שמנים המילניום - עמוד 15
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שם בוטני: PRUNUS ARMENIACA מומלץ: לעיסוי פנים וגוף לכל סוגי העור. ארץ יצור: איטליה
שמן קלנדולה מופק ממיצוי בשמן. שם בוטני: CALENDULA OFFICINALIS שמן קלנדולה מומלץ להאצת התחדשות תאי עור, טיפול בפצעים, חבורות, כוויות, גרויי עור ועור סדוק. ארץ יצור: איטליה
שמן חלבנה | מכיל 5 מ"ל | מופק מן הסשרף של עץ החלבנה | לעור מבוגר ומקומט | המילניום שמן חלבנה גלבנום הוא שמן המופק משרף עץ החלבנה.
שמן השקדים נחשב כבעל תכונות נוגדות דלקת. החומצה הלינולאית הנמצאת בשמן מסייעת לשמירת התאים וטיפול בהם ובעקבות כך היא מיועדת בעיקר לבעלי עור עדין. ניתן להשתמש בשמן השקדים כשמן עיסוי ואף למריחה על עור הפנים וזאת תודות לויטמין E שנמצא בו, מכיוון שאין לשמן טע
שמן אבוקדו אורגני הינו שמן צמחי המופק בכבישה קרה מציפת פרי בשל. נשא שם בוטני: PERSEA AMERICANA שמן אבוקדו אורגני בכבישה קרה מומלץ לעור יבש בתור הזנה מעולה בעיקר לפנים. ניתן להשתמש בשמן אבוקדו כשמן נשא יחיד או בשילוב שמנים נשאים נוספים. ארץ יצור: איטליה
שמן חוחבה אורגני מופק מזרעי הצמח בכבישה קרה ומוגדר כשמן על אף שהוא איננו שמן מכיוון שאינו מכיל גליצרידים. שם בוטני: SIMMONDSIA CHINENSIS. שמן חוחובה אורגני היינו שמן קוסמטי פופולארי מאוד. השמן מזין, מרכך ומזין את העור. שמן חוחבה בעל חדירות גבוהה מאוד לרק
שמן תמנו בכבישה קרה | 100 מ"ל | שמן תמנו הינו שמן צמחי המופק מהאגוז של עץ התמנו וגדל בעיקר באפריקה ובמדינות המזרח. גוון השמן ירוק ומרקמו סמיך ביחס לשאר שמני הבסיס. שמן תמנו משתלב מצויין עם שמן ארניקה . מכיל 100 מ"ל מבית המילניום
שמן בורג היינו שמן צמחי שם בוטני: BORAGO OFFICINALIS שמן בורג מומלץ: לעור יבש, עור רגיש ולעור מבוגר בעל ריבוי קמטים. ארץ יצור: איטליה
שמן ניאולי | מדגסקר | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן אתרי ניאולי מופק מהעלים והענפים. שם בוטני: MELALEUCA VIRIDIFLORA
שמן אשוח סיבירי | מכיל 10 מ"ל | שמן אתרי | ידוע בקרב הרוסי בשם שמן פיכטה | המילניום שמן אשוח סיבירי היינו שמן אתרי המופק מהמחטים של העץ. שמן אשוח סיבירי פופולארי בקרב הציבור הרוסי וידוע בשם שמן פיכטה. שימושיו העיקריים של שמן אשוח סיבירי בהתקררויות אך אינ
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה. ארץ יצור: איטליה
שמן אובליפיחה היינו שמן צמחי המופק מזרעי או מציפת הפרי על ידי מיצוי. שם בוטני: HIPPOPHAE RHAMNOIDES, מקום גידול: אוקרינה וסיביר. שמן אובליפיחה מכיל אומגה 3, 6, ו-9 וויטמין K. מומלץ לחידוש העור ובניית תאים חדשים.
תשרית שמן וניל הינו מיצוי טבעי של צמח הוניל בתוך שמן חמניות ביחס של 1:4. אין להתבלבל בינו לבין שמן אתרי וניל.
שמן בורג היינו שמן צמחי שם בוטני: BORAGO OFFICINALIS שמן בורג מומלץ: לעור יבש, עור רגיש ולעור מבוגר בעל ריבוי קמטים. ארץ יצור: איטליה
שמן טנגרין | מכיל 10 מ"ל | שמן אתרי | משלב קלמנטיה, תפוז מתוק ומנדרינה | המילניום שמן אתרי קלמנטינה משלב תפוז מתוק ומנדרינה לכן התכונות של השמנים יהיו דומות. ממליצה להשתש בשמן בהרחה ב- מפיץ ריח חשמלי. איך משתמשים בשמנים אתריים? הרחה על ידי מבער שמנים בחל
שמן אתרי גוניפר | מכיל 5 מ"ל | גידול בר | ידוע גם בשם שמן ערער | המילניום שמן אתרי גוניפר ידוע גם בשם שמן ערער. שם בוטני JUNIPERUS COMMUNIS גוניפר הנו עץ בעל פירות הדומים לאוכמניות ומהם מפיקים את השמן. שמן גוניפר ידוע כמנקה רעלים רב עוצמה ובטיפול במערכת
שמן מגנזיום | מי מגנזיום שמנוניים | מכיל 1 ליטר שמן מגנזיום הוא בעצם תמיסה יחודית המכילה ריכוז גבוה במיוחד של מגנזיום סולפט ומים. תמיסה זו נקראת מי מגנזיום שמנוניים. על המוצר: מכיל 100 מ"ל ללא סימן כשרות מכיל ריכוז גבוה במיוחד של מלח אנגלי הוראות שימוש:
שם עברי: פקעות ורדים שם בוטני:Rosa Mousquata שם לועזי: Rose hip שמן רוז היפ הוא שמן בעל גוון כתום בוהק המופק מהזרעים של צמח ורד הבר שמקורו באירופה ובהרי דרום אמריקה הגבוהים. שמן רוז היפ מכיל חומצות שומן לינולאית (אומגה 6) ולינולנית (אומגה 3) אשר מסייעות
מקור אוסטרליה שיטת הפקה זיקוק בקיטור חלק הצמח עלים שמן חובה בכל בית! השמן האתרי הנפוץ והנחקר ביותר. מתערבב היטב עם: גרניום, לבנדר, רוזמרין, איקליפטוס. *לשימוש בהרחה בלבד, במבער או בטפטוף מספר טיפות על בד.
שמן לבנדר | מכיל 10 מ"ל | לעור מבוגר | המילניום שמן לבנדר LAVANDER לעור מבוגר תכולה: מכיל 10 מ"ל