נמצאו 51 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Nokia X6 8GB נוקיה
סקירת Wisebuy
גד גניר , 22.07.2010
8.3
ציון WiseBuy
מסך מגע קפאסיטיבי , מקלדת וירטואלית נוחה , רמקולים איכותיים מאוד, נגן מוזיקה מתקדם, Wi-Fi ו-Bluetooth A2DP
איכות בנייה בינונית, ממשק משעמם ופשוט, מצלמה מאכזבת
בשורה התחתונה
X6 מהווה שלב נוסף בתהליך ההתקדמות האיטית של מכשירי המגע של נוקיה. מסך המגע הקפאסיטיבי ששולב במכשיר משנה לטובה את התחושה בתפעול המכשיר ומשפר את נוחותו ביחס לדגמים קודמים, אבל איכות ההרכבה הירודה פוגעת ברושם הכללי שמותיר המכשיר.כמכשיר מוזיקה ממלא Nokia X6 את תפקידו נאמנה; לא בטוח שזה יספיק לו כדי להתחרות מול מכשירי המגע האחרים והמ...

דנה
10.10.2011
זה הפלאפון הגורע ביותר שהיה לי, הוא איטי, המצלמה שלו איטית ונתקעת , הוא מתפרק כמעט כל הכפתורים של הפלאפון נפלו לי (כפתור ההפעלה, כפתור הנעילה והכפתור ששומר על ה- USB) גם המגן שקניתי לא עזר לא, בקיצור אני לא ממליצה לכם לקנות אותו. הוא פחות משנה אצלי ואני כבר מחליפה אותו באמת שהוא לא שווה..אין
פלאפון איטי ומתפרק , עוד פירוטים למעלה

מכשיר מזעזע! לא אמליץ אף לאויבים הכי נוראיים שלי.כאשר רכשתי אותו, מאוד התלהבתי, אלוהים יודע ממה..לאחר שבוע מתאריך הרכישה איכות השמיעה בשיחות ירדה משמעותית, וצליל מתכתי הפריע למהלך השיחה (יש לציין שהפלאפון לא נחבט, נפל, נרטב או נפגם בצורה כלשהי).וודאי שמסרתי אותו, היות ויש עליו אחריות, שיתקנו לי אותו.תהליך התיקון נמשך כ-3 וחצי שבועות, והיה חסר טעם לחלוטין, הרי שהמכשיר חזר אליי באותו המצב שמסרתי אותו- הצליל המתכתי עדיין היה קיים.כיום אני מבינה שעשיתי טעות שלא דרשתי לנסות לתקנו שנית או להחליפו, אך חששתי שאאלץ להסתובב בלי מכשיר פלאפון עוד 3 וחצי שבועות.לבסוף נכנעתי ועד היום הבעיה קיימת, ועוד מליון ואחת בעיות- נתקע, בעיקר בעת שיחה נכנסת.הגלישה לא נוחה ואיטית, לפעמים המכשיר מה שנקרא 'משתגע', רטט מוזר ומתמשך מופיע ללא סיבה, והמסך לא זמין- כבה או נהיה לבן.גימור הפלסטיק נוראי, ועמידות המכשיר גם כן.לאחר שבוע מתאריך הקנייה כפתור נעילת ופתיחת המסך פשוט יצא מהמקום, הסתובבתי עם סיכה כדי לפתוח את המסך, ולאח זמן מה פשוט הדבקתי אותו עם דבק 3 שניות.באמת חבל על ההשקעה של הכסף, אין מאוכזבת ממני.תוסיפו 400 שקלים ותיקנו מכשיר שה-X6 לא ישתווה לו.נפח פנימי יחסית גדול,
איכות שיחה בלתי נסבלת,
הפוקוס במצלמה לא טוב.

איחר את זמנו(N97) אבא שלי קנה,דק אבל כבד,אפלקציות מעצבנות שלוקח כמה שבועות להתרגל לשימושים הבסיסים לסיום לא מומלץיפה,דק.
לא נוח,כבד,איחר את זמנו,מתלכלך בקלות ועוד הרבה כאלו ואחרים

יערה
03.10.2011
היה לי את הפלאפון הזה קצת יותר מחצי שנה ובהתחלה הוא היה באמת מעולה.באיזה שהו שלב הוא התחיל להיות ממש בלתי נסבל ! הוא נתקע כל הזמן בצורה שיכולתי לכבות אותו רק אם הייתי מוציאה לו את הבטרייה, הגלישה באינטרנט הייתה פשוט מזוויעה והשיחות כל הזמן התנתקו.בסופו של דבר אחרי קצת יותר מחצי שנה (זמן מאוד קצר) כשטיפלתי בו באמת טוב מאוד, הוא לא נפל הרבה. הוא פשוט התקלקל בלי סיבה. הטאץ' שלו הפסיק לפעול ! אני אישית לא ממליצה לקנות את הפלאפון במיוחד לא במחירים כ"כ גבוהים ! הוא לא שווה את המחיר ובאמת שאפשר למצוא פלאפונים יותר טובים ממנו במחירים דומים !- מצלמה טובה
- מתפרק כל פעם שנופל
וכל מה שציינתי למעלה

קניתי את המכשיר ממזמן וקניתי כבר מכשיר אחר. אני לא ממליץ על הפלאפון הזה בכלל. הפלאפון איטי והמסך מגע שלו מאוד רגיש ולא טוב. אפליקציות לא טובות, עיצוב לא יפה לדעתי והפלאפון מתפרק. מצלמה רק 5 מגה פיקסל. הגלישה באינטרנט לא נוחה בכלל. מצלמה טובה אך היום יש הרבה יותר מ 5 מגה פיקסל. הסוללה חזקה, רמקולים טובים.
עיצוב מכוער, איטי ונתקע, מסך מגע גרוע, חנות אפליקציות לא טובה, מסך קטן לכן לא נוח כל כל לגלוש באינטרנט

ניב
15.07.2013
ישלי את המכשיר שנה וחצי בחודשיים הראשונים המכשיר עובד טוב ואז הוא פשוט התחיל לקרוס.מכשיר נוראי!! לא נוח לשימוש, המקש נעילה נתקע, הטלפון לפעמים נתקע, נשבר מהר ולדעתי פשוט לא שווה את הכסף. רמקולים טובים
נשבר מהר
מערכת הפעלה מיושנת ולא טובה

אחרי כמעט שנה של שימוש במכשיר .. מדובר במכשיר מאכזב.. ציפיתי למשהו טוב בהתחלה נהנתי ממנו ואז הוא כבר נמאס..הE71 שהיה לי היה יותר טוב..מוזיקה באיכות מצויינת.
איטי
אין הרבה אפליקציות

לא מזמן קניתי את הפאלפון הזה (X6) והוא כייפי ואני מאד נהנה ממנו. אבל ליפעמים יש כמה בעיות בפלאפון הזה... את זה אני ירשום למטה!הוא תומך WIFI , בלוטוס, GPS, מצלמה 5M ומלא הורדות בחינם,ועוד. לגבי העיצוב: הוא לא בנוי חזק ויכול להיתקלקל!לגבי הנגן: מהנה מאד, נגן מתקדם בעל אפקטיים יפים ואיכתיים!לגבי המצלמה: 5 מגה שזה בסדר והאיכות סבבה לא יותר מזה!לגבי המסך: מסך מגע נוח, נגיעה בקלילות ומדוייקת!לגבי המערכת: המערכת על הפנים... ממשק פשוט מאד, קצת בעיות תקיעות ולפעמים תגובות איטיות! לגבי הדפדפן : הוא ממש איטי ולא כייף לגלוש איתו באינטרנט!טיפ: אם במקרה אתם מטלבטים בין 5800 לבינו X6 בנוגע לרמקולים...תיקחו את 5800 בלי לחשוב בכלל!!! (הרמקולים שלו חזקים מאוד וטובים יותר מX6) לפי בדיקה שערכתי!מסך נוח
דפדפן
יש עוד... אבל לא רוצה לאכזב אותכם!

שלום, הטלפון נמצא אצלי מחודש אוגוסט. קניתי אותו בזכות ההמלצות כאן ואני אשמח לתרום גם את חלקי.התפעול של הטלפון מאד נוח. המסכים ידידותיים. איכות השמע והדיבור הן מצוינות וכך גם נגן המוסיקה. החיבור למחשב הוא נוח ואפשר בקלות להוריד מוסיקה ותמונות למכשיר וההיפך.מסך המגע הוא מעולה ורגיש. כתיבת הודעת טקסט היא מאד נוחה ומתבצעת במהירות.יש לי WAZE, ול - GPS לוקח זמן רב להשיג קליטה, אך אין לי מושג אם האשמה היא בטלפון או בגורם אחר.הדפדפן הוא ממש לא נוח ומאד איטי. יש הרבה דברים שהוא לא מציג ולא תומך בהם.מה שהכי מפריע לי בטלפון זה חיישן הקירבה. מכיוון שזהו מסך מגע, אז כשמדברים בטלפון מופעל חיישן שבודק קירבה של האוזן למכשיר, ואז מנטרל את מקשי המגע כדי שהשיחה לא תתנתק אם אחד מהם נלחץ בטעות. הבעיה היא שבמקרים רבים החיישן לא עובד כמו שצריך, ושיחות רבות התנתקו לי בשל כך. היום אני נועלת את המקשים כדי לדבר ללא חשש התנתקות, וזה מאד מרגיז. המצלמה היא מצוינת, אבל יש לה דיליי רציני. אין לי מושג איך זה בטלפונים אחרים, אבל כדי לצלם מישהו קופץ עם אופניים הייתי צריכה לאלץ אותו לקפוץ 4-5 פעמים עד שהצלחתי לתזמן את הצילום...עוד משהו קטן - כשאני מכוונת שעון מעורר, ברירת המחדל היא חזרה בעוד 24 שעות, ואני צריכה לשנות את זה בכל פעם. חיפשתי המון אבל לא מצאתי אפשרות לשנות את ברירת המחדל.בסה"כ הטלפון הוא נוח וידידותי, אבל בגלל החסרונות שציינתי (בעיקר חיישן הקירבה) אני לא בטוחה שהייתי קונה אותו שוב.קלות הפעלה.
WIFI
חיישן קירבה לא תמיד עובד.
GPS איטי.

קניתי את המכשיר לפני כשנה. אחרי שלושה חודשים של שימוש בערך כפתור הנעילה נפל,מאז אני משתמש בתוכנה חיצונית בשביל לנעול את הפלאפון,לא נוח בעליל...בגדול מסך המגע של המכשיר מצוין ומגיב היטב,אבל מערכת ההפעלה גורמת לו לפעול לאט... כמו כן זכרון הRAM שנמצא בו לא מספיק בכלל, וברגע שיש כמה תוכנות שצריכות לרוץ במקביל(WHATSAPP למשל) הוא פשוט מתחיל לסגור דברים כי אין לו מספיק זכרון.שירותי המוזיקה במכשיר הזה באמת מעולים, הוא מתאים לך שירים לפי המצב רוח,תוכנה לזיהוי שירים..גישה נוחה למוזיקה מכל מקום בערך..רמקול סבבה...באמת חסרון גדול זה ניתוק השיחות שמתרחש בגלל שחיישן הקרבה לא עובד כמו שצריך....ממש חבל, אבל אפשר להתמודד עם זה בעזרת נעילת הפלאפון.בגדול מכשיר סבבה,אבל בגלל הביצועים שלו כרגע ומערכת ההפעלה המיושנת שלו שאף אחד לא מייצר אליה כבר כלום,זה כבר לא מכשיר שכדאי לקנות לפי דעתי.מסך מגע טוב וגדול
זכרון RAM נמוך
אין אפליקציות מעניינות במיוחד

מוצר מאוד טוב.המון אפליקציות ואפשרויות כמו משחקים אינטרנט ועוד...מאוד יקר אך פלאפון משוכלל מאוד.ממליץ בחום.קל לתפעול
יקר

קניתי את ה-X6 אחרי שימוש ממושך ב-E71 ומדובר בעולם אחר.כל קודם חשוב לציין כי מדובר במכשיר מסך מגע וזה לא מתאים לכולם. המסך מאוד רגיש ולחיצות עדינות מאוד יספיקו. היתרון הוא שניתן להגיע לכל יישום בלחיצת כפתור אחת ולא צריך לדלג בין ישומים כפי שיש בכל יתר המכשירים.אע"פ שהמכשיר די זריז, לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה וזה מעצבן.מקלדת וירטואלית על גבי המסך בדרך הישנה האלפא-נומרית או מקלדת QWERTY מלאה. ההקלדה לא קלה כי אי אפשר "לחוש" בלחצן כמו ב-E71 או בלקברי ודומיהם. יש פספוסים בהקלדה וצריך לתרגל ולהתרגל. וזה לא פשוט.אפשר לבחור בשפות, מעבר בין ישומים מהיר וקל.השימוש במקלדת QWERTY כמו גם במצלמה אפשרית רק בהטיית המכשיר ב-90° ואז חייבים להחזיק עם היד השניה (כלומר לא ניתן להקליד SMS ביד אחת במקלדת מלאה).המצלמה מדגם קרל זייס 5MP - תמונות באיכות טובה, פלש חזק מאוד. יש גם מצלמה קדמית באיכות נמוכה.יש גם רדיו אך טרם מצאתי אפשרות לסריקה ידנית (רק אוטומטית).חריץ הסים נמצא מחוץ למכשיר כך שאפשר להשחיל אותו מבלי לפתוח את המכשיר - אבל כדי להוציא ... זה כבר הרבה יותר מסובך.מסך גדול נוח לגלישה באינטרנט.רמקולים חזקים.בסה"כ ציון תמורה עבור הכסף: 8.מצלמה, מקלדת QWERTY, מסך מגע גדול, בטריה חזקה, מחיר טוב
מסך רגיש מדי, מקלדת מלאה בהטייה בלבד, גם המצלמה, לא תמיד מגיב.

רכשתי את המכשיר לפני כחודש.בסך הכל המכשיר קל לתפעול ונוח יחסית למכשיר טאץ.מסך המגע מאוד רגיש ומגיב יפה ומהר .(למרות שהוא לא מולטי טאץ).לאחר כשבוע שימוש נוכחתי לדעת שאיכות החומרים שממנו עשוי המכשיר מאוד ירודה וזאת לאחר נפילה קטנה של המכשיר. (לא מתאים לנוקיה)לכן יש להצטייד במגן אחורי טוב וחזק . בחרתי מכשיר זה כי יש בו הרבה להציע אם זה איכות מוסיקה טובה,מקלט GPS שמגיב מצויין ,מצלמה בינונית אבל בסדר.בגדול שווה את ההשקעה לכל מי שרוצה לעבור ממכשיר רגיל למכשיר טאץ.סאונד מעולה.
איכות חומרים ירודה
אין אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון

במשך שבועות ערכתי חיפושים אחרי המכשיר האידיאלי בשבילי, עד שמצאתי את המכשיר המדהים הזה! בתור אחד שהזקן שלו, ה-6120 NOKIA, נהייה עבורו לעוד מכשיר משעמם ללא משמעות, חיפשתי מכשיר שימלא את צרכיי: מכשיר עם מקלט GPS, עם WIFI, עם מצלמה איכותית, עם ממשק נוח לתפעול. והתנאי הכי חשוב שהיה על המכשיר לעמוד בו-שלא יכאב בכיס.אז כן, אחרי חיפושים חוזרים ונשנים מצאתי את הNOKIA X6.המכשיר הזה לא מאכזב לרגע: מהירות התגובה שלו מדהימה, הסוללה מחזיקה לא מעט זמן, מסך מגע מאוד רגיש, ממשק נוח לתפעול, רמקול חזק, מצלמה איכותית של carl zesis, עיצוב מדהים. בהחלט שווה כל שקל, התמורה לכסף היא מעל ומעבר! אפילו יש תוספת חמודה, ניתן להוסיף "באר" של אנשי קשר עם תמונות שלהם!מצלמה איכותית של Carl zesis
אין.

נתי
08.07.2010
טוב אז הנוקיה X6 הוא מוצר נפלאהמכשיר מאוד דומה לנוקיה 5800 בעיצוב ול-N97 בתפריט ובתוכןלמכשיר עיצוב מדהים , נראה שיצרני נוקיה חשבו על כל פרט ופרט בייצור המכשיראני שיחקתי עם המכשיר לפחות 5 שעות ולא ראיתי אפילו חצי מהדברים שהוא מציעקל
* סוללה נגמרת אחרי יומיים

זאביק
22.08.2010
לאחר חיפושים, ביקורות, ומאמצים וירטואלים נוספים החלטתי לקנות את NOKIA X6 בגירסת 16GB.כנראה שהמלחמה משתלמת - המכשיר הוא התמורה הטובה ביותר לכסף, והוא רק ממשיך להפתיע אותי.מסך מגע חלומי, מגיב במהירות לנגיעות הקלות ביותר, כך שהיד והאצבע לא מתעייפות. (בתור אחד שניסה את האייפון 3GS, אפשר לומר שה-X6 ממש כמעט משתווה למסך שבאייפון).לילדים שבינינו - 2 רמקולים חזקים ועוצמתיים, אפשר איתם להוציא את מקסימום התסכול של אנשים באוטובוס.במכשיר מערכת הפעלה סימביאן, ובמילה אחת היא חכמה מ א ו ד. ניתן לשחק עם התפריט כמה ואיך שרוצים, והאפשרות לעצב את מסך הבית בעזרת אנשי הקשר יעילה ביותר.בנוגע למצלמה - 5 מגה פיקסלים שמנוצלים מצויין בתאורה טובה ובתנאי חוץ. בתנאי פנים ובתאורה חלשה ניתן להשתמש בפלאש לד החזק, אך התמונות יוצאות עדיין באיכות לא כל כך טובה. אכן המצלמה בX6 היא הצד החלש שלו.אם לתאר את X6 במילה אחת - שווה. ובכמה מילים - רוצו לקנות.מסך מגע עדין
יחס ביצועים / מחיר הכי טוב בשוק.
בתנאי פנים וחוסר באור, המצלמה מפיקה תמונות לא איכותיות.

דנה

נשבר מהר

איטי

דפדפן

WIFI
חיישן קירבה לא תמיד עובד.

זכרון RAM נמוך

יקר

מסך רגיש מדי, מקלדת מלאה בהטייה בלבד, גם המצלמה, לא תמיד מגיב.

איכות חומרים ירודה

אין.

נתי
08.07.2010
* סוללה נגמרת אחרי יומיים

זאביק
22.08.2010
יחס ביצועים / מחיר הכי טוב בשוק.
בתנאי פנים וחוסר באור, המצלמה מפיקה תמונות לא איכותיות.

טלפון סלולרי Nokia X6 8GB נוקיה