מאפייני מפתח
נמצאו 53 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי 6100 Nokia נוקיה
-
מיין לפי: תאריך
-
תאריך
-
דירוג עולה
-
דירוג יורד
חוות דעת
בסופו של דבר לדעתי מכשיר לא אמין בכל לא נוח לתיפעול מהיר . מכשיר ללא שום תוספות ... ללא אינפרא רד , בלוטוף , MP3 , וכו' לכן זה הופך אותו למכשיר ממש לא אטרקטיבי .
מכשיר מבית נוקיה שזה אמור להיות מכשיר אמין וטוב. צבעוני למרות שזה כבבר 99% מהמכשירים היום . צלצולים פוליפוניים . אנטנה פנימית ולא בולטת . סוללה סגורה מתחת לפנל ואינה חלק מהגוף שזה מונע פגיעות שלה.
מקשים קטנים ולא נוחים במיוחד בזמן נסיעה כשמכשיר בדיבורית. פלאפון לא אמין ומתכבה לפעמים רבות . איכות המקשים על הפנים ונמחקים כל הזמן. עוצמת הרמקול חיצוני אינה מספקת בכלל .
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
שווה למי שמחפש מכשיר פשוט כדי ליצור קשר ולא כמשחק, מומלץ, הרי רובנו צריכים את המכשיר ליצירת קשר קל ונוח ולא כמשחק או תוספות לא מעניינות
מכשיר קל ונוח לתפעול, ממשק משתמש ידידותי כמו שרק נוקיה יודעת לעצב, איכות שמיעה טובה,
אין חידושים מרעישים, פשוט מכשיר ליצירת קשר, לפעמים מכריז "אין טעינה" גם כשהו מחובר לדיבורית ברכב.
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
בסה"כ אני מאוד מרוצה מהמכשיר הזה. היה לו אותו כמעט שנתיים ולא סבלתי בכלל מבעיות במכשיר שנדרשו טיפול או תיקון. כל זה למרות שהוא נפל אינספור פעמים וכו'.יחסית למחיר שלו הוא שווה כל שקל ועדיין נחשב כאחד המכשיריםהטובים למרות כל הפיתוחים האחרונים.
ממשק נוקיה פשוט, קל לשימוש, נוח ויעיל. אי אפשר ללכת לאיבוד בטלפון הזה.
טלפון קטן, קל, ונאה.
IR ואפשרויות קישוריות בין מכשירים ואפילו למחשב.
ספיקר חזק, איכות שמע טובה וגבוה.
איכות תמונה גבוהה ויפה.
בטרייה חזקה שסוחבת הרבה שעות.
טלפון קטן, קל, ונאה.
IR ואפשרויות קישוריות בין מכשירים ואפילו למחשב.
ספיקר חזק, איכות שמע טובה וגבוה.
איכות תמונה גבוהה ויפה.
בטרייה חזקה שסוחבת הרבה שעות.
4 פולי
המכשיר טיפה התיישן נוכח הפיתוחים האחרונים (אין מצלמה, אין BT)
המכשיר טיפה התיישן נוכח הפיתוחים האחרונים (אין מצלמה, אין BT)
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
סוס עבודה אמין ויעיל - למי שנדרשת אצלו טלפוניה טובה, ומוכן להתעלם מחוסר של מצלמה , נגן, תקשורת BT וכיו"ב, עם היתרונות של מכשירים סלולריים של NOKIA - ימצא מכשיר מצויין.לי יש מכשיר זה + מכשירים נוספים של NOKIA ואני רואה בו מכשיר אמין ויעיל בכל עת.
עיצוב יפה, מגוון פונקציות, זמן שימוש בסוללה, נוחות תפעול יוצאת דופן, אמינות ועמידות בזעזועים (מנסיון אישי), IR
מכשיר בסיסי ביחס להיום - ללא מצלמה, נגן MP3 , כרטיסי הרחבה וכיו"ב - מי שמעוניין בכיוון כזה עדיף שיחפש מכשיר אחר, משחקים בגרסה בסיסית כמעט לא קיימים ויש להורידם
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
מכשיר מאוד נעים ונוח לשימוש.זה כבר מכשיר נוקיה ה-3 שלי. אני משתמש מהדגם הראשון שיצא לחברה (הלבנה). .NOKIA - מאוד ידידותי למשתמש.מאוד מרוצה מהמכשיר ולא רוצה להחליף.קל ,לא מסורבל , בלי הרבה שטויות.בתור מכשיר לדיבור הוא אחלה.
יש לי אותו כבר כמעט 3 שנים , הכנסתי DUAL-SIM , פתוח גם לאורנג' וגם לסלקום. המון פעמים היה נופל אצלי , ועדיין ממשיך לעבוד בלי תיקונים ובלי אחריות.
סוללה יחסית חלשה ,מספיקה לי ליומיים דיבור וזמן המתנה.מידי פעם במגעים של הספיקר היה נתק , קצת מכות קלות וזה עובר.
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
חוות דעת
כדאי להשקיע קצת יותר וללכתעל ה 6100, למרות חסרונתיו הקטנים שלחק לא יהוו כלל חסרון
עיצוב יפה והייטקי לעומת 3100 הילדותי, אינפרא אדום, כפתורים נוחים ממשק נוח מהיר וחלק. מכשיר קליל.
רק 4 פולי, צליל באיכות מאכזבת. איכות מסך נמוכה, אינפרא אדום לא שימושי ונוח כל כך (העתיד זה BT)
חוו"ד עזרה
0
חוו"ד לא עזרה
0
טלפון סלולרי 6100 Nokia נוקיה
החל מ- 0 ₪