדהכל עובד ומהר וחלק ניתן לשנות כל מה שחלמתם בתפריט של המסך עכשיו שאלת המיליון דולר ! ההבדל בין האייפון למכשיר הזה זה הדפדפן שעובד טוב.אין מה לעשות האייפון מנצח את אנדרויד בדפדפן למשל באייפון ניתן לחייג מתוך הדפדפן מה זה אומר שאתם נכנסים לאתר ומופיע בו המספר המבוקש בנגיע אחת והוא מחייג היתרונות של אנדרויד עולות על האייפון בכל פרמטר ולמי שרוצה לעבוד איך שמתאים לו יקח אנדרויד.מסך גדול. איכות סוללה לא רע יחסית לסמרטפון לסיכום:מומלץ במחיר שלו אני לא נותן 5 כי עדיין חסרים לו כמה דברים כמו מצלמה קדמית איכות המסך לא משהו סביר וקצת עכשיו יש עוד טלפונים עם מעבדי כפול ליבה שקרובים למחיר הזה אבל הם רחבים יחסית 6.6 6.7 לעומת ARC שהוא 6.3 שזה הרבה יותר נוח ביד לאחיזה זאת הסיבה שרכשתי את המכשיר הזהאיכות שיחה מצלמה טובה קל משקל דק
לא מתחמם ממשק מנצח קל משקל
לא מתחמם ממשק מנצח קל משקל