ES170 Chromex כרומקס

הפעלה:

חצי אוטומטית

נמצאו 55 חוות דעת על מוצר ES170 Chromex כרומקס

אחרי שנה עם המכונה, אני מרגיש שעשיתי עיסקה נהדרת. הרבה קפה זרם בה ואף פעם הוא לא איכזב. גם הרבה חברים טעמו ושיבחו.אם אתם מחפשים מכונה ביתית טובה שגם יושבת יפה במטבח וגם עושה את העבודה ומוציאה קפה מצוין (ולא מצריכה קורס בריסטה של שנה כהסמכה לתפעול), אז זו המכונה בשבילכם.אפשר כמובן לנסות את מזלכם בפומביות ולהוציא אותה במחיר נמוך מהמחירון.
עושה את העבודה כמו שצריך: מכונה זולה יחסית שעושה קפה מקצועי לא פחות טוב ממותגים מובילים. ניסיתי עליה תערובות סטנדרטיות של אילי ולוואצה וגם קניתי תערובות מיוחדות שנטחנות במקום בחנויות מתמחות - הקפה תמיד יוצא איכותי ועם ארומה נהדרת.
מגיעה עם 2 פיות וככה אפשר למזוג לשתי כוסות בו זמנית, חוסך זמן (כשאתם מוזגים קפה אף פעם אל תמזגו לכוס אחת אחרי השניה).
הראש מתאים גם לשימוש בפודים, אבל בפועל מצאתי את הפודים קצת מיותרים ויקרים.
המכונה מתאימה לכוסות נמוכות בלבד - ולכן תצטרכו לקנות סט כוסות קפוצינו רחבות. אפשר גם להוציא את מגש איסוף הנוזלים (נשלף בקלות) ולהכניס כוס גדולה אבל אז תצטרכו לנקות אחריכם.
בונסף, ישנו דגם זהה של המילטון הנמכר במחיר זול יותר (שניהם מגיעים לדעתי מאותו יצרן במקור).
דורשת תרגול בהתחלה עד שלומדים למזוג קפה מדויק ונכון. כדאי שתשמרו נייר סופג שיהיה תמיד בהישג יד.
כמו כל מכשיר נירוסטה, הוא אמנם מרשים כשהוא נקי, אבל קצת ליכלוך וטביעות אצבעות והוא מאבד את כל היופי והברק.
הרעש לפעמים יכול להיות קצת מעיק (כשעושים אספרסו בבוקר וכולם ישנים)
moshe photo
moshe
20.05.2006
לעומת מרפי-ריצרדס הקודמת שלי שסבלה מבעיות אטימה שלא שוות תיקון נראה לי כי הקפה יוצא בהיר מדי -אולי בעית לחץ אמיתי למרות ההצהרה על 16-17 בר. הקצפה פחות טובה מבמרפי בת ה5. הניקוי נוח. מגש השאריות מתמלא מהר מדי, זליגת מים גם כשהמכונה כבויה. בסה"כ לא רע אבל גם לא טוב.
מאוד נוחה לניקוי, חימום כוסות נחמד כגימיק. פית הקצפה נוחה לניקוי.פשוטה להפעלה
הקצפה ומזיגה לכוסות נמוכות בלבד. נראה לי שהקפה יוצא בהיר מדי, קרי חלש לעומת 2 מכונות אחרות שהיו לי.
קניתי את המכונה באחד המכרזים.המכונה משמשת אותנו כבר כשלושה חודשים, הכינה כבר כ- 200 כוסות קפה.שווה כל שקל.המכונה פשוטה להפעלה, כוללת את כל מה שצריך להיות בה.בניגוד לכמה אנשים שכתבו כאן, אביזר ההקצפה הוא חובה להכנת קצף סמיך ועשיר.טיפים - סוג ואיכות הקפה שאתם קונים משפיע מאוד על איכות הקפה הסופית ולא רק המכונה.רצוי להעמיד את המכונה על משטח מוגבה המאפשר להקציף בקנקן גבוה לצד המכונה.כל מכונת קפה צריך לנקות אחרי כל שימוש, והמכונה הזאת קלה מאוד לניקוי.
זולה יחסית למתחרות.
פשוטה להפעלה, גם מי שאין לו נסיון בהכנת קפה, יצליח בנסיון הראשון.
המכונה מתנקה בקלות רבה.
בשביל מחיר fzv zuk לא ראיתי אף מכונה באיכות הזאת.
שמשתמשים במכונה להכנת 2 כוסות קפה בו זמנית, לפעמים יש חוסר אחידות בזרימת הקפה לשתי הכוסות (הפרש בכמות).
המכונה אמנם נמוכה יחסית (מקשה על ההקצפה + מזיגת הקפה לכוס גבוהה), אבל... נהוג לשתות אספרסו/קפוצ'ינו בכוס נמוכה.
Grig photo
Grig
28.04.2006
מכונה מאד ידידותית . מצויינת במחיר שלה ,מכונה ביתית שווא כל שקל במחירה
מכינה קפה טוב וארומטי , פשוטה להפעלה , הקצפת חלב קלה - הקצף עשיר תוך שניות ללא צורך בטכניקות וידע
הפילטר מטפטף הרבה לאחר תום ההפעלה , כוסית הפילטר נשארת רטובה ,רק ספלים קטנים
ממליץ ! ! !חבל על הזמן . . .הקפה יוצא איכותי ועם קצף והמכונה לא עושה בעיות
מוצר מאוד נוח לשימוש , מאוד ידידותי למשתמש.מאוד ממליץ לעשות סקר מחירים לפני שקונים.ניתן לקנות אותה בחצי מחיר מעלות בחנויות.
מאוד קלה ופשוטה לתפעול מאוד מרוצה ממנה.
עדיין לא מצאתי , היא אצלי כבר שנה ועושה את עבודתה כמו שצריך.לעומת הדגם והחברה המתחרה שיש לי ששם זה גם העלות פי 2 והאיכות על הפנים

1 2
ראשון