שמנים 100 מ"ל - עמוד 6
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
שמן שומשום שם בוטני: SESAMUM INDICUM שימושיו העיקריים של שמן שומשום בשמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור ולעיסויי הגוף. שמן שומשום עשיר בויטמין E ו-B ואינו מתחמצן במגע עם אור. שמן שומשום נפוץ מאוד בטיפולי אריוודה. ארץ יצור: איטליה
שמן קיק בכבישה קרה +OS אזהרות: אין להשתמש על עור מגורה או פגום. להימנע ממגע בעיניים. לשימוש חיצוני בלבד. התכשיר אינו למאכל. תכולה: 100 מ ל
שמן בורג היינו שמן צמחי שם בוטני: BORAGO OFFICINALIS שמן בורג מומלץ: לעור יבש, עור רגיש ולעור מבוגר בעל ריבוי קמטים. ארץ יצור: איטליה
שמן אובליפיחה ממקור אורגני בכבישה קרה שמן טהור מפירות אובליפיחה בכבישה קרה, מיועד לבליעה ומאכל. חומר הגלם נבחר בקפידה רבה ע"י אנשי המקצוע של חברת Tinc תוך שמת דגש בעיקר על אקסטראקטים איכותיים ופוטנטיים. רכיבים: שמן פירות אובליפיחה 100% (Hippophae rhamnoi
שמן הממליס Witch Hazel שם בוטני: Hamamelis Virginiana צמח ההממליס גדל בצפון ארה"ב וקנדה וידוע בפריחה הצהובה המרשימה שלו, הוא צמח בעל חמש זנים (ארבע בצפון אמריקה ואחד ביפן ובסין). הממליס הוא צמח בעל סגולות רפואיות יחודיות בזכות ריכוז גבוה של טאנינים. שמן
שמן מאי צ'אנג (ליצ'אה קובבה) אתרי איכותי, בכמות 100 מל’, מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). יעיל לטיפול בדיכאון. פיסיולוגית מחטא חזק, אנטי דלקתי, אנטיספטי, מיייטיב עם אקנה ואטופיק דרמטיטיס. לטיפול בהורדת לחץ דם. הוכח כיעיל בהקטנת גידו
שמן הממליס Witch Hazel שם בוטני: Hamamelis Virginiana צמח ההממליס גדל בצפון ארה"ב וקנדה וידוע בפריחה הצהובה המרשימה שלו, הוא צמח בעל חמש זנים (ארבע בצפון אמריקה ואחד ביפן ובסין). הממליס הוא צמח בעל סגולות רפואיות יחודיות בזכות ריכוז גבוה של טאנינים. שמן
שמן מגנזיום | מי מגנזיום שמנוניים | מכיל 1 ליטר שמן מגנזיום הוא בעצם תמיסה יחודית המכילה ריכוז גבוה במיוחד של מגנזיום סולפט ומים. תמיסה זו נקראת מי מגנזיום שמנוניים. על המוצר: מכיל 100 מ"ל ללא סימן כשרות מכיל ריכוז גבוה במיוחד של מלח אנגלי הוראות שימוש:
שמן קיק מופק מזרעי צמח הקיקיון וידוע כפתרון יעיל המסייע בטיפול בשיער דליל ופגום ופגמי עור. שמן הקיק מבית LEAVES הוא 100% טהור ועשיר בויטמין E ובחומצות שומן חיוניות, ביניהן חומצה ריצינולאית שהיא חומצת שומן מסוג אמגה 9 הידועה כחומר אנטי דלקתי. לשמן הקיק שי
שמן עדין להקלה במקרים של יובש, אדמומיות, גירויים והתקלפות העור שמן תרפויטי, המכיל תמציות של צמחים הידועים בסגולותיהם המרפות במקרים של עור מתקלף ויבש: שמן עץ התה, שמן קלנדולה, שמן נבט חיטה ושמן זרעי ענבים מכיל 100 מ"ל
שמן חוחובה לה קורה 100 מ"ל La Cura Jojoba Oil שמן החוחובה מופק מאגוז החוחובה בכבישה קרה, ללא משמרים ולא תוספות כימיות. השמן מכיל ריכוז גבוה של ויטמין E והרכב עשיר של ויטמינים ומינרלים החיוניים לכל סוגי העור. שומר על לחות העור לאורך זמן, נספג בצורה מושלמת
השמן עשיר בחומצות שומניות ולפידים ולכן יעיל לריכון והזנת העור. עקב עלותו הגבוהה כמעט ולא ניתן להשיגו בארץ, והשמן הנמכר תחת הכותרת "שמן גלעיני אפרסק" ברב המקרים מהול עם השמן המופק מהאפרסק עצמו. שמן האפרסק והשמן העשוי מגלעיניו דומה מאד במרקמו לשמן גלעיני מ
שמן זרעי ענבים היינו שמן עיסוי פופולארי במיוחד בקרב מעסים. שם בוטני: VITIS VINIFERA שמן זרעי ענבים מומלץ לעיסוי פנים וגוף וידוע כשמן שנספג במהירות. ארץ יצור: איטליה
שמן ארניקה מופק מפרחי צמח הארניקה או בשמו הנרדף Arnica chamissionis subsp foliosaa ונמצאים בשימוש כבר מאות שנים ברפואת הצמחים. צמח הארניקה שמקורו בהרי אירופה ובעיקר בסיביר צומח עד גובה של 2 מטר הערה: אין להשתמש בשמן ארניקה על פצעים פתוחים. 100% שמן צמחי
שמן נבט חיטה מכיל 100 מ"ל Wheat Germ Oil ברישיון משרד הבריאות 100% שמן טהור ארומה סנס Aroma Sense שמן נבט החיטה המקור העשיר ביותר בטבע לוויטמין E. שמן נבט החיטה הוא שמן צמחי המופק בכבישה קרה מגרגר נבט החיטה ומשמש כמקור העשיר ביותר בטבע לוויטמין E. היתרון
שמן קרדמון (הל) אתרי איכותי, בכמות 100 מל’, מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). שמן מחמם מאד בטיפול בהתכווצויות שרירים, שיעול ואסטמה. בקוסמטיקה משמש כמחטא וטונר טוב לעור.
שמן רווינטזרה אתרי איכותי, בכמות 100 מל’, מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). שמן יעיל בטיפול דרכי הנשימה, להפחתת כאבים וכאבי ראש. טוב לטיפול במקרי אסטמה, ולהקלה על הרדמות (יעיל לעיתים גם במצבי אינסומניה).
שמן גזר מופק מהזרעים וצבעו כתום. שמן גזר מכיל המון בטא קרוטן. שם בוטני: DAUCUS CAROTA SATIVUS
שמן בנזואין אתרי איכותי, בכמות 100 מל', מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). מיועד להרגעה, לחיבור בין תת-מודע למודע, לתחושת חידוש לאחר כישלון. פיסיולוגית, יעיל בטיפול בפסוריאזיס, אטופיק דרמטיטיס, בעיות נשימה במיוחד שיעול. מעולה לטיפול ב
שמן אבוקדו הנו שמן צמחי - נשא המופק מציפת פרי בשל. שם בוטני: PERSEA AMERICANA שמן אבוקדו עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות ובויטמינים A ,C , E, ו-D. מומלץ להשתמש לעור יבש ולעור מבוגר ניתן להשתמש בו כנשא יחיד או בשילוב נשאים נוספים. ארץ יצור: איטליה לשמנים נו