רסיבר Kenwood KRFV5090D קנווד

נמצאו 8 חוות דעת על מוצר רסיבר Kenwood KRFV5090D קנווד

טום photo
טום
09.02.2006
בסך הכל בסדר גמור אני אין לי טענות למגבר אצלי הוא מחובר לסט רמקולים שלי ימאאה ושומעים טוב אני אישית מרוצה ממנו מאד
נראה טוב ,קל ,לא תופס הרבה מקום ,שמיעה טובה ,מחיר לא בשמיים ,אחריות 3 שנים .גם דיי חזק
ולא לטעות זה לא דנון או משהו באיזור של המגברים המקצועיים גם לא ממש משוכלל בכלל מי שמחפש משהו מקצועי שילך על דנון יקרים אבל מצויינים .
אחלה מכשיר למרות שיש טובים ממנו במחיר טיפ טיפה גבוהה בכל אופן אני דיי מרוצה ממנו חיברתי אליו 5 רמקולים אינפיניטי מצויינים ושומעים טוב מאד
שמיעה דיי נקיהה,המשקל שלו דיי קל לא תופס הרבה מקום, בא עם אחריות שלוש שנים {יש מגברים שבאים עם אחריות שנה}
לא מספיק חזק לא היה מזיק עוד קצת וואט ועוד קצת כוח למגבר אבל זה רק למי שהולך להפציץ איתו לקולנוע בייתי הוא מצוין
שרון photo
שרון
10.02.2006
מי שהולך על קולנוע בייתי אני ממליץ לו ללכת עליו מי שהולך עליו כסטריאו יש טובים ממנו באותו מחיר
נראה טוב,נוח מאד לתפעול,מחיר בסדר גמור,שמיעה דיי טובה תומך יש גם מספיק יציאות {1 אופטית 2 קואקסיאליות} בקיצר תמורה הולמת לכסף
חסר לו כוח ועוד קצת וואט לכל ערוץ ולא לשכוח הוא לא 100 וואט נקי אלה 75 שזה מספיק בהחלט
אצלי הוא משולב עם רמקולים טובים ושומעים מצויין אני שמעתי אותו אצל מישהו שחיבר אליו רמקולים בלי שם שעולים גרושים ולא שומעים טוב בכלל תאמינו לי הרבה תלוי גם ברמקולים שתקנו תביאו רמקולים טובים תשמעו טוב }:
מצויין קניתי אותו עם רמקולים של ג'י בי אל והוא מספק תסחורה אין לי טענות בכלל חוויה לראות סרטים
כמו הרמקולים שיש לי הוא לא ממש חזק אבל זה מספיק לסלון כמו שלי ולרמקולים שיש לי
אני די מרוצה מהקניה הזאת, יחד עם סט רמקולי JBL קבלתי אחלה מערכת קולנוע ביתי בפחות מ2000 ש"ח. זה לא המגבר הטוב ביותר, אבל היחס עלות/תועלת שלו מצויין.ציון שלי: 4 יציב.
ממש זול (אני לקחתי בדיוטי פרי), ים אופציות ופיצ'רים, ממשק די נוח ואינטואיטיבי. מספיק חזק לקולנוע ביתי, הצליל בסדר גמור.
5.1 ולא 6.1, כניסה אופטית אחת בלבד. יש בשוק חזקים וטובים ממנו. חוברת הדרכה באיכות סבירה אך לא יותר מזה.
מצויין טוב למשחקים,סרטים,ומוזיקה,שלט נוח אם כל הפונקציות.המכשיר הגיע יום אחרי שהזמנתי..וייתרון גדול על הרבה מגברים בשוק הוא המחיר הזול בטווח המחירים הזה אין מגברים שמפיקים תועלת כזו.
יש מצב מיוחד למשחקים ומי שמשחק בסוני או אקס בוקס וכל מיני כאלה זה ממש חוויה לשמוע משחק במצב הזה אפשרות להמהם את האור של המסך
בלי סאב וופר אין באסים כאשר לא נמצאים על מצב סטריאו מה שאומר שאם אתם רוצים סראונד ובאסים צריך סאב.
אי אפשר לחבר כבלים עבים לרמקולים.
קניתי התאכזבתי ושידרגתי לרסיבר של DENON ואין מה להשוות בין השניים , שווה להוסיף עוד קצת כסף ולהנות מאיכות צליל גבוהה יותר לא מומלץ
זול , קטן יחסית , ממשק משתמש נוח.
צליל סביר בעוצמות נמוכות .
לא איכותי ,
צלילים לא נקיים כאשר מגבירים את הווליום.
מעבדי קול חלשים יחסית לרסיברים אחרים
לא חזק במיוחד בווליום