אביזרים לגרילים ומנגלים טאבון GrillMaster
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
מרדה Carne עם מגש מחורר מאלומיניום בגימור אנודייז שחור. להעברת פיצה אל משטח האפייה ולהוצאתה לאחר האפייה.
חותכן פיצה Weber עם גלגל רחב ואחיזה מונעת החלקה לפי המפרט. כלי לחיתוך פיצה עבה או דקה לפני ההגשה; מק״ט 6690.
סטנד ALFA המתאים לטאבון Moderno 2 Pizze, עם ארבעה גלגלים ננעלים וידיות צד להזזה. מידות הבסיס לפי ALFA: רוחב 109, עומק 59 וגובה 88 ס״מ.
שולחן Ooni במידה M, ברוחב 60, עומק 80 וגובה 90 ס״מ, להצבת טאבון ולארגון ציוד העבודה לצדו. בדקו התאמה למידות ולמשקל הטאבון שלכם.
אבן פיצה מזוגגת Weber Crafted עשויה קורדירייט, לאפיית פיצה, פוקצ׳ות ולחם על הגריל. מידות האבן: 40.5×41.5 ס״מ. בדקו את התאמתה למערכת הבישול שלכם.
מרדה Weber מנירוסטה עם ידית מתקפלת, להחלקת פיצה על אבן האפייה ולהוצאתה לאחר האפייה. הידית המתקפלת מסייעת באחסון הכלי.
מברשת ניקוי WITT לטאבון עם ידית עץ ארוכה, זיפי קוקוס ומגרדת מתכת להסרת שאריות מזון. משתמשים בה רק לאחר שהטאבון התקרר.
מדחום אינפרא־אדום למדידת טמפרטורת משטחים בטאבון ללא מגע. כולל כיבוי אוטומטי, שמירת קריאה והתראות טמפרטורה. מדידת פנים המזון דורשת מדחום מחט מתאים.
מרדה לפיצה Carne עם מגש אלומיניום בגודל 30×30 ס״מ וידית עץ. האורך הכולל של המרדה הוא 91 ס״מ, להכנסה ולהוצאה של פיצה מהטאבון.
כיסוי ייעודי לטאבון Ooni Koda 16, עשוי פוליאסטר נושם. ההתאמה לדגם מאפשרת לכסות את הטאבון בין שימושים.
כיסוי לטאבון ALFA Moderno 2 Pizze עם הסטנד התואם, לדגם FXMD-2P-GGRA-I. בדקו שהכיסוי מתאים לתצורת הטאבון והעגלה שברשותכם.
עגלת נירוסטה לטאבון עם משטח עליון מנירוסטה 304, ארבעה גלגלים עם נעילה, שלושה מתלים ושני מדפי אחסון. המדף האמצעי מתכוונן לשלושה גבהים.
אבן פיצה Weber פרימיום בגודל 26 ס״מ, עשויה אבן מזוגגת עם ידיות משולבות. לאפיית פיצה ומאפים בגריל תואם; בדקו את מידות האבן וההתאמה לדגם לפני הרכישה.
כף סיבוב לטאבון מאלומיניום, בקוטר 17 ס״מ ובאורך כולל של 60 ס״מ, עם ידית אחיזה ארגונומית. לסיבוב הפיצה במהלך האפייה.
כיסוי מקורי לטאבון גז WITT תואם. בדקו התאמה לדגם הטאבון המדויק לפני הרכישה.