תכשירים FetishDeal - עמוד 2
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
נוזל סיכוך איכותי בעל תחושת קטיפה של חברת פרפקט גלייד. עמיד לאורך זמן. תוקף לשנה לאחר הפתיחה. ללא ריח, לא דביק, קל לניקוי. בטוח לשימוש עם קונדום. מיוצר בישראל. מכיל 250 מ ל.
ג'ל סיכה שפותח למען נשים לשמירה על הנרתיק, עשוי מפורמולה חדשנית מאצה אדומה אשר עוטפת את איבר מינך בלחות טבעית הנשארת לאורך זמן.במידה ואת בגיל המעבר, נוטלת גלולות למניעת הריון או נוגדי דיכאון, מניקה, לוקח/לוקחת הורמונים או סובלת מבעיות רפואיות יכול להיות
אי די סילק - חומר סיכה על בסיס מים בשילוב סיליקון במגע של משי. הקלילות של בסיס מים עם החלקלקות של בסיס סיליקון נותנת לך ליהנות מכל היתרונות. לא דביק ולא מכתים. נשטף בקלות. בטוח עם קונדום. מכיל 130 מ ל.
3 ב-1 נוזל לסיכוך טבעוני, מתלקק ומתחמם בטעם פסיפלורה. מתאים לעיסוי ולשימוש עם צעצועים. בטוח לשימוש עם קונדום.-רכיבים: גליצרין צמחי ; חומרי טעם טבעיים-מכיל 118 מ ל-ברישיון משרד הבריאות
ריל פיל - נוזל סיכה שקוף ואיכותי על בסיס מים להנאה מקסימלית של חברת פרפקט גלייד. בעל שנה תוקף לאחר הפתיחה. ללא ריח קל לניקוי לא דביק בטוח לשימוש עם קונדום מכיל 100 מ ל. מתאים לשימוש וגינלי/ אנאלי. מיוצר בישראל. ברישיון משרד הבריאות.
נוזל סיכוך על בסיס סיליקון. בטוח לשימוש עם צעצועים שאינם עשויים סיליקון. בטוח לשימוש עם קונדום. מכיל 130 מ ל. ברישיון משרד הבריאות.
ג'ל זה להעצמת העוררות באיזור הדגדגן עשוי מתערובת מעוררי חשק טבעיים אשר מייצרים התחממות וגירוי מוגבר שיכולים לספק לך חוויה שטרם הכרת...טיפה או שתיים בכל שימוש יגרמו לך לחוש את האיזור ברגישות מוגברת, תוכלי לשלב ג'ל זה באוננות עם עצמך או בעת יחסי המין עם
איי די בק סלייד - חומר סיכה סמיך על בסיס סיליקון. נוזל סיכוך מיוחד לחדירה אנאלית עם מעט חומר מאלחש לתחושת חדירה מענגת יותר. ניתן לשימוש גם בחדירה וגינלית. עמיד במים. בטוח לשימוש עם קונדום. מכיל 65 מ ל.
אי די סנסיישן - חומר סיכה על בסיס מים יוצר חום עדין המעצים את הגירוי ומשפר את ההנאה בלילות מלאי תשוקה. מתאים לצעצועים מסיליקון. אינו מכתים. בטוח עם קונדום. מכיל 65 מ ל.
איי די גלייד - נוזל סיכוך על בסיס מים. בטוח לשימוש עם צעצועים. בטוח לשימוש עם קונדום. אינו משאיר כתמים. חסר טעם וריח. מכיל 65 מ ל.
נוזל סיכוך היפואלרגני על בסיס מים. מתאים לשימוש עם צעוצועים. בטוח לשימוש עם קונדום.-היפואלרגני-ללא גליצרין-מכיל 30 מ ל-ברישיון משרד הבריאות
3 ב-1 נוזל לסיכוך טבעוני, מתלקק ומתחמם בטעם אבטיח. מתאים לעיסוי ולשימוש עם צעצועים. בטוח לשימוש עם קונדום.- רכיבים: גליצרין צמחי, חומרי טעם טבעיים- מכיל 118 מ ל- ברישיון משרד הבריאות
אי די פלז'ר - חומר סיכה איכותי ומיוחד על בסיס מים עם ציפורן אדומה לחוויה מדגדגת ומענגת. בטוח לשימוש עם צעצועים. בטוח לשימוש עם קונדום. מכיל 130 מ ל.
חומר סיכה של חברת Perfect Glide. על בסיס מים, בטוח לשימוש עם קונדומים וצעצועים ברשיון משרד הבריאות.טבעוני.130 גרם.