מצלמה מצויינת , וידיאו מצויין , לוקה בחסר בצילום לילה אבל בקטנה
גלישה סלולארית מצויינת אחרי שמורידים מיני אופרה.
נמצאו 31 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Nokia N8 נוקיה
סקירת Wisebuy
מאיר דויטש , 02.11.2010
9.1
ציון WiseBuy
מצלמה מעולה בסטילס ווידיאו, חיבור HDMI להקרנה על גבי מסכים, חיבור התקני אחסון חיצוניים באמצעות USB, איכות שמע גבוהה בשיחות ומוזיקה , מסך מגע איכותי ושמיש גם באור שמש, תמיכה בקובצי DivX ו-XviD, איכות בנייה גבוהה
מערכת הפעלה בינונית עם פעולה לא חלקה, דפדפן לא מספיק מהיר
בשורה התחתונה
Nokia N8 מציג רשימת יתרונות מרשימה, בעיקר בתחום המולטימדיה, ואף מקיים את ההבטחה. המצלמה שלו היא הטובה ביותר שפגשנו עד היום במכשיר סלולרי, ויכולת החיבור למסכים באמצעות חיבור ה-HDMI מעצימה את ההנאה. למרות זאת, מערכת הפעלה מיושנת ותפעול שאינו חלק מונעים מה-N8 מלסגור את הפער בינו לבין הסמארטפונים המובילים, ואיכשהו הוא עדיין משתרך מא...
סה"כ פלאפון חמוד עיצוב נחמד .יש בו הכל רק צריך לדעת להשתמש בו כי הסימביאן הזה לא הכי נוח שבעולם.פלאפון כזה עם אנדרואיד היה יכול להיות מושלם.הייתי מדרג 3.5, אבל אין.מצלמה מצויינת , וידיאו מצויין , לוקה בחסר בצילום לילה אבל בקטנהגלישה סלולארית מצויינת אחרי שמורידים מיני אופרה.בקיצור זה כמו להחזיק מחשב בתוך הכיס.עידכוני תוכנה למערכת של הפלאפונים.טאצ' נוח ורגיש לא כמו הדור הקודם של הנוקיה.אמינות של נוקיה .תמורה מלאה למחיר היחסית זול שלו .(בשביל פלאפון דור אחרון של נוקיה)
סימביאן לא הכי נוח ביחס למערכות שיש היום
איאואס או אנדרואיד.
פלאפון טיפה גדול
סוללה לא נשלפת.
איאואס או אנדרואיד.
פלאפון טיפה גדול
סוללה לא נשלפת.
מומלץ מומלץ עד מאוד , פלאפון איכותי, מהיר בתגובה , מצלמה באיכות HD .
נכתבו בהמלצות
אין אין אין
רוני
27.03.2011
פלאפון למבוגרים שלא משתמשים כמעט במכשיר לטעון אותו פעמיים ביוםללמוד היטב לפני שימוש רצוף.לדאוג למדבקות הגנה בכמות.
קל יחסית מצלמה מעולה הקלטה טובה.
סוללה חלשה מסובך לתפעול משרדי מהיר.תוכנה ישנה מכשיר איטי לא מצדיק מחיר ולהשתלב בעסקה גדולה.
יוסי
09.01.2011
שלום לכולם, רכשתי את המכשיר לא מזמן אבל עדיין לא הספקתי ללמוד אותו.אני חושב שזה טלפון הכי מוצלח שהיה פעם אצל נוקיה.
טאץ מדהים, מצלמה ברמה מאוד גבוע, ספיקר חזק, נכנס לגלישה דרך WI-FI
בשניות, יש מפות ישראל
בשניות, יש מפות ישראל
עדיין לא מצאתי חסרונות כי הוא חדש אצלי.
חוץ מסוללה כמובן שבכל נוקיה עם WI-FI לא מחזיקה יותר מיום עבודה.
חוץ מסוללה כמובן שבכל נוקיה עם WI-FI לא מחזיקה יותר מיום עבודה.
קניתי את המכשיר לפני כשבועיים(12/2010),אני משתמשת בו בצורה די אינטנסיבית(מצלמה,אינטרנט,אפליקציות למיניהן,מוזיקה וכו'..) אני חייבת לציין שהמכשיר מצוין,מלבד זה שהוא פעמיים נתקע לי פתאום והפעיל את עצמו מחדש,גם אזניות בלוטות' הוא לא כ"כ מוצא..אבל אולי עדכון תוכנה שיצא יסדר את זה..בסה"כ המכשיר מומלץ מאוד..! פשוט כיף לעבוד איתו..המעבר בין האפליקציות גם חלק ואין תקיעות או זמני טעינה מעצבנים. בשימוש אינטנסיבי סוללה מחזיקה יום שלם,אפשר להטעין דרך המחשב(מקבלים בערכה USB מיוחד).
עובד חלק
מצלמה מהממת
אינטרט פותח כמעט כל אתר
מערכת הפעלה נוחה ביותר
מצלמה מהממת
אינטרט פותח כמעט כל אתר
מערכת הפעלה נוחה ביותר
יומן שיחות לא מפורט
אין אפשרות לנעול תיקיות מסוימות לפרטיות ואפליקציה כזו עולה כסף.
אין אפשרות לנעול תיקיות מסוימות לפרטיות ואפליקציה כזו עולה כסף.
אלון
02.01.2011
מכשיר מצויין שמרגיש מאוד נוח ביד בזכות החומרים האכותיים שמהם הוא מיוצר, טאץ' מצויין מצלמה מצויינת, מנגן וידאו ומפעיל משחקים בצורה חלקה ללא תקיעות בכלל!!!! כאחד שהיה לו את האייפון4 והגלקסי אס אני ממליץ לכם לקנות נוקיה N8- פלאפון מצויין!!
חומרים איכותיים- עשוי מאלומיניום.
טאץ' מצויין.
מעבר מהיר ללא תקיעות בין אפליקציות.
מצלמה הכי טובה היום לסלולר.
היציאות שעוזרות מאוד שאין באף פלאפון עדיין.
טאץ' מצויין.
מעבר מהיר ללא תקיעות בין אפליקציות.
מצלמה הכי טובה היום לסלולר.
היציאות שעוזרות מאוד שאין באף פלאפון עדיין.
אין, מקווה שלא יהיו.
המכשיר אצלי כבר מעל חודש ובעבודה די אינטנסיבית, דואר, גיבוייםמצגות, העברת מסמכים כזיכרון נייד, הבלוטוס 3 מהיר בצורה יוצאת דופןהמארז ה"סגור" מקשיח את הנייד אך מצד שני לא ניתן לפרק את הסוללההשידור לרדיו טוב אך צריך להיות די קרוב שיקלוט יציבחיישן הקירבה מתפקד יפה, קליטת רשתות אלחוטיות מצוינתעל המצלמה כתבו רבות וכל מילה מיותרתחיי הסוללה זו מכשלה שנוקיה צריכים לשים עליה דגש, מחזיקה יום וקצתמערכת ההפעלה סימביאן 3 פשוטה כמו קודמותיה, המעבד זו נקודה נוספתלנוקיה לשדרג למכשירים הבאים, מסך המגע מגיב מצוין ורואים בו טוב למרות הרזולוציה הנמוכה יחסיתהמחיר בארץ אכן יקר מאוד ולכן רכשתי בחו"ל במחיר שווה לכל נפש,בתוספת התקנת עברית יצא בהחלט משתלם
מצלמה מצוינת
עיצוב (טעם וריח...)
מחיר בארץ יקר מדי
אלי
23.11.2010
זה המכשיר הכי יפה שיש כיום בשוק. קניתי אחד בצבע כסף וכל מי שרואה אותו מתלהב. גם איכות הבניה מדהימה (אלומניום וזכוכית)מצלמה לא פחות ממדהימה. יש לו קליטת GPS מדהימה (זה נורא חשוב בשבילי), איכות קול מצויינת בשיחות, איכות שמע-שירים- ברמה אחת עם הנגנים הטובים בשוק. המסך מגע במכשיר עובד מצויין עם מולטי-טץ'.כבעל אייפון לשעבר, אני אומר שזה מכשיר עדיף. אומנם מורגש קצת מחסור באפליקציות, אבל זה כבר נמצא בעליה... כל החברות הגדולות כבר ממירות את האפליקציות שלהם גם לנוקיה, כולל משחקים .
מכשיר כמעט מושלם
מישהו מתגעגע ל SEND ו END? :)
לאחר 3 ימים אינטנסיבים במכשיר אני יכול לומר שאני מאוהב במכשיר ובנוקיה פשוט טלפון מטורף ושירות לא פחות נרשמתי כבר ביום הראשון ך-OVI ואני מקבל מהם אפליקציות ומשחקים ואפילו שלחו לי כל מני עדכונים לטלפון כמו ערכות נושא ושדרוגים מדליקים ישירות למכשיר המצלמה לא פחות ממדהימה יותר מכל מצלמה אחרת שניסיתי כולל ביתית 12 מגה פיקסל כולל פלאש אימתני הממשק נוח המגע נוח הרזולוציה מרהיבה השוותי לטלפון סמסונג WAVE החדש והתמונה בנוקיה אפילו קצת יותר מרשימה הטלפון מהיר המשחקים משוחקים טוב עם אופציית ההזזה המכשיר הופך להגה במשחק מכוניות לדוגמא המכשיר עצמו מכוסה שכבת אלומיניום מרגיש ביד כמו מוצר איכותי מדרגה ראשונה מבחינת המראה של המכשיר עצמו זה כבר עניין של טעם ואני מאוד אוהב נגן המוזיקה יפה העוצמה סבירה + המולטי טאץ עובד מצויין.
כל מה שכתוב למעלה
לא מצאתי מקווה שלא אמצא.
אביב
11.11.2010
המכשיר עצמו עשוי מחומרים מעולים,מרגיש חזק ולא מתפרק כמו שאר הפלאפונים בשוק קיום,המגע שלו הינו מולטי טאצ' שזה מעולה.הדבר הכי בולט בפלאפון זו המצלמה 12 מגה פיקסל שמצלמת ומסריטה באיכות 720P.לפלאפון אין קרינה גבוהה לעומת פלאפונים אחרים בשוק ולמרות זאת הוא מספק את מה שצריך.הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מהחברה ואני משתמש בו כבר שבוע וחצי בערך,עד עכשיו לא נתקלתי בתקיעות או בעיות אחרות של המכשיר.
חומרים קשיחים ואיכותיים
רמקולים איכותיים וחזקים
עד עכשיו לא נתקלתי בשום חיסרון
רחלי
04.11.2010
מכשיר מצויין,עובד מהר,מסך מגיב טוב,דק ונוח לאחיזה.מערת סימביאן עברה שיפוץ קל ונוחה מאוד לכל מי שהשתמש כבר בטלפון נוקיה מסדרת N או E.
כולם כבר ציינו את המצלמה ,
עובד מצויין כאשר מחברים את הטלפון למסך LCD על מנת לצפות בסרטים,תמונה חדה ומדוייקת.
סוללה חזקה.
סוללה חזקה.
עדיין לא מצאתי.
מצלמה לטעמי טובה הטלפון מעוצב יפהמהירות יחסית טובה מסך בעל חדות צבע מושך את העין
מצלמה 12 מגה פיקסל .
עיצוב יפה
אחסון יחסית גדול
לטעמי, מסך איכותי מאד
המחיר יקר יקר מאד
לדעתי עדיף לחכות שנה בערך אולי המחיר יחתך מעבר לחצי.
הרמקול לא עוצמתי.
לדעתי עדיף לחכות שנה בערך אולי המחיר יחתך מעבר לחצי.
הרמקול לא עוצמתי.
המצלמה הכי טובה שהורכבה על טלפון סלולארי מעולם. כן, טובה יותר אף מזו של הנוקיה N82 (מכשיר בן 3 שנים שהחזיק בדגל עד כה). למעשה, המצלמה כל כך טובה עד כי היא הביסה מצלמת point and shoot ייעודית של סוני במבחנים של gsmarena (!!!) שימו לב גם שהפלאש הוא זנון ולא פלאש לד סטנדרטירמת ההרכבה היא בין הטובות שיש - המכשיר בנוי רובו ממתכת עם חיבורים מדוייקים איכותיים. בלי קירקושים וחריקות. נראה ומרגיש איכותי ביותר!!מערכת ההפעלה אולי נראית אותו הדבר כמו ה N97 אבל היא משופרת משמעותית.לדעתי העיצוב שלו פשוט קטסטרופלי. המכשיר הזה מכוער ברמות. כששמים אותו על השולחן ליד האייפון זה עושה חשק לשים אותו חזרה בכיס.. :(אבל הדבר הכי גרוע - המכשיר הזה עולה פי שניים ממחירו הרשמי כמעט בכל מדינה אחרת בעולם!!!
מצלמה מספר אחת בעולם
איכות גימור ברמה הגבוהה ביותר
מסך זכוכית נגד שריטות (כמו של האייפון 4)
איכות גימור ברמה הגבוהה ביותר
מסך זכוכית נגד שריטות (כמו של האייפון 4)
מכוער מכוער מכוער
מחיר לא פרופורציונלי לכלום
מחיר לא פרופורציונלי לכלום
N8 הוא פלאפון מאוד חדש ואיכותי הוא מהיר מאוד יש לו מעבד חזק מצלמה מעולם אחר (בצילום HD). וכייף מאוד לשחק איתו משחקים (זה כמו באייפון).ה N8 מדובר על מסך OLED, אשר ידוע בצבעים יפיפיים וחדות תמונה מעולה!אין ספק הוא יכול להיות מתחרה של האייפון 4 !
מצלמה 12mp (באיכות HD)
מהיר מאוד (תגובות מהירות)
מעבד חזק!
WIFI+GPS
מסך רגיש מאוד ואיכותי!
נפח אחסון גדול
נגן טוב
בא במגוון צבעים
מהיר מאוד (תגובות מהירות)
מעבד חזק!
WIFI+GPS
מסך רגיש מאוד ואיכותי!
נפח אחסון גדול
נגן טוב
בא במגוון צבעים
קשה לי להגיד שיש לו חסרונות אבל...
הרמקול קצת חלש. ציון 5.5 מתוך 10
מחיר יקר !