DVX811 Apex
נמצאו 126 חוות דעת על מוצר DVX811 Apex

לקנות לקנות לקנות. עד 330 ש"חאחלה מכשיר. חוברת בעברית עם כל ההסברים
לא מצאתי

פשוט מכשיר מצוין במחיר מצחיק.חיכיתי חודש לאחר הקניה לפני כתיבת הביקורת כדי לראות אולי יקרה משהו שישנה את דעתי, אבל המכשיר לא מאכזב, ונכון לעכשיו אני ממליץ עליו בכל פה.הצליח לנגן כל דבר שהכנסתי אליו עד עכשיו (כל המדיות וכל הפורמטים שיש לי בבית - מוזיקה, סרטים, וגם אלבום תמונות).
לא קפץ ולא נתקע עדיין (גם עם מדיות שתקעו את המכשיר הקודם).
היתרון החשוב ביותר לדעתי: פריסה כלל ארצית של תחנות שירות - מצויין אם קורית איזו תקלה, לא צריך לשלוח או לרוץ רחוק.
יבואן תומך.
לא קפץ ולא נתקע עדיין (גם עם מדיות שתקעו את המכשיר הקודם).
יבואן תומך.
מגש מגש מגש - לא ברור לי מה חשב המתכנן של המכשיר, שייצר אותו עם מגש בעובי של ק***
מי שיש לו ילדים בגיל המסוכן (מגיל שנה עד גיל 17) טוב יעשה אם ימקם את המכשיר במקום לא נגיש. אני לא בטוח שהמגש ישרוד אחרת.

מי שמחפש מכשיר זול וטוב אז זה המכשיר בשבילומכשיר מצויין !! שלט מעולה איכות תמונה מעולה אחרי שעושים עדכון מציג כתוביות בצורה הכי טובה שיש לא קטנות מדי ובמקום המתאים ... פשוט מכשיר מדהים !
אין לא מצאתי ... אולי זה שצריך להפוך כתוביות אבל זה לוקח 3 שניות...

ברק
28.12.2005
לרוץ ולקנות במידה ועדיין לא קניתם!!במידה והורדתם את העידכונים האחרונים הכתוביות נמצאות בתחתית המסך ואין צורך להפוך אותם,אך צריך לבדוק טוב ששם התרגום זהה בדיוק לשם הקובץ על מנת שהוא יחבר אותם כמו שצריך..היבואן עובד כל הזמן על עידכונים נוספים..אין טעם שאחזור על ההערות לגבי המחיר..
גודל הכתוביות,אך הם עובדים על זה וגם ככה זה לא כל כך נורא.

מכשיר נחמד ואמין פשוט תענוג לעבוד איתו מישהו שמחפש מכשיר טוב ואמין זה המכשיר .טוב מאוד קורא את הכל בלי שום בעיה
מחיר מצוין מומלץ ביותר שווה את הכסף
מחיר מצוין מומלץ ביותר שווה את הכסף
חסרונות לא מצאתי אולי השלט זה קצת מצחיק בצבע לבן מתלכלך קצת זה הכל

עכשיו אני רוצה להמליץ לכל מי שרוצה לקנות מכשיר קורא דיווקס את המכשיר הזה. יש לי עוד שני מכשירים מחברות אחרות שהם קצת יותר יקרים , ולדעתי מכשיר זה שווה את המחיר בהחלט ,גם לאור העובדה שנמכרים עשרות דגמים שמטעמי הגינות אני לא יפרסם את שמם.שעולים מחיר זהה או חמישים ש"ח פחות שחלק גדול מפורמט הXVID אינם קוראים ,ואין להם אבא או אמא .עכשיו לאותו בחור למטה שהעלה טענות בנושא התרגום , יש מס' סדרות של הדגם 811 הסדרה האחרונה שהיבואן הפיץ תומכת בכתוביות עיברית ורוסית אך נכון ישנה בעייה בכל פעם שמכניסים דיסק צריך לשנות בסט אפ את השפה למצב OFF ואז שוב להחזיר להגדרת עיברית הבעייה ידועה ליבואן .והם הבטיחו לי לפחות בשיחת טלפון שהם יטפלו בזה וישחררו עידכון חדש באתר שלהם.האפשרות השנייה למי שלא רוצה לחכות ולא חושש לאבד את האחריות היא לעשות מה שעשיתי אני במכשיר אחר מסוג יונדאי שברשותי פשוט לגשת לפורום מכשירי DIVX באתר ליונטוורק ולחפש עידכון מתאים שפיתחו שם ולדעתי העידכונים שלהםהרבה יותר מוצלחים מהמקור.(עידכוני קושחה)מחיר , שלט מעולה ביחס למכשירים אחרים שמגיעים מסין ,והכוונה שלי היא שיש לו טווח מעולה 180 מעלות לא חייבים להיות מול המכשיר בשביל שהוא יעבוד.
יבואן מצויין ,ואחד מהבודדים במדינה שמנסה לשפר את עידכוני הקושחה כל הזמן .
יבואן מצויין ,ואחד מהבודדים במדינה שמנסה לשפר את עידכוני הקושחה כל הזמן .
לדעתי אין ,נכון שהוא לא קורא דיווקס 6 אבל 90% מהנגנים שיש בשוק לא קוראים.

מכשיר שעובד טוב ביחס למחיר מומלף מאוד . זול ופשוט ואמין
כמעט ואין חסרונות