טלפון סלולרי Motorola V3X מוטורולה

נמצאו 40 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Motorola V3X מוטורולה

אלעד photo
אלעד
26.08.2006
מומלץ מאוד. (הציון שלי 8.5)מה עוד אפשר לצפון ממכשיר כזה.לעומת ה V3 הראשון, שיפרה מוטורולה את איכות המצלמה והוסיפה חריץ להוספת כרטיס זיכרון.המכשיר מגיע עם כרטיס זיכרון בגודל של 64 מגה עם אפשרות להרחבה (עד 512M).
טלפון מעוצב מבית מוטורולה. הרקע על המסך מופיע גם במסך החיצוני.
רזולוציה מדהימה ואיכות צבעים מדהימה. צילום פוטו ווידאו איכותיים.
מכשיר דור שלישי שבאמת עושה את העבודה שלו. מצלמה פנימית וחיצונית + פלאש. תומך בלוטוט. עיצוב איכותי קליל ומדהים !!!
למכשיר המדהים הזה יש גם כמה חסרונות.
הספק הסוללה נמוך מהמצופה. והסוללה אוזלת תוך יממה אחת בלבד!
משום מה במוטורולה החליטו להצמיד את שני הרמקולים בצמוד אחד לשני - ככה שלא שומעים ממש טוב מוסיקה רועשת עם באסים.
אבל עדיין, איכות הרמקולים סבירה.
מומלץ לקנות המכשיר מעולה, אני קניתי ברשת אורנג' ומאוד מרוצה,שמיעה איכותית, נגו MP3 איכותי, מצלמה איכותית, כולל ה-וידאו,ושכחתי גם איכות הטלפון טובה מאוד. מומלץ.
מכשיר מעולה, MP3 מצויין איכות סאונד מעולה, במיוחד ה-באסים, המצלמה איכותית, כולל פלש, כולל וידאו איכותי, איכות השמיעה ב-טלפון מצויינת, מיגוון גדול של אפשרויות, איכות וחדות המסך מעולה,
הבטריה נגמרת מהר מידי כאשר משתמשים במשחקים, הטלפון אצלי כ-חודש, ולא מצאתי חסרונות. חבל שאין רדיו.
זה הפלאפון לכל מי שרוצה להשקיע על פלאפון מצויין כול מי שמעוניין בפלאפון טוב זהו הפלאפון מניסיון יש לי אותו
פלאפון מדהים פשוט מדהים יש בו הכללל מצלמה מצויינת פלאש חזק MP3 מצויין מסך ברור בקיצור מצוין
אין הרבה חסרונות חוץ מזה ששומעים בו קצת חלש חוץ מזה הוא פשוט מצויין מצויין מצויין
אם כבר חסרונות , אולי הרמקול שלו חלש יחסית ל-E1000 אבל יסחית ל-V3 הרגיל ועוד מלא סלולארים הרמקול דווקא אחלה באמת לא כזה חלש ואפילו מעולה ...בקיצור הטלפון עשיר ביתרונות ואני ממליץ עליו בלי כל ספק!
סלולארי תותח וכל מילה אחת אחרת מיותרת
(למרות שביקשו פה למעלה 10 מילים)
שיקנאו כולם!
מה תוכלו כבר למצוא בו חסרון ?? מסך שכזה,מצלמה שכזו , זכרון ענקי עיצוב ממש הכי טוב בארץ או ליתר דיוק בעולם! באמת טלפון משוכלל לדעתי הכי טוב שקיים כיום בארץ , בעצם בעולם! הוא לא סתם זכה המכשיר הטוב בעולם 2006 בתערוכת קאן.
אם היתי מוצא בו חסרונות זה בגלל שאני בן אדם מפונק מה אני צריך יותר ממה שהוא מציע לי (?!)
אריק photo
אריק
18.07.2006
מכשיר אחד היפים ביותר שישכיוםבשוק, מציע מגוון אפשרויות אי אפשר להשתעמם ממנו. ההמלצה שלי לקנות..
עיצוב מדהים
אפשרות להכנסת סרטים מוזיקה בפורמטים שונים+אפשרות להרחבת הכרטיס.
פלאש מאוד חזק שמשמש גם כפנס.
מלמה באיכות גבוהה מאוד
סוללה מאוד חלשה נגמרת מהר,
5 שעות דיבור הסוללה נגמרת. הממשק יכול להיות לפעים מסובך למי שלא מבין ידע טכני יותר מידי.
חוץ מזה אין!
במחיר סביר בהחלט מספק את הסחורה !!ממליץ עליו בחום למי שרוצה דור 3 לא יקר מחברה ידועה בעלת אחריות ושם עולמי .
אלגנטי ויפייפה
מסך תצוגה רחב בעל רזולוציה מדהימה וחדות תמונה יפה מאוד !
ספיקר חזק
הוא מעט מאוד כבד
טיפה עבה ורחב
חבל שאין רדיו
יש מעט בעיות בממשק שהוא לא כל כך נוח כפי שקודמי ציינו אבל ניתן להתגבר על המגבלה
יש בעיה של ספיקר שנשמע נורא ,כנ"ל עוצמת השמע של הקול הבוקע כשמדברים אינו חזק מספיק
נראה מאוד עדין !
הבטריה נגמרת מאוד מהר
לעיתים קרובות עושה בעיות בתקשורת כגון: שיחה נכשלה
המכשיר הזה מהמכשירים האלגנטיים יותר כיום. ניתן למצוא עליו מבצעים לא רעים היום.אני ממליץ עליו רק למי שיש חוש למחשבים ויכול להשתלט עליו כי אחרת מרבית הפונקציות שלו פשוט לא יהיו נגישות מספיק. (ממשק מסורבל!).
אלגנטי, משוכלל, איכות שמע מצויינת, מצלמה באיכות סבירה, מסך מעולה וחד, הדיבורית אוזניות טובה מאוד.
הממשק נוטה להיות מסורבל. פונקציות פשוטות דורשות יותר מדי לחיצות. לא מצאתי דרך לתפעל את המכשיר תפעול בסיסי כשהוא סגור כמו העברת שיחה ישירות לרמקול. רמקול מעוות צלילים גבוהים וחלש באופן כללי.
טלפון עם הרבה מאוד שטויות וכל מה שאדם ממוצע מבקש מסלולר- אפילו יותר המלצה שלי- v3iשהוא נראה כמו הוי 3 הרגיל, הרבה יותר יפה לטעמי, ויש לו מספיק זכרוןחוץ מזה אין לו את הנורה המבהבת הזאת..אם המשקל והגודל לא מפריעים לכם יתר על המידה- קחו אותולמי שזה מפריע- לכו על הוי 3 איי- יפה יותר, קל יותר, פשוט יותר.
טלפון יפה ואלגנטי עם המון פונקציות ואפשרויות, מצלמה יחסית איכותית, זכרון רחב והרבה פוזה
מאוד מגושם, יחסית כבד... עבה ביחס ל-
v3
משהו שממש מעצבן- יש לו נורה כחולה כזו וכשטוענים אותו היא דולקת ונכבית, ובלילה זה ממש מפריע, זה מאיר כמו פנס

1 2 3
ראשון