חג הפסח כבר בפתח, וזו הזדמנות טובה לבדוק אילו מוצרים מציע שוק שואבי האבק הרובוטיים השנה. לקחנו אלינו לבדיקה ארבעה ארבעה שואבים רובוטיים פופולאריים ובדקנו את ביצועיהם במגוון תרחישים: ניקיון יומיומי של רצפות, שאיבה של שטיחים, לכלוך חריג וכדומה. בנוסף בדקנו את חיי הסוללה של כל שואב, סט האביזרים הכלולים בערכה, נפח מיכל איסוף הלכלוך, עוצמת הרעש ואלמנטים נוספים.


למבחן המפורט והמלא לחצו כאן >


במקום הרביעי: Ecovacs DEEBOT 900

אולי אלו המתחרים המצוינים שהפחיתו ממעמדו, אבל ה-Ecovacs DEEBOT 900 פשוט לא הרשים כמו האחרים: ביצועי השאיבה היו החלשים ביותר ולמרות שבמבחן הרעש הוא ניצח, בשאר פרמטרים חשובים כמו חיי סוללה, תחזוקה ותפעול שוטף, ההכרחי לאפליקציה יעילה בהיעדר כל דרך שימוש אחרת – דווקא שם הוא נכשל ובגדול. הרובוט של Ecovacs לא שואב גרוע, אבל אלו שאחריו היו עדיפים עליו משמעותית.

להשוואת מחירים >




במקום שלישי: Samsung SR20M7070WD

ביצועי השאיבה שלו היו הטובים ביותר בלי צל של ספק, אבל בשאר הבדיקות ה-Samsung SR20M7070WD לא הצליח לככב: האפליקציה מתסכלת, הוא רועש בצורה לא פרופורציונלית וממיכל הניקוי שלו ציפינו ליותר, הן בגודל והן בנוחות חליצת האבק. השאיבה שלו מאוד חזקה אך במחיר הגבוה הנדרש עליו, ציפינו להרבה יותר.

להשוואת מחירים >




במקום השני: Xiaomi Mi Robot Vacuum

תחת תג המחיר הנוח ביותר, שואב האבק Xiaomi Mi Robot Vacuum מצליח לקטוף את המקום השני בזכות ביצועי שאיבה מעולים, אפליקציה אינטואיטיבית שבנויה לתפארת, חיי סוללה טובים ועמידה גבוהה בפני במבחני ניווט. אלא שהבדל של עוד 200 שקלים בממוצע, במקום הראשון מחכה לכם השואב המצטיין מבין כולם.

לסקירה המלאה >

להשוואת מחירים >




במקום הראשון: Roborock S50

מדליית הזהב הגיעה בזכות למצטיין הסדרתי שבחבורה, ה-Roborock S50 ואולי זה לא מפתיע מדי שמדובר בעוד מוצר מסדרה אחרת של אותה חברת אם - Xiaomi. ביצועי השאיבה אמנם לא היו המצטיינים מבין המתחרים, אבל כמעט בכל שאר הבדיקות הוא הגיע למקום הראשון. מחירו הנמוך יחסית, בטח לעומת המתחרות בהשוואה, מוכיחות עד כמה הוא ראוי להיחשב כשואב האבק הרובוטי המשתלם ביותר וכלי ניקיון מצטיין בפני עצמו.

להשוואת מחירים >

לשואבים אבק רובוטיים נוספים >