נמצאו 21 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי 6267 Nokia נוקיה

רכשתי את המכשיר לפני כ- 3 שבועות , אני אישית מאוד מרוצה ממנו . תפריט ידידותי למשתמש , הגדרות ברורות , ומאוד נוח לבצע שינויי בתפריט. מכשיר , מעוצב מאוד יפה( סוף , סוף לנוקיה יש צדפה יפה וטובה ) , יש בו את כל הפונקציות הבסיסיות ואפילו יותר מזה . צליל מאוד איכותי , ומצלמה טובה . אני אישית מאוד ממליצה על המכשיר הזה . הוא גם דור3 וגם לא מערכת סימביאנית - מאוד בעייתית . מכשיר משמש אותי גם כ - MP3 .תפריט נוח ומלא אופציות שימושיות . יש אפשרות להרחבת זיכרון עד 4G - שאין בהרבה מכשירים מתקדמים אחרים . ממליצה לקנות , מכשיר אמין מאוד.
סוללה חלשה יחסית , אבל זה מה יש . פשוט לעטין מכשיר כל יום .

המכשיר הכי נוח מדגמי נוקייה, כל השכלולים לצעירים בנוחות השימוש למבוגרים, צעירים ונשים. במכשירים החדשים רק בדגם הזה המסך הגדול מוגן מפגיעות.צילום עצמי במצב סגור - יכול לשמש כמראה.כפתורים גדולים ונוחים , כולל לניווט.
חיבור USB רגיל של מצלמה - מהיר ונוח.
נגן מוסיקה ורדיו - מיידיים לתפעול.
חיבור USB רגיל של מצלמה - מהיר ונוח.
נגן מוסיקה ורדיו - מיידיים לתפעול.
בינתיים, הסוללה מתרוקנת בחצי מהזמן המובטח.
המענה לשיחה קצת ארוך ומסורבל
המענה לשיחה קצת ארוך ומסורבל

מכשיר פצצה יש לי אותו מרגע שיצא עיצוב יפה אינטרנט מהיר ממשק חזק ויפה איכות פצצה שמיעה חזקה וטובה ערכות נושא לנגן מה שאין ברובם במכשירי NOKIA ועוד מלא דברים שעוד לא הכרתי!מקשי קיצור דרך למוזיקה חיצוני מסך עם איכות תמונה יפה וחזקה מצלמה עם איכות פצצה שמיעה חזקה וברורה!!
אין חסרונות לפי דעתי מכשיר פצצה ללא בעיות

רק נוקיה !!! מכשיר מאולה . ליפני המכשיר הזה הייה לי 6230i בהשווה 6267 מכשיר אין מילים להגדיר אותו פשות מאולה.MP3, רדיו ,מצלמה-טובה, מסך גדול מאוד ואוד....
אין

בגדול , מכשיר איכותי שהחליף את קודמו בדור 2.75 - נוקיה 6131, הוסיפו לו פונקציות רבות שהיו חסרות במכשיר השני. איכות המצלמה עלתה וגם צורף LED המשמש כ- פלאש לצילום. ישנה מצלמה נוספת ליד האוזניה המשמשת לשיחות וידאו. הלחצני מוסיקה החיצוניים אמנם שימושיים אבל לעיתים נלחצים לבד בכיס... לא מצאתי אופציה לנתק אותם. כמו כן הסוללה שופרה בהרבה ומחזיקה יותר. כמו כן באג ראשון שמצאתי במכשיר, הוא התנגשות בין שירות הPTT לבין שירות הדור 3 , כמובן בסלקום.. לא ניתן להפעיל את הPTT שיעבוד ברקע יחדיו עם נסיון גלישה באינטרנט. לא מצאתי פתרון הולם , וגם לא שירות הטכני של החברה. המכשיר תומך כרטיס MICRO SD HD בנפח עד 4 GB. בגדול אני ממליץ ... למי שחשוב לו הדור שלישי ... מעבר לכך. הוא מספק את כל התכונות שקיימות במכשירים האחרים החדשים של נוקיה, לאו דווקא בדור 3--== עדכון חשוב לגבי המכשיר ==-- 3/1/2008 , המכשיר הוחזר על ידי לרשת סלקום, בעקבות תקלה לא ברורה שאף הטכנאים שלהם לא ידע לענות לי מדוע היא התחוללה, המכשיר יום קודם החל להתקע בצורה לא ברורה (מכשיר בן שבוע וחצי) ובסופו של דבר נתקע ללא שום אפשרות הפעלה או תיקון, המכשיר נלקח למעבדה המרכזית ואני אמור לקבל אחד חדש במקום במסגרת אחריות יצרן וביטוח שיש לי בסלקום, עם זאת ... הוסבה תשומת לבי לעלון שצורף בקופסת המכשיר על תקלות אפשריות במכשיר ואחת מהן הייתה התקלה של מכשיר תקוע. שימו לב לכך... שמדובר במכשיר חדש ובעל גרסה ראשונית ונסיונית של נוקיה 6267, ממליץ לחכות קצת למכשירים בעלי גרסת תוכנה חדשה יותר ונקייה מהבאגים הללו. מסכים איכותיים,מצלמה טובה, תומך בזכרון 4GB, נוח לאחיזה, מקשים יעודיים למוסיקה ורדיו. רמקול חזק.
גדול, מעט כבד, הלחצנים של המוסיקה / רדיו החיצוניים לא פעם נלחצו בכיס וזה הפעיל את המוסיקה אוטומטית.

טלפון סלולרי 6267 Nokia נוקיה