מצלמה Canon -----------PowerShot SX20 IS-------- קנון

סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 18.05.2010
8.9
ציון WiseBuy
עדשת זום רחבת זווית X20, איכות תמונה טובה מאוד, צילום וידיאו איכותי ב-HD, מצבי צילום ידניים, מסך מפרקי ועינית אלקטרונית, חיבור למבזק חיצוני (Hot Shoe), ארגונומיה נוחה ושלל מקשי תפעול, חיי סוללה ארוכים מאוד
תפקוד איטי למדי, גוף מעט כבד, ירידה באיכות בקצה טווח הזום
בשורה התחתונה
Canon SX20 IS היא מצלמה טובה מאוד לחובבי צילום, שמפיקה תמונות באיכות גבוהה ומתברכת בנוחות שימוש טובה מאוד. אהבנו את העדשה המהירה והשימושית, את המסך המפרקי והאפשרות לחבר פלאש חיצוני, אבל התפקוד האיטי שלה קצת צינן את התלהבותנו. המצלמה תתאים למי שרוצים מצלמה עם יכולות מתקדמות ותוצאות טובות, ואיטיות מסוימת לא מרתיעה אותם. לאלה שמתמק...
אבי photo
אבי
07.05.2010
רכשתי את המצלמה לפני כ-חודש וחצי. אחרי סקר שוק מעמיק בעניין בעיקר פה באתר. קודם כל כחובב מושבע של CANON ידעתי שלא אצטער לרגע.השימושים העיקריים שלי הם בעיקר צילום משפחה, ילדים וכדומה ולשם כך היא פשוט אידאלית! נוחה, קלה לתפעול, חזקה....החלטתי ללכת על מצלמת דמוי SLR מכיוון שכשעיקר הצילום מתמקד בילדים ומשפחה ההתעסקות עם SLR הוא יותר מסובך ולא תמיד מספיקים "ללכוד את הרגע" הרצוי. יש אופציה של צילום "ספורט" לצילום במצב "תזוזה" חשוב כשילדים רצים, קופצים, משתוללים ואז התמונה לא "נמרחת" מה גם שבדמוי SLR אופציית הוידאו חשובה גם כן למטרות מסוג זה.אנשים לא מפסיקים להחמיא על התמונות האיכותיות, ממליץ בחום לכל המתלבטים....המצלמה פשוט עושה את העבודה בצורה מושלמת. תיקון קטן לגבי תגובות קודמות שקראתי פה- נכתב לא מעט שהפלאש הוא ברמה יחסית ירודה ויש בעיות עם צילום לילי...אני התרשמתי מאוד לטובה, גם מהפלאש, כמובן שצילום רחוק מאוד במצב של חושך מוחלט לא ייתן את התוצאה הרצויה אבל בפרופורציות הנכונות- כלומר צילום עצמים/אנשים ממרחק סביר הפלאש טוב מאוד.סוללות AA-גם כן יתרון! אני אישית מעדיף סוללות שניתן לרכוש בקלות בכל מקום בעולם והן זולות מאשר בטריות מובנות ויקרות.כשרכשתי את המצלמה קניתי גם חוט שמונע ממכסה העדשה ליפול-הכרחי ביותר! לאור הרבה תגובות שנכתבו פה- עלה 15 שקל בחנות ברמת השרון
1. זום מ-ט-ו-ר-ף!!!
2. וידאו HD.
3. קלה לתפעול
4. אפשרות "משחק" עם הצבעים בעת הצילום.
5. מסך גדול ומתקפל
אני מאוד קפדן ופדנט--ובאמת באמת שלא מצאתי...
ידעתי מה אני קונה ולא התאכזבתי מכלום
eli photo
eli
25.04.2010
קניתי את המצלמה לפני כשנה, בתור הקדמה למצלמת SLR שאקנה כאשר אוכל להרשות לעצמי.אני חובבת צילום מדופלמת ומצלמת הרבה, כך שהיה לי חשוב שזו תהיה מצלמה טובה וחזקה שתחזיק מעמד ותיתן תמורה יפה ביחס למחיר, וכמובן,תצלם תמונות באיכות טובה.אין מה לומר, המצלמה מצוינת.אני מאוד מרוצה ממנה, איכות התמונות טובה,הבטריות מחזיקות מעמד יפה (אומנם אני מצלמת בעיקר דרך העדשה, אבל עדיין)יש אינספור מצבים בהם ניתן לצלם,אין ספק שהיא שווה את המחיר ויותר!!
איכות תמונות טובה,
אחיזה נוחה,
אפשרות לפלאש חיצוני,
מסך מסתובב (מצוין לשמירה על המסך)
זום ענק של 20X
מצלמה חזקה.
אחרי שנה שהיא אצלי- התחילה טיפה להתקע במעבר בתמונות
קצת כבדה.
צריך לקנות אביזרים בנפרד מה שמייקר את המצלמה..
קניתי לפני חודש לרגל נסיע לחו"ל, היה לי את הדגם קודם S3צילמתי בטיול כ-2000 תמונות + סירטוני וידאו על כרטיס 16GB.מומלצת בחום.חייבים לרכוש רצוע למכסה העדשה כי הוא לא קשור ואלול ללכת לאיבוד.כמו כן מומלץ לרכוש סוללות נטענות 2700 או 2900 שפשוט מסרבות להיגמר.מומלץ גם לרכוש פילטר UV שקוף על מנת שהעדשה לא תתלכלך בטביעות אצבע.לפעמים מתקשה לקבל פוקוס בזום 20, אך עם מייצבים את המרפק על מעקה לרוב אין שום בעיה.
הסוללות מסרבות להיגמר.
מצב אוטומת עובד מצויין.
זום 20
סוללות AA
מכסה העדשה לא קשור.
מצלמה טובה מאוד, מקבלים תמונות באיכות גבוה. מסך מסתובב. הרבה פונקציות שונות שזה בעצם קצת מבלבל, צריך ללמוד.
איכות של התמונות, אין הגבלה לזמן של צילום וידאו
אין חיבור למכסה של המצלמה, לפעמים שמצלמים את הוידאו יש הפרעות - מין פסים. שקל - קצת כבדה
מצלמה מעולה. הכי קרוב שיש לDSLR. התמונות יוצאות מקצועיות, האיכות שלהן מעולה, והתגובות מהירות. המצלמה בנויה היטב ונוחה ביד. זום מטורף!
*מראה
*מסך גדול
*זום ענקי
*איכות תמונות
*עדשה רחבה
החסרון היחיד הוא המכסה עדשה, לא נוח להוציא ולהחזיר אבל חוץ מזה... כלום!
מצלמה שמספקת תמונות יפויות ונקיות.ידידותית למשתמש.אם היה לכם בעבר מצלמה פשוטה יותר של חב' קנון - המפרט דומה רק עם מס' תוספות.
הזום גדול וכך גם המצלמה מתאימה את עצמה.
אין תופסן למכסה.
התמונה עוברת כל 2 שניות - שזה המון זמן.(לא ניתן לשינוי)
לפני חודש בערך רכשתי את המצלמה הזאת,מצלמה נוחה וטובה ,האיכות של המצלמה מאוד טובה וברורה.עיצוב יפה ומרשים.מאוד מומלץ לחובבי הצילום.
עיצוב יפה ומרשים
איכות טובה
אין
מצלמה מאוד נוחה, המסך המסתובב מאפשר לצלם עם מצלמה בכל מיני מצבים. פוקוס מדהים ואיכות מטורפת. הרבה פונקציות שונות ויש הסבר בתוך המצלמה מה אומרת כל פונקציה ככה שגם אם מתקשים בהתחלה יש עזרה.
פוקוס מעולה.
מסך מסתובב 180 מעלות.
הגנה טובה לפלאש.
באמת קצת כבדה.
זועבי photo
זועבי
31.01.2010
קניתי את המצלמה לפני חודש לאחר שהחלטתי לא להשקיע במצלמת slr.המצלמה מצויינית, יש לה הרבה פונקציות ואפשרויות צילום. אין זום ידני כמו שבמצלמות SLR.המצלמה יחסית מצויינת, קלה לאחיזה. צילום וידאו מצויין.נדהמתי לגלות כי התמונה מכילה הרבה רעשים במיוחד בלילה, בדומה למצלמה 4 מיגא פיקסל של קנון שיש לי אותה 5 שנים.
הרבה פונקציות צילום. זום נהדר. אורך סוללות יחסית ארוך. צילום וידאו מצויין.
בעיה של פוכוס אוטומאטי בתנאי תאורה מועטה ובינונית.
אין שליטה ידנית על הזום.
יש לגדל ציפורניים בכדי לפתוח המסך המפרקי.
גיא photo
גיא
26.01.2010
מצלמה מאוד נוחה... המצלמה נמצאת ברשותי כחודש ועד כה לא מאכזבת תמונות באיכות מצוינת, זום מדהים וחיי סוללה טובים.
המצלמה מאוד נוחה לשימוש, הצילום בה זורם להפליא ואני מצאתי את עצמי מצלם בלי סוף פשוט כי זה כיף
אין עד כה
מצלמה איכותית וטובה מאוד , שווה את ההשקעה. הסרטונים באיכות מעולה. זמן תגובה מהיר. זום ענק . נוחב לתפעול. התוכנה שמגיעה עם המצלמה למחשב - ידידותת מאוד
זום ענקי. איכות תמונה מעולה. קלה לתפעול.
קצת יקרה. וכבדה. אני קניתי בארהב - מעט יותר זול - החסרון - אחריות רק לשנה
מצלמה ששווה כל פרוטה והיא נותנת תמורה מעל ומעבר ביחס למחיר, מומלץ לכל מי שרוצה להתחיל בצילום, זום מטורף, איכות טובה, אחת המצלמות דמוי SLR הטובות שיש בהתאם למחיר לדעתי..
- זום ענקי!!
- איכות טובה
- צילום וידאו מעולה, 720P
- כבדה
קניתי את המצלמה לפני כחודש,האיכות שלה פשוט מעולה, וזה דבר שהפתיע אותי.היא גם לא יקרה, ובהחלט בשביל המחיר שמבקשים עליה שווה שקל ושקל.
איכות מצלמה פשוט מעולה.
אפשרות זום טובה מאוד.
העיצוב.
היא גדולה וכבדה.
מצלמה איכותית וטובה מאוד. מצלמת ברמה גבוהה. התמונות יוצאות יפות וטובות מאוד. זום המצלמה גדול ומאפשר צילומים טובים ואיכותיים גם מרחוק. המצלמה ברשותי כבר שלוש חודשים ואני מרוצה ממנה מאוד. מומלצת.
צילום ברמה גבוהה, זום גדול נוחה ופשוטה יחסית לתפעול.
המצלמה יחסית כבדה וגם גדולה. כדי לשמור עליה יש לקחת אותה רק בתיק המתאים לה ולא לבדה.
מצויינת.יש מגוון רחב של אופציות מעולות.קניתי לא מזמן לא מצטער לרגע.יתרונות:
יש זום גדול מאוד.
זם ענק(אופטי20+4דיגיטלי..)עדשה רחבה,מסך מפרקי,דמוי רפלקס(יש אופציה לשליטה מלאה על הצילום..)
רועי photo
רועי
16.12.2009
המצלמה ברשותי כחודש וקצת. במעט הזמן שהשתמשתי במצלמה, הצלחתי להגיע לתוצאות טובות מאוד. אני ממליץ על רכישת המצלמה. היא נחה מאוד, קלה לתפעול, הזום שלה אדיר, צפיה נחה בתמונות, מסך LCD מפרקי שלעתים מקל על הצילום, כמות המגה פיקסלים גם אדירה- ניתן להגיע למימדי ענק של תמונות. ממליץ בחום.
קלה לתפעול
נח לאחוז בה