רמקולים למחשב Logitech S220 לוגיטק

17 וואט (RMS)
הרכב רמקולים:

2.1 רמקולים

נמצאו 61 חוות דעת על מוצר רמקולים למחשב Logitech S220 לוגיטק

במחיר המוצע בהחלט מערכת שמע טובה ונוחה.התקנה פשוטה וברורה.הרמקולים אצלי בשימוש למעלה מחצי שנה ובהחלט משביעי רצון.
איכות שמע טובה ויציבה גם בעוצמות הגבוהות.רמקול בס מורגש היטב וניתן לכיוון.ניתן לחבר אוזניות ליחידת שליטת הווליום(נגיש ונוח).
בעוצמות הגבוהות ביותר רמקול הבס לא נשמע במיטבו,אך בהחלט סביר.
קניתי את הרמקולים האלה יד שנייה במטה לחבר אותם לפלאפון שלי שהשעון המעורר יעיר אותי כבר (קשה לי לקום מאוד) קיצור בפעם הראשונה שהישתמשתי בהם הייתי מרוצה מאוד א. כמה שהם קטנים ופשוטים כביכול הם מוציאים איכות ועוצמה מטורפתב. הם זולים מאוד לעומת המחיר והביצועים שלהםג. כבלים ארוכים מאוד- שזה מעולהד. השליטה של הווליום ושם בקרת הסאב נוחים מאוד ולא צריך "להילחם" עם בקרי העוצמה כדי להוריד והלנמיך\ להגביר....זהו אני חושב שהבאתי מספיק סיבות למה הייתי כל כך מרוצהוגם לא הייתי יכול לצפות לקבל ממערכת כזאת ביצועים של מערכת קולנועכלומר כבר הכנתי את עצמי לא לצפות לאיכות מי יודע מה וקיבלתי יותר ממה שציפתי ואני מרוצה עד הגגאין מרוצה ממני :)זהו מי שרוצה רמקולים למחשב של חדר 3X3 \ 2X3 מקס' זה המערכת המעולה בישבילו....
איכות אדירה מאוד
השליטה בבקרי העוצמה של הבאס והווליום נוחים מאוד
כבלים ארוכים מאוד
אין פשוט אין זה פשוט מדהים
שחר photo
שחר
18.11.2011
כבר שנים עם הרמקולים האלה וממש מרוצה מהם.הרמקולים הכי טובים לדעתי שאפשר להשיג במחיר הזה
סאונד מעולה. עוצמה טובה מאוד
מחיר
בן photo
בן
14.11.2011
ממש הופתעתי לטובה מהאיכות של הרמקולים ושל הסאב כמובן שהכל ביחס למחיר... אבל בהחלט אפשר לשבת אפילו בכיף ולראות סרט ולהנות מאחלה של סאונד..... ואני עוד אחד שתמיד לא מסופק..... אבל ממש שומעים יפה ברמקולים האלה.....
המחיר ממש זול
איכות סאונד ממש טובה
אין...
למעט שיש יותר מידיי חוטים אבל ככה זה כניראה בכל רמקולים 2.1
קניתי את הרמקולים לפני כשבועייםאחרי השוואה קטנה בזאז ומול חבריםרמקוליים ממש טוביםויחסית זוליםנותנים איכות מעולה לתמורה הכספית
שמיעה מעולה
סאב פצצה
שלט מעולה ונוח
עיצוב ממש טוב ואסטטי
אין
קניתי את הרמקולים היום( 8.11.11) ממש טובים קלים לחיבור איכות שמע באמת גבוהה וטובה , חברה טובה לוג'יטק, לפי השוואת המחירים כאן בזאפ זה עזר לי! ורכשתי במחיר הכי זול בארץ! , בסים מצויינים ( יש בורר לבאס) שלט יפה ונוח לתפעול , זאת פעם ראשנה שאני קונה משהו לפי ביקורות האתר זאפ ונהנתי מהאמינות של הכותבים כי רובם צדקו !!!
שם חברה(לוג'יטק) , איכות שמיעה , שלט נוח, בורר באס בסאב, לא תופסים מקום,מחיר!!! אחריות שנתיים.
אין ולא יהיה ניראה לי!!
נקנו לפני למעלה משנה וחצי. רמקולים טובים מאוד, עושים את העבודה ובמחיר כזה כל שנותר הוא לשמוח על הקניה.כמובן שהרמקולים מתאימים לחדר ולא לסלון.תמורה מלאה למחיר. מתאים גם לסרטים, משחקים וכל שימוש יום יומי דומה.
עיצוב.
קומפקטי.
"שלט" שולחני.
מחיר.
איכותי.
אולי הבאס קצת לא מרשים, לי אישית לא מפריע.
nav photo
nav
16.10.2011
רכשתי את הרמקולים LOGITECH S220 לפני שבוע, 11.10.11התקנה פשוטה למחשב, איכות שמיעה טובה מאד.כמערכת שמע משנית בבית - מומלץ בהחלט.מחיר שווה מאד את האיכות.
פשוט להתקנה, איכות שמיעה טובה מאד, מחיר שווה לתמורה.
אין.
חיפשתי זמן מה אחר רמקולים שעונים על מספר קריטריונים:1) לא יקרים מדי.2) איכותיים.3) כניסה למיקרופון ואוזניות.הביקורות על הרמקולים היו טובות ובאמת לא התאכזבתי.הרמוקלים איכותיים, קלים לחיבור ולהפעלה והשמע מצויין.הבס איכותי ללא חריקות, צליל נקי ונעים לאוזן.אם אתם מחפשים רמקולים במחיר זול,שעושים את העבודה אז מצאתם.
מחיר זול.
כניסה לאוזניות ולמיקרופון.
איכות נהדרת.
אין.
נקנו לפני 5 חודשיםשמיעה מעולה ומחיר אטרקטיבי מאוד.מתאים למחשב ופשוט מאוד להרכבהעיצוב פשוט מאוד בצבע שחור
סאונד
חברה מוכרת
אין
רמקולים טובים מאוד.נקנו לפני 5 חודשים ועובדים המון.אין צורך במערכת בחדר,הרמקולים האלה משמשים כמערכת לכל דבר.מחיר נוח ולא יקר
מחיר
לא נמצאו
קיניתי לפני 3 חודשים ואני מאד מרוצה. מתאימים לדירת 2 חדרים והסאונד פצצה! שווים את המחיר.
סאנוד מעולה
עיצוב יפה
באס שעושה את העבודה
לא מצאתי כלל
מוצר טוב וזול הסאב קומפקטי מעוצב יפה ונותן עוצמה טובה הרמקולים קומפקטיים עם איכות צליל טובה
זול קומפקטי השלט קטן ונוח כדאי מאוד לקנות
אין ולא יהיה
רמקולים שמתאימים מאוד להאזנה בחדר אחד. איכות הקול טובה (בוודאי ביחס למחיר) אך לא מעולה. נוחים לתפעול בזכות השלט הקטן. עיצוב סולידי. לי היתה חשובה הקומפקטיות, והם באמת תופסים שטח קטן.
איכות קול טובה.
תפעול נוח.
קומפקטיים.
מחיר זול.
בינתיים לא מצאתי.
ואוו אחלה רמקולים ביחס למחירתמורה מצויינת ואיכות נפלאה (בשמיעה בווליום סביר ) באס נקי ויפה האיכות והאמינות של logitech שווים כל שקל בקיצור למי שרוצה איכות טובה למחשב ולחדר אלו הרמקולים בשבילו
איכות סאונד מרשימה ביחס לגודל
שלט שליטה קטנטן ששולט על הווליום והכיבוי (אפשר להשים תסאב למטה ולהדליק ולכבות מהשלט
אם הייה אפשר לתלות אותם זה הייה עוזר כי הם יכולים ליפול בקלות (משקל קטן של הרמקולים עצמם )
התמורה למחיר מצויינת, איכות שמיעה טובה, רמקולים קטנים שלא תופסים מקום, החסרון הוא חוט חשמל קצרצר.גם החוטים של הרמקולים קצרים ומתאימים לשולחן מחשב.לא ניתן לתלות ס בפינות החדר או משהו כזה.
התמורה למחיר מצויינת, איכות שמיעה טובה, רמקולים קטנים שלא תופסים מקום,
החסרון הוא חוט חשמל קצרצר.

אחרון
1 2 3 4