טלפון סלולרי 6070 Nokia נוקיה

ציון WiseBuy
עמיד ובנוי היטב, מקשים גדולים וברורים, פשוט לתפעול, משך פעולת סוללה
תגובות אטיות יחסית, לחצנים מעט קשים ללחיצה, מצלמה באיכות נמוכה
בשורה התחתונה
הנוקיה 6070 הוא מכשיר קטן, קל ונוח לתפעול, אף כי מעט אטי בתגובותיו. עיצובו מרובע וסולידי, וכמכשיר סלולרי הוא חף מיומרות וצנוע בתכונותיו. ה-6070 יכול להתאים לכל אחד – צעיר או מבוגר – שבסך הכול מבקש לעצמו טלפון פשוט כדי לשמור על קשר, במובן הישן והטוב של המילה.
אופן השימוש בנוקיה 6070 מאוד קל, הוא אינו מעוצב יפה לטעמי אך יש בו חלק מהפונקציות של היום. אני אישית לא הייתי קונה אותו.
- מקשים נוחים
- תומך JAVA
- קל לתפעול
- רדיו מובנה
- מסך 65,000 צבעים (יכלו יותר)
- אינפרא אדום (מלא קרינה)
- רמקול גרוע (24 פולי)
- מצלמה גרועה
אני אישית לא מתה על המכשיר.... ציפיתי ליותר מהמכשיר ה"יפה" הזה.... בקיצור- לא לצעירים שמחפשים מכשיר טוב.... אינני ממליצה עליו. אולי רק למבוגרים שמחפשים פלאפון איכותי, קל ונוח וגם יפה!!...
הפלאפון מעוצב יפה, קטן קל ונוח לשימוש. המקשים גדולים וישנן הרבה אופציות (יחסית...). איכותי!!
אינו דור 3, אין אפשרות לשמוע בו שירי MP3, ההקלטות ברמה נמוכה ביותר, המצלמה גרועה, הזיכרון קטן מאוד, והוא משעמם תוך זמן קצר ביותר.
טלפון חביב אך אם כי דל ומתחיל להמאס.אין תקשורת אין כלום ,רק אניפרא אדום וחיבור יו אס בי שלוקח כמה שנים למצוא לו כבל מתאים.בסך הכל טלפון שהוא רק לשיחות,לשלוח SMS וזהו אולי קצת לשמוע מוזיקה קטנה באיכות גרועה זה הכל.
פלאפון נוח וקל לתפעול,מקשים גדולים,קורא MP3 למרות הזכרון הקטן
נחמד לילד
רק אינפרא אדום,אין כבל USB מצורף,אין זיכרון גדול ואין חריץ הרחבה,רמקול שפועל רק על איכות של מונו ולא סטיראו.
פלאפון שימושי ויעיל.יעודי למי שחשובים לו השיחה ודברים בסיסיים בפון ולא רוח וצלצולים."ידידותי" לסביבה.מומלץ
נוח מאוד לשימוש
ספיקר חזק, צלצולים נעימים
קטן וקל
עיצוב יפה
אין USB
זיכרון מוגבל
המכסה של הסוללה עקשן וצריך להיזהר לא לשבור.
יש לי את הפלאפון הזה כבר חצי שנה ואני לא ממליץ עליו.אני כבר מחכה לרגע שיהיה אפשר לשדרג אותו.הפלאפון התקלקל לי בדיוק בחודש האחרון לאחריות. הוחלף סוללה ועוד איזה צי'פ.
סוללה מחזיקה הרבה זמן, יש רדיו איכותי, אינפרא-אדום, רשמקול, משחקי Java, אפשר להסריט
מאוד איטי, מצלמה באיכות ירודה, רק 3 מגה זיכרון שלא מספיק לכלום, חייב אוזניה בשביל רדיו, לא שומעים מספיק חזק וברור
מכשיר טלפון סלולרי פשוט ונוח. אין יותר מדי פונקציות, שום bells and whistles, אבל את העבודה שלו הוא עושה טוב מאוד. הקליטה טובה, השמיעה טובה, הסוללה חזקה ביותר, הוא עמיד ביותר, אמין ובעל ממשק נוח (כמו כל הטלפונים של נוקיה). יש מעט מאוד זכרון, אבל כן קיימת אופציה לצלצולי MP3, יש ארגונית נוחה (שוב, כמו בכל מכשירי נוקיה למינהם), צלצולים נעימים וחזקים.. מכשיר נעים שאפשר לסמוך עליו. למי שמחפש סלולרי פשוט ולא מעניינות אותו אופציות מיוחדות (או שאינו מוכן לשלם עליהן), זהו מכשיר מעולה.
נוח
אין פונקציות מיוחדות
שחר photo
שחר
20.05.2007
אממ.. לא משו אהבתי..חסר כל חדישות וכל ייחוד.לא נוח ולפי דעתי בכלל לא ממולץ.(אלא אם אתה לא רוצה פלא פון חדש ועדכני ואז הוא מתאים ביותר צכי קל מאוד להפעיל אותו.)אין כמעט זכרן בפלאפון ואי אפשר להוריד שירים כי אין כאבל (וגם אין מקום אפילו לשיר אחד) ואי אפשר להכניס כרטים זיכרון.כמו כן אין גם בלוטוס ואם תרצה להעביר משהו זה רק באינפרא אדום ולא מצליח תמיד. (גם ברוב הטלפונים אין אינפרא אדום כל שאי אפשר להעביר
הפלאפון מתאים לאנשים שלא צריכים יותר מידי בפלאפון.
הוא מאוד נוח לתפעול ובכלל לא יקר.
הוא גם לא מתקלקל ונשבר במהירות ..
לא מתוחכם חסר טכנולוגיות חדישות.
המצלמה באיכות ממש ממש גרועה אי אפשר לרואת כמעט מה מצולם. בלילה אי אפשר לצלם כלום אין זום.
מדובר במכשיר טלפון סלולארי מהדגמים האחרונים שיוצאים, אני רואה בו מחליף של נוקיה 3100 (המוכר גם כצביקה פיק) וזאת מכיוון שמדובר במכשיר מינימלי מבחינת תכונות אך איכותי ואמין ביותר. בעל תפריטים מוכרים מרוב מכשירי הנוקיה הקיימים, תומך קבצי MP3, רדיו, תקשורת PTT (PUSH TO TALK) סוללה מחזיקה היטב כיומיים שלוש ללא טעינה. מדובר במכשיר לאנשים שהשימוש שלהם בטלפון הינו מינימלי לחלוטין.
תומך קבצי MP3, רדיו, אינפרא אדום, נוח לאחיזה ובעל מקשים נוחים. מסך גדול.
המצלמה לא איכותית, אין לו זכרון כלל ללא אופציה להגדלה חיצונית, הצלצולים שלו חלשים מאוד.
שרון photo
שרון
10.04.2007
פלאפון פשוט מעולה!!!!!!!! קל לתפעול,ידידותי עם תוספות נחמדות כמו מצלמה וצילצולים שווים. קצת עבה אבל נוח!!
-מצלמה טובה
מחשבון נוח
הקלטות באיכות טובה
המון יתרונות
הפלאפון רצת עבה ואין המון זיכרון
טלפון מעולה , ידידותי מאוד לשימוש ,קל ונוח לדיבור הרדיו איכותי כמו גם נוחות הלחיצה על המקשים ,שווה ביותר ,
ידידותי מכל הבחינות , תפריטים , אחיזה , הקשה תפעול כללי
קצת איטי אבל זה זניח
קניתי אותו לפני חודש וחצי ואני מאוד נהנה ממנו.יש בו כל מה שאני צריך:א. מצלמה(לא משהו אבל בסדר)ב. רדיו(חבל שהוא לא פועל אם לא מחברים אוזניות)ג. מגיע אם צלצולים יפיםמתאים למי שלא רוצה פלאפון יקר מדי ולא משוכלל מדיממליץ בפאה מלא
מצלמה

איכות שמע מעולה
לא סליידר

מצלמה גרוע

וזו לא מצאתי עוד
טלפון מעולה, אם אינפרא אדום ,עינית ברורה תפריט ידידותי מאד (מתאים לנוקיה), מצלמה מעולה באיכות טובה, הסוללה לא נגמרת מהר. פלאפון יפה באיכות טובה, הבעיה היחידה היא שהרדיו לא עובד אם לא מחברים אוזנית והוא טיפה איטי... קניתי ונהנתי!
התפריטים ידידותיים המצלמה טובה וגם הרדיו הסוללה מחזיקה המון והוא מאד יפה. איכות שיחה מעולה (מגיע אם צילצולים יפים..).

שווה לקנות!
הרדיו לא עובד אם לא מחברים אזנית והוא טיפה איטי.

חוץ מזה ממש לא מצאתי!
לדעתי פלאפון פשוט מאכזב מאוד, המצלמה ממש נחותה עם איכות מאכזבת, התפעול של המכשיר לא מסתדר, חבל אכזבה גדולה.
הנדסת אנוש מעולה, מסך טוב חוץ מזה לא מצאתי שום יתרון.
איכות צליל נמוכה, עיצוב מאכזב באיכות, מצלמה נחותה ביותר, טעינת ישומי JAVA איטית מאוד.
את המכשיר קניתי בדצמבר 2006 בשל הצורך במכשיר בסיסי ואמין. סך הכל המכשיר מוצלח מאוד ופועל מצויין. אין בו הרבה שכלולים (למעט מצלמה) אבל עושה את העבודה למי שמעוניין בפלאפון אמין שיחזיק מעמד מספר שנים.
ממשק ידידותי: תפריט קל להפעלה, קיצורי דרך מהירים וחיפוש קל באנשי הקשר. איכות השמע טובה מאוד (גם ברמקול), עיצוב יפה ואלגנטי.
זמן התגובה של התפריט מעט איטי, מחיקת הודעת טקסט ע"י בחירת האפשרות בתפריט ולא ע"י לחיצה ארוכה על "מחיקה", מטען לא שגרתי.
אורח photo
אורח
25.12.2006
שווה שווה שווהמיועד למי שמחפש מכשיר בסיסי נוח אסטטי זול, ואמיןובסוף מקבל עוד הפתעות כמו רדיו ומצלמה ממש נחמדים
ממשק נוח
מכשיר אסטטי נוח להפעלה
רדיו וספיקר מעולים
פשוט אין
פלאפון טוב אבל תמיד יש לזכור שתמיד יש פלאפון יותר טובים ובכל יום יוצא פלאפון יותר ויותר טוב ולאט לאט מחירי המכשירים הישנים יורדים (לדוגמא פעם נוקייה 3100 (-הנוקייה הכחולה) עלתה 1230 ש"ח!והיום היא עולה בין 500 - 1000 ש"ח!!) אז אני ממליץ אבל לא הרבה...
פלאפון טוב, מקשים נוחים, סאונד מ-ע-ו-ל-ה! וכמובן השם: "נוקייה" מדבר בעד עצמו.
אין mp3 , אין בלוטוס' , מסך די קטן, רזולוציית מצלמה מאוד מאוד נמוכה (0.3 מגה פיקסל), מטען לא שגרתי לנוקייה, וזהו לא מצאתי עוד....

אחרון
1 2 3