שמנים המילניום - עמוד 14
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן אובליפיחה היינו שמן צמחי המופק מזרעי או מציפת הפרי על ידי מיצוי. שם בוטני: HIPPOPHAE RHAMNOIDES, מקום גידול: אוקרינה וסיביר. שמן אובליפיחה מכיל אומגה 3, 6, ו-9 וויטמין K. מומלץ לחידוש העור ובניית תאים חדשים.
שמן אגוז לוז מופק מגלעיני הפרי ומיועד בכיקר לשימוש בקרמים ולמוצרי שיער קוסמטיים. שמן אגוז לוז משקם תאי עור, מרכך את העור ומטפל בצורה טובה ביובש.
שמן לבנדר | מכיל 10 מ"ל | לעור מבוגר | המילניום שמן לבנדר LAVANDER לעור מבוגר תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן גזר מופק מהזרעים וצבעו כתום. שמן גזר מכיל המון בטא קרוטן. שם בוטני: DAUCUS CAROTA SATIVUS
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה. ארץ יצור: איטליה
שמן אתרי טהור אקליפטוס רדיאטה (אוסטרליה) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן אקליפטוס רדיאטה ידוע גם בשם מאי צאנג והוא השמן העדין ביותר מבין סוגי האקלפטוסים ולכן מתאים מאד לטיפול בתינוקות. השמן מכיל חומר פעיל הנקרא – סינאולים
שמן אילנג אילנג 10 מ"ל מבית המילניום שמן אילנג אילנג לקרמים לטיפוח עור מבוגר שמן אילנג אילנג הוא לא שמן אתרי טהור אלא IMAGINATION (דמוי) שהוא בעצם נגזרת של השמן האתרי. בתהליך ההפקה של השמן מחקים את הריח ואת התכונות של השמן והחומרים הפעילים בו. תהליך זה נ
שמן קמפור | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן קמפור תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן תמנו הינו שמן צמחי המופק מהאגוז של עץ התמנו וגדל בעיקר באפריקה ובמדינות המזרח. גוון השמן ירוק ומרקמו סמיך ביחס לשאר שמני הבסיס. לשמן תמנו ישנם תכונות אנטי דלקתייות ואנטיביוטיות. שמן תמנו משתלב מצויין עם שמן ארניקה וביחד יכולים לשמש לטיפול בחבלות, כאב
שמן אורן / Pine מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן אורן בעל ריח עצים נעים, אנטיפסטי חזק שמן אורן הוא לא שמן אתרי טהור אלא IMAGINATION (דמוי) שהוא בעצם נגזרת של השמן האתרי. בתהליך ההפקה של השמן מחקים את הריח ואת התכונות של השמן והחומרים הפעילים בו.
שמן אתרי מליסה | מכיל 5 מ"ל | שמן אתרי מליסה טהור מופק מעלי צמח | המילניום שמן אתרי מליסה טהור מופק מעלי הצמח. שם בוטני: MELISSA OFFICINALIS מקור השם מליסה הוא דבורה ביוונית, שכן הדבורים נמשכות לריח המליסה. ארץ יצור: בריטניה
שמן אתרי לבנדר מובחר מכיל 10 מ"ל המילניום שמן לבנדר | מובחר | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן לבנדר אתרי שם בוטני: LAVENDULA OFFICINALIS
שמן אתרי טהור | לבנדר | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן אתרי טהור שמן לבנדר מכיל 10 מ"ל
גוניפר שמן אתרי טהור בולגריה 5 מ"ל המילניום
שמן מרווה מרושתת מופק מעשב רב שנתי שמקורו באזור הים התיכון ומופק מהעלים והפרחים של הצמח. שמן מרווה מרושתת בעל ארומה נעימה, עשבונית ומתקתקה. על פי הארומתרפיה שמן מרווה מרושתת יכול לסייע בכמה מצבים: . 1. בעל תכונות מרגיעות אשר יכולות לסייע בהקלת מתחים, חרד
שמן אתרי טהור ארז אטלס (מרוקו) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן ארז אטלס הוא זן של ארז שמקורו בהרי האטלס בצפון אפריקה (מרוקו, אלג’יריה ותוניסיה) יש לו עצי חמים ומנחם. צבעו של השמן ענברי עד צהוב חיוור.
שמן אתרי עץ התה מבית המילניום ממיטב הרפואה הסינית. שמן אתרי טהור יעיל במגוון רחב של בעיות כגון: חיטוי פצים, אנטי-ויראלי,...
שמן זרעי ענבים היינו שמן עיסוי פופולארי במיוחד בקרב מעסים. שם בוטני: VITIS VINIFERA שמן זרעי ענבים מומלץ לעיסוי פנים וגוף וידוע כשמן שנספג במהירות. ארץ יצור: איטליה
שמן אתרי טהור אקליפטוס סמייתי (אוסטרליה) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום
שמן אובליפיחה היינו שמן צמחי המופק מזרעי או מציפת הפרי על ידי מיצוי. שם בוטני: HIPPOPHAE RHAMNOIDES, מקום גידול: אוקרינה וסיביר. שמן אובליפיחה מכיל אומגה 3, 6, ו-9 וויטמין K. מומלץ לחידוש העור ובניית תאים חדשים.
שמן המפ הוא למעשה שמן קנאביס המופק בכבישה קרה. כאשר כובשים לשמן את זרעי צמח המפ, החומר הפעיל הנמצא בקנאביס (THC) אינו נשמר ולכן שמן המפ בטוח לשימוש ומותר על פי חוק. שמן זרעי המפ מגיע במבחר גדלים.