טלפון סלולרי Motorola DEFY מוטורולה

סקירת Wisebuy ‏
גד גניר , 26.04.2011
8.8
ציון WiseBuy
עמידות חסרת תקדים, מהירות תגובה מצוינת, מסך מגע איכותי ומגיב היטב, רמקול עוצמתי ואיכות שמע טובה, נגן מוזיקה מתקדם, גלישה נוחה באינטרנט
מקלדת מובנית לא נוחה במיוחד, אין מצלמה לשיחות וידיאו, צילום וידיאו באיכות VGA בלבד, גרסת אנדרואיד 2.1, לא ניתן להאזין לרדיו דרך הרמקול
בשורה התחתונה
במקרים רבים, כאשר אנחנו בוחנים מכשירים סלולריים בעלי ייחוד בולט, אנחנו מגלים שעל מזבח הייחודיות הוקרב משהו אחר: לפעמים מדובר בנוחות השימוש, לפעמים באיכות השמע, ולפעמים דברים אחרים. מוטורולה Defy מוכיח שאפשר אחרת. בתוך מעטפת קשוחה ועמידה להפליא מסתתר מכשיר סלולרי מעולה מכל הבחינות: זריז, נוח לשימוש ובעל ביצועים יפים כטלפון, שרוב ...
דן photo
דן
05.08.2011
קניתי לפני כמה חודשים . בסה"כ מכשיר בסדר חוץ מכמה דבריים כגון-מסך הוא לא מגיב תמיד בנגיעה בראשונה ויש בעיה קשה עם זה,המכשיר חברת Motorola כותבת שהמכשיר " עמיד לנפילות, מים, שריטות, לכלוך וכל פגע אפשרי."וזה שקר בגגל שהמכשיר נפל מהכיס שבמכנסיים שלי והמסך נשבר סדוק לא עובד.מערכת הפעלה אנדרואיד בגירסה 2.2. 2 שזאת גרסה מאוד ישנה ואם את משנה זה דופק את הפלאפון.סוללה נגמרת מהר מאוד.והמחיר של הפלאפון לא שווה את הכסף.וכל השטויות האלה שאומרים שהפלאפון עמיד ושיש לו ברגים והוא נופל ממטר ולא קורה לו כלום אז זה שקר עובדה הפלאפון נפל פחות ממטר מהכיס האחורי במכנס שלי והוא נשבר.מגע גרוע מצלמה גרועה הפלאפון נתקע בשלב מסיום השחיות לא יעבדו המצלמה זיכרון קטן ואם אתה מרחיב לא משהו אני מאד לא מרוצה מהפלאפון הזה.
לדעתי אין יתרונות לא ממליץ לקניה.
מסך נשבר בנפילה פחות מממטר .
המגע בקושי עובד.
מערכת העפלה ישנה 2.2.2 .
סוללה גרועה.
ועוד כול מה שהזכרתי למעלה
קניתי לפני כשנה. מצטרף למה שרבים כאן כתבו: הבעיה העיקרית עם המכשיר היא שהוא נתקע ומגיב לאט הרבה פעמים. אולי המעבד שלו חלש מדי...לא יודע. למשל, כשמסיימים שיחה הוא מראה לך כמה זמן השיחה ארכה למשך איזה 5 שניות לפחות ואי אפשר לעשות כלום בזמן הזה. גם אי אפשר לשנות את זה בהגדרות. כשאתה ממהר או לחוץ להוציא עוד שיחה, הזמן הזה נראה כמו נצח.
קומפקטיות
עמידות (ככה מספרים, לא בדקתי בעצמי)
איכות שמע טובה, גם ברמקולים
ציינתי למעלה.
משתמש במכשיר כבר שבועיים, בנתיים עולה על כול הציפיות שלי ואפילו מעבר. המעבר ממכשיר דור 3 פשוט(נוקיה 6288) לסמארטפון אנדרואיד איכותי, זה פשוט הבדל של שמיים וארץ. חוץ מיכולות הסמארטפון שלו, גם איכות השמע והרמקול(גם בשיחה וגם בשמיעת מוזיקה) באיכות ווליום ממש טובים. פשוט מכשיר מעולה. בקשר לעמידות שלו, לא יצא לי להעמיד אותו במבחן ממשי חוץ מנפילה מהמיטה שבה המכשיר נפל על המסך ולא הייתה אפילו שריטה. המכשיר בהחלט בנוי איכותי, ללא פלסטיקים שניראים כאילו יתפרקו עוד חודש, וגם המסך טוב מאוד ובהחלט סביר גם באור שמש מלא(בניגוד למכשירים רבים אחרים) אך עם זאת יש גם חסרונות(לפי דעתי לא משמעותיים במיוחד): המצלמה של המכשיר 5 מגה פיקסל, אבל לא איכותית במיוחד( לא זוועה אבל יש טובות יותר) אין מצלמה קדמית- אין אפשרות לשיחות וידאו. המקלדת הוירטואלית המובנית של המכשיר קטנה(יחסית לאייפון) וקצת קשה לכתוב בה במצב אנכי. הסוללה די חלשה מספיקה לחצי יום בשימוש מסיבי - מחלה ידועה של כמעט כול הסמארטפונים.
מהיר
בעל כול יתרונות האנדרואיד
איכותי. ללא תקיעות וללא התרסקויות כמו במכשירי אנדרואיד זולים.
בעל בניה איכותית.
שיחה+ רמקול באיכות טובה.
מצלמה פחות איכותית מהמצופה.
סוללה קצת חלשה.
ללא מצלמה קדמית.
קצת יקר.
רכשתי את המכשיר לפני כחודש לאחר שגנבו לי את המכשיר הקודם, וההבדלים פשוט - שמים וארץ.קודם כל, ה GPS שלו חזק בצורה יוצאת מן הכלל, ממשקים נוחים מאד לשימוש, מסתנכרן מעולה עם Exchange ועם gmail.בנוסף, למרות שהוא עבר "נסיונות" לא קלים (נפל מספר פעמים, היה בכיס יחד עם מפתחות) הוא לא נשרט בכלל, ונראה כאילו עכשיו הוציאו אותו מהקופסא!!!המקלדת היתה קצת לא נוחה, אבל יש אפשרות להוריד מקלדת חינמית מה Market, ואז החוויה פשוט מושלמת!!!
נח מאד, עמיד בפני מים, אבק ושריטות, ממשק ידידותי, קומפקטי וקל.
הבטריה נגמרת יחסית די מהר
קיבלתי את המכשיר לפני כשבוע.כל מה שאני צריך! מכשיר שלא גורם לי להתקף לב אם נופל מתוך החולצה (כבר פעמיים...) מתקשר עם האוטלוק הארגוני, יש תוכנת road sync מצוינת שמגיעה אתו.כמבן שמתקשר היטב עם הג'י-מייל והפייסבוק.ויי-פי באיכות טובה מאוד. המקלדת נוחה יותר כשעובדים אתה במצב אופקי. במצב אנכי, המקשים מעט קטנים יותר מאשר באייפון או אייפוד טאץ'.הורדתי דפדפן דולפין (חינם) גולש מהר מאוד.זיהוי לוויני ג'יפיאס תוך שניות, שיפור ניכר מול מכשיר הג'יפי אס ברכב שלפעמים לוקח לו דקות ארוכות!ייבאתי את כל תוכן הסים הישן, ואז החלפתי לסים דור 3 שהגיע אתו. כטלפון פועל מצויין, רמקול חזק מאוד.האכזבה היחידה , זמן הסוללה - בשימוש שלי עם וויפי ומעט ג'יפי אס חייב לטעון כל לילה.
לא כל כך יקר, עמיד מאוד, מערכת הפעלה נוחה עם ימבה אפשרויות
סוללה,