LG

1280x1024
סוג תאורה:

LCD

נמצאו 42 חוות דעת על מוצר מסך מחשב LG L1970HR

המסך בסך הכל ברור וחד - אם כי בהיר מדי בעבודה השוטפת, ניתן להוריד קצת את הבהירות אבל אז הלבן הופך לאפור, בסרטים ובמשחקים המסך מתפקד מעולה אבל למי שצריך אותו רק בשביל עבודה שוטפת כמו אופיס ואינטרנט שיחפש מסך עם ניגודיות נמוכה יותר.
ברור מאוד, מעולה למשחקים וסרטים
הבהירות גבוהה מדי לעבודה רגילה,
הרגל של המעמד קשה מאוד לפתיחה אפילו אם קוראים את ההוראות.
מסך מעולה! עיצוב מדהים, חדות טובה לקריאת טקסט, אפשרות כיוון המסך למעלה ולמטה וגם אפשרות שינוי זוית הצפיה בקלות רבה.אצלי הוא מוגדר ברזולוציה 1024X768 וזה עובד מצוין על כל המסך (אין שטחים "מתים").בקיצור מסך מצוין.
עיצוב חדות ומהירות תגובה מעולה.
לא מצאתי.
אחלה מסך שבעולם, נראה מדהים (פיזית) ומראה בצורה נהדרת!איכות צבעים שלא מהעולם הזה,הדבר היחיד שמצאתי טיפה בעייתי זאת הרגלית, כדי לפתוח אותה יש ללחוץ אותה פנימה ואז לשחרר אותה אם איזה כפתור כזהואם מנסים בכוח אז יש מצב שתצליחו לשבור אותה...אבל זה ממש שטויות ובאמת שלא צריך להיות שיקול - כמה פעמים כבר מתעסקים עם פתיחה של רגלית - שזאת תהייה הבעיה של המסכים בעולםהחיבורים שלו נמצאים על הרגלית מאחורה שזה מעולה כי לא צריך להתעסק עם המסך עצמו כדי לחברם ואין בעייה לכוון את המסך בלי שהכבלי יציקובקיצור ממליץ בחוםנ.ב.כנראה שתצטרכו להקהות אותו בהתחלה כי אחרת הוא כואב בעיניים
זמן תגובה - 2MS
מעולה למשחקים ולסרטים
הפתיחה של הרגלית...
מסך גדול! ואני מתכוון לזה במלא מובן המילה...עברתי אליו ממסך 17" וההבדל בגודל התצוגה הוא עצום! (בייחוד עם המסגרת הסופר-דקה שלו)לאחר כוונון קל של צבעים וניגודיות הגעתי לתוצאה מושלמת, והשתמשתי ברזולוציה המקסימלית של 1024X1280 כדי להגיע לחדות מרבית.סרטים, ובייחוד משחקים, נראו מצוין במסך וללא כל זכר למריחה או לצבעים לא אמיתיים.בקיצור: שווה את הכסף! מסך משובח שעונה על כל הציפיות שלי ויותר!
רואים מצויין, צבעים חיים ומדוייקים, לא יקר לעומת מה שהוא מספק. ניתן לשנות את זווית הצפייה וגובה המסך מהרגל שלו.
הרגל קצת מסובכת לפתיחה כשהמוצר מגיע אז לא מומלץ להפעיל כוח (יש הוראות פתיחה!). חוץ מזה לא מצאתי עד עכשיו שום חסרון!
אורי photo
אורי
26.02.2007
יש לי את המסך הזה ואני מאוד מרוצה ממנו !תמורה טובה לכסף!לא יקר , ונותם ביצועים מעולים כאשר מחברים ל dvi
חד , ברור , וגדול!
שווה את המחיר.
רכשתי את המסך לפני מספר חדשים בהמלצה של ידיד ואין לי בעצם אף מילה רעה עליו. למרות שאני לא משתמשת למשחקים, המסך נהדר. התפנה לי המון מקום על השולחן, והמסך מאד אסתטי ואיכותי.ראיתי מסכים אחרים כמו מאג, אבל הם לא מתקרבים לאיכות הצפיה שלו.
איכות צפיה גבוהה
מסך יפה ומשדרג כול שולחן.
עוד לא מצאתי
אורח photo
אורח
18.02.2007
אם אתה מחפשים מסך דק אז זה בשבילכם , תענוג להסתכל בגודל כזה, מתאים במיוחד למי שמסתכל הרבה בסרטים ומשחק במשחקים
עיצוב יפה נורא .
שולים קטנים שנותנים לוק יפה
איכות גבוהה
מכל הצדדים רואים באיכות גבוהה
אממ .. לא מצאתי עדיין מקווה שהוא ישמר הרבה זמן
המסך איכותי ביותר באיכות התצוגה שלו, ומומלץ מאוד בזכות האיכויות הרבות האחרות שלו והמחיר המשתלם לאיכויות כאלה. אפשר להגיד שהוא עונה למשפט "הכי יותר בהכי פחות".
גודל מושלם (לא גדול מדי ולא קטן)
אפשר להחליף בקלות בין מצבים מוכנים מראש
שליטה נוחה בהגדרות
מהירות תגובה מעולה
עיצוב יפה (בייחוד הרגל)
ה-DVI הוא לא ממש יתרון כי, למעשה, הוא מגביל את אוסף האפשרויות. מוזר, לא?
גרוע במיוחד, הרכבתי את המסך ומיד התחרטתי,לא רואים בו טוב,סרטים רואים עם ריבועים !! כל הזמן צריך לשחק עם האור כי באינטרנט זה יותר מידי כואב בעיניים ולתמונות וסרטים זה חשוך מידי, רק במשחקים רואים בו מעולה !,אז באמת למי שרוצה את המסך למשחקים שיקנה,מי שרוצה ליותר ממשחקים וגם עבודה באינטרנט וצפייה בסרטים זה לא המסך!
גדול, מעוצב יפה, ומגיב מעולה למשחקים
הרגל של המסך,קשה לפתוח ואי אפשר לשחק עם הגובה,רואים גרוע
המסך מעולה. ממליץ עליו לכל מי שרוצה להנות מסרטים, משחקים.קניתי כרטיס טלוייזיה בגלל המסך ורואים בו מצוין.השוליים של המסך דקים מאוד (יורדים מ- 2 ס"מ) דבר המעניק למסך אשליה של מסך גדול יותר.
ניתן לכיוון למטה למעלה
מנגן סרטים באופן חלק
במשחקי מרוצים מראה יפה בלי זיופים.
עוד לא מצאתי....
אולי קצת יקר
באמת שאין לי מה לכתוב לפי מה שכולם אומרים זה מסך בין הטובים שישאבל שאלה קטנה האם יש לו HD ככה אפשר לראות סרטים מצוין
לא יודע עדיין אין לי תמסך אבל הבנתי שהוא ממש ממש ממש טוב וגם המיליסקנד והיחס נגודיות שלו ממש טוב!
לפי מה שהבנתי המעמד שלו עושה בעיות אבל זה משהו קטן וגם הכיוונים שלו אבל לא נורא זה לא משהו שיהרוס את כל המסך
מסך מעולה, עד עכשיו עמד בנסיונות (וידאו, טקסט, משחקים וכו')החיבור בDVI שיפר מעט חדות בטקסט, בשאר לא הבחנתי בהבדל מהותי. מסופק עם 2 כבלים, DVI-D ו VGA רגיל.חדות וחיות צבעים מדהימים.בחנות ליד מסך הסמסונג 931BF נראה טבעי יותר, אבל שניהם באמת נפלאים.אחריות 3 שנים ישירות ע"י היבואן למוצר עצמו וללא קשר למקום בו נקנה.
חד
צבעיים חיים וטבעיים
ידידותי מאד, ממשק בחומרה ובתוכנה
חזות מרשימה ואלגנטית
LG פספסו קצת בהנדסת האנוש, פתיחת הרגל של המסך, למרות ההוראות המצורפות, אינה פשוטה ומצריכה יותר מדי התעסקות. וזה החיסרון היחיד.
מחיר מאוד סביר למסך 19 אינץ עם ביצועים כאלה, וחברת lg . יש לי אותו כבר חודשיים ואני מאוד מרוצה ממנו וממליץ בחום על המוצר.2 החסרונות שהצגתי הם ממש שוליים ולא צריך להתייחס אליהם בהתעניינות לקניית מסך איכותי.
מסך מעולה,חדות התמונה מצויינת, החיבור הדיגיטלי באמת הוסיף לחדות הטקסט, ביצועים מעולים למחיר סביר.
*-רגלית
*-צריך להזיז עם הבסיס בכדי להזיז את המסך לצדדים
טל photo
טל
26.12.2006
המסך נקנה בעקבות המלצות חמות מהאתר הזה ולאחר חיפוש של כחודש וחצי, והושווה עם מסכים דומים של של Samsung ו Sony .החדות של המסך מדהימה בהשוואה למסכים אחרים , קצב הריענון מהיר ועומד יפה בסרטים . כמעצב העובד עם תוכנות תלת מימד ותוכנות גראפיות כבדות מאוד , עליי לציין שבניגוד למסכים אחרים ,(חיברתי שני מסכים לאותו מחשב בחנות בה קניתי ), בהם לא רואים תמיד קוים ונקודות , במסך זה כלום לא נעלם והחדות הצבעונית מדהימה . ממשק וכיוון המסך נוחים וקלים להפעלה , עיצוב המסך יפה מאוד , הוא דק מאוד ומשאיר המון מקום על השולחן .
הוישרים של המסך הזה עובדים נהדר .
רגלית קצת בעייתית בפתיחה - הצמידו את הרגלית לגב המסך , ולחצו תוך כדי על הכפתור השחור .
מסך טוב באופן כללי, נתונים טובים על הנייר אף על פי שלפחות אצלי הוא לא מקיים כ"כ את מה שהבטיח ולכן קצת התאכזבתי למרות שיכול להיות שזו לא בדיוק אשמתו. אצלי לפחות נראות מריחות דיי חזקות במסך אך המריחות הן יותר מעין ריצודים ולכן אני נוטה לחשוד בכרטיס מסך שלי -6600GT. מי שמתכוון לרכוש את המסך הזה אני ממליץ לו באופן כללי להצטייד בכרטיס מסך חזק מסדרה 7 ומעלה של נוידיה או 1XXX אצל ATI. למרות זאת, הוא מציג צבעים באופן נהדר ובסה"כ התמונה שלו טובה מאד.לסיכום, גשו לראות אותו בחנות קודם ותריצו עליו כמה משחקים וסרטים ותבדקו היטב שאין מריחות. למרות הנתונים שלו, אצלי הוא מורח. אם יש לכם כרטיס חזק ואתם מוצאים שהוא לא מורח אז תתחדשו כי בסה"כ הוא מסך מצוין.
-תמונה טובה
-עיצוב נקי ויפה
-זול יחסית
-אחריות טובה מבית טוב
-תמונה טובה וצבעים יפים וחדים
-(כנראה) לא מתאים לכרטיסים ישנים יחסית ולכן מורח
-מעט מסובך להתקנה
-לא מבטיח ב 100% את מה שמובטח ע"פ המפרט הטכני
לא השוייתי מול מסכי 19 אינטש אחרים. אם גם האחרים פועלים היטב רק ברזולוציה המקסימלית, ניתן להסתפק במסך 17 אינטש.
כפי שכבר נכתב: המסך יפה, גדול, דק, מהיר ועם יחס ניגודיות טוב.
יש יותר מ-10 מילים.
חייבים להשתמש ברזולוציה 1280X1024, אחרת האותיות לא ברורות וחדות. מאחר וכמעט כל דפי האינטרנט מתוכננים למסך 1024X768 - יתקבל שטח ריק בצדדים.

אחרון
1 2 3