נמצאו 51 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Nokia X3-02 נוקיה
סקירת Wisebuy
שלומי עמיצור , 03.01.2011
8.4
ציון WiseBuy
שילוב מוצלח של מסך מגע ומקלדת, איכות צליל טובה בשיחות , ממשק ידידותי, קישורית Wi-Fi ורדיו, ווידג'טים ומקשי קיצור, דקיק וקל משקל, חיי סוללה מצוינים
המקלדת מבלבלת ולא מספיק נוחה, המסך דוהה מאוד מחוץ לבית, איכות צילום וידיאו בסיסית, גלישה לא מספיק נוחה, אין תמיכה בדוא"ל Exchange
בשורה התחתונה
X3-02 מפתיע לטובה. הקונספט המשלב מסך מגע, ממשק פשוט ויעיל ולוח מקשים פיזי התגלה כהימור מוצלח והמכשיר כיפי מאוד לשימוש. כיוון שאין זה סמארטפון, המכשיר יתאים בעיקר לצעירים או למבוגרים שרוצים לעשות צעד ראשון עם מכשיר מגע, אך רוצים להמשיך ולהשתמש במקלדת פיזית. עם חיי סוללה ארוכים, נגן מוזיקה נוח ואפילו גלישה ברשתות אלחוטיות, X3-02 נ...
דניאל
23.05.2011
מכשיר עדין דק במיוחד ולוקח (קצת) זמן להתרגל.לא כדאי לשים אותו ב"כיס האחורי"...יושבים עליו - שוברים אותו .!!!
לא מצאתי
אין לו במצלמה פלש וזה חבל מאוד.
אין לו שיחות וידאו - למרות שהמכיר דור 3.5 .
אין לו שיחות וידאו - למרות שהמכיר דור 3.5 .
עינב
01.05.2011
שלום לכולם(:קניתי את הפלאפון לפני כמה חודשים ואני מאוד מרוצה ממנו.יש בו WIFI שזה מאוד חשוב, (אפשר להיכנס לאינטרנט בלי לשלם באמצעות קליטה של רשתות אחרות)העיצוב של המכשיר יפה מאוד והוא דק ונוח לנשיאה בכיס.הוא לא יקר יחסית למכשירים האחרים וזה לא בגלל שהוא לא טוב כמוהם, אלא בגלל שכל הזמן המכשירים יורדים במחירם כי קל יותר ליצר אותם.המצלמה שלו הוידאו שלו ממש מצויין, אך אין לו מצלמה קידמית.הסוללה שלו מתרוקנת לי די מהר אבל מכיוון שבכל לחיצה שלי יש מין רעד כזה, זה מבזבז מאוד את הסוללה לכן אם מורידים את הרטט הסוללה מחזיקה יותר זמןבקיצור, חיפשתי הרבה זמן פלאפון טאצ' שיעמוד בדרישות שלי ושיהיה לא יקר, ומצאתי אותו(:(מקווה שהביקורת שלי סיפקה את כולם והשתדלתי באמת לעבור על כל המאפיינים של הפלאפון הזה)
WIFI
לא יקר
מצלמה מצויינת
קולט ציפורניים
רמקולים סבבה
סוללה קצת חלשה אבל ממש סבבה(2, מקסימום 3 ימים)
אין מצלמה קידמית
אין מצלמה קידמית
יש לי את המוצר הזה בסביבות 3 חודש והמכשיר יחסית נחמד אך תלוי בכמה קונים אותו עם קונים אותו ביחסית זול אז המכשיר סבבה לגמרי ושווה אם הוא יקר אז לא שווה גרוש מכמה סיבות ואצין את זה פה גם כיתרונות וגם כחסרונותחסרונות:1)אין פלאש למצלמה ואין פוקוס אוטומטי!!!2)רמקול סטיקר יחסית חלש,חלש מאוד3)אין סימביאין אך!! תומך בחלק מקבצי ההתקנה SIS JAR וכו 4)מערכת הפעלה ישנה עם כמה שינוים קטנים שיגרמו למכשיר להיראות כמו סימביאן 5)סוללה יחסית חלשה זא בערך כול יומים מטעין אותו 6)פלסטיק יחסית חלש איך שקניתי אותו ישר באותו היום קניתי סליקון והמכשיר נשרט עם סיליקון!!7)WIFI חלש,חלש מאוד!יתרונות1)מכשיר טאץ פשוט שמסוגל לתת מעצמו הרבה 2)תומך חלקית במרבה משימות ז"א אפשר לגלוש ולשמוע מוזיקה אפשר לגלוש ולרשום הודעה אפשר לשחק במשחק לשמוע מוסיקה ולשלוח הודעה וכו מבלי לצאת אך פעולות מורכבות מעבר לזה פשוט לא ניתן כגון לחייג (מי שמכשיר מכשירי סימביאן)3)בלי בלבולי מוח היתי ממליץ על המכשיר הזה מי שנער/ה שלא דורשים הרבה מהמכשיר וצריכים לשמוע מוסיקה לדבר לשלוח הודעות וכו ולא מעבר לזה כי מעבר לזה לא ממולץוהיתרון הנוסף הקליטה שלו טובה,טובה מאוד בדקתי את המכשיר הזה על פי רשת דור 3 בלבד ועל זה אמרתי סוללה ליומים יומים וחצי מקסימום
רשמתי למעלה
רשמתי למעלה
היה לי אותו בדיוק יומיים עד שהוא יתקלקל ומת לגמרה ואז החלפתי לנוקיה 3710. אני מעריץ של נוקיה אבל את הדגמים הקלאסים. כל הסמארטפונים של נוקיה עם הסימיאן הם נפילה אחד אחד, לקחתי את המכשיר לנסיון ובמקרה נפלתי על מכשיר פגום, אצל נןוקיה אני לא יודע אם זה מקרה אבל זרמתי. בכל מקרה ביומיים שהיתי איתו למדתי שהוא מכשיר חמוד ולא יותר מזה.
קטן ודק
לא סימביאן
לא סימביאן
רמקול חלש
דוד
11.04.2011
המכשיר הוא שילוב מושלם בין מסך מגע למקשים,המכשיר יכול להחליק מרוב משקלו הקטן והדקות שלו.המכשיר אצלי כחודש והתרגלתי מאוד מהר.בסך הכול מכשיר טוב.
קל ודק
נוח לשימוש
רמקולים חזקים
נוח לשימוש
רמקולים חזקים
את רוב המשחקים הכיפים אי אפשר להוריד.
נתקע לפעמים בגלישה ברשת.
נתקע לפעמים בגלישה ברשת.
המכשיר הוא שילוב מושלם בין מסך מגע למקשים , אני לא חובב גדול רק של מסך מגע ולכן השילוב פה מושלם , חוץ מזה הטלפון קל ונוח לתפעול מצלמה איכותית 5 מגה פיקסל , המכשיר נראה מרשים ובא במגוון צבעים (כחול, לבן ,ורוד ,שחור) רצוי לקנות סיליקון כדי שלא יחליק המכשיר מרוב משקלו הקטן והדקות שלו. מחירו גם זול יחסית בהשוואה למכשירים דומים .המכשיר ברשותי חודש וסה"כ אני די מרוצה והוא אכן מה שחיפשתי
-שילוב מושלם של מסך מגע ומקשים
- מצלמה 5 מגה פיקסל
- דק מדי עלול להחליק - רצוי לקנות סיליקון שמונע החלקה של המכשיר מהיד
-הטאץ' מעט חלש
-הטאץ' מעט חלש
קניתי את המוצר בחודש מרץ 11'. מדובר במכשיר סלולרי כמעט מושלםאשר היה יכול להיכנס בקלות לקטגוריית ה "SmartPhone" , אלמלא מערכת ההפעלה המיושנת שלו.בסך הכל מדובר במכשיר אשר עונה על הדרישות של רוב המשתמשים ובהחלט נותן תמורה ראויה למחירו.רמקולים חזקים, מוסיקה באיכות מעולה, רדיו עם קליטה גבוהה, ממשק ידידותי ושילוב נוח מאוד של מסך מגע ומקשי ספרות.המכשיר כולל Wifi ואפשרות להתחבר דרכו לדואר האלקטרוני. גם מצלמת ה 5 מגה פיקסל לא רעה בכלל.החיסרון העיקרי שלו הוא מערכת ההפעלה של נוקיה הלוקה בחסר ונמצאת כמה דרגות מתחת לאנדרואיד ולאייפון.מה הבעיה?יש Wifi אבל אין אפשרות להגדיר לו להתחבר אוטומטית לרשת הביתית.יש דואר אלקטרוני אבל אין אפשרות לקבל התראה בכל פעם שמגיע דואר חדשבמידה ונוקיה תתקן את הליקויים הללו בעידכון הגירסא הבא שלה המכשיר בהחלט יהיה מושלם.
מחיר זול מאוד בהתחשב בפונקציות שלו
מצלמת 5 מגה פיקסל
רדיו ומוסיקה באיכות גבוהה
אפשרות להיכנס לדואר האלקטרוני
מערכת הפעלה מיושנת
טלפון מעולה,מהיר,איכותי,ובעל פונקציות רבות.איכות הסאונד מעולה .המסך איכותי וחד ומגיב מעולה למגע האצבעות.לטלפון יש סוללה מדהימה שמחזיקה יומיים בשימוש מסביב שכולל שמיעת מוזיקה,אינטרנט,ושיחות.ובקיצוב ממליץ מאודעם כל ההיתרונות שלו דווקא החסרונות שלו הם ההיתרונות של האחרים.נוקיה נסחפה והפכה את המכשיר לטלפון נוצה . המכשיר כמעט ולא שוקל כלום,והדקות שלו מפריעה לאחיזה נוחה.
סאונד
קל מידי
קל מידי
אביב
02.04.2011
הפלאפון נוח לאחיזה ונכנס בכיס בקלות.מערכת הפעלה פשוטה וניתן להגיע לכל מקום בקלות.המוצר מעוצב בצורה יפה ומסך המגע שלו עמיד וטוב.קניתי את המוצר בסוף מרץ 2011
דק ויפה
מסך מגע מעולה
מצלמה מצוינת
wi-fi מהיר
בטרייה ארוכה
החיסרון היחיד הוא שלא ניתן להוריד דרך הovi משחקים מוכרים.
במילים פשוטות - זוועה של מכשיר! קנינו את המכשיר לפני בערך 3 חודשיםכבר אחרי חודשיים התחילו בעיות של חוסר תגובה במסך מגע. אכשיו זה הגיע לשלב ששום לחצן במסך לא עובד ואם כן, אז התגובה במסך מגע היר לפונקציה אחרת לגמרי. פשוט אין שום שליטה על המכשיר. המכשיר ננעל ואז לא ניתן לפתוח אותו לביצוע שיחה אפילו בגלל שהמסך מגע לא מגיב ללחיצה על פתיחת הנעילה. הדבר היחיד שכן עובד זה לקבלת שיחה בגלל שלפחות כאן ניתן ללחוץ על כפתור שלא קשור למסך.זה פעם ראשונה שאני נתקל במכשיר כל כך גרוע מבית נוקיה. עד היום כל המכשירים שלנו היו נוקיה. ובאף אחד נהם אף פעם לא הגענו למעבדה.נפילה גדולה של חברה שעד היום החשבתי אותה לטובה. אם היה דירוג פחות מ-1 גם זה היה יותר מדי
שום דבר שיכול באמת להצביע על יתרון כל שהוא!
מכשיר דק
מכשיר דק
כל המכשיר זה חסרון אחד גדול. גם דירוג 1 זה יותר מדי
הפלאפון יפה מאד, קטן ונוח. אהבתי שאפשר לשים על המסך תמונות מתחלפות..הסאונד מעולה, וסך הכל פלאפון נחמד למדי. למקשים בצד מתרגלים מהר, וסה"כ הוא מגניב.
מכשיר קטן.
ידידותי למשתמש.
סאונד נפלא.
עיצוב יפה!!
ידידותי למשתמש.
סאונד נפלא.
עיצוב יפה!!
הטאץ די חלש וקשה לתפעול.
כבל יו אס בי לא כלול בערכה.
כבל יו אס בי לא כלול בערכה.
אלון
23.03.2011
קניתי את המכשיר לפני 3 ימים ועד עכשיו המכשיר נפלא!הממשק ממש נוח והקיצורי דרך שבמסך הבית נתונים לשינוי שזה מאוד נוח.השילוב בין המסך מגע והמקשים מצויין ומאוד נוח! הפאלפון קל ודק מאוד ונעים לאחיזה ביד. המצלמה היא מצלמת 5 מגה פיקסל שמצלמת באיכות סבירה למדי, הרמקול בx3-02 מצויין! הוא ממש חזק ודיי איכותי.לנוקיה x3-02 יש WI FI שזה גם מאוד נחמד, אבל מה שהפתיע אותי במיוחד בפאלפון זה הסוללה החזקה שהספיקה לי ליומיים וחצי בשימוש דיי מאסיבי, והיא הייתה יכולה להספיק ליותר זמן עם זה היה שימוש רגיל.הקטע שהזיזו את מקשי ה0,#,* לצד ימין קצת מוזר בהתחלה אבל אחרי יום-יומיים מתרגלים.בקיצור אני ממש ממליץ על הפאלפון הזה, כל מי שרואה אותו ממש מתלהב!
שילוב נוח של מסך מגע ומקשים
קל ודק מאוד!
ממשק נוח וניתן לשינוי
רמקול חזק ואיכותי
צריך להתרגל לטאצ', הוא קצת חלש אבל אחרי כמה דקות מתרגלים אליו
מכשיר טוב בסה"כלא הייתי ממליץ לקנות אותו מחברה סלולרית יקר מדי לדעתיעובד סביר עם אינטרנט
גם מגע גם טאץ'
מגיע עם כבל נתונים (USB) קצר מאוד
לא מגיע עם דיסק למחשב
מגיע עם כבל נתונים (USB) קצר מאוד
לא מגיע עם דיסק למחשב
פלאפון ממש טוב ומענייןיש wi fi ומצלמה של 5 מגה פיקסל.מתאים לאנשים שרוצים פלאפון פשוט וזול אבל לא יותר מדי פשוט.
wifi
טאץ' ומקשים רגילים
טאץ' ומקשים רגילים
טאץ' קצת חלש
אורח
12.03.2011
מכשיר נפלא, נותן תמורה טובה למחיר.WIFI עובד מעולה, ומפעיל גם YOUTUBE.טאצ' נהדר שמגיב טוב לכל נגיעה.נגן מוזיקה נהדר עם כניסה לאוזניות רגילות.עם זאת המצלמה למרות רזולוציה של 5MP בהחלט סבירה ומטה.אני חושב שזוהי רכישה טובה מאוד שבהחלט עונה על הציפיות.
טאצ' טוב
מערכת הפעלה ישנה
מערכת הפעלה ישנה
עומר
21.02.2011
רכשתי היום!לכרגע מאוד מרוצהאהבתי מאוד את החיבור בין טאץ' למקשיםזה נותן אפשרות לכולם להינות. המחיר ממוצע.פלאפון מאוד טוב.אפשר לקבל גם כיסוי תענוג.מצלמה מעולהWI -FI אלחוטיטאץ' מאוד טובקל מאוד!
מצלמה 5 מגהפיקסל
קל מאוד יחסית לאחרים
הטאץק טוב מאוד
גם מקשים וגם מסך מגע
קל מאוד יחסית לאחרים
הטאץק טוב מאוד
גם מקשים וגם מסך מגע
הטעינה לוקחת זמן קצר וזה אומר שהסוללה חלשה!
פלאש לא קיים
חוץ מזה מאוד מומלץ!