רמקולים למחשב Logitech S220 לוגיטק

17 וואט (RMS)
הרכב רמקולים:

2.1 רמקולים

נמצאו 61 חוות דעת על מוצר רמקולים למחשב Logitech S220 לוגיטק

המוצר נקנה לפני מעט יותר משנה. מוצר זול ולא איכותי. הרמקולים מזמזמים וחיבור האוזניה משמיע צד אחד בלבד. הבאסים עמומים.
זול.
כפתור ווליום ובס באחד הרמקולים כולל כיבוי/הדלקה
שקע לאוזניות ולמקרופון על הרמקול
הרמקולים מזמזמים. החיבור לאוזניות משמיע רק צד אחד. הבסים עמומים והסט כולו הרבה יותר קטן ממה שנראה בתמונה.
נרכשו השבוע (יולי 12).יפים? כןחומרים איכותיים?כןבאס טוב? בסדרעיצוב - מגניב.סאונד באופן כללי? זוועה!אני לא מבין איך גולשים רושמים שהסאונד איכותי.חובבי סאונד - להתרחק כמו מאש, ,כל תדר מעל אזור ה0.5K זוועתי. הרמקולים הסיניים שלי נשמעים יותר טוב (חזרתי אליהם ד"א...)תחפשו באתרים בחו"ל על s220 trebleמוצר נוראי לכל מי שאוזניו יקרות לו.
עיצוב, מחיר
סאונד, כן, סאונד.
נוראי, חסרי כל איכות מעל טווח ה-'מידים'
איתן ששש photo
איתן ששש
17.05.2013
התאכזבתי קשות , בעקבות ההמלצות שקראתי פה רכשתי את הרמקולים הבס בכלל לא מורגש כיווננתי הגברתי הגדרתי כלום לא עזר אני פשוט מאוכזב ביום ראשון אגש להחזיר את המוצר יש לי Creative SBS 370 שלצערי כבר לא נמכרים , הבדל עצום אני לא מבין כיצד יש פה כל כך הרבה תגובות חיוביות
צר לי לא מצאתי ייתרונות , איכות השמע כה גרועה בהשוואה ל SBS 370
איכות שמע גרועה , צריך להגביר עד הסוף על מנת לשמוע
חסרונות יש זמזומם מוזר מהרמקולים הגלל של הוליום לא טוב הוא מתעקם מהר הכפתור כיבוי קטנטן וצריך להתאמץ על מנת לכבות ממש לא נוח
קטן
איכות שמע לא משהו בכלל למי שמחפש משהו בסיסי זה לא המוצר חשבתי שזה יספק אותי אבל ממש לא
אלירן photo
אלירן
28.04.2012
איכות טובה , מעוצבים יפה, סאונד נקי יחסית, אבל הווליום פשוט ביזיון,כל רעש רקע מתעלה על הווליום הנמוך מאד
עיצוב ומותג
ווליום חלש בצורה לא פרופורציונלית, עדיף להשקיע טיפה יותר ולקבל הרבה יותר
נפתלי photo
נפתלי
12.06.2012
הרמקולים קטנים? אמת! חמודים? אמת!באמת עיצוב מרהיב, נחמד, לא תופס הרבה מקום.מצדיק את המחיר? לא כ"כ בטוח....בעוצמה גבוהה יש דווקא עיוותים מעצבנים מאוד (שגרמו לי ללכת ולהחליף במשהו יותר טוב מיידית) ולא נעימים לאוזן.איני יודע מה ההגדרה המדויקת של 'מצדיק את המחיר', אולם למיטב הבנתי בסכום דומים אפשר לרכוש דברים טובים בהרבה.
חמוד וקומפקטי.
עיצוב ממש יפה....
עיוותים בעליות בקובץ השמע.
רכשתי לפני כשנה, שום בעיות עד כה, סאונד טוב, עיצוב נאה מאד, בנוי מחומרים איכותיים-אין תחושה של מוצר זול. למי שמעוניין להפוך את המחשב למע' שמע רצינית מומלץ לבדוק מוצרים רציניים יותר אך לסביבת חדר העבודה זהו סט מוצלח במחיר סביר לגמרי.
סאונד טוב, חיבור פשוט-2 כבלים בלבד אין צורך בכניסת סאב בכרטיס הקול, שלט חוטי עם כניסות אזניות ומיקרופון, עיצוב.
שליטה בסאב ממתג עליו, לא בשלט. אילו המחיר לא היה כה זול אולי הייתי מתלונן על העוצמה.
קניתי את הרמקולים האלה לאישתי לפני שנה והיא מרוצה מהם - מדובר ברמקולים בסיסיים מבית LOGITECH עם סאב וואפר קטן הכוללים שלט חוטי.המערכת עצמה מאד קטנה וקומפקטית ומתאימה לכל שולחן מחשב.
1. רמקולים וסאב וואפר מאד קטנים וקומפקטים
2. שלט חוטי
3. מחיר זול ביחס לתמורה
1. הרמקולים קטנים ונוטים ליפול בקלות מהשולחן.
אורח photo
אורח
13.03.2010
רכשתי את המוצר לפני כשלושה חודשים , נראה שעושה עבודה לא רעה בכלל , קומפקטי ויעיל
עיצוב יפה , אינו תופס מקום רב, מותג מוכר ונחשב איכותי
עוצמה סבירה של רמקולים ולא יותר מזה - המשמעות בסירטוני יוטיוב שהוקלטו בסאונד נמוך יש קושי לשמוע....
סה"כ רמקולים לא רעים, איכות השמע היא בסיסית לא לצפות לסאונד באיכות של מערכות מקצועיות. אני הייתי צריך רמקולים פשוטים למחשב שעושים את העבודה וקיבלתי.רמקולים יפים והתמורה למחיר היא טובה מאוד.ישנו שלט חוטי לוויסוט הווליום והסאב הוא קטן כך שניתן להניח אותובכל מקום ובנוסף ניתן לוסט את כמות הבס היוצאת ממנו.הרמקולים בנויים לא טוב לדעתי, הם נופלים בקלות בגלל טעות בהנדסת אנוש שלהם אבל זה לא מורגש ולא צריך להשפיע על קנייתם.השלט בנוי גם עם כניסה לאוזניות ולמיקרופון ,מתג הפעלה כולל נורית בצבע אדום.בקיצור מי שצריך רמקולים משניים לחדר מחשב מומלץ איכות טובה במחיר מצויין.
מחיר
סאונד
שלט
קומפקטיות
2 שנים אחריות!!!
רמקולים לא יציבים (לא מורגש)
אם אתם מחפשים רמקולים לחדר במחיר זול- אלו הרמקולים בשבילכם.אבל לא כדאי לצפות שהסאונד יהיה איכותי כשמגבירים מאוד (בשביל חלל גדול יותר מחדר, כמו סלון).
סאונד טוב, מחיר ממש זול בשביל 2.1
שלט חוטי עם יציאת אוזניות, כנסית מיקרופון ומחוגת ווליום
עוצמה מוגבלת בשביל חללים גדולים
לא ניתן לכוונן את השמע באוזניות
התמורה למחיר מצויינת, איכות שמיעה טובה, רמקולים קטנים שלא תופסים מקום, החסרון הוא חוט חשמל קצרצר.גם החוטים של הרמקולים קצרים ומתאימים לשולחן מחשב.לא ניתן לתלות ס בפינות החדר או משהו כזה.
התמורה למחיר מצויינת, איכות שמיעה טובה, רמקולים קטנים שלא תופסים מקום,
החסרון הוא חוט חשמל קצרצר.
nav photo
nav
16.10.2011
רכשתי את הרמקולים LOGITECH S220 לפני שבוע, 11.10.11התקנה פשוטה למחשב, איכות שמיעה טובה מאד.כמערכת שמע משנית בבית - מומלץ בהחלט.מחיר שווה מאד את האיכות.
פשוט להתקנה, איכות שמיעה טובה מאד, מחיר שווה לתמורה.
אין.
במחיר המוצע בהחלט מערכת שמע טובה ונוחה.התקנה פשוטה וברורה.הרמקולים אצלי בשימוש למעלה מחצי שנה ובהחלט משביעי רצון.
איכות שמע טובה ויציבה גם בעוצמות הגבוהות.רמקול בס מורגש היטב וניתן לכיוון.ניתן לחבר אוזניות ליחידת שליטת הווליום(נגיש ונוח).
בעוצמות הגבוהות ביותר רמקול הבס לא נשמע במיטבו,אך בהחלט סביר.
קניתי לפני כשנה ומאז מרוצה מאוד.הרמקולים זולים מאוד בהשוואה לקטגוריה ולאיכות, ומגיעים עם שנתיים אחראיות.בסה"כ טובים מאוד למעט הפרעות בקלט לא איכותי.
זולים יחסית, גם בס וגם רמקולים מעוצבים, לא תופסים מקום ונותנים סאונד טוב.
הפרעות בקלט לא טוב (למשל, ווליום גבוה כשקולטים רדיו במחשב או סטרימינג, ב-mp3 איכותי כמעט ואין הפרעות).
מוצר מבריק בעל איכות סאונד מעולה למשתמש הביתי. אני משתמש ברמקולים אלו כשבוע בשביל המחשב הנייד, ובשל קוטנם היחסי, מאוד קל להתקין אותם אפילו בלי מקום ייעודי. למרות שסט הרמקולים קטן יחסית הוא מוציא צלילים חזקים ונקיים שבקלות רבה ניתן לכוונון ע"י שלט נפרד. השלט (האסטתי מאוד) שולט גם על המתח של הרמקולים וגם ניתן לחבר לתוכו אוזניות ו/או מיקרופון כפיצוי על חיבור הרמקולים לתוך יציאת כרטיס הקול של המחשב. ניתן לשלוט על רמת הבס שזה עוד יתרון. כמו כן, אורך הכבלים מספק מאוד ואפילו אם אני רואה סרט במרחק של מטר עד שניים מהרמקולים אין לי שום בעיה. לסיכום, ביחס של עלות מול תועלת המוצר לוקח ובגדול.
קומפקטים אך בעלי צליל איכותי, שלט שליטה נפרד, תועלת גבוהה ביחס לעלות מינימלית!
לא ניתן באמצעות השלט לשלוט על עוצמת השמע של האוזניות (רק במידה והן מחוברות כמובן)

אחרון
1 2 3 4