שמנים המילניום - עמוד 16
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן ארומתרפי שם בוטני: SALVIA SCLAREA ארץ יצור: רוסיה מרווה מרושתת CLARY SAGE
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה.
שם עברי: פקעות ורדים שם בוטני:Rosa Mousquata שם לועזי: Rose hip שמן רוז היפ הוא שמן בעל גוון כתום בוהק המופק מהזרעים של צמח ורד הבר שמקורו באירופה ובהרי דרום אמריקה הגבוהים. שמן רוז היפ מכיל חומצות שומן לינולאית (אומגה 6) ולינולנית (אומגה 3) אשר מסייעות
שמן נבט חיטה מופק בכבישה קרה ועשיר בויטמין E. שמן נבט חיטה מומלץ לעור יבש, עור מבוגר ולעור הזקוק לשיקום. שם בוטני: TRITICUM VULGARE ארץ יצור: איטליה
שמן אתרי טהור אנג’ליקה זרעים (בלגיה) מכיל 5 מ"ל מבית המילניום שמן אתרי אנגליקה מופק מזרעי הצמח או משורשו. שם בוטני: ANGELICINE OFFICINALIS צמח האנגליקה הינו צמח גבוהה בעל פריחה לבנה
שמן רוזמרין אתרי המגיע במקור ממרוקו / תוניס ומשמש כחומר מחטא המרחיק נגיפים וכינים. בשמן רוזמרין משתמשים גם כחומר מעורר נ...
שמן אובליפיחה היינו שמן צמחי המופק מזרעי או מציפת הפרי על ידי מיצוי. שם בוטני: HIPPOPHAE RHAMNOIDES, מקום גידול: אוקרינה וסיביר. שמן אובליפיחה מכיל אומגה 3, 6, ו-9 וויטמין K. מומלץ לחידוש העור ובניית תאים חדשים.
שמן קיק מופק מזרעיו של צמח הקיקיון בכבישה קרה, צבעו כמעט שקוף ומרקמו מעט סמיך. הסיבה העיקרית לאפקטיביות הטיפולית הרבה של שמן קיק היא הריכוז הגבוה של חומצה ריצינולאית (חומצת שומן חד בלתי רוויה) המכילה בתוכה את הקבוצה ההידרוקסילית אשר מפחיתה נפיחויות והורג
שמן נר הלילה מופק מעלי הצמח בכבישה קרה. לנר הלילה עלים צהובים והוא חלק ממשפחת ההדסאים, גדל בחלקה הדרומי של ארה"ב וגם באזור מישור החוף של ארץ ישראל. שמן נר הלילה מכיל ריכוז גבוה מאד של חומצת שומן בשם GLA (מקבוצת אומגה 6 ), תכונות המרפא שלו נחשבות לפלא בעו
שמן קלנדולה מופק ממיצוי בשמן. שם בוטני: CALENDULA OFFICINALIS שמן קלנדולה מומלץ להאצת התחדשות תאי עור, טיפול בפצעים, חבורות, כוויות, גרויי עור ועור סדוק. ארץ יצור: איטליה
שמן נבט חיטה מופק בכבישה קרה ועשיר בויטמין E. שמן נבט חיטה מומלץ לעור יבש, עור מבוגר ולעור הזקוק לשיקום. שם בוטני: TRITICUM VULGARE ארץ יצור: איטליה
שמן מנוקה הינו שמן אתרי המגיע מניו זילנד. שמן מנוקה פעיל כנגד מגוון רחב של מיקרו אורגניזמים הגורמים לגירויים וזיהומים של...
שמן נר הלילה | אורגני | מכיל 100 מל | המילניום שמן נר הלילה מופק מעלי הצמח בכבישה קרה. לנר הלילה עלים צהובים והוא חלק ממשפחת ההדסאים, גדל בחלקה הדרומי של ארה"ב וגם באזור מישור החוף של ארץ ישראל. שמן נר הלילה מכיל ריכוז גבוה מאד של חומצת שומן בשם GLA (מקב
מטפח עור ושיער. כבישה קרה אורגני. לשימוש חיצוני בלבד. שמן ארגן אורגני מופק מאגוזי עץ הארגן בכבישה קרה. ניתן למצוא את עץ הארגן בדרום מערב מרוקו באזור החצי מדברי. שמן ארגן עשיר מאד בויטמיני E+A ומכיל את חומצות השומן החיוניות 3.6.9 ועשיר באנטיאוקסידנטים.
שם שקדים בוטני: PRUNUS AMYGDALUS VAR. DULCIS שמן שקדים היינו שמן נשא הנפוץ ביותר בקרב שמני הבסיס, שמן שקדים מעולה לעיסוי פנים וגוף. ארץ יצור: איטליה
שמן חוחבה אורגני מופק מזרעי הצמח בכבישה קרה ומוגדר כשמן על אף שהוא איננו שמן מכיוון שאינו מכיל גליצרידים. שם בוטני: SIMMONDSIA CHINENSIS. שמן חוחובה אורגני היינו שמן קוסמטי פופולארי מאוד. השמן מזין, מרכך ומזין את העור. שמן חוחבה בעל חדירות גבוהה מאוד לרק
שמן גזר מופק מהזרעים וצבעו כתום. אין להשתמש שלא בדילול על פני העור שם בוטני: DAUCUS CAROTA SATIVUS
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה. ארץ יצור: איטליה
שמן אתרי טהור אכילאה (בולגריה) מכיל 5 מ"ל מבית המילניום שמן אתרי אכילאה אלף העלה מופק מהעלים ומראש הפריחה. שם בוטני: ACHILLEA MILLEFLIUM שמן אכילאה יעיל לבעיות שרירים, דלקות והתכווציות. ארץ מקור: אנגליה
שמן שקדים מופק בתהליך של כבישה, כלומר על ידי למעשה מעיכה של חרצני השקדים מוציאים מהם את השמן. בתהליך הפקת השמן, על מנת שישמרו בו כל הרכיבים שהופכים אותו לבעל תכונות בריאותיות, חשוב להקפיד על תהליך של כבישה קרה, בתהליך זה טמפרטורות השמן בזמן ההפקה לעולם ל