מצלמה Canon PowerShot A590 IS קנון

סקירת Wisebuy ‏
אוריה גנור , 12.05.2008
8.6
ציון WiseBuy
, איכות צילום טובה , אופציה לצילום ידני מלא , נוחה וידידותית לשימוש , מסך איכותי , עינית אופטית
, זום מעט אטי , צילום וידיאו בינוני
בשורה התחתונה
ה-A590 היא אחת המצלמות הקומפקטיות המוצלחות בשוק. היא שילוב מנצח בין נוחות, איכות ומחיר, ומצבי הצילום הידניים שלה מאפשרים למשתמש להתנסות בצילום ידני וליהנות מתוצאות מיוחדות. ה-A590 מעט עבה מכדי להחליק לכיס המכנסיים, וצילום הוידיאו שלה בינוני בלבד, אבל חוץ מזה – היא מומלצת בחום.
רכשתי את המצלמה ב-6 לינואר 2009 בעיקר בשביל לצלם את הילדה. המצלמה ברשותי כשבועיים ובינתיים אני מרוצה מאוד.
תפעול פשוט אך עם פונקציות רבות.
מופעלת בסוללות רגילות כך שאין צרך במטען מיוחד.
איכות מ-ד-ה-י-מ-ה של התמונות.
זמן המתנה בין צילום לצילום שאמנם אינו ארוך מאוד (בהחלט קצר יותר מהמצלמה הקודמת שהייתה לי) אבל טיפה מעצבן
יש לי את המצלמה קרוב לחצי שנה, המצלמה פשוט מדהימה בן אם זה השימוש הקל והידוע של CANON או הפונקציות הרבות שיש על גבי הגלגלת, וחיישן IS שמונע תישתושים בזמן תנועה או מזהה הפנים האוטומטי ששימושי כאשר רוצים לתפוס צילום חד ומדויק של בן אדם.המצלמה עצמה מאוד קלה ויפה יש לה יכולת צילום וידאו אם זום שניתן לכוון בזמן הצילום עצמו, במצלמה מותקן מעבד DIGIC III שנמצא גם במצלמות המקצועיות של CANON אז אתם יודעים שאתם מקבלים מוצר איכותי אם איכות תמונה וחדות מאוד גבוהים.
שימוש קל שכול אדם יכול להבין
מעבד הכי טוב של CANON DIGIC III
חיישן IS שעושה את העבודה
8 מגה פיקסל
מאוד קל ומוד יפה
צריך להשתמש בסוללות נטענות הכי גבוהות כדי לצלם הרבה.
חסר לי עוד מהירויות של סגירת הצמצם בין אם נמוך או גבוהה.
קניתי את המצלמה לבני בן ה10. המצלמה כל-כך פשוטה להפעלה וכל כך אמינה.התמונות יוצאות חדות וההפעלה מאד נוחה. המחיר שלה מאוד זול והתמורה היא מלאה.
פשוטה להפעלה
נוחה להפעלה
כל הפונקציות הנדרשות כולל מייצב עדשה
אינה זוללת בטריות
אין חסרונות
קניתי את המצלמה במחיר מצחיק מהאינטרנטאחלה של מצלמה מאוד מובנת כמו שכולם כותבים יש בה המון שיכלוליםמפורטת ונוחה מספיקה למישפחה שמעוניינת במצלמה מיתקדמת ונוחה אני ממליץ עליה בחום :)
קלה
מפורטת
לא מצאתי
etannn photo
etannn
19.10.2008
לפני כמה חודשים קיבלתי את המצלמה והיא מצוינת היא לא קשה לתפעול והיא הרבה יותר טובה ממצלמות במחיר שלה (אם יודעים איפה לקנות אותה)
יש לה מייצב תמונה
היא זוללת סוללות
התפריט באנגלית
חוץ מזה המצלמה מצוינת
אם קונים איתה סוללות נטענות ומטען מהיר
מצלמה עם איכויות תמונה גבוהות מאוד, רכשתי אותה לפני כמה חודשים ואני בטוח שעשיתי עיסקה מצויינת, קלה מאוד להפעלה ונותנת תמורה מלאה לכל שקל ששולם (לא כ"כ הרבה)
יוצאות תמונות מצויינות
קטנה יחסית
קלת משקל וקלה להפעלה
יש עינית קבועה
מייצב תמונה יעיל
יחס תמורה-מחיר מעולה
אין זום גבוה אבל זה לא כל כך נורא (לא הכרחי)
מומלץ...מצלמה באיכות גבוההזולהאמינה8 מגה פיקסל שזה המון!!! למשתמש הביתיזום אופטי X4 מספק ביותר...מומלץ!!!נרכשה בתאריך 07/08
קלה
המותג: קנון
עיצוב נחמד
והשאר למעלה
אין.....
אין.....
ומקווה שגם לא ימצאו
חברה שלי קנתה לי את המצלמה במתנה לפני מספר ימים, והספקתי כבר לצלם כ 300 תמונות, ורובן יצאו מעולה. צילמתי תמונות בלילה, בתנאי תאורה שונים, ויצא ממש טוב. בתור צלם חובבן אני לא מתיימר להיכנס לפרטי צילום טכניים אבל איכות התמונה מצויינת בחלק גדול מאוד מהמקרים. נוחה מאוד להחזיק, נוחה מאוד גם לשימוש. בעיה אחת שמצאתי בה היא שלקח זמן לסדר אותה כך שהיא תעתיק תמונות אוטומטית למחשב.לצלמים חובבים כמוני, או סתם כמצלמה ביתית, זאת מצלמה מצויינת והיא מספקת תמורה מעולה למחיר, על אחת כמה וכמה לאור העובדה שגם הוא מאוד נמוך !
-איכות תמונה מצויינת למצלמה כזאת
-מחיר
-מצבי צילום
-מייצב תמונה
-המון אפשרויות
-צילום לילה עם פלאש לוקח זמן מה
-הגדרה ראשונית של העברת תמונות למחשב מסובכת טיפה
מצלמה טובה, אך לא מצויינת.בתאורה ביתית, מייצב התמונה עושה את העבודה, ומאפשר לצלם תמונות חדות.יחד עם זאת, עם תאורה חלשה יותר, ISO גבוה מייצר רעש בתמונה.לצפיה על המסך או הדפסות קטנות זה בהחלט סביר, ולכן מתאים לרוב המשתמשים.יחסית למחיר - נותנת תמורה מצויינת.
מייצב תמונה.
קטנה קומפקטית ופשוטה.
מצב Easy לאלה שרוצים רק לכוון ולצלם.
רעש ב-ISO גבוה.
איזון לבן בעייתי (כמו רוב המצלמות הקטנות)
לירון photo
לירון
29.08.2008
מדובר במצלמה סופר איכותית בעלת מעבד תמונה digic 3, מעבד בעל יכולות ביצוע אדירות! רק שתדעו שגם למצלמות האמתניות ביותר של קנון יש את המאבד הזה, רק שתבינו מה אתם מקבלים!כמובן שמדובר בעדשה של קנון! שוב איכות! זום אופטי 4, יספיק לרוב לצלם החובב.מצלמת 8 מגה פיקסל בשילוב של עם מעבד התמונה שאתם מקבלים מספק לנו תמוונת חדות ואיכותיות ביותר! ה-canon powershot a590 is מכילה את מנגנון ייצוב התמונה האופטי (מדובר בעדשה קטנה בתוך עדשת המצלמה אשר "מתקנת" את התזוזות הטבעיות של היד האנושית) בעזרת מנגנון זה ניתן ניתן למנוע תמונות מרוחות ומטושטשות. המנגון הכי שימושי לתנאי צילום קשים אשר בהם החשיפה ומהירות התריס גבוהים מאוד..מצלמה שמגיעה עד ל1600 אסא ללא יותר מידי רעשים בתמונה (לא כמו במצלמות בעלות digic 2) שוב ה-digic 3 משחק אותה!מצלמה בעלת חשיפה גדולה יותר משל רוב המצלמות בגודל שלה, היא מגיעה לחשיפה של 2.6 ז"א שנכנס לעדשה המון אור, דבר שיכול לעזור בצילום בתנאי תאורה קשים. למצלמה יש מצב מאקרו של עד 5 ס"מ, מספיק לצלם המתחיל\החובב..למצלמה יש מצב ידני מלא, מצב M לכל מי שרוצה לאתגר את עצמו (במצב זה ניתן לשלוט על האסא, חשיפה, מהירות תריס, ופוקוס ידני)עוד מצב חדש שקאנון הכניסה למצלמה הוא מצב easy שבוא כל כפתור שנלחץ עליו לא יעבוד חוץ מכפור הצילום, הזום והפלאש. (במצב זה אפשר להביא לילד לצלם עם המצלמה בלי שום דאגות שהוא ישנה את ההגדרות או ימחוק משהו בטעות.)צילום ווידאו דיי איכותי מגיעה ל30 fps ברזולוציה של 240*320 ו-20 fps לרזולוציה של 480*640. למי שלא הולך לצלם איתה סרט הוליוודי זה אמור להספיק.(ווידאו עם סאונד (מונו)).עיינית אופטית ולא דיגיטאלית!! חשוב מאוד! למצלמה יש עיינית אופטית כך ניתן לצלם בתנאי האור הקיצוניים ביותר, כמו מול השמש או בחושך כמעט מוחלט.המצלמה דורשת שתי סוללות AA.מצלמה נוחה מאו,ד דיי קומפקטית, כפתורים מוצבים במקומות נכונים ונוחים(אחלה של הנדסת אנוש), מחיר המצלמה זול מאוד בהשוואה לתמורה.
מייצב תמונה
8מגה פיקסל
Digic3
זולה ואיכותית
דיי קומפקטית
זום אופטי X4
מצלמה מבית קאנון!
אוכלת סוללות, אבל אם שמים זוג AA נטענות 2700 לא תיהיה שום בעיה!
גוף מפלסיק, לא בטוח כמה הוא יהיה עמיד בנפילות.
הלל photo
הלל
26.08.2008
בסך הכל זאת מצלמה טובה. יש בה הרבה פונקציות אבל ברובם אין צורך להשתמש. מצלמה מהירה. אנחנו מרוצים...
מצלמה מהירה
קשה למצוא. הדבר היחיד שקצת מפריע - לצילום עם טיימר מכוונים את המצלמה ואז בפעם הבאה צריך לזכור לשנות חזרה

ראשון