- עיצוב חביב.
שימושים נוספים:
בלנדר
נמצאו 2 חוות דעת על מוצר EF240D Sachs
- מיין לפי: דירוג יורד

הבלנדר הוא אכן 600 וואט, ומיכל הזכוכית שבגללו נבחר (רציתי לרסק קרח) הוא של 1.5L.קל מאוד לתפעול, בורר מהירויות בולט ונוח למגע, כולל כפתור PULSE.עיצוב נהדר, עם צבע אדום, ופה זה לא הבעיה.למרות שזק"ש נחשבת לדעתי לחברה מצויינת בכל מה שקשור למוצרים פשוטים ברמה בינונית ולא מפוארת מדי (קומקומים חשמליים, מיקסרים וכו'), הפעם הם קצת פישלו...עוד לפני השימוש הראשון (!!!) מתג הפלסטיק של בורר המהירויות כמעט ונתלש ממקומו רק מלשחק איתו מעט ולהעביר מהירויות, לא באלימות. לא ייאמן. אם זה לא היה מצחיק, זה היה נורא עצוב שבבלנדר חדש לגמרי מתג בורר המהירויות כל כך רעוע, כי זה פשוט מקומם.אז עכשיו מתג הבורר מהירויות בבלנדר שלי כמעט ולא בורר מהירויות...כל שאר הבלנדר עושה רושם טוב למדי, עם איכות פלסטיקה זולה מאוד (סינית אלא מה), וכלל החבילה לא עושה רושם של איכותית מדי.האם שווה את המחיר שלו?... לא ברור לי. יש דגמים דומים, מחברות עם מיתוג שונה ששוות יותר.מרוצה אני לא.- לא למרקים! אין לשים בכד הזכוכית נוזלים חמים!
- פלסטיקה זולה מאוד.
- מתג בורר מהירות שערורייתי.
- פלסטיקה זולה מאוד.
- מתג בורר מהירות שערורייתי.

ובכן, במקרה הזה אכן זול עולה ביוקר. הבלנדר הזה למרות היותו חזק, סובל ממספר בעיות רציניות.אחת הבעיות הכי מעצבנות שלו היא שיש להבריג את תושבת הלהבים ממש חזק לכוס כדי שהוא יעבוד. זה מאוד מפריע לשימוש תכוף.ממליץ להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולקנות מוצר טוב שיחזיק לתקופה ארוכה. זה לא מוצר טוב.- 600 וואט. חזק.
צבע אדום מרשים.
כוס זכוכית גדולה של 1.5 ליטר.
צבע אדום מרשים.
כוס זכוכית גדולה של 1.5 ליטר.
- פלסטיקה זולה.
- מתחמם מהר. ניתוקים ממושכים.
- מנוע נשרף בקלות..
- לא מצליח לכתוש קרח.
- מתחמם מהר. ניתוקים ממושכים.
- מנוע נשרף בקלות..
- לא מצליח לכתוש קרח.