שמנים המילניום - עמוד 18
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן אתרי טהור ארז וירגיניה (ארה"ב) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן אתרי ארז וירג’יניה Juniperus virginiana השמן מיוצר מעץ ארז ורג’יניה (נקרא גם סיידר אדום), שמקורו בצפון אמריקה, ומופק בזיקוק באדים של הגזע. השמן מכיל כ 15% Cedrol.
שמן ארניקה מופק מפרחי צמח הארניקה או בשמו הנרדף Arnica chamissionis subsp foliosaa ונמצאים בשימוש כבר מאות שנים ברפואת הצמחים. צמח הארניקה שמקורו בהרי אירופה ובעיקר בסיביר צומח עד גובה של 2 מטר הערה: אין להשתמש בשמן ארניקה על פצעים פתוחים. 100% שמן צמחי
שמן אתרי טהור ארז וירגיניה (ארה"ב) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן אתרי ארז וירג’יניה Juniperus virginiana השמן מיוצר מעץ ארז ורג’יניה (נקרא גם סיידר אדום), שמקורו בצפון אמריקה, ומופק בזיקוק באדים של הגזע. השמן מכיל כ 15% Cedrol.
תמצית דקל ננסי בתוספת שמנים אתרים תוסף תזונה 30 מ"ל
הידרוסולים ובשמם הנוסף הידרולטים הם בעצם תוצר מיימי של פרח הלבנדר ומופק בתהליכו של זיקוק השמן האתרי. הידרוסולים באיכות גבוהה ידועים כחומרים המכילים סגולות ורכיבים פעילים, בדומה לשמן לבנדר, אך בריכוז נמוך יותר. ניתן להשתמש בהידרוסול לבנדר כמו שהוא, בהתזה
שמן עלי דפנה | מכיל 10 מ"ל | מופק מעלי הצמח | שמן אתרי | המילניום שמן אתרי עלי דפנה מופק מעלי הצמח. שם בוטני: PIMENTA RACEMOSA שמן עלי דפנה יעיל בטיפול בדלקות ויראליות, כאבים ראומטים ובעיות עיכול. שמן אתרי עלי דפנה משתלב עם שמנים אתריים: אורן, ברוש, לבנד
שמן אילנג אילנג מובחר מבית המילניום - שמן אתרי המומלץ לטיפול במגוון מצבים בריאותיים. ידוע כאנטי אייג'ינג ומשמש כמרכיב בת...
שמן למונגרס | מכיל 10 מ"ל | ידוע בציבור בשם שמן עשב לימון | שמן אתרי | המילניום שמן למונגרס אתרי מופק בכל הצמח.
שמן המפ הוא למעשה שמן קנאביס המופק בכבישה קרה. כאשר כובשים לשמן את זרעי צמח המפ, החומר הפעיל הנמצא בקנאביס (THC) אינו נשמר ולכן שמן המפ בטוח לשימוש ומותר על פי חוק. שמן זרעי המפ מגיע במבחר גדלים.
שמן בזיליקום אתרי שם בוטני: OCIMUM BASILICUM בזיליקום BASIL ארץ יצור: מצרים
שמן ווינטרגרין | מכיל 10 מ"ל | המילניום תכולה: מכיל 10 מ"ל
קמומיל רומאי שמן אתרי טהור איטליה 5 מ"ל המילניום
שם שקדים ובשמו הבוטני: PRUNUS AMYGDALUS VAR. DULCIS שמן שקדים היינו שמן נשא הנפוץ ביותר בקרב שמני הבסיס, שמן שקדים מעולה לעיסוי פנים וגוף. גלון 5 ליטר מבית המילניום
שמן המפ הוא למעשה שמן קנאביס המופק בכבישה קרה. כאשר כובשים לשמן את זרעי צמח המפ, החומר הפעיל הנמצא בקנאביס (THC) אינו נשמר ולכן שמן המפ בטוח לשימוש ומותר על פי חוק. שמן זרעי המפ מגיע במבחר גדלים.
שמן עץ התה | שמן אתרי איכותי | טהור | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן עץ התה הוא מחטא עוצמתי. כאנטי פטרייתי נפלא. מומלץ כעזרה ראשונה בכל בית ופועל גם כמאלחש טבעי שמקל על כאב מקומי.
שמן אתרי טהור | וטיבר | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן אתרי טהור וטיבר מכיל 10 מ"ל
שמן פטיט גרין שם בוטני: CITRUS AURANTIUM ארץ יצור: אורוגווי שמן אתרי פטיט גרין משתלב עם שמנים אתריים: ברגמוט, גרניום, לימון, מרווה מרושתת, ציפורן ותפוז. שם לועזי: PETITGRAIN
שמן שקדים אורגני בכבישה קרה- המילניום שם שקדים בוטני: PRUNUS AMYGDALUS VAR. DULCIS שמן שקדים היינו שמן נשא הנפוץ ביותר בקרב שמני הבסיס, שמן שקדים מעולה לעיסוי פנים וגוף. ארץ יצור: איטליה תכולה: 100 מ"ל
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה. ארץ יצור: איטליה
שמן חוחבה אורגני מופק מזרעי הצמח בכבישה קרה ומוגדר כשמן על אף שהוא איננו שמן מכיוון שאינו מכיל גליצרידים. שם בוטני: SIMMONDSIA CHINENSIS. שמן חוחובה אורגני היינו שמן קוסמטי פופולארי מאוד. השמן מזין, מרכך ומזין את העור. שמן חוחבה בעל חדירות גבוהה מאוד לרק
שמן פשתן מופק מזרעי הפשתן בכבישה קרה. צמח הפשתן בעל פרחים כחולים וזרעיו חומים. שמן פשתן עשיר באומגה 3, 6 ו-9
שמן ניאולי | מדגסקר | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן אתרי ניאולי מופק מהעלים והענפים. שם בוטני: MELALEUCA VIRIDIFLORA
פטיטגריין | שמן אתרי טהור | איטליה | 10 מ"ל | המילניום פטיטגריין שמן אתרי טהור איטליה 10 מ"ל המילניום