DV383 Pioneer פיוניר

נמצאו 40 חוות דעת על מוצר DV383 Pioneer פיוניר

eyal photo
eyal
04.04.2006
לכל מי שרוצה את השילוב של מכשיר מצוין ובמחיר הכי אטרקטיבי , הוא לא יתחרט אני מבטיח!!!!
גם זול וגם קורא הכל, אחד ויחיד ממליץ מכל הלב, קורא את כל הסרטים משוק הכרמל בלי בעיות
אני חושב שהדבר היחיד שהפריע לי זה הכפתור השחור של פתיחת מגש הדיוידי , שלא זיהיתי אותו בהתחלה כי קשה להבחין בו, אבל זהו חיסרון זניח!!!!!
לדעתי אחלה מכשיר, שווה את הכסף. מומלץ לקנות אותו ולא להתפשר על מכשיר זול שיהרס מהר.
קורא את כל הפורמטים הנפוצים בלי בעיה.
אחלה עיצוב. ניתן לשלוט ברוב התכונות מהפאנל עצמו.
סאונד מעולה. אקואלייזר עם מצבי pop' classic' rock וכו'
נכבה אוטומטית אם משאירים אותו דולק סתם.
מחיר סביר (קניתי ב-600). אמנם לא זול כמו הסיניים אבל שווה להשקיע גם יש לו 3 שנות אחריות.
אי אפשר להנמיך את הווליום. (הבנתי שסידרו את זה בעדכון אבל זה נשמע די מסורבל - כפתורי 4 ו-7...)
העברה מהירה קצת לא נוחה
אין יציאת 21 פינים, ואין יציאות לרמקולים אחוריים (בדיוידי הקודם שהיה לי הייתי מחבר אותם דרך מגבר נפרד, כאן אי אפשר לעשות את זה.) אם רוצים לשמוע בסראונד חייבים מגבר 5.1 ערוצים
מכשיר איכותי מיצרן איכותי ובמחיר הגיוני, שישרת אותי בנאמנות עוד שנים רבות.בייחס לביקורות קודמות על מהירות טעינה, מהירות הרצה וגודל כתוביות:קראתי זאת לפני הקניה ובדקתי בחנות. מהירות ההרצה סבירה ביותר (X4) מעבר בין הסצינות אורך שניה. ומהירות הטעינה כ-6 שניות ובכל מקרה לא מהווה שיקול בקניה.גודל הכתוביות רגיל לחלוטין ומי שלא מספיק לו, שיוריד עידכון שמגדיל אותן-מאתר היבואן. לסיכום-המכשיר מומלץ ביותר!
איכות צפיה ושמע מדהימות.
הטלויזיה העתיקה שלי מראה תמונה באיכות שלא חלמתי עליה. (עם כבלי חיבור הכי פשוטים שיש)
מערכת הסטריאו הישנה שלי מנפיקה צלילים באיכות כזו, שלא דימיינתי שהיא מסוגלת. (הרמקולים בני 23 שנים!)
המכשיר קורא בלי בעיה את כל מה שהאכלתי אותו עד היום.
שלט רחוק מצויין, שליטה מלאה, לחצנים גדולים וברורים, זווית קליטה רחבה (אין צורך לכוון ישר לעינית שבמכשיר)

בעיני אין חסרונות למכשיר הזה, אבל כפתור פתיחת המגש הוא בצבע שחור על רקע שחור, וקצת קשה לזיהוי. אני פשוט הדבקתי עליו מדבקה זוהרת קטנה ובזאת פתרתי את הבעיה. בכל מקרה יש לחצן פתיחת מגש גם בשלט.
יכול היה להיות פתרון מצוין לכל "חולי" ה-DIVX והסרטים הביתיים, שרק הולכים ומתרבים... ולא רק. המכשיר בהחלט בדרגה אחת מעל כל "הסינים" שיש כיום. אבל יש מכשירים שבעית הכיתוביות בהם כבר נפתרה ממזמן.היבואן הרשמי טוען שתוך חודש יהיה עדכון תוכנה שיתקן את הכיתוביות.. אשרי המאמין. אני בחרתי להחזירו לחנות.
השם מחייב.
השרות מגיב.
קורא בלי בעיה את כל הפורמטים שרשומים במדריך (וזה הרבה).
צליל טוב גם מדיסקי אאודיו מקוריים.
איכות וידאו מאוד טובה גם מ-DIVX
התצוגה ע"ג המכשיר - כאן יש הרבה מקום לשיפור.
איכות השלט בינונית מינוס.
כיתוביות בעברית הפוכה, כך שאין תאימות למחשב ויש צורך להפוך אותן במיוחד ולצרוב שוב. ה-בעיה במכשיר הזה.
גילי photo
גילי
20.01.2006
מכשיר באמת סוף הדרך, ממליץ לכולם!התמונה מדהימה ומי שמתעניין בעדכונים של ה-DIVX אפשר להירשם באתר של היבואן ולקבל עדכונים במייל
מכשיר סופני!
אפשרות לשלוט על כל פעולות המכשיר מהפאנל (הבנתי שזה יתרון משמעותי בניגוד לדגמים קודמים)
3 שנים אחריות!
נוח מאוד להוריד עדכונים למכשיר!
לא מצאתי
קניתי ב700 ש"ח בחנות, ויומיים לאחר מכן ראיתי אותו במקום אחר ב650. כך או כך, זה עדיין מחיר טוב למוצר איכותי מבית טוב עם אחריות ל3 שנים.הייתי נותן לו ציון 5 אם היתה אפשרות להגביר ולהחליש את הווליום (דבר שהיה קיים בDVD הקודם שלי של ITT (עלה 300 ש"ח בזמנו, והיה פשוט גרוע), שהתקלקל שבוע אחרי שפגה לו האחריות לשנה שהיתה לו).אם יש לכם רסיבר, או שאתם מסתפקים בלהגביר / להחליש דרך השלט של הטלויזיה אז הבעיה לא תפריע לכם.מוצר איכותי מאד. בהחלט שווה להשקיע קצת יותר מבDIVXים הזולים ב300-350 שקל שתמיד מנסים לדחוף לכם בחנויות בטענה שזה טוב כמו היקרים יותר - זה פשוט לא נכון.מי שקונה בזול משלם ביוקר, וחבל להתפשר על מוצר בינוני, במיוחד כשהאחריות היא לשנה בלבד ואז הוא מתקלקל ויותר משלתם לקנות חדש מאשר לשלם על התיקון של הישן.
מכשיר קומפקטי, יפה, כל הפונקציות בשלט (הנוח) נמצאות גם על המכשיר עצמו, איכות גבוהה, זום.
עד כה ניגן את כל הסרטי mpeg שצרבתי.
אין כפתור להגברה והנמכה של הווליום.
חלק מהמנשק בנוגע לכניסה וליציאה של התפריט הראשי קצת לא נוח.
שרה photo
שרה
02.01.2006
בעיקרון, לא מצאתי חסרונות.. מומלץ, מומלץ מומלץ!!
מכשיר מצויין קורא הכל .. נחשב כהכי חזק בשוק מבחינת DIVX! קיים עדכון להגדלת הכתוביות.
פשוט ונוח לשימוש, איכות קול וסאונד מעולים, מכשיר מחברה ידועה עם אמינות וגב חזק. שווה כל שקל.
לא מצאתי כאלה עדיין.
אייל photo
אייל
25.12.2005
היתי בהחלט מחפש משהו אחר לא חסר מכשירים זולים יותר ואף טובים יותר.
קומפקטי ונוח . קורא את כל הפורמטים לא נתקלתי בבעיות תמיכה מלאה בעברית והכי חשוב 3 שנים אחריות
קורה בצורה נורא איטית את הדיסק ההרצה קדימה ואחורה גם כן איטית. קיימים פורמטים שהוא לא קורא למרות שרשומים בפירוט הטכני
אורח photo
אורח
22.12.2005
קניתי נורמנדי זול התבאסתיולקחתי פיוניראין מה לעשות זבל סיני יישאר זבל סינייש אנשים שמתפשרים ולוקחים את הזול כי הוא זולזה לא שווהעדיף לקנות מכשיר של חברה טובה ומוכרת כמו פיונירמאשר להתבאס ממכשירים זולים3 שנים אחריות גם אומר משהושידרוגים והסבר כיצד לצרוב DIVX עם תרגו כמו שצריך אפשר למצוא באתר היבואן בארץwww.pioneerisrael.co.il
נתחיל בזה שזה מכשיר של פיוניר - היבואן בארץ נותן שירות מצויין של שידרוגים למכשיר וכמו כן מפרט כיצד יש לצרוב סרטים בפורמט DIVX עם תרגום בעברית
אני כבר הצלחתי וזו לא בעיה
3 שנים אחריות
על דיסק של DVD ניתן לצרוב מספר סרטי DIVX
תפריטים נוחים ואיכותיים כמו שלא ראיתי באף מכשיר
לא מאבד סינכרון סאונד ותמונה(כמו שקורה במכשירים הזולים)
ועוד....
קניתי במחסני חשמל דיוידי של נורמנדי ואחרי חיפוש קצר של הדגם באינטרנט גיליתי שזה משהו סיני זול והאמת שלא התפלאתי
אחרי שהפעלתי אותו וראיתי את איכות התמונה תרגום DIVX וכו'
חזרתי למחסני חשמל והחלפתי לפיוניר