שמנים המילניום - עמוד 12
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן ארניקה מופק מפרחי צמח הארניקה או בשמו הנרדף Arnica chamissionis subsp foliosaa ונמצאים בשימוש כבר מאות שנים ברפואת הצמחים. צמח הארניקה שמקורו בהרי אירופה ובעיקר בסיביר צומח עד גובה של 2 מטר. פרחיו הכתומים של הצמח משמשים היום למטרות ריפוי שונות ומגוונ
שמן רווינטסרה | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן רווינסטרה תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן גזר מופק מהזרעים וצבעו כתום. שמן גזר מכיל המון בטא קרוטן. שם בוטני: DAUCUS CAROTA SATIVUS
שמן ארז משמש ברפואה הסינית כאנטיספטי, אנטי-פטרייתי, אסטרינג'נט, ואנטי-סבוראי. מסייע בהאצת זרם הדם וחילוף החומרים, מסייע ...
שמן קיק מופק מזרעיו של צמח הקיקיון בכבישה קרה, צבעו כמעט שקוף ומרקמו מעט סמיך. הסיבה העיקרית לאפקטיביות הטיפולית הרבה של שמן קיק היא הריכוז הגבוה של חומצה ריצינולאית (חומצת שומן חד בלתי רוויה) המכילה בתוכה את הקבוצה ההידרוקסילית אשר מפחיתה נפיחויות והורג
שמן אבוקדו הנו שמן צמחי - נשא המופק מציפת פרי בשל. שם בוטני: PERSEA AMERICANA שמן אבוקדו עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות ובויטמינים A ,C , E, ו-D. מומלץ להשתמש לעור יבש ולעור מבוגר ניתן להשתמש בו כנשא יחיד או בשילוב נשאים נוספים. ארץ יצור: איטליה
שמן אילנג אילנג מובחר (מדגסקר) מכיל 10 מ"ל מבית המילניום שמן אתרי טהור. שמן אתרי אילנג אילנג שם בוטני: CANANGA ODORATA משמש בתעשיית הקוסמטיקה העילית לקרמים לטיפוח עור מבוגר
שמן מיורן | מכיל 10 מ"ל | ריח תבליני, מחמם, עשבוני ומתוק | המילניום שמן מיורן 10 מ"ל ריח: תבליני, מחמם, עשבוני, מתוק חלק בשימוש: פרחים מסורת: בימי הביניים, סימל המיורן שמחה. הנשים השתמשו בו כדי ליצור זרי פרחים ריחניים לבישום האמבטיות שלהן. הוראות שימוש:
ורד אבסולוט שמן אתרי טהור טורקיה 5 מ"ל המילניום
מליסה שמן אתרי טהור בריטניה 5 מ"ל המילניום
שמן נר הלילה מופק מעלי הצמח בכבישה קרה. לנר הלילה עלים צהובים והוא חלק ממשפחת ההדסאים, גדל בחלקה הדרומי של ארה"ב וגם באזור מישור החוף של ארץ ישראל. שמן נר הלילה מכיל ריכוז גבוה מאד של חומצת שומן בשם GLA (מקבוצת אומגה 6 ), תכונות המרפא שלו נחשבות לפלא בעו
שמן זנגביל | מכיל 10 מ"ל | מיוצר בסין | המילניום שמן זנגביל אתרי שם בוטני: ZHNGIBER OFFICINALE ארץ יצור: סין זנגביל GINGER תכולה: 10 מ"ל
שמן אבוקדו הנו שמן צמחי - נשא המופק מציפת פרי בשל. שם בוטני: PERSEA AMERICANA שמן אבוקדו עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות ובויטמינים A ,C , E, ו-D. מומלץ להשתמש לעור יבש ולעור מבוגר ניתן להשתמש בו כנשא יחיד או בשילוב נשאים נוספים. ארץ יצור: איטליה
שמן אתרי ברוש מופק מעלי וענפי העץ. שם בוטני: CUPRESSUS SEMPERVIRENS שמן ברוש יעיל לטיפול בטחורים, ורידים דליתים, פצעי אקנה ולטיפול בעור שמן. ידוע בתכונת הכיווץ שלו יעיל במקרי אובדן יתר של נוזלים כגון: הזעת יתר, שלשול, שתן. שמן ברוש יעיל בהרחה להקלת נשימה
שמן אתרי עץ התה מבית המילניום ממיטב הרפואה הסינית. שמן אתרי טהור יעיל במגוון רחב של בעיות כגון: חיטוי פצים, אנטי-ויראלי,...
שמן בורג היינו שמן צמחי שם בוטני: BORAGO OFFICINALIS שמן בורג מומלץ: לעור יבש, עור רגיש ולעור מבוגר בעל ריבוי קמטים. ארץ יצור: איטליה
שם שקדים בוטני: PRUNUS AMYGDALUS VAR. DULCIS שמן שקדים היינו שמן נשא הנפוץ ביותר בקרב שמני הבסיס, שמן שקדים מעולה לעיסוי פנים וגוף. ארץ יצור: איטליה מכיל 1 ליטר
פלמרוזה | שמן אתרי טהור | מכיל 10 מ"ל | המילניום שמן אתרי טהור פלמרוזה תכולה: מכיל 10 מ"ל
שמן הו הוד | מכיל 10 מ"ל | בעל אפקט מרגיע | המילניום שמן הו הוד 10 מ"ל בעל אפקט מרגיע. הוראות שימוש: יש למהול את תכולת השמן האתרי בשמן בסיס / נשא / צמחי. תכולה: 10 מ"ל. אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. להרחיק מהעיניים ומהישג ידם של ילדים. נשים מניקות / בהיריו
שמן זרעי ענבים היינו שמן עיסוי פופולארי במיוחד בקרב מעסים. שם בוטני: VITIS VINIFERA שמן זרעי ענבים מומלץ לעיסוי פנים וגוף וידוע כשמן שנספג במהירות. ארץ יצור: איטליה