*ממשק מהיר ופשוט.
* מצלמה מדהימה - 2 מגה פיקסל.
* רמקול נחמד שנמצא בצידו האחורי של המכשיר.
* עיצוב מדהים - מקשים שטוחים , מראה יוקרתי.
נמצאו 40 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Motorola V3X מוטורולה

אוקי, V3X - המכשיר הטוב ביותר שהיה לי.העיצוב שלו מדהים, צדפה יוקרתית, מקשים שטוחים וגדולים. המכשיר עשוי גומי עדין ונעים למגע שעוזר ליוקרתיות שלו.בזמנו שחיפשתי את המכשיר, רציתי מכשיר זול שבו אני יקבל את המצלמה הטובה והאיכותית ביותר, ולכן לקחתי אותו. המכשיר נוח לתפעול שכן יש לו את המערכת הפעלה הרגילה והמוכרת של מוטורולה - קלה ונוחה לשימוש.בסך הכול, V3X נותן תמורה מלאה למחירו שדרך אגב הוא די זול גם בחנויות פרטיות וגם "בחברות הגדולות"*סוללה קצת חלשה בשימוש מאסיבי.
*המכשיר יהיה טיפה גדול לאנשים מסוימים (לי הוא ממש לא).
*המכשיר יהיה טיפה גדול לאנשים מסוימים (לי הוא ממש לא).

דניאל
06.03.2007
אני קניתי את המכשיר הזה ואני מאוד מרוצה ממנו יש לו הכל הוא מעוצב מאוד יפה קניתי אותו ליפני יומים והוא לא עשה לי תקלות רק אני ממליץ למי שקונה אותו לא לטרוק את הפומית של הטלפון כי הוא נורא עדין אבל בכול זאת זה מכשיר מהמם אני ממליץ עליו בחום רוצו לקנות.היתרון של המכשיר הזה לפי דעתי הוא המצלמה יש לו מצלמה 2 מגה פיקסל חדה מאוד ואיכות יפה
אין לו הרבה חסרונות רק המצלמת וידאו שלו לא משהו והרמקול חלש טיפה אבל עדין זה מדגמד לעומת היתרונות שיש בו זה מכשיר פצצה אני ממליץ עליו

מסך מאוד נוח,אופציות המון וכמובן אפשר להכניס כרטיס זיכרון! מוזיקה די טובה במוצר כאשר שומעים עם אוזניות. אני לא הייתי ממליץ למי שלא נימצא בבית כל יום. כי דורש טעינה מידי יום. המון אפשריות! נורא יפה מצלמה מאוד טובה ושווה. צילמתי המון תמונות. טוב בעיקר לנוער.
קליטה רעה,סוללה חלשה,לפעמים מפספס שיחות.

רקפת
30.01.2007
פלאפון דיי בסדר הוא כבר 5 חודשים אצלי ועדין לא עשה לי בעיות ולא בדיוק הייתי עדינה איתו הוא נפל מלא וקיבל מלא מכות והוא עדיין שורד! אבל זה יותר פלאפון צעצוע מאשר פלאפון לשיחות אז מי שמחפש את כל השטיות החדשות של הפלאפונים של היום יכול למצוא בומצלמה מצוינת איכות מעולה! העברה מאוד נוחה של הקבצים מהמחשב לפלאפון ומהפלאפון למחשב. איכות תמונה מהורדה טובה מאוד!
רמקול דפוק לא שומעים כלום!!! (אבל עם האוזניות שומעים טוב) וידאו ממש לא טוב... טיפה גדול מידי

muli
25.01.2007
טלפון גרוע !!!קניתי אותו לפני כ 5 חודשים ולמרות כל ההמלצות של רשת השיווקכל מה שאמרו היה טעות גדולהמה שחששתי מכל קרהיש למכשיר בלוטוס
שעון מעורר שפועל גם עם המכשיר כבוי
שעון מעורר גרוע
עושה איתחול בלי שום סיבה
אחרי שנתקע עם יש לכם כח חכו 5 דקות הוא יעשה איתחול
שעון מעורר גרוע

מומלץ .המכשיר ספג הרבה ( וכשאני אומר הרבה , זה הרבה ) נפילותולא קרה לו דבר . הוא עובד רגיל , אמנם הוא עבה אבל מסתדרים .אומרים שהוא טנק . אבל לטעמי הוא בגודל של טלפון נורמלי . בחרתי בV3X כי הוא נראה טוב , מבחינה כספית הוא מצויין הוא דור 3 ( אני אקח את זה כיתרון וכחיסרון .. )קניתי אותו לפני חודש . יפה ,
מצלמה טובה
יש בו באג בשעון מעורר .
יש בו באג בשעון מעורר .

חווה
15.01.2007
מכשיר נחמד מעוצב יפה אבל אחרי שימוש בו התאכזבתי המחיר שלו יחסית גבוה למה שמקבלים אבל בכול זאת מכשיר דור שלישי צילצולים יפים רק חבל שחלשים מאודמצלמה טובה זכרון גדול
מסורבל גדול וכבד הספיקר גרוע הצילצול חלש
וידאו באיכות גרוע
וידאו באיכות גרוע
נגן אפ שלוש לא איכות שומעים מאוד חלש

מדובר במכשיר מאכזב. מסורבל להפעלה ולא ידידותי. רכשתי אותו לפני כשלושה חודשים וביליתי ימים בתיקון תקלות. ממליץ לא לרכוש אותו.מרשים. מצלמה איכותית באופן יחסי. זכרון גדול.
מאוד מסובך להפעלה. הרבה פונקציות ואפשרויות אבל אין עדיפות ברורה לפונקציות הבסיסיות. תקלות הגיעו בזו אחר זו.

לא משו .. איכות אמפי 3 כמו של מירס. אמפי 4 ? הטלפון נכבה באמצע. אם אין לך יותר מ-256 מגה בייט הטלפון לא יכול לעמוד ב"עומס" . טלפון אחד הגרועים .אין כמעט...אמרו שהוא נכנס לכיס בקלות..אבל עד שמכניסים ומוציאים? שעות !
גדול ועבה יחסית לפרסומת אין בו שום דבר טוב. ממליץ בחום על נוקיה ולא מוטורולה.

מדובר במכשיר מעולה. החסרונות שלו מתגמדים לעומת היתרונות. לפי דעתי, מבחינת עיצוב, המכשיר לוקח כמעט כל מכשיר אחר שקיים, גם את החדשים מאוד - העיצוב פשוט מדהים וסופר אלגנטי. המסך - ללא ספק מדהים ולא פחות טוב מהרבה מאוד מסכים חדשים יותר. המצלמה איכותית מאוד והממשק שלה נוח וידידותי.קשה להגיד על המכשיר שהוא מושלם [אין דבר מושלם לדעתי..], הייתי נותן לו 4.5, אבל מכיוון שאין אפשרות לדירוג כזה ומגיע לו יותר מ - 4, אני נותן לו 5.עיצוב יפייפה ואלגנטי
מסך מדהים וחד מאוד
ממשק שלוקח זמן להתרגל אליו
הפלאש של המצלמה דיי חלש [למרות שהוא שימושי מאוד בצילומים מקרוב]
טיפה כבד
ממשק שלוקח זמן להתרגל אליו

מכשיר נחמד הוא יפה אבל אני לא הייתי ממליץ עליו הייתי לוקח מכשיר אחר...מכשיר יפה בעל מסך גדול די איכותי
מצלמה 2 מגה פיקסל
יחסית למצלמות 2 מגה פיקסל המצלמה פה לא איכותית
וידאו באיכות מחפירה
וידאו באיכות מחפירה
נגן אפ שלוש לא איכות שומעים מאוד חלש

מכשיר מעולה, קניתי ואני מאוד מרוצה.מומלץ להוריד משחקים ותוכנות מ moto-il.net ככה לא משלמים עליהםמצלמת 2mp
העברת קבצים בינו לבין המחשב נוחה מאוד
פלאש חזק מאוד, ממש פנס
רמקול חזק מאוד, אפשר לדבר ממרחק של 2 מטר בלי בעיה
זמן טעינה קצר מאוד (אני משתמש במטען המקורי)
העברת קבצים בינו לבין המחשב נוחה מאוד
פלאש חזק מאוד, ממש פנס
רמקול חזק מאוד, אפשר לדבר ממרחק של 2 מטר בלי בעיה
זמן טעינה קצר מאוד (אני משתמש במטען המקורי)
קצת עבה, אבל זה בקושי מורגש.
המסך הקדמי כבה ולא מציג את השעה, אבל בטח יסדרו את זה בגרסה הבאה של התוכנה.
ה bluetooth אטי כיאה למכשירי מוטורולה.
בשביל להעביר קבצים צריך לעבוד לניהול > העתק, למרות שיש אפשרות להשתמש ב bluetooth די מבלבל אבל לא משהוא רציני
כאשר הוא נטען הוא מהבהב באור כחול חזק, די מפריע כאשר ישנים באותו חדר, אבל אפשר לשים במגירה או לטעון מוקדם יותר (כאשר הטעינה הושלמה האור מפסיק)
המסך הקדמי כבה ולא מציג את השעה, אבל בטח יסדרו את זה בגרסה הבאה של התוכנה.
ה bluetooth אטי כיאה למכשירי מוטורולה.

המכשיר הקודם שלנו, מוטורולה RAZOR הפשוט היה בנוי כמו טנק, הוא נפל אינספור פעמים וספג חבטות קשות ועבד בלי בעיות. המכשיר הזה בנוי בצורה ירודה. אם זה היה רק שלי שנדפק ותוקן אז ניחא, אך התקלה שבה וחזרה בשני מכשירים. המחיר גבוה והאכזבה עמוקה, התמורה עבור הכסף גרועה.עדיף לקנות דגם אחר אם דור שלישי כל כך חשוב.לפני יומיים פרצו לנו לרכב והמכשיר נגנב. בשום פנים ואופן אני לא מוכן לשלם שוב מחיר גבוה כל כך בשביל כזה מוצר ירוד, עברתי למכשיר הקודם ולא חסר לי מכשיר המגושם והמסורבל הזה.די נהניתי מהוידאו כי קניתי מכשיר זהה לאישתי.
כמו כן דור שלישי קולט ביפן (קיבלנו חשבון רציני מאידך).
יש הרבה פיצ'רים (למי שזקוק להם)
כמו כן דור שלישי קולט ביפן (קיבלנו חשבון רציני מאידך).
יש הרבה פיצ'רים (למי שזקוק להם)
המיקרופון אינו רגיש, וצריך להחזיק את המכשיר מאוזן כדי שישמעו אותך בשיחה (כל הזמן אמרו לי "מה? לא שומעים?"
מעבר למצב ספיקר (דיבורית עם רמקול) מצריך כמה לחיצות בתפריטים (במקום במקש אחד) כך שזה בלתי אפשרי בזמן נהיגה.
כבד, מגושם
הכי גרוע:
איכות הבניה של המכשיר ירודה, המגעים רופפים וכאשר סוגרים אותו המכשיר מתכבה. לא רק בשלי אלא גם בשל אישתי. גם לאחר שהמכשיר תוקן התקלה חזרה לאחר כמה שבועות שבהם נזהרנו מאוד שלא "לטרוק" את המכשיר.
במכשיר של אשתי ישנו טור של פיקסלים שרופים בצג, היא מעדיפה שלא לתקן את זה כי לא שווה לה לבזבז זמן במרכז שירות ולהסתכן שתקלה אחרת תצוץ.
כבד, מגושם
הכי גרוע:

נראה יפה, אבל בסופו של דבר הוא מכשיר סלולרי רעכי לא שומעים אותו מספיק חזקמצלמת סטילס ווידאו באיכות נמוכה ביחס למצלמות סטילס ווידאו יעודיות אך עדיין באיכות טובה יותר מרוב הסלולרים שבשוק עכשיו (ספטמבר 2006)
מגיע עם 64 מגה-בייט וניתן להרכיב ולשים לו כרטיס זכרון בשם "micro SD" שנקרא גם בשם "trans flash" ה-V3x תומך רשמית בכרטיס הרחבה לזיכרון של עד 512 מגה-בייט, אך הוא יקבל גם כרטיס של 1 ג'יגה-בייט אבל יפעל יותר לאט עם 1 ג'יגה-בייט.
ניתן לעשות שיחות וידאו
התקשרות ע"י אמירת שם איש הקשר בלבד(אחרי לחיצה על כפתור יעודי)
יכול לשמש כמודם סלולרי טוב למי שמסתובב עם לפטופ אבל האינטרנט הזה יקר מאוווווווד
מתחבר למחשב יפה ניתן לעשות גיבוי לאנשי הקשר,להעביר מהאווטלוק את הפגישות וניתן לערוך בקלות אנשי קשר מאנגלית לעברית(טוב בעיקר למי שהיה לו מכשיר ישן ואנשי הקשר היו רשומים באנגלית)
יש מתג שמעביר את המצלמה מצילום מקרוב אך שאפשר לצלם משהו במרחק ס"מ מהעדשה וזה לא יצא מטושטש
ניתן לעשות שיחות וידאו
התקשרות ע"י אמירת שם איש הקשר בלבד(אחרי לחיצה על כפתור יעודי)
יכול לשמש כמודם סלולרי טוב למי שמסתובב עם לפטופ אבל האינטרנט הזה יקר מאוווווווד
בדוגרי למכשיר אין יותר מדי יתרונות ואני די מאוכזב ממנו
1.לא שומעים בו טוב, לא בגלל שאין קליטה אלה בגלל שהעוצמה של הרמקול שבאפרכסת חלש, גם הרמקול של הספיקר, חלש מאוד, לכן אי אפשר לשמוע שמתקבלת שיחה אם אתה בחדר הסמוך כי פשות לא שומעים את הצלצול אפילו שמגדירים את העוצמה המקסימלית לצילצול
כנ"ל לגבי שעון מעורר, לפעמים אני פשוט לא מתעורר כי הצלצול לא מספיק חזק
יש לו בלותוס' לכן אמור להיות אפשרי להעביר קבצי תמונות או שירים ממנו לסלולרים אחרים שתומכים בבלותוס' בפועל ניסיתי וזה הצליח להעביר רק לסלולרי V3x אחר, כשניסיתי להעביר לסלולר של נוקיה הוא זיהה את המכשיר אבל לא הצליח להעביר את הקובץ.
2. הוא עדין רגיש ושברירי מדי
3.ממשק משתמש לא משהו
4.הנדסת האנוש של המכשיר לא משהו, הכפתורים של האותיות בגודל של חיידק לכן לא נוח לכתוב SMS, הכפתורים שבצידי המכשיר ממוקמים בדיוק איפה שהאצבעות אוחזות במכשיר לכאן הרבה פעמים הם נלחצים בלי כוונה וגורמים למכשיר להפעיל כל מיני פונקציות שבכלל לא לציתי כמו צילום סטילס או וידאו זיהוי קולי, הגברה, הנמכה וכו'
במסך החיצוני לא רואים את השעה כי הוא כבוי רוב הזמן לשמור על הבטריה כך שבשביל לראות מה שעה חייבים לפתוח את המכשיר
בטריה נגמרת מהר מדי צריך להטעין כל יום
כנ"ל לגבי שעון מעורר, לפעמים אני פשוט לא מתעורר כי הצלצול לא מספיק חזק
2. הוא עדין רגיש ושברירי מדי
3.ממשק משתמש לא משהו
בטריה נגמרת מהר מדי צריך להטעין כל יום

מכשיר יפה עם עיצוב מרשים מאד ואיכותי מאד אם אתם מסתדרים עם מחשב באופן טוב אז תוכלו להסתדר יותר עם הממשק ואם מסתדרים פחות עם מחשב אז יהיה לכם קשה יותר להסתדר איתו שבסה"כ אני מאמין כשמתרגלים לממשק שלו אז יכולים להסתדר איתו יופי!!!!ההמלצה שלי זה לקנות את המכשיר למי שאוהב את כל הדברים הקטנים שהוא עושה וגם למי שרוצה דור שלישי!!!!הניקוד שלי 9מכשיר יפה בעיצוב צדפה מסך עם 265 אלף צבעים מסך חיצוני ציבעוני עם 64 אלף צבעים (רואים במסך החיצוני את מה שבמסך הפנימי) ישנו בצבע שחור וכתום ברשת אורנג' אפשרות להרחבת זיכרון בנוסף לזיכרון המכשיר 64MB וכמו שאמרתי הוספת זיכרום של עד 512MB מכשיר מאד איכותי עם שלל פונקציות עם מצלמה איכותית מאד של 2 מגה פיקסל המקשים שלו שקועים בתוך המכשיר (שזה מונע את הבעיות שהמקשים מתקלקלים) יש לו גם חיישן תאורה שאם מגשירים אותו על "חיסכון סוללה" אז באור היום תאורת המקשים לא נדלקת ובערב כשכבר אין שמש אז המקשים נדלקים. יש לו גם אפשרות ל- GPS ברכישת הערכה!!!
ובסה"כ מכשיר מאד מאד משוכלל ופונקציונלי!!!!
ובסה"כ מכשיר מאד מאד משוכלל ופונקציונלי!!!!
יש לו קצת ממשק מסורבל שהולך ביחד עם שלל הפונקציות קצת קשה לתפעלו (רק שדרגתי אליו ביום שני האחרון ואני מאמין שאני עוד אתרגל אליו) פרט לממשק הקצת מסובך אין לו חסרונות נוספים

דן
27.08.2006
אני ממליץ לקנות את המכשיר בכל היזדמנות הוא שווה כל שקל ולפי דעתי זה הפלאפון הכי טוב שנמכר בארץ!!! שווה.....עיצוב מדהים,מלא זיכרון לשירים ולשאר הישומים מצלמה מעולה של 2 מגה פיקסל (יותר טובה ה6280 מניסיון) קל לתפעול ואיכות המסך הכי טובה!!! תומך JAVA ופשוט אין עליו!!!
הוא לא מכין קפה....לפי דעתי אין בו כל כך חסרונות שווה כל שקל!!
ואני ממליץ לקנות אותו
ואני ממליץ לקנות אותו