שמנים המילניום - עמוד 3
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן זרעי ענבים היינו שמן עיסוי פופולארי במיוחד בקרב מעסים. שם בוטני: VITIS VINIFERA שמן זרעי ענבים מומלץ לעיסוי פנים וגוף וידוע כשמן שנספג במהירות. ארץ יצור: איטליה
צי'ליניג - oils&herbs הרגעת מתח שינה טובה והרפיית הגוף 30 מ"ל סדרת חדשנית ויחודית המתבססת על סגולות הצמחים בשילוב סגולות השמנים האתריים, שילוב זה מאפשר לפורמולה לסייע למערכות גופנו בכמה מישורים ובעצם מהווים איחוד של מגוון שיטות ודרכי טיפול היוצרים סינרגי
שמן קוקוס הפך בשנים האחרונות ללהיט בארהב ואירופה וזה בזכות הפעילות המופלאה שלו בטיפולים כגון : קוסמטיקה טבעית, הרזיה ואפילו טיפול בהלבנת שיניים. מרקמו הופך אותו לאידיאלי בהכנה של קרמים לפנים ולגוף , טיפוח השיער והרגליים ולאחרונה גם בעזרה לירידה במשקל והר
שמן אתרי ברוש מופק מעלי וענפי העץ. שם בוטני: CUPRESSUS SEMPERVIRENS שמן ברוש יעיל לטיפול בטחורים, ורידים דליתים, פצעי אקנה ולטיפול בעור שמן. ידוע בתכונת הכיווץ שלו יעיל במקרי אובדן יתר של נוזלים כגון: הזעת יתר, שלשול, שתן. שמן ברוש יעיל בהרחה להקלת נשימה
שמן נבט חיטה מופק בכבישה קרה ועשיר בויטמין E. שמן נבט חיטה מומלץ לעור יבש, עור מבוגר ולעור הזקוק לשיקום. שם בוטני: TRITICUM VULGARE ארץ יצור: איטליה
שמן נבט חיטה מופק בכבישה קרה ועשיר בויטמין E. שמן נבט חיטה מומלץ לעור יבש, עור מבוגר ולעור הזקוק לשיקום. שם בוטני: TRITICUM VULGARE ארץ יצור: איטליה
שמן אבוקדו אורגני הינו שמן צמחי המופק בכבישה קרה מציפת פרי בשל. נשא שם בוטני: PERSEA AMERICANA שמן אבוקדו אורגני בכבישה קרה מומלץ לעור יבש בתור הזנה מעולה בעיקר לפנים. ניתן להשתמש בשמן אבוקדו כשמן נשא יחיד או בשילוב שמנים נשאים נוספים. ארץ יצור: איטליה
שמן נבט חיטה מופק בכבישה קרה ועשיר בויטמין E. שמן נבט חיטה מומלץ לעור יבש, עור מבוגר ולעור הזקוק לשיקום. שם בוטני: TRITICUM VULGARE ארץ יצור: איטליה
פטיטגריין | שמן אתרי טהור | איטליה | 10 מ"ל | המילניום פטיטגריין שמן אתרי טהור איטליה 10 מ"ל המילניום
שמן בנזואין | מכיל 10 מ"ל | ידוע גם שמן ליבנה | לעור מבוגר / פגוע / מגורה | המילניום שמן אתרי בנזואין מופק מגזע העץ. שם בוטני: STYRAX BENZOIN הבנזואין נמצא בשימוש גם כקטורת ומגרש רוחות. ידוע גם בשם שמן ליבנה. ארץ מקור: סיאם
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה.
שם בוטני: PRUNUS ARMENIACA מומלץ: לעיסוי פנים וגוף לכל סוגי העור. ארץ יצור: איטליה
שמן זרעי רימונים מופק מזרעי הרימון. מכיל 10 מ"ל
שמן קלנדולה מופק ממיצוי בשמן. שם בוטני: CALENDULA OFFICINALIS שמן קלנדולה מומלץ להאצת התחדשות תאי עור, טיפול בפצעים, חבורות, כוויות, גרויי עור ועור סדוק. ארץ יצור: איטליה
שמן סנדלווד מערב הודו | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן סנדלווד מערב הודו תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן היפריקום מופק מפרחי הצמח בתהליך של כתישת העלים לתוך שמן זית (תשרית). שמן היפריקום הינו אנטי דלקתי ומשמש גם להרגעה בקומפרסים. לטינית: HYPERUCUM
בוסטר -Oils&herbs חיזוק מערכת החיסון הנשימה סינוסיטיס והצטננויות 30 מ"ל רכיבים: שמן אתרי רוזמרין, שמן אתרי אורן, שמן אתרי לבנדר, שמן אתרי מנטה, שמן אתרי לימון, שמן אתרי אקליפטוס, תמצית אכינצאה, תמצית אסטרגלוס, תמצית אונה דה גאטו. כשרות: חתם סופר פתח תקוו
שמן בורג היינו שמן צמחי שם בוטני: BORAGO OFFICINALIS שמן בורג מומלץ: לעור יבש, עור רגיש ולעור מבוגר בעל ריבוי קמטים. ארץ יצור: איטליה
שמן פשתן מופק מזרעי הפשתן בכבישה קרה. צמח הפשתן בעל פרחים כחולים וזרעיו חומים. שמן פשתן עשיר באומגה 3, 6 ו-9
קלינתול הנה תמצית לטיפול בתולעים (תולעי מעיים). קלינתול של סופר חוסן היא תערובת שמנים אופן השימוש: כפית אחת של קלינתול בבוקר ובערב (למבוגר כף ),משך הטיפול המומלץ בין יומיים לשבוע, ניתן לחזור על הטיפול למניעת הדבקויות חוזרות פעם בחודש. קנלינתול מכיל: לפצ'
שמן פשתן מופק מזרעי הפשתן בכבישה קרה. צמח הפשתן בעל פרחים כחולים וזרעיו חומים. שמן פשתן עשיר באומגה 3, 6 ו-9 וידוע