נמצאו 19 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Sony Ericsson W705 סוני
סקירת Wisebuy
ינון חיימי , 25.05.2009
7.8
ציון WiseBuy
נגן מוזיקה מצוין, איכות שמע טובה מאוד באוזניות, קישורית Wi-Fi, כרטיס זיכרון 4GB מצורף, עיצוב קומפקטי ומלוטש
איכות ועוצמת קול בינוניות בשיחות , כפתור ה-Walkman קטן ולא נוח, שקע אוזניות קנייני (אינו 3.5 מ"מ), אין GPS
בשורה התחתונה
Sony Ericsson W705 הוא מכשיר מוזיקה מוצלח, שניחן בממדים קומפקטים ובעיצוב מושך. המצלמה במכשיר בינונית, כך שאם רציתם ליהנות מכל העולמות, כלומר גם נגן מוזיקה מתקדם וגם מצלמה איכותית, תיאלצו לחכות לדגם הבא, W995, שכולל מצלמת 8 מגה פיקסל ושלל תכונות מולטימדיה מתקדמות; או לשקול את ה-C905 המגושם משהו.ה-W705 יתאים לצעירים חובבי מוז...
דניאל
10.05.2009
יש לי את הפלאפון הזה כבר חודש והמכשיר פשוט מצויין מהיר מאוד, ממשק נוח,איכות סאונד מעולה WIFI מעולה בעל קליטה טובה מאוד גלישה נוחה מאודהמקשים זה אחד הדברים היותר טובים שיצא לי להיתקל באיזה פלאפון שהוא פשוט נוחים שזה לא יאומן המסך גדול ואיכותי מאוד פלאפון מצויין למוזיקה ואינטרנט
מהיר,קטן,מסך גדול ואיכותי,
החיסרון הוא רק המצלמה שלא כ"כ איכותית אבל עדיין מספיקה
אופיר
29.04.2009
רכשתי את המכשיר סוני אריקסון W705 לפני כשבועיים.עד כה אני מרוצה ממנו, במיוחד מהמסך הגדול והאיכותי והתמיכה ב-WIFIלמכשיר יש קליטה מעולה כמעט בכל מקום לאומת המון מכשירים אחרים שהיו לי קודם (בינהם נוקיות וסוני אריקסון מהמתקדמים).מקשיי המכשיר נוחים מאוד, ממש נוח לעבוד איתו ולמסמסים כבדים, זה מכשיר מעולה כי שוב, המקשיים נפלאים!מה שפחות אהבתי זה את הבניה של המכשיר, לאומת מכשירי סוני אחרים הוא בנוי בצורה די עדינה ושברירית, לא מומלץ לכאלה שמפילים את המכשיר הרבה או עובדים במקומות שהמכשיר יכול להינזק כי הוא לא כ"כ עמיד.המכשיר מעוצב ממש יפה, די דומה ל-N95 רק בצורה הדקה והסקסית שלו, היה לי את ה-N95 ולמרות ההבדל במצלמה ה-W705 לוקח בעיינים עצומות!רק יש 2 דברים (מרכזיים) שדי התאכזבתי מהם, המכשיר הוא מסדרת W והרמקול שלו לא הכי חזק, אני רגיל לרמקולים חזקים והוא לא עונה על זה, אבל הרמקול ממש איכותי, ובנוסף המצלמה גם לא כזאת איכותית והפלאש לא הכי חזק שיש, יש המון דגמי סוני ישנים יותר שלוקחים אותו בפלאש (W850 שהיה ברשותי לדוג') למרות כל זה אני בטוח שבעדכון גרסא הבא שלו הוא ישתפר מאוד!בסך הכל המכשיר מעולה, עיצוב יפיפה ונוח מאוד!הסליידר נפתח בצורה מעולה, הסוללה מחזיקה די הרבה והכל כמו שצריך.ממליץ!
עיצוב יפיפה
מקשיים נוחים מאוד
תמיכה ב-WIFI
מסך גדול (2.4')
קליטה מעולה (בשיחות)
שומעים חד ונקי
מכשיר סוני מסדרת W מומלץ מאוד!!
מקשיים נוחים מאוד
תמיכה ב-WIFI
מסך גדול (2.4')
קליטה מעולה (בשיחות)
שומעים חד ונקי
מכשיר סוני מסדרת W מומלץ מאוד!!
רמקול לא הכי חזק
מכשיר טיפה עדין