מצלמה Fuji FinePix S5200 / S5600 פוג'י

5.0 מגה פיקסל
מייצב תמונה:

ללא

נמצאו 36 חוות דעת על מוצר מצלמה Fuji FinePix S5200 / S5600 פוג'י

כדאי למי שצריך לצלם גם קטעי וידיאו קצרים. מאז שיש לנו אותה לא נגענו במצלמת הוידיאו. מצלמים קטעים עם סאונד של דקות ספורות וזה מספיק
סדבבה של מצלמה, מוציאה תמונות באיכות ממש טובה, נוחה לתפעול ולהורדה למחשב
לא נכנסת לכיס, יש מצלמות קטנות ודקות שנותנות מענה באותה רמה אבל לא דורשות תיק
מומלץ!!! מומלץ !!! מומלץ !!! שווה את ההשקעה והמחיר. כדאי להוסיף תיק מצלמה מתאים ולרכוש מטען מתאים
מהירות תגובה מהירה, כך שהאייטמים לא יוצאים מהפריים לפני שצולמה התמונה. מצוינת למתחילים וליותר מתקדמים, פונקציות רבות, פשוטה לשימוש. קניתי אותה לפני שנה עם כרטיס זכרון 128MB שמספיק ל- 102 תמונות ברזולוציה בדרגה אחת פחות מהטובה ביותר
ידידותית, חדות התמונות והצבעים ברמה מהטובות בהם נתקלתי
נדרש כרטיס זכרון לפחות 512MB, סוג הכרטיס XD לא מהזולים בנפחים הגדולים אבל שווה את ההשקעה. יש לוודא תמיכת הכרטיס בתמונה פנורמית.
לא מגיעה עם מטען - 5V.
אורח photo
אורח
09.10.2006
כרגיל, היתרונות עולים על החסרונות,מצלמה פשוט מצויינת.אין מה להסס, לא משנה כמה הניירות מראות שיש טובות ממנה באותו תקציב בשניה שתשתמשו בה לא תרצו להחליף, באחריות!
שוב, המציאות מנצחת את הנתונים היבשים והווירטואלים,
התלבטתי בין Z6, S2 וזאת - רק הייתי צריך לשים את כולם ביד לחצי שעה והבנתי מהר במה עסקינן, מצלמה מוצלחת מאוד, מהירה, זריזה, צבעים עשירים, פונקציות מרובות, תמונות לילה מצויינות - ה-מצלמה למתחילים/בינוניים ומצויינת ב POINT AND SHOOT - מומלצת בחום!
כרטיסי XD יקרים במקצת אם כי לא בשמיים,
אין זום בווידיאו,
פוקוס ידני קצת מסובך
מצלמה טובה מאוד, נותנת מחיר נמוך משמעותית משל המתחרות בקטגוריה אבל טובה יותר. החיישן פנטאסטי - אין הרבה רעש אפילו באסא 800 ובמקרים קיצוניים אפשר להשתמש ב-1600. זה חשוב בהרבה ממייצב תמונה מאחר ומיצב תמונה מטפל רק ברעידות של המצלמה אבל אם מצלמים לדוגמה עץ מתנדנד קלות ברוח בשעת דמדומים, שום מייצב תמונה לא יעזור כאן. במקרה הזה חייבים מהירות תריס גבוהה ואסא גבוה כמו בפוג'י מאפשר את זה.המצלמה נוחה מאוד, לוקח קצת זמן להתרגל לתפעול מהיר אבל יש שליטה ידנית מהירה כמו ב-SLR (בערך...).יש כמה דברים קטנים מעצבנים שציינתי בחסרונות אבל זה לא נורא. בשורה התחתונה זו מצלמה זולה מאוד (כשקניתי היא עלתה 1370) ונותנת תמורה פנטאסטית למחיר, אבל מותאמת לחובבי הצילום הידני. למי שאוהב אוטומטי פשוט אין מה לחפש במצלמה הזאת. רק לשם השוואה, יש לאבא שלי Z3 והפוג'י טובה בהרבה, אם כי יש ל-Z3 את היתרונות שלה.
-אסא גבוה ואפקטיבי - מגיע עד 1600 כאשר 800 עדיין נותן מעט רעש יחסית
-איכות תמונה מצוינת
-מהירה
-נוחה מאוד לאחיזה
-הרבה כפתורים- לא צריך לרוץ לעומק התפריט כדי לשנות כיונונים
- המחיר.....
-אפשרות לצילום ביחס של 3:2 במקום 4:3, היחידה בקטגוריה לדעתי.
אפשרות צילום ב-RAW
-אין זום בצילומי וידאו
-מהירות תריס מקסימלית רק במצב ידני מלא
-יש פלאש אוטומטי רק במצב אוטומטי מלא.
- אסא אוטומטי רק במצב אוטומטי מלא. הייתי שמח אם היתה לי האפשרות לשחק עם הצמצם והמהירות ושהאסא ייקבע אוטומטית, או לחלופין אם היה כפתור לשינוי מהיר של האסא.
- עינית ה-EVF מאוד לא איכותית.
-מאקרו רק מ-10 ס"מ
נהנה לצלם בה, אולם היה לא מקצועית ברמה גבוה אבל הי מספיק טובה למשפחה ולא צריך יותר מזה.המלצה שלי לקרו הוראות תפעול היתב על מנת לנצל כל הפונקציות שלה
1. מהירה
2. נוחה לתפעול