- איכות שמע לא רעה בכלל.
- אוזניות סבירות+. לא לכל מי שאוהב קצת יותר מאיכות רגילה.
- קטן, קל משקל, ננסי.
Sandisk Sansa Clip Plus 8GB
נמצאו 25 חוות דעת על מוצר Sandisk Sansa Clip Plus 8GB

כל אחד אומר פה משהו אחר, מקווה שהביקורת שלי תעזור... קניתי את המכשיר במרץ 2011. נפח פנימי 8GB והוספתי כרטיס זיכרון בנפח 8GB שעלה לי כלום כמעט... יש לנגן אפשרות הרחבה עם כרטיס זיכרון חיצוני, וזה מעולה!!! (לא לכל הנגנים יש את זה).בסה"כ מכשיר מצויין. נטו להשמעת מוזיקה, בלי כל החארטה מסביב. איכות השמיעה טובה+ והיא לא משהו להתפאר בה, אך גם לא להתבאס עליה.הסוללה (פנימית, לא ניתנת להחלפה) מחזיקה מעמד זמן סביר בקושי (15 שעות לפי היצרן, אצלי פחות!!!), ואפשר להטעין אותה דרך שקע של mini-USB, כלומר חיבור למחשב. יכלו לתת פה קצת יותר מאמץ ולשים סוללה שתחזיק מעמד יותר, כי היא נגמרת די מהר, ולהטעין כל יום זה מבאס.האוזניות שמגיעות עם הנגן יספיקו לאימא ואבא, לא למשתמש רגיל. אבל מי בכלל סומך על אוזניות שבאות עם הנגנים?המסך של הנגן הזה הוא חיסרון עצום, פשוט כל כך קטן שזה מביך!!! ננסי,מיניאטורי, מזערי, ננו-מסך...לא מצליחים לתמרן (בקלות) בין תיקיות ושירים מרוב שהכתב גמדי. זה מבאס.כמו שאני מכיר את סאנדיסק, הנגן הזה הולך להחזיק הרבה זמן מעמד. שוטרה תחתונה: ביחס למחיר שלו, וזה שיקול רציני, הוא פשוט מציאה. מי שרוצה לשמוע מוזיקה, שילך ויקנה כי זה פשוט זול ועובד טוב מאוד. מקווה שעזרתי.- מסך קטן!!! לפעמים זה מתסכל אחרי כמה זמן.
- בטריה מחזיקה מעמד זמן סביר, לא משהו להתלהב ממנו.
- בטריה מחזיקה מעמד זמן סביר, לא משהו להתלהב ממנו.

hila
05.03.2011
לכאורה מדובר בנגן המושלם: קטן, נוח מאוד, ממשק פשוט ויעיל, נפח זיכרון מספק וטעינה דרך המחשב שמחזיקה מעמד לזמן ממושך. הבעיה המשמעותית (מאוד) עם הנגן היא עוצמת השמע. בהנחיות הם מציינים שעוצמת השמע היא כ80 דציבילים, זה אומר שבעוצמת השמע הגבוהה ביותר של הנגן ניתן לשמוע שיחה של אנשים, רעשים ברחוב ובעצם-כל דבר. בעיני המטרה החשובה ביותר בשמעת מוזיקה היא להתנתק מהרעשים החיצוניים, והנגן לא מצליח לספק זאת. כמובן יש לציין שהחלפתי כמה סוגי אוזניות אך עוצמת השמע נשארה נמוכה מאוד... קטן, נוח לשימוש ובעל נפח זיכרון טוב
עוצמת שמע נמוכה בצורה קיצונית.

מכשיר מעולה תמורה מצוינת לכסף, הבטריה שלו חלשה מהדגם הקודם אולי בגלל שיש שעון שעובד כל הזמן, והשמע גם חלש לעומת המכשיר הישן. עוד דבר שהוסיפו לו זה היכולת להציג תיקיות כמו שהם במחשב גם בלי להכין רשימות השמעה וכאלה.מהירות,
א. הרחבה.
שמע,
עיצוב

אולגה
23.10.2010
קניתי את המכשיר לפני כשלושה חודשים. הזמנתי את המכשיר יחד עם כיסוי סיליקון להגנה. לפני הקנייה חששתי מגודל המכשיר שלא מצויין בשום מקום. אני רוצה לציין שהמכשיר קטן, כ- 6 ס"מ על 3.5 ס"מ. הצג גדול מספיק ונוח מאוד.המכשיר יפה, נוח, איכות מעולה, אוזניות סבירות מאוד, נוח לשימוש מבחינת התוכנה והכפתורים.מכשיר פשוט מעולה וכיפי מאוד!! למי שמעוניין במוזיקה נטו- זה המכשיר בשבילכם!!קטן!
בעל קליפס מאחור
מומלץ לקנות עם כיסוי סיליקון להגנה
אם רוצים להשאיר את התוכנה בשפה האנגלית- לא קורא עברית או רוסית

רותם
21.09.2010
עוצמת הסאונד נמוכה בקושי שומעים משו... נבדקו 3-4 אוזניות והגעתי למסקנה שהתקלה היא בנגן! פשוט גרוע !קטן
בטרייה חזקה
נפח
בטרייה חזקה
נפח
אוליי הדבר הכי חשוב בנגן זה עוצמת הסאונד ואיכותו
ופה בקושי שומעים משו אז אי אפשר לדעת מה האיכות האמיתית.
ופה בקושי שומעים משו אז אי אפשר לדעת מה האיכות האמיתית.

עומרי
23.07.2010
זאת הביקורת הראשונה שאני כותב.המוצר הזה פשוט עשה לי חשק לכתוב עליו ביקורת.לא פעם ולא פעמיים נעזרתי מאוד במהלך קניית מוצר בקריאה של ביקורות ולכן החלטתי שהפעם אני תורם את חלקי למערכת.התנסיתי במגוון רחב של נגנים (d2 של cowon בין היתר) ואני חייב לציין שהנגן הזה פשוט עשה לי את זה.מי שמחפש נגן שההתמחות שלו היא נטו איכות מוזיקה אז חד משמעית זה הנגן בשבילו.איכות סאונד מפוצצת וחדה, באסים עוצמתיים, פשוט מדהים.הנגן הכי טוב שנתקלתי בו עד היום מבחינת איכות סאונד נקודה !!איכות סאונד סופר איכותית ועוצמתית !!
יפיוף אמיתי
זמן סוללה ארוך
איקולייזר מובנה
נפח איחסון גדול
לא להסתמך על האוזניות שמגיעות בערכה

מכשיר מושלם מי שמעוניין בנגן שירים נטו. בלי וידאו, בלי תפריטים לא נחוצים, רק נגן איכותי וטוב.ממש קטן.
תאורת מסך נהדרת.
סידור שירים אוטומטי.
אפשרות להרחבת זיכרון!!
תאורת מסך נהדרת.
סידור שירים אוטומטי.
אפשרות להרחבת זיכרון!!
לפעמים לוקח לו הרבה זמן לטעון נתונים מחדש לאחר ניתוקו מהמחשב.

נגן מעולה.קניתי אותו לפני כמה חודשים ועובד נהדר.עמיד מאוד (נפל לי כמה פעמים ובקושי יש שריטה)איכות טובה מאוד, כולם אומרים שאיכות מטורפת, אני לא מרגיש שזה כזה טוב, אני לא שומע הרבה הבדל בין זה לאייפוד.(אבל עוד לא ניסיתי אותו עם אוזניות טובות).עיצוב ממש טוב קומפקטי, לא קטן מדי אבל נכנס לכל כיס בכלות.אבל הוא תופס טביעות אצבע המון אבל זה בעיה שולית.ממש קל לנווט בו, עברית מלאה עובדת מעולה..ממין לפי אומנים אלבומים שירים סגנונות תיקיות מועדפים רשימת השמעה-מאוד נוח. אקולייזר ממש טוב אפשר גם לעשות מותאם אישית.יש אפשרות לראות מה השיר הבא.מסך ממש ברור, מציג בדיוק את מה שצריך.את גרסת ה-8 גיגה יש רק בעברית.לדעתי המכשיר הכי טוב למי שצריך נגן רק למוזיקה.-איכות שמע
-גודל, עיצוב
-מחיר
-עמידות
-אקולייזר
-מסך
-טביעות אצבע(לא כל כך נורא)
לא מצאתי עוד
לא מצאתי עוד

נגן נהדר!!! יש לי אותו כמה ימים ואני מרוצה ממנו מאד . איכות שמיעה מעולה כמו שלא שמעתי עוד .קל מאד לתפעול בפרט אחרי שהם הוסיפו את אופציית התיקיות בנגן . נראה שהבטריה חזקה. ויש העברה מהירה מאד בין המחשב לנגן .. מסך מהיר מאד וברור ... ממולץיש הרבה יתרונות מהדגם הקודם בעיקר בשמע ובתיקיות ובעברית התקנית.
קצת מורכבות בזיהוי הנגן במחשב (בעיה שולית) יש להעביר בנגן באפשרויות USB למצבMSC בכדי שהמחשב יזהה אותו

Sandisk Sansa Clip Plus 8GB