שמנים המילניום - עמוד 2
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן גרניום | מכיל 5 מ"ל | המילניום שמן אתרי גרניום מופק מהעלים מהגבעולים ומפרחי הצמח. תכולה: מכיל 5 מ"ל
שמן זרעי גזר מופק מהשורש והזרעים לעור מבוגר ויבש מכיל 5 מ"ל
שמן ארגן אורגני מופק מאגוזי עץ הארגן בכבישה קרה. ניתן למצוא את עץ הארגן בדרום מערב מרוקו באזור החצי מדברי. שמן ארגן עשיר מאד בויטמיני E+A ומכיל את חומצות השומן החיוניות 3.6.9 ועשיר באנטיאוקסידנטים. עוזר לשמור על ניקיון עור הפנים ויעיל במיוחד כמסיכת לחות
שם עברי: פקעות ורדים שם בוטני:Rosa Mousquata שם לועזי: Rose hip שמן רוז היפ הוא שמן בעל גוון כתום בוהק המופק מהזרעים של צמח ורד הבר שמקורו באירופה ובהרי דרום אמריקה הגבוהים. שמן רוז היפ מכיל חומצות שומן לינולאית (אומגה 6) ולינולנית (אומגה 3) אשר מסייעות
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה. ארץ יצור: איטליה
הידרוסולים ובשמם הנוסף הידרולטים הם בעצם תוצר מיימי של פרח הלבנדר ומופק בתהליכו של זיקוק השמן האתרי. הידרוסולים באיכות גבוהה ידועים כחומרים המכילים סגולות ורכיבים פעילים, בדומה לשמן לבנדר, אך בריכוז נמוך יותר. ניתן להשתמש בהידרוסול לבנדר כמו שהוא, בהתזה
שמן אתרי טהור ארז אטלס אורגני (מרוקו) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן ארז אטלס הוא זן של ארז שמקורו בהרי האטלס בצפון אפריקה (מרוקו, אלג’יריה ותוניסיה) יש לו עצי חמים ומנחם. צבעו של השמן ענברי עד צהוב חיוור.
שמן נר הלילה מופק מעלי הצמח בכבישה קרה. לנר הלילה עלים צהובים והוא חלק ממשפחת ההדסאים, גדל בחלקה הדרומי של ארה"ב וגם באזור מישור החוף של ארץ ישראל. שמן נר הלילה מכיל ריכוז גבוה מאד של חומצת שומן בשם GLA (מקבוצת אומגה 6 ), תכונות המרפא שלו נחשבות לפלא בעו
שמן אתרי אקליפטוס לימוני מבית המילניום הוא שמן טבעי המשמש בארומתרפיה, טיהור האוויר, והקלה על בעיות נשימה וגודש. שמן זה ...
שמן חוחבה אורגני מופק מזרעי הצמח בכבישה קרה ומוגדר כשמן על אף שהוא איננו שמן מכיוון שאינו מכיל גליצרידים. שם בוטני: SIMMONDSIA CHINENSIS. שמן חוחובה אורגני היינו שמן קוסמטי פופולארי מאוד. השמן מזין, מרכך ומזין את העור. שמן חוחבה בעל חדירות גבוהה מאוד לרק
שמן אתרי טהור אנג’ליקה זרעים (בלגיה) מכיל 5 מ"ל מבית המילניום שמן אתרי אנגליקה מופק מזרעי הצמח או משורשו. שם בוטני: ANGELICINE OFFICINALIS צמח האנגליקה הינו צמח גבוהה בעל פריחה לבנה
שמן אתרי מליסה | מכיל 5 מ"ל | שמן אתרי מליסה טהור מופק מעלי צמח | המילניום שמן אתרי מליסה טהור מופק מעלי הצמח. שם בוטני: MELISSA OFFICINALIS מקור השם מליסה הוא דבורה ביוונית, שכן הדבורים נמשכות לריח המליסה. ארץ יצור: בריטניה
שמן ציפורן | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן ציפורן תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן רוזמרין | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן רוזמרין תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן ארניקה מופק מפרחי צמח הארניקה או בשמו הנרדף Arnica chamissionis subsp foliosaa ונמצאים בשימוש כבר מאות שנים ברפואת הצמחים. צמח הארניקה שמקורו בהרי אירופה ובעיקר בסיביר צומח עד גובה של 2 מטר. פרחיו הכתומים של הצמח משמשים היום למטרות ריפוי שונות ומגוונ
שמן שקדים אורגני בכבישה קרה- המילניום שם שקדים בוטני: PRUNUS AMYGDALUS VAR. DULCIS שמן שקדים היינו שמן נשא הנפוץ ביותר בקרב שמני הבסיס, שמן שקדים מעולה לעיסוי פנים וגוף. ארץ יצור: איטליה תכולה: 100 מ"ל
שמן אתרי אקליפטוס מבית המילניום. שמן יעיל למגוון בעיות כגון : בעיות בנשימה, אקנה, חיטוי פצעים ועוד. השמן קוטל בקטריות ומ...
שמן נבט חיטה מופק בכבישה קרה ועשיר בויטמין E. שמן נבט חיטה מומלץ לעור יבש, עור מבוגר ולעור הזקוק לשיקום. שם בוטני: TRITICUM VULGARE ארץ יצור: איטליה
שמן אגוז מוסקט | מכיל 10 מ"ל | יעיל למערכת העיכול והפחתת גזים | המילניום שמן אתרי אגוז מוסקט שם בוטני: MYRISTICA FRAGRANS שמן אגוז מוסקט מגרה את המורפינים שבגופנו ולכן משמש כמאלחש ומפחית כאבים. בנוסף השמן טוב למערכת העיכול והפחתת גזים. ארץ יצור: אינדונזי
שמן פיגם ידוע גם כשמן רוטה ומופק כתשרית שמן רוטה נקרא שדאב בתימנית, רודה בעירקית, פייגן בערבית שם בוטני: RUTA GRAVEOLENS ארץ יצור: ישראל