מתקן מים אפיקים בר מים WE
₪1,699
משלוח חינםנמצאו 74 חוות דעת על מוצר מתקן מים אפיקים בר מים WE

yael
14.01.2025
קניתי לפני כשנה את בר המים המעוצב הזה של אפיקים. קודם כל הטכנאי ניסה למכור לי משהו שלא ביקשתי וכמעט הכריח אותי לזה. שנית, אני כבר כמה ימים מנסה להשיג אותם בטלפון לתאם טכנאי ואין מענה. המתנה של מעל 20 לקוחות בטלפון. בווצאפ הם לא עונים או שסוגרים פניה אחרי שלוש שעות או יותר. ממש שערוריה!!!זמן שימוש במוצר: כשנה
בר מים טוב
שירות לקוחות גרוע מאוד!!!

tslilalmog604
23.12.2024
מכשיר גרוע ביותר!! כל הזמן תקלות, באיזשהו שלב כבר לא יצא לי בשבת מים חמים! שירות על הפנים, גנבים לא לקנות מהם!!זמן שימוש במוצר: כשנה
מכשיר גרוע ביותר!!

אנונימי
23.12.2024
שומר נפשו ירחק!!!נכתב בתאריך 23.12.2024חברה על גבול הפלילי, היזהרו ואל תתקרבו.במעמד ההתקנה כבר התחילו השקרים כשהטכנאי אמר לי שאני חייב להוסיף עוד אלפיים (!!!) שקל כדי שהמכשיר יהיה תקין לשבת וצריך מערכת סינון טובה יותר. הדהימה אותי העובדה שמייד כשהסכמתי הוא שלף את הנייד שלו, הקליט ואמר לי "תגיד מאשר". עוד בהתקנה הברזים היו תקולים. גם אחרי שתיקנו (במעמד ההתקנה) הברזים חזרו להתקלקל והזרימה היתה איטית נורא (45 שניות למלא כוס מים קטנה).יש לי צילומי מסך של המתנה של 107 (!!!) דקות למענה בשירות לקוחות.התחננתי לביטול עסקה למעלה משבועיים וגם כשביטלו הם גנבו לי 700 שקל לא פחות ולא יותר.ניתוקים בפרצוף, יחס מזלזל ומחפיר. להיזהר להיזהר להיזהר ולא להתקרב!!!!זמן שימוש במוצר: כחודש
הכל!

מוצר לא טוב בכלל, ושרות ממש ממש גרוע! קניתי את המכשיר וממש אחרי יומיים שלושה לא היה עם מי לדבר..הנציגת שירות בשם אורטל נעלמה לי אחרי שמכרה לי מכשיר שלהם.זמן שימוש במוצר: כחודש
איןמ
שרות, מים חמים

שירות מתחת לכל ביקורת, מכשיר מתחמם, מתחיל לפעול פתאום ומציף את המטבח. קניתי את המכשיר, הובטח לי שיצרו איתי קשר בתום שנה להחלפת מסנן, בסוף אני יצרתי קשר והציעו טכנאי בשעות היום כשאנשים עובדים. והשיא הוא הנציגים החצופיםזמן שימוש במוצר: מעל שנה
מפורטים למעלה

אני ואישתי רכשנו מכשיר שלהם נעם 2 ותוך שנה כבר 2 תקלות (עד שהטכנאים מגיעים לקח לנו אישית מעל 10 ימי עסקים ) והשיא הגיע שהמכשיר בן השנה ששמרנו עליו כעל בבת עינינו הוא קיצר לנו את כל הבית. הבאנו חשמלאי שבדק את הארון חשמל ואמר לנו שהנעם 2 מקצר . עידכנתי את השירות לקוחות ( עד שענו ..) ואז קבעו לי טכנאי ל10 ימים אח״כ ואז ביטלו לנו את הטכנאי.. ואז הגיע טכנאי ואמר שהמכשיר מקצר ושנדבר עם השירות לקוחות !!! איזה עסק מביא טכנאי בשביל לגלות לי שהמכשיר מקצר??????? בכל מקרה דיברתי שוב עם השירות לקוחות שלהם ואמרו לנו שרק עוד כחודשיים יכול להיות שיגיע הגוף חימום ! ואז היא אמרה לי שהיא תתן לי חודש הארכה לשירות במתנה( המכשיר לא עובד מעל חודשיים כבר ואין צפי) ואז אמרתי להם שיגיעו עכשיו ויתנו לי מכשיר חלופי. קבעו לי טכנאי לעוד שבועיים ! החוויה שלי האישית מהקנייה היא ממש ממש גרועה . אני עכשיו אקנה מכשיר חדש רק לפי השירות לקוחות של החברה שתרצה למכור ליזמן שימוש במוצר: כשנה
מים
אין שירות לקוחות
הגעת טכנאי בשעות לא שעות

aviram945
18.11.2024
אני ואישתי רכשנו, אלף תקלות במכשיר. כולל שהוא נשרף עוד בתקופת האחריות ונשרף שוב לאחר מכן. תקלות של מזיגת מים חוזרות שוב ושוב למרות שהלחץ בדירה תקין. המכשיר ה"חלופי" בתקופת התיקון הראשונה היה דוחה, ישן ומלוכלך. לאחר התיקון הראשוני החברה סירבה לתקן את המכשיר שלא הפסיק להתקלקל. אפילו להחזיר או לוותר על השירות אי אפשר. זרקנו את המכשיר ברחוב.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
שום דבר! גרוע מאוד
רמה ירודה של שירות, רמה ירודה של תיקונים ורמה ירודה של מוצר. לא שווה שקל. עדיין משלם על המכשיר שלי וכבר קניתי תמי4

eladeh1987
20.10.2024
נורא ואיום!המוצר לא מספיק טוב.. מגש הנחת הכוס רחוק מאד מהפיה וגורם למים להשפריץ מהכוס. המכשיר עושה צלצול בזמן תחילת מזיגה וסיום שלא ניתן להחלישו. חזק ומפריע מאד. שירות לקוחות גרוע מאד מאד. לאחר התשלום, לא ניתן להשיג את השירות לא בטלפון, לא במייל, לא בשירות ווצאפ שכביכול קיים. פשוט רמאות. לא להתקרב.זמן שימוש במוצר: כחודש
מים טעימים
נורא ואיום!
המוצר לא מספיק טוב.. מגש הנחת הכוס רחוק מאד מהפיה וגורם למים להשפריץ מהכוס.
המכשיר עושה צלצול בזמן תחילת מזיגה וסיום שלא ניתן להחלישו. חזק ומפריע מאד.
פשוט רמאות. לא להתקרב.
המוצר לא מספיק טוב.. מגש הנחת הכוס רחוק מאד מהפיה וגורם למים להשפריץ מהכוס.
המכשיר עושה צלצול בזמן תחילת מזיגה וסיום שלא ניתן להחלישו. חזק ומפריע מאד.
פשוט רמאות. לא להתקרב.

arick26
14.10.2024
תקלה חוזרת כול הזמן. אחרי שנה וחצי. "אדוני עברת את הזמן ארחיות' אבל האם אתה משלם 80₪ לחודש 3 שנים תקבל חדש... קיצור רוצים למכור שוב ושוב.בושה. לברוח.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
עזר לי לחזור לקומקום קלסי
אמינות

moridani555
08.10.2024
קבעתי עם אפיקים להתקנת הבר מים. הטכנאי של אפיקים לא הגיע כלל ולא עדכן. התקשרתי לאפיקים ולאחר שיחה ארוכה קבענו לי מועד נוסף לטכנאי שגם הוא לא הגיע כלל ולא עדכן. התקשרתי אליהם פעם נופת, ולאחר המתנה ארוכה ביקשתי לבטל את העסקה.אפיקים אמרו לי להמתין 48 שעות על מנת שמנהלת תחזור אליי לביטול. באותו יום גבו ממני את מלוא הכסף אך לבטל את העסקה ולקבל פיצוי כספי המוגדר בחוק טרם קיבלתי.מאכזב נורא....אין
המתנה ארוכה
טכנאים שלא מגיעים במועד ולא מעדכנים
טכנאים שלא מגיעים במועד ולא מעדכנים

regaim1515
18.09.2024
בר מים משוכללקטן ויפההשירות של הטכנאי של חברת אפיקיםהיה מושלםזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
קטן וקומפקטי טאץ מלא מלא

קיבלתי מענה ושירות מצוין בכל פעם שפניתי,
ממליצה מאוד!

av94489
17.09.2024
הבר אצלי כבר למעלה משנתיים, עובד מצוין ללא תקלותהעיצוב מרהיב , יש תאורה בצבעים שונים עבור המים הקרים החמים והפושריםמערכת הקירור מרעישה מעט כשהבית שקטמרוצה מאדזמן שימוש במוצר: מעל שנה
עיצוב
נוחות
נוחות
רעש סביר ממערכת הקירור

batel8611
מכשיר מושלם!!ממליצה בחום!תעשו טובה לעצמכם ותרכשוזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
עיצוב מושלם, פרקטי ונוח לשימוש.

shirush724
17.09.2024
שירות מעולה חברה מספר אחת בארץ!!! שירות מהרגע להרגע ואין מיניבר נוח כזה למשפחה ולילדים בפרטמומלץ ביותר!זמן שימוש במוצר: מעל שנה
שירות מעולה
מיניבר נגיש ונוח
מיניבר נגיש ונוח

judith.sabag1
15.09.2024
מכשיר אמין ומעולה מחברת אפיקים עם שירות מעולה שלא לדבר על העצוב הקומפקטי והחדשני בקיצור פצצהזמן שימוש במוצר: מעל שנה
קומפקטי חדשני
אין מצב שבת