שמנים המילניום - עמוד 6
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן פשתן מופק מזרעי הפשתן בכבישה קרה. צמח הפשתן בעל פרחים כחולים וזרעיו חומים. שמן פשתן עשיר באומגה 3, 6 ו-9 וידוע כמפחית כולסטרול וטרגליצרדים בדם. שמן פשתן מקל על בעיות עור כגון אקזמה ופסוראזיס,
שמן קוקוס הפך בשנים האחרונות ללהיט בארהב ואירופה וזה בזכות הפעילות המופלאה שלו בטיפולים כגון : קוסמטיקה טבעית, הרזיה ואפילו טיפול בהלבנת שיניים. מרקמו הופך אותו לאידיאלי בהכנה של קרמים לפנים ולגוף , טיפוח השיער והרגליים ולאחרונה גם בעזרה לירידה במשקל והר
תמציות צמחים בתוספת שמנים אתריים תוסף תזונה 30 מ"ל
שמן אתרי רוזמרין שם בוטני: ROSMARINUS OFFICINALIS מומלץ להשתמש בשמן רוזמרין כמחטא חזק, קוטל נגיפים, דוחה כינים יעיל. מאלחש, מעורר ויעיל לעייפות, מיגרנה, סינוסיטיס, אסטמה, ברונכיט ושפעת. מחמם שרירים. ארץ מוצא: מרוקו
שמן יסמין אבסולוט | בחוחובה | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן יסמין אבסולוט בחוחובה תכולה: מכיל 10 מ"ל
שיונקו משחה יפנית המונעת כוויות בעת שימוש במוקסה ישירה מכיל: לבנדר, ויטמין E, שמן שומשום וצמחיים סיניים. משחת שיונקו מבית המילניום אינה מכילה שומן חזיר.
מליסה שמן אתרי טהור בריטניה 5 מ"ל המילניום
שמן תפוז | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן תפוז תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן אביסיניאן | 100 אחוז שמן צמחי | מכיל 100 מ"ל | מבית המילניום
שמן תפוז מר מופק מהקליפה של הפרי הבשל. שמן תפוז מר נחשב כשמן מקרר והוא גם שמן אנטי בקטריאלי ואנטיספטי. יש לדלל עם שמן נשא.
שמן אתרי פאלו סנטו | המילניום שמן אתרי פאלו סנטו מופק בקיטור מהשרף של עץ פאלו סנטו. עץ זה מקורו בדרום אמריקה וגדל בעיקר באקוודור ובפרו. שמן פאלו סנטו זוכה להערכה רבה בזכות הארומה המתוקה והעצית שלו עם רמזים של הדרים ונענע. שם בוטני: Bursera graveolens תכו
שמן טנגרין | מכיל 10 מ"ל | שמן אתרי | משלב קלמנטיה, תפוז מתוק ומנדרינה | המילניום שמן אתרי קלמנטינה משלב תפוז מתוק ומנדרינה לכן התכונות של השמנים יהיו דומות. ממליצה להשתש בשמן בהרחה ב- מפיץ ריח חשמלי. איך משתמשים בשמנים אתריים? הרחה על ידי מבער שמנים בחל
שמן חוחבה אורגני מופק מזרעי הצמח בכבישה קרה ומוגדר כשמן על אף שהוא איננו שמן מכיוון שאינו מכיל גליצרידים. שם בוטני: SIMMONDSIA CHINENSIS. שמן חוחובה אורגני היינו שמן קוסמטי פופולארי מאוד. השמן מזין, מרכך ומזין את העור. שמן חוחבה בעל חדירות גבוהה מאוד לרק
שמן אתרי טהור ארז אטלס (מרוקו) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן ארז אטלס הוא זן של ארז שמקורו בהרי האטלס בצפון אפריקה (מרוקו, אלג’יריה ותוניסיה) יש לו עצי חמים ומנחם. צבעו של השמן ענברי עד צהוב חיוור.
שמן מורינגה מופק מזרעי צמח המורינגה בכבישה קרה. השמן עשיר באנטי אוקסידנטים המעכבים את תהליך ההזדקנות העור. שמן מורינגה עשיר בוויטמינים ומינרלים משקם, מזין, מנקה ומחזיר חיוניות וברק לעור. ניתן לשלבו עם שמנים אתריים נוספים
שמן אגוז לוז מופק מגלעיני הפרי ומיועד בכיקר לשימוש בקרמים ולמוצרי שיער קוסמטיים. שמן אגוז לוז משקם תאי עור, מרכך את העור ומטפל בצורה טובה ביובש.
שמן נים אורגני | בכבישה קרה | 100 מ"ל | אזדרכת הודית | שמן נים (אזדרכת הודית) 100% טבעי, אורגני, בכבישה קרה שמן הנים עשיר בויטמין E מיועד לשימוש חיצוני בלבד מכיל 100 מ"ל
שמן וטיבר | מכיל 10 מ"ל | מעורר מיני | מיוצר בהאיטי | המילניום שמן וטיבר אתרי שם בוטני: VETIVERIA ZIZANOIDES ארץ יצור: האיטי Vetiver וטיבר תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן אתרי טהור אכילאה (בולגריה) מכיל 5 מ"ל מבית המילניום שמן אתרי אכילאה אלף העלה מופק מהעלים ומראש הפריחה. שם בוטני: ACHILLEA MILLEFLIUM שמן אכילאה יעיל לבעיות שרירים, דלקות והתכווציות. ארץ מקור: אנגליה
שמן אתרי עלי דפנה מופק מעלי הצמח ומוכר גם בשם ער אציל. שמן אתרי טהור
שמן פטרוזיליה | מכיל 10 מ"ל | שמן אתרי | מופק מהעלים והזרעים | אסור לשימוש בהריון | המילניום שמן אתרי פטרוזיליה מופק מהעלים ומהזרעים. שם בוטני PARSELEY. שמן פטרוזיליה אסור לשימוש בהריון!
שמן ליים | מכיל 10 מ"ל | מיוצר בפרו | המילניום שמן ליים אתרי שם בוטני: CITRUS AURANTIFOLIA ארץ יצור: פרו ליים Lime
שמן פשתן מופק מזרעי הפשתן בכבישה קרה. צמח הפשתן בעל פרחים כחולים וזרעיו חומים. שמן פשתן עשיר באומגה 3, 6 ו-9 וידוע כמפחית כולסטרול וטרגליצרדים בדם. שמן פשתן מקל על בעיות עור כגון אקזמה ופסוראזיס,