טלפון סלולרי Nokia N85 נוקיה

סקירת Wisebuy ‏
ינון חיימי , 05.03.2009
8.5
ציון WiseBuy
מסך OLED מעולה, מצלמת 5 מגה פיקסל טובה, נגן מוזיקה טוב מאוד, שקע סטנדרטי לאוזניות, קישורית Wi-Fi, כרטיס זיכרון של 8GB מצורף, GPS ו-A-GPS, יציאת טלוויזיה (TV Out), משך פעולת סוללה ארוך
המקשים החיצוניים לא מספיק נוחים, זיכרון מובנה קטן
בשורה התחתונה
ה-N85 הוא מכשיר מולטימדיה מצוין, שכולל כמעט את כל תכונות המולטימדיה והקישוריות שאפשר לצפות ממכשיר כזה. אבל מה שהופך אותו למכשיר אטרקטיבי הוא השילוב המוצלח בין עושר התכונות לבין ממדיו הקומפקטיים, עיצובו הנאה ואיכות הבנייה הגבוהה שלו.אם אתם מתלבטים בינו לבין ה-N96, תרשו לנו לחסוך לכם את ההתלבטות ולהמליץ לכם לבחור בו. אלא אם כן הפע...
רכשתי את המוצר בחודש אוגוסט 2009 בעקבות שדרוג מכשיר קודם. מכשיר מעולה- מצלמה באיכות ממש גבוהה, נוח וידידותי לשימוש, עיצוב מהמם.
איכותי, נוח, מעוצב
לא מצאתי כאלו
קיבלתי את המככשיר לפני כחודש, והוא מעולה. איכות הצילום במצלמה היא ממש טובה, הוא נוח לשימוש. וגם אהבתי את העיצוב שלו
ממש כמו שכתבתי בפירוט
אין לי
נקנה לפני שבוע,בתור אחד שהיה לו את הC905 אני חייב לציין שזה מכשיר עוצמתי במיוחד,יש וי-פי מצלמה איכותית שמונה גיגה פלאש וכולי.המכשיר כמעט מושלם למעט נגן המוזיקה האיום
הכול
נגן המוזיקה חלש ושמפעילים במלוא הכוח הנגן מזייף.
יש ברשותי את המכשיר , המכשיר פשוט ז-ה-ב..יש בו את כל מה שצריך להיות במכשיר סלולרי (WIFI וכ'ו)הרמקול עוצמתי מאוד (פשוט חוויה)רק שיש בעיה קטנה למי ששומע הרבה מוזיקה שהסוללה נגמרת מהר..מעבר לזה הכל 10 !
WIFI
סוללה נגמרת מהר
המכשיר נמצא בידי מעל ל6 חדשים.עובד בצורה סבירה.מהיר יחסית ,קופקטי ודי נוח ביחס למכשירי הטופ. באם מסך קטן במעט אינו קריטי למתלבט,וכך לגבי רמקולים חלשים יחסית לטופ ומסך כהה וקורע עיניים כמעט [כולל צג המצלמה]באור יום, הרי שזה המכשיר הטוב ביותר הקיים בשוק לדעתי. אישית ,אני מתחרט על קנייתו בשל 2 הבעיות האחרונות שציינתי- שמאוד מפריעות בתנאי עבודתי- הכוללים הרבה רעש ואור יום. יצאה גרסה 20 חדשה, לפי נוקיה-שיפור מסויים אך לא תשפר את 2 המגרעות הבולטות שציינתי.
הטופ בכל:סימביאן הכי מהיר. אין תקלות, נתקע לעיתים נדירות.עמיד יחסית למכות. קומפקטי סדרה N95, 96. רשמקול .המצלמה האיכותית בסלולאר.
2 חולשות בלבד,קריטיות למשתמשים מסויימים:רמקולים חלשים יחסית לסדרות הטופ. מסך כהה מדי לאור יום.
איתי photo
איתי
12.09.2009
המכשיר אצלי משהו כמו שבועיים, ואני נהנה מכל רגע. מכשיר מדהים, חכם יפה,ומה לעשות: שווה כל גרוש שהוצאתי עליו.מכשיר מאוד מוזיקלי עם סליידר שני שהוא נגן מוזיקה מובנה, נעילת מקשים שימושית בצד, ההגדרות פשוט גורמות לכל דבר להיראות כמו שרצית. מצלמה 5.0 mp מעולה,wifi פשוט יחסית, מכשיר מאוד קומפקטי (קטן ביחס לn96).
מצלמה
רמקול די חזק
יפה
מסך נהדר.
סליידר כפול.
השורת מקשים העליונה בסליידר התחתון קרובה לסלידר העליון.
מסך קצת קטן.
סוללה ביינונית.
קניתי את המכשיר לפני חודשיים.אין מה לעשות, המכשיר הזה פשוט יפיוף. יש לו מסך LED, איכות פשוט מדהימה! סיכרון עלוב של 70MB בערך, אבל כרטיס 8GB משדרג את העיניינים.מקשים קצת קטנים, אבל מתרגלים, מצלמה באיכות יפה! באמת איכות מאוד טובה, וכיסוי למצלמה לישמור על העדשה וגם 2 נורות LED לפלאש חזק!אני חייב לציין שהסוללה של המכשיר, חזקה ומחזיקה הרבה זמן! אני חייב גם להגיד שהתרשמתי מאוד מהתפריט, מגוון ע-נ-ק של אפשרויות, שיאפשרו לכם להתאים את המכשיר לצרכים שלכם עד הפרט הכי קטן!את המסך לא רואים טוב בשמש, אפשר ליראות כמובן ולהבין, אבל לא בברור. WIFI לא רע, החיישן תנועה עובד מצויין, המכשיר עצמו דיי מהיר ולא ניתקע לי הרבה (זה גם תלוי תאמת בגירסת המכשיר)אחד החסרונות של המכשיר זה הרמקולים. הם פשוט עלובים! נוקיה לא יכלה להשקיע עוד שקל ברמקולים טובים יותר? האיכות לא משהו והצליל נמוך. 2 הרמקולים שלו חלשים מאוד, באמת, אני דיי מאוכזב מזה.הסיבה היחידה שאני נותן למכשיר 4 ולא 5 כוכבים זה רק בגלל הרמקולים העלובים שלו. חוץ מיזה, הוא סבבה לגמרי.
יפה,, מהיר, חכם, WIFI, ועוד הרבה דברים!
רמקולים על הפנים! זיכרון של הפלא- עלוב.
את מרבית המעלות של המכשיר כולם כבר רשמו. לא מבייש את סדרת N של נוקיה.כמו כל שאר מכשירי נוקיה ההפעלה היא אינטואיטיבית, הכל מוכר וידוע, תפריטים נוחים לניווט כמו שאנחנו מכירים כבר הרבה שנים.
מסך איכותי.
כפתור נעילת מקשים ייעודי בצד המכשיר, נוח וייעיל.
כל השאר כבר נאמר.
פלג ההזנה חדש לטעינת המכשיר.
שורת הלחצנים 1,2,3 קרובה מידי לסליידר, גורם לאצבעות לשפשף בכל כתיבת SMS, את הסליידר העליון.
משדר FM- חלש
המכשיר אצלי כחצי שנה ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא לא גדול ויש בו המון פונקציות.אני אשתדל לא לחזור על דברים שאנשים רשמו לפני כי כתבו כמעט הכל.מידיי פעם יש עדכוני גרסא לתוכנה של המכשיר ואפשר להוריד ולעדכן בקלות (עדיף דרך ה-wifi בשביל לא להוציא כסף סתם).הסוללה מחזיקה אצלי כשלושה ימים בממוצע, יש מצב "לא מקוון" שהוא טוב בשביל לשמוע מוסיקה ולצלם בזמן טיסה (לצערי לא יצא לי עדיין לנסות אותו)הנגן שלו מאוד איכותי, שומעים טוב דרך האוזניות, וכמובן שאפשר לחבר כל סוג של אוזניות כי החיבור הוא 3.5 מ"מ סטנדרטי. דרך הרמקולים שומעים קצת פחות טוב אבל עדיין שומעים טוב. יש בעיה עם הצגת פרטי השיר בעברית ועם ארגון השירים לפי הספריות שעל כרטיס הזיכרון אבל אפשר להתגבר על הבעיות האלה ע"י תוכנה לניהול mp3, אני משתמש בתוכנה חינמית ונוחה שנקראת mp3tag.תכונה נוספת של הנגן היא שניתן לשדר את המוזיקה בעזרת משדר fm שמובנה על המכסה של הסוללה ואז ניתן לשמוע את המוזיקה דרך כל מקלט רדיו (למשל ברכב) וזה יכול להיות מאוד שימושי, זה לא איכותי כמו דיסק אבל זה מספיק איכותי בשביל להנעים את הנסיעה.המצלמה מצויינת כשמדובר בצילום וידאו וסטילס באור יום, אבל כשמחשיך התמונה קצת משתנה וזה הופך להיות ממש קשה לצלם תמונה לא מטושטשת ולא מרוחה.רשמו פה בתגובות שבאור יום לא ניתן לראות כלום דרך המסך, אז זה נכון שיותר קשה לראות ביום אבל לא בלתי אפשרי, ניראה לי שהבעיה שלהם היא ערכת הנושא של המכשיר שלהם, יש מכשירים שמגיעים עם הערכה של n85 שהיא מורכבת מצבעים כהים (חום, כחול ושחור), המכשיר שלי הגיע עם ערכת צבעים שנקראת n96 ושם הצבעים ממש בהירים ולכן גם יותר קל לעבוד עם המכשיר באור יום. בקיצור תחליפו את הערכת נושא והבעיה הזאת תיפתר.כתבו גם שההרגשה הכללית של החומרים ושל לוח המקשים היא זולה, אז אני לא יודע ביחס לאילו מכשירים הם השווו אותו אבל לפי דעתי אין הרגשה זולה בכלל.וזהו, בסך הכל מכשיר קטן, יפה, נוח לתפעול ולאחיזה, איכותי וכולל כמעט את כל הפונקציות שאפשר לבקש.
יש הרבה
המצלמה לא איכותית כל כך כשתנאי התאורה לא אופטימליים
רכשתי אותו לפני כשבוע ואני די מרוצה.בסך הכל מכשיר בעל פונקציות רבות, ממש יפה ונוח לשימוש.מע ההפעלה עובדת די מהר(סימביאן), מאפשרת להתקין המון תוכנות.GPS שעובד מצויין (WAZE) - חינמי ושימושי.אחד הדברים שמפריעים זה למרות העיצוב היפה הכפתורים של המכשיר נותנים הרגשה "זולה" וזה אולי הדבר היחיד שמפריע לי. נגן מצוין(האוזניות לא משהו - לפחות לי הם לא כלכך מתאים).מצלמה די טובה נותן תחרות טובה למצלמה דיגיטלית באור יום(בלילה כמובן שיש הבדל לא קטן). רמקולים די חזקים , תאמת ציפיתי ליותר אבל זה בהחלט מספק.כאשר מדברים תוך שימוש ברמקול אז שומעים מצויין , וגם אותי שומעים טוב מאוד.מסך פצצה! הבעיה היחידה איתו שלא רואים כלום בשמש...WIFI די מהיר.לסיכום:מכשיר מצויין בעל שתי חסרונות קטנים... אני ממש מרוצה.
יפה.
נוח.
מצלמה טובה.
תוכנות מגוונות.
מסך ממש איכותי.
כפתורים שמשמיעים רעש של פלסטיק חורק.
מסך שלא רואים בשמש.
אני רכשתי את המכשיר לפני כשבועיים.לא מפסיק להתעל ממנו... מכשיר מעולה ה 8 גיגה מספיק בהחלט לא נראה לי ניתן לסיים את המקום בזיכרון שכמובן מגיע עם המכשיר.מעוצב נהדר... רמקולים מצויינים ...אני עברתי מסוני אריקסון K800I למכשיר הזה אז לםפי הסטנדרטים שלי המצלמה לא משהו ביחד לאריקסון אבל חוץ מזה מכשיר מדהים!
זיכרון רחב
WIFI
מסך גדול
מכשיר מעוצב יפה מאוד
כמו ה N96 בדיוק רק קטן יותר ופחות זיכרון

לסיכום מכשיר מדהים
מצלמה לא הכי טובה אבל למי זה מפריע....
אני בתור אחד שמחליף הרבה מכשירים בשנהוהיה לי מספר מכשירים חדשים שיצאו בתקופה האחרונההחלפתי למכשיר הזה ואני מרוצה יותר מכולםמערכת הפעלה נוחה ומגוונתמסך מדהיםמצלמה באיכות טובה לעומת המתחריםמכשיר סך הכל נח בכיס ולא גדול מדיממליץ בחום !
מצלמה איכותית
סאונד נקי
מערכת הפעלה מהירה (לא נתקעת כמו בהרבה מכשירים)
עיצוב מרשים ומאד יפה !
גלגל ניווט לא הכין נח אבל לא חייב להשתמש בו בכלל
סך הכל אין יותר מדי דברים ...
טלפון מעולה, עונה על כל הציפיות ואף יותר.יחסית קטן / דק ונוחהגיע עם מטען אמריקאי קיבלתי במקומו מקורי של נוקיה ארופאי אך לא הטעין חזרתי לאמריקאי עם מתאם. כמו כן גם מטען הרכב קצת בעייתי. לדעתי הבעיה בסוג השקע (USB) השקעים העגולים טובים יותר.. מה גם שבזמן טעינה לא ניתן לחבר למחשבתפריט מאוד עמוס, צריך להתרגל.אין את המשחקים הקלאסים.באור יום הצפיה בו קשה מאודחיישן התזוזה שלו רגיש מדיי, לדעתי, הופך את המסך גם כשהוא אנכיהכפתורים לא ממש נוחים, לא מופרדים טוב.תמונות מצויינות. סרטי וידאו לא משהו.
טלפון מצויין אין טעם לחזור על קודמיי וכן על רשימת התכונות הענקית שלו.
טעינה דרך ה-USB קצת בעייתית
לא רואים באור יום
מכשיר מעולה!!!אני כותב בתור אחד שהיה לו N96 חודשיים.מצלמה הרבה יותר טובה מה N96 בדוק! וידאו ממש מעולה (יחסית לנייד)סוללה חזקה!מסך מדהים טכנולוגית LED.הרבה יותר קומפקטי עם כל הפיצ'רים שקיימים במכשירים גדולים ממנו.MP3 מעולה.לא ניתקע, ועובד חלק!
חובה לעדכן לגירסא 11.047
היא נותנת אפשרות הרחבה ל 16G
צילום אכותי יותר
ושמיעה בבלוטוס איכותית ביותר.
חוץ מזה שהמקשים לדעתי קצת קטנים, אבל מתרגלים,אין חסרונות!
המכשיר הכי שווה בשוק כרגע!
ושכל אחד יקנה איפה שבא לו:)
מכשיר מעולה, פועל בצורה לקת ולא נתקע בכלל.חישן התנוע מאוד רגיש ולא נתקע בכלל.איכות הוידאו מעולה אך הצילום לא משהו.מצלמה פצצה 5 MP איכות ממש סבבההמחיר של המכשיר בהחלט שווה.המכשיר קטן יותר ומעוצב יותר לעומת N96 יש לו WIFI וזה יכול לחסוך בלשלם חבילת גלישה למפעיל הסלולר.
איכות מסך מעולה.
חיישן שמגיב מהר,
סוללה עם ביצועים ממש טובים
שמע ממש טוב.
מצלמה שווה
עיצוב מעוגל
צילום על הפנים בחושך, פלש ממש חלש.
אם יוצאים לאור השמש אז לא רואים כלום על הצג---חסרון ממש מורגש.
וחוץ מזה אחלה אחלה מכשיר.
מכשיר פשוט מושלם. מצלמה נהדרת, שומעים במוזיקה מצויין, סוללה חדשה. כל מה שצריך בפלאפון ויותר מזה. הזמנתי את המוצר מהאינטרנט בתאריך 26.2.2009.מכשיר קל לתפעול ולהגדרה, בעיצוב נהדר. הרבה יותר קטן ויפה מקודמיו בסדרה (לדוגמא - N95). מומלץ לרכוש את המוצר דרך האיטרנט ולא דרך חברות הסלולר בגלל ההתחייבות לחבילת הגלישה המיותרת. במכשיר קיים WIFI ככה שאפשר לגלוש דרכו באיטרנט בגלות ואין צורך בחבילת דור שלישי.
עיצוב יפה.
קל לשימוש.
מצלמה מצויינת.
בקיצור פלאפון מושלם שווה כל שקל.
כמעט ואין. וגם אם יש הם זניחים ביותר לעומת היתרונות.

אחרון
1 2 3